Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Μανούλες Ιουνίου 2014!!

mommyart

Recommended Posts

χαχαχα, εγω παω να φτιαξω σπανακορυζο. να ρωτησω κατι αλλο. βιταμινες παιρνετε? εγω πηρα για ενα μηνα και τωρα σταματησα αν και η γιατρος ειπε μπορω να συνεχισω μεχρι και στο θηλασμο.

Τι εννοείς βιταμίνες? Πολυβιταμίνες εκτός από τον σιδηρο και το ασβέστιο?

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εγω παω να φτιαξω πουρε με λουκανικα!! μιαμ μιαμ!! καλη μας ορεξη κοριτσια!!

εγώ δυστυχώς στην δουλειά δνε μπορώ να φτιάξω τίποτα από ολα αυτα! Αλλά αυτός ο πουρές με τα λουκάνικα ειναι εξαιρετική ιδέα που μάλλον θα την κλέψω το απόγευμα!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

ωραιος ο πουρες... τον ετρωγα για.... απογευματινο, το πρωτο διμηνο που το στομαχι μου ηταν χαλια. εγω φακες απο χθες θα φαω! εβαλα κ λιγο σελινο μεσα κ εγιναν πολυ καλες!

ZZt2p3.png

JNFwp2.png

ωραιος ο πουρες... τον ετρωγα για.... απογευματινο, το πρωτο διμηνο που το στομαχι μου ηταν χαλια. εγω φακες απο χθες θα φαω! εβαλα κ λιγο σελινο μεσα κ εγιναν πολυ καλες!

Εγώ έχω γενικά ενα ψιλοθεματάκι με τα κοκκινιστά φαγητα. Από τοτε που έμεινα έγκυος τα τρωω με δυσκολια!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Διαφημίσεις

Τι εννοείς βιταμίνες? Πολυβιταμίνες εκτός από τον σιδηρο και το ασβέστιο?

πολυβιταμινες εννοω ναι. εγω πηρα μονο φυλλικο οξυ πριν και στην αρχη της εγκυμοσυνης, μετα ενα κουτι πολυβιταμινες και τωρα τιποτα.

KJO7p2.png

πολυβιταμινες εννοω ναι. εγω πηρα μονο φυλλικο οξυ πριν και στην αρχη της εγκυμοσυνης, μετα ενα κουτι πολυβιταμινες και τωρα τιποτα.

και γω παιρνω μονο ασβεστιο - σιδηρο - φυλλικο και τιποτα αλλο.

ZZt2p3.png

JNFwp2.png

αχ, αλλη μια ερωτηση γιατι τωρα διαβαζω παλι για τα οχι και μη της εγκυμοσυνης. εγω τρωω καθε μερα ωμα τοστακια στη δουλεια με βραστο ζαμπον και τυρι. διαβασα οτι απαγορευονται τα αλλαντικα. εσεις τι λετε, να το κοψω? ή ειναι οκ επειδη ειναι βρασμενο το ζαμπον?

KJO7p2.png

Εγώ έχω γενικά ενα ψιλοθεματάκι με τα κοκκινιστά φαγητα. Από τοτε που έμεινα έγκυος τα τρωω με δυσκολια!

εγω εχω μια αγαπη για τα λαδερα... αρακας, φασολακια... , τα οσπρια , κ τα μαγειρευτα κρεατα.

το ψητο κοτοπουλο ...μπλιαχ! δεν εχω φαει 5 μηνες.

ZZt2p3.png

JNFwp2.png

και γω παιρνω μονο ασβεστιο - σιδηρο - φυλλικο και τιποτα αλλο.

θα τη ρωτησω στο επομενο ραντεβου για το ασβεστιο και το σιδηρο, αν και μου ειχε πει θα μου δωσει μονο αν μου λειπουν, βασει των εξετασεων

KJO7p2.png

Διαφημίσεις

εγω εχω μια αγαπη για τα λαδερα... αρακας, φασολακια... , τα οσπρια , κ τα μαγειρευτα κρεατα.

το ψητο κοτοπουλο ...μπλιαχ! δεν εχω φαει 5 μηνες.

μμμ οσπρια!! αλλα με φουσκωνουν :(

KJO7p2.png

μμμ οσπρια!! αλλα με φουσκωνουν :(

σε φουσκωνουν αλλα σε χορταινουν!!!! σκας!

ασε που ναι κ τιγκα στις ινες! να τα τρως!

εγω τα κανω κ σαλατα,ειδικα τα μαυροματικα φασολια... τα βραζω, κοβω κοκκινη πιπερια, φρεσκο κρεμμυδακι, μαιντανο, ντοματα, λαδι, λιγο ξυδι, αλατι.... ενα βραδυ στο ψυγειο κ ειναι μουρλια! ειδικα με ψαρι παει κ πολυ! αλλα κ μονη της ειναι πολυ χορταστικη

ZZt2p3.png

JNFwp2.png

καλημέρες κορίτσια.... δεν σας προλαβαίνω έτσι....φτου φτου πάντα έτσι χαρούμενες να στε να τιτιβίζετε!!!!!! Εγώ είμαι στη δουλειά... δεν πήζω ευτυχώς αλλά δεν έχω και διάθεση... Έπαθα ένα πατατράκ γιατί δεν έβρισκα αντιπηκτικές αλλά Δόξα σοι ο Θεός βρήκαμε... Κατά τα άλλα είμαι η Χριστίνα, 28 ετών, μένω Καλλιθέα και είναι, αν έρθει, το πρώτο μας.... Κιλά έχω χάσει 8 τον αριθμό λόγω εμετών, ινσουλίνης αλλά και καθότι είμαι παχύσαρκη... Κάνω πολύ προσεκτική διατροφή λόγω σακχάρου αλλά που κ που κάνω και παρασπονδίες.... Δεν έχω κάνει ακόμη κοιλίτσα πολύ αν ακι όσοι με ξέρουν μου λένε πλέον ότι φαίνεται. Δεν έχουμε δει τι είναι και για Β επιπέδου θα ξέρω την άλλη Πέμπτη. Νιώθω κάποια ελάχιστα φτερουγίσματα που και που αριστερά του αφαλού μου αλλά δεν ξέρω αν είναι το μωρό και να σας πω και την αλήθεια δεν αγχώνομαι ακόμη.... Αυτό ήταν το μίνι βιογραφικό μου χιχιχιχιιχι!!!!!

AXrRp3.pngFYZzp3.png

σε φουσκωνουν αλλα σε χορταινουν!!!! σκας!

ασε που ναι κ τιγκα στις ινες! να τα τρως!

εγω τα κανω κ σαλατα,ειδικα τα μαυροματικα φασολια... τα βραζω, κοβω κοκκινη πιπερια, φρεσκο κρεμμυδακι, μαιντανο, ντοματα, λαδι, λιγο ξυδι, αλατι.... ενα βραδυ στο ψυγειο κ ειναι μουρλια! ειδικα με ψαρι παει κ πολυ! αλλα κ μονη της ειναι πολυ χορταστικη

μμμ ωραια αυτη η σαλατα, θα τη φτιαξω αυριο!

KJO7p2.png

Κι εγώ έπαιρνα φολικο (λογω ελλειψης) από πριν μείνω έγκυος και πολυβιταμίνες λογω κουρασης. Τωρα παιρνω ασβεστιο, σιδηρο (τον οποίο μου αυξησε εχθεσ σε 2 την ημέρα γιατί η τιμή μου ήταν λιγο κατω απο το φυσιολογικο) και φολικο και μου είπε να ξεκινήσω προληπτικά και το μαγνησιο. Από τον προηγουμενο μήνα κανω εξετάσεις αίματος-ουρων κάθε μήνα για να ελεγχει τυχον μικρόβια και αιματοκρίτη και ζαχαρο.

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...