Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Τίποτα πας κανονικά απέφυγε τις κολωνιες και στην ωοληψια και στην εμβρυομεταφορα 

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Ιουνίου 2014!!

mommyart

Recommended Posts

γεια σας!!!

Ράνια μου αραίωσα γιατί έχουμε 2 εβδομάδες που θηλάζουμε! με συμπλήρωμα βέβαια 4 φορές την ημέρα! προσπαθούμε να μειώσουμε κι άλλο... είμαστε όμως συνεχώς στο βυζί... οπότε θα προσπαθήσω για το πινακάκι αλλά θέλω χρόνο...

Μούντυ δε σου χρειάζεται νοσοκομειακό σε καμία περίπτωση! πάντως η τιμή που αναφέρεις είναι χωρίς τα χωνιά, δηλ. +35 για το διπλό.

να προσθέσω κ το εξής κουλό που διαπίστωσα: τόσο καιρό έβγαζα με το θήλαστρο μέχρι 40 ml σύνολο και τώρα που θηλάζω και το στήθος φαίνεται ότι έχει γάλα βγάζω 5 ml με το ζόρι!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μούντυ δε σου χρειάζεται νοσοκομειακό σε καμία περίπτωση! πάντως η τιμή που αναφέρεις είναι χωρίς τα χωνιά, δηλ. +35 για το διπλό.

να προσθέσω κ το εξής κουλό που διαπίστωσα: τόσο καιρό έβγαζα με το θήλαστρο μέχρι 40 ml σύνολο και τώρα που θηλάζω και το στήθος φαίνεται ότι έχει γάλα βγάζω 5 ml με το ζόρι!!!

Αυτό έλεγα κι εγώ... εγώ θηλάζω αποκλειστικά και με το θήλαστρο έβγαζα ζήτημα 10ml, τώρα τελευταία με άντληση κατά διαστήματα μέσα στην ημέρα (τουλάχιστον 4 διαφορετικές αντλήσεις δηλαδή) γύρω στα 100ml... το θήλαστρο δε βγάζει σε καμία περίπτωση την ποσότητα γάλακτος που βγάζει το παιδί... γι' αυτό πολλές μανούλες απογοητεύονται και λένε δεν έχω γάλα...

APaXp3.png

Ptg7p3.png

Ναι οκ βγάζει προφανώς λιγότερη ποσότητα γι αυτό κ θεωρείται κ ως τρόπος αποθηλασμού. Από την άλλη άλλος τρόπος ν αφήσεις γάλα πχ όταν θα λείπεις δν υπάρχει!!!

Alovesa με ηλεκτρικό απλό εβγαζα πολύ λίγο γάλα. Με το χειροκίνητο βγάζω περίπου 60ml κ από τς 2 μαστούς, συνήθως τα 50 από τν ένα κ το υπόλοιπο από τν άλλο ( άλλο κουλό κ αυτό). Τελος πάντων προφανώς δε μου χρειάζεται...

Σήμερα πήγαμε θάλασσα!!! Η μικρή σούπερ!!! Μόλις γυρίσαμε άρχισε τη γκρίνια.... Πάλι πονοι αλλά πιο ήπια... Ηρέμησε στο μάρσιππο!!! Κακά γιοκ....

AXrRp3.pngFYZzp3.png

Μπραβο βρε μουντακι μου. Εμεις δεν θα το επιχειρησουμε φετος.

Και ο δικος μας σημερα θα κλεισει 3η μερα χωρις κακα και ο κακομοιρης συνεχεια πιεζεται και συνεχεια σφιγγεται! Τι να τον κανω? Το βραδυ ξυπναει, σφιγγεται ψιλοκλαιει και τον παιρνει ο υπνος, αυτο γινεται ολο το βραδυ! Κριμα ειναι!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Μπραβο βρε μουντακι μου. Εμεις δεν θα το επιχειρησουμε φετος.

Και ο δικος μας σημερα θα κλεισει 3η μερα χωρις κακα και ο κακομοιρης συνεχεια πιεζεται και συνεχεια σφιγγεται! Τι να τον κανω? Το βραδυ ξυπναει, σφιγγεται ψιλοκλαιει και τον παιρνει ο υπνος, αυτο γινεται ολο το βραδυ! Κριμα ειναι!

Αν σε παρηγορεί, κι εμένα αυτό κάνει κι ας κάνει κακά αρκετές φορές μέσα στη μέρα... Όταν κοιμάται σφίγγεται και μάλιστα ηχηρά, αφού λέω θα πάθουν οι φωνητικές του χορδές έτσι που μουγγρίζει όλη μέρα...

APaXp3.png

Ptg7p3.png

Διαφημίσεις

Αν σε παρηγορεί, κι εμένα αυτό κάνει κι ας κάνει κακά αρκετές φορές μέσα στη μέρα... Όταν κοιμάται σφίγγεται και μάλιστα ηχηρά, αφού λέω θα πάθουν οι φωνητικές του χορδές έτσι που μουγγρίζει όλη μέρα...

Mε παρηγορει πραγματικα!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Μέρα φρίκης.... Από τς 18:00 σπάραξε στο κλάμα.... Κολικός... Τώρα κοιμήθηκε στο μάρσιππο... Δεν αντέχεται κορίτσια να τη βλέπω να σπαράζει δν μπορώ πλέον να το διαχειριστώ.... Μέχρι κ στο παίδων σκέφτηκα να πάμε σήμερα!

AXrRp3.pngFYZzp3.png

Ναι, αν βλεπεις κ ειναι τοσο χαλια μπιρεις να το πας!! Η παιδιατρος τι σου χει πει;

Για το παιδων δν το χω συζητησει με τν γιατρό. Από την άλλη δν ξέρω αν είναι κ καλό τόσο μωράκι να μπαινοβγαίνει σε τέτοια εστία μικροβίων όπως τα νοσοκομεία χωρίς σοβαρό λόγο.

AXrRp3.pngFYZzp3.png

Μέρα φρίκης.... Από τς 18:00 σπάραξε στο κλάμα.... Κολικός... Τώρα κοιμήθηκε στο μάρσιππο... Δεν αντέχεται κορίτσια να τη βλέπω να σπαράζει δν μπορώ πλέον να το διαχειριστώ.... Μέχρι κ στο παίδων σκέφτηκα να πάμε σήμερα!

Tα ιδια περασα κι εγω την προηγουμενη εβδομαδα. Παιδων??? Ασε μην σου κολησει τιποτα αλλο εκει....

Διαβασε το παρακατω, εχθες το διαβασα και εχω αρχισει και το πιστευω!

http://www.babywearing.gr/Articles/kolikoi_sta_mwra_lush.html

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Διαφημίσεις

Tα ιδια περασα κι εγω την προηγουμενη εβδομαδα. Παιδων??? Ασε μην σου κολησει τιποτα αλλο εκει....

Διαβασε το παρακατω, εχθες το διαβασα και εχω αρχισει και το πιστευω!

http://www.babywearing.gr/Articles/kolikoi_sta_mwra_lush.html

Ράνια μου τέτοιο μαρσιππάκι έχω εγώ... Χθες όμως ήταν τόσο χάλια που ούτε σ αυτό δεν ήθελε κάποια στιγμή να κάτσει... Ούτε στο στήθος μου καθόταν που απλλες φορές κούρνιαζε εκεί.... Άσε που κάποια στιγμή αυτή πείναγε εγώ νόμιζα ότι πονούσε και φαντάζεσαι σκηνικό.... Ευτυχώς το πήρε γραμμή ο άντρας μου και δην ταΐσαμε.... Ε εκεί δε ένιωσα ακόμη πιο χάλια ότι δν καταλαβαίνω τι θέλει ότι την άφησα να σπαράζει από πείνα κλπ.... Μετά πάντως το σόου συνεχίστηκε...

Βολεύει αυτό το μαρσιππάκι εγώ την έχω καταβρεί. Είναι στενό και μαλακό κ τς θυμίζει μήτρα. Μόνο εκεί κοιμάται με τς κολικούς και γενικά μόνο εκεί νανουρίζεται αν δν την παίρνει ο ύπνος... Και γω κάνω κ ένα σωρό δουλειές!!!

AXrRp3.pngFYZzp3.png

Κι εγω επισης το.χω παθει με την πεινα! Δεν .πορουσα να φανταστω οτι θα θελει να φαει τοσο.συχνα...

Ρε κοριτσια... ποσο μενουν ξυπνια τα νινια σας; εμενα μεχρι το μεσημερι κοιμαται αρκετα αλλα το μερησμερι κ μετα.....ορεξη να χω να κουναω ν να τραγουδαω μεχρι το βραδυ.....χθες 7 απολπιστηκα πια, ειχε περασει κ η επικινδυνη ωρα-ηλιος,ζεστη-πηρα τους δρομους με το καροτσι... κατεληξα στην πεθετα, οπου κοιμηθηκε η κυρια!!!! Μετα φυσικα ξυπνησε κ γκαριζε λες κ την εσφαζαν!!!! Πηγαμε σπιτι αρον αρον για φαι..κ μετα πολυωρο περπτημα.στο οποιο κοιμηθηκε πολυ λιγο- ευτυχως!!! Κ ευτυχως κοιμηθηκε υο βραδυ!!! Αλλα πολλες ωρες ξυπνια!!

twt6p2.png

Κι εγω επισης το.χω παθει με την πεινα! Δεν .πορουσα να φανταστω οτι θα θελει να φαει τοσο.συχνα...

Ρε κοριτσια... ποσο μενουν ξυπνια τα νινια σας; εμενα μεχρι το μεσημερι κοιμαται αρκετα αλλα το μερησμερι κ μετα.....ορεξη να χω να κουναω ν να τραγουδαω μεχρι το βραδυ.....χθες 7 απολπιστηκα πια, ειχε περασει κ η επικινδυνη ωρα-ηλιος,ζεστη-πηρα τους δρομους με το καροτσι... κατεληξα στην πεθετα, οπου κοιμηθηκε η κυρια!!!! Μετα φυσικα ξυπνησε κ γκαριζε λες κ την εσφαζαν!!!! Πηγαμε σπιτι αρον αρον για φαι..κ μετα πολυωρο περπτημα.στο οποιο κοιμηθηκε πολυ λιγο- ευτυχως!!! Κ ευτυχως κοιμηθηκε υο βραδυ!!! Αλλα πολλες ωρες ξυπνια!!

Εδω και μια- δυο βδομαδες ετσι ειμαστε κι εμεις. Κοιμαται το πρωι και απο το μεσημερι και μετα κανουμε τα παντα να ξανακοιμηθει. Προσπαθησε αν μπορεσεις καποια στιγμη που θα ειναι ξυπνια το πρωι να την κρατησεις ξυπνια.

Εγω και μονο που κοιμαται πλεον λεω δοξα το Θεο!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Και μένα πλέον μένει πολλές ώρες ξύπνια.... Το αστείο είναι ότι τη νανουρίζουμε, κάνει ότι κοιμάται κ μόλις την ακουμπήσουνε κάτω ξυπνάει στο 5 λεπτο... Σήμερα βέβαια κοιμάται σα τούβλο από τη χτεσινή ταλαιπωρία... Ο αντρας μου π έμεινε ξύπνιος ως τς 5 μ είπε ότι η δόλια πεταγόταν μέσα στν ύπνο της από τα σφιξίματα κ τον πόνο.,.

Η γιατρός είπε 20 μέρες υπομονή....( πού να τη βρω άμα σπαράζει;;;;; Οέο!!) πήραμε το novolac it που είναι ειδικά για τη δυσκοιλιότητα κ ο Θεός βοηθός. Τέλος όταν φτάνουμε λέει στο αμήν βόλτες με το αυτοκίνητο.... Μας βλέπω μεταμεσονύκτια να γυρναμε γύρω γύρω την Αθήνα σα τς παλαβούς!!! Κ έχει κ ζέστη κ δν μπορούμε να πάμε κ βόλτες με τα πόδια ρε γμτ...

AXrRp3.pngFYZzp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...