Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Τίποτα πας κανονικά απέφυγε τις κολωνιες και στην ωοληψια και στην εμβρυομεταφορα 

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Ιουνίου 2014!!

mommyart

Recommended Posts

Κοριτσακια μου, οπως χαρακτηριστικα μου πε ο παιδιατρος :"αν δεν ηρεμησει.η μαμα, μην περιμενεις να ηρεμησει το μωρο"!!!

Εγω σε.πολυ δυσκολες στιγμες, για.να συγκεντρωθω κ να διωξω τον αρνητισμο κ τον πανικο μου, να με νιωθει ηρεμη το μωρο, στιλ διαλογισμος, ελεγα συνεχεια μια προσευχη, προσπαθωντας να ειμακνσυγκεντρωμενη κ να καταλαβαινω τα λογια.

Αν ξεχνιομουν, αρχιζα απ την αρχη... θα.μπορουσε να ειναι ενα ποιημα η οτιδηποτε..

Την επομςνη φορα δοκιμαστε το...το να μας νιωσουν ηρεμες μπορει να τα βοηθησει, αν κλαιμε κ εμεις οχι.... μη νιωθετε τυψεις αν αυτα κλαινε κ.εμεις ειμαστε ηρεμες.... δεν ειμαστε.ακαρδες...αυτα αυτο εχουν αναγκη να εισπραξουμ.απο εμας, ειναι ο μονος τροπος να τα βοηθησουμε...

twt6p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δεν εχω νοικιασει, χρησιμοποιησα στο νοσοκομειο το θηλαστρο αλλα μπορω να σου πω λεπτομερειες επειδη εχω κρατησει το χαρτι με τις προσφορες, λοιπον

το νοσοκομειακο θηλαστρο elite για ενα μηνα εχει ενοικιο 70 ευρω και για δυο 120. Αν το παραλαβεις απο το νοσοκομειο (το ΡΕΑ) 1 μηνας 55 ευρώ κα οι 2 95. Μπες στη σελιδα e-pipila.gr το φυλλαδιο γραφει οτιειναι αποκλειστικος συνεργατης του ΡΕΑ και του ΙΑΣΩ

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Δεν εχω νοικιασει, χρησιμοποιησα στο νοσοκομειο το θηλαστρο αλλα μπορω να σου πω λεπτομερειες επειδη εχω κρατησει το χαρτι με τις προσφορες, λοιπον

το νοσοκομειακο θηλαστρο elite για ενα μηνα εχει ενοικιο 70 ευρω και για δυο 120. Αν το παραλαβεις απο το νοσοκομειο (το ΡΕΑ) 1 μηνας 55 ευρώ κα οι 2 95. Μπες στη σελιδα e-pipila.gr το φυλλαδιο γραφει οτιειναι αποκλειστικος συνεργατης του ΡΕΑ και του ΙΑΣΩ

70 ευρω;;;;;;; Έλεος.... Σ ευχαριστώ για τς πληροφορίες έχω βρει κ της medela, αυτό που χρησιμοποίησα κ γω στο νοσοκομείο με 50 ευρω το μήνα.... Anyway θα δω τι θα κάνω...

Ρε κορίτσια σας έχουν μειώσει τη διάρκεια του θηλασμου;;; Πχ εμένα θήλαζε άνετα 20-30 λεπτά πλέον έχουμε πέσει στο 15 λεπτο και 10 λεπτο πολλές φορές, ειδικά το βράδυ κ μετά κοιμάται κανονικά 2ωρο κ 3ωρο....

AXrRp3.pngFYZzp3.png

Διαφημίσεις

70 ευρω;;;;;;; Έλεος.... Σ ευχαριστώ για τς πληροφορίες έχω βρει κ της medela, αυτό που χρησιμοποίησα κ γω στο νοσοκομείο με 50 ευρω το μήνα.... Anyway θα δω τι θα κάνω...

Ρε κορίτσια σας έχουν μειώσει τη διάρκεια του θηλασμου;;; Πχ εμένα θήλαζε άνετα 20-30 λεπτά πλέον έχουμε πέσει στο 15 λεπτο και 10 λεπτο πολλές φορές, ειδικά το βράδυ κ μετά κοιμάται κανονικά 2ωρο κ 3ωρο....

Το βραδυ εμεις μπορει να ειμαστε και στο πενταλεπτο. Μεσα στη μερα εξαρταται, αλλες μερες γυρω στο δεκαλεπτο και αλλες παει πανω απο μισαωρο, θεωρω ομως οτι αυτες τις μερες ειναι κουρασμενος και το παει αργα!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Κοριτσια και στο πενταλεπτο μπορει να χορτασουν....με δεκα στο καθε στηθος ειναι καλυμμενα...μετα απλα παιζουν κ ρουφανε κ αερα κ επιδεινωνονταινοινκολικοι....

Εμένα η γιατρός μου διαφωνεί.... Λέει ότι πίσω πίσω είναι το γάλα με το λίπος κ θέλει σίγουρα 15-20λεπτο.

AXrRp3.pngFYZzp3.png

Υπαρχουν δυο διαφορετικες αποψεις, το ξερω :)

152 υπάρχουν αλλά τέλος πάντων... Κορίτσια 2 μέτες τώρα δν έχουμε τπτ... Σήμερα τ βράδυ άρχισε τη γκρίνια και μόλις πάλι βάλαμε το θερμόμετρο κ έκανε κακά τελειώσαν όλα... Άρα δεν έχουμε κολικούς... Δυσκοιλιότητα έχουμε κ πονάει η καημένη.... Πάλι γάλα θ αλλάξουμε!!

AXrRp3.pngFYZzp3.png

Διαφημίσεις

Τπτλαχιστον βρηκες τον ενοχο... οο σταγονες δε σας βοηθανε; αφουνεχουν προβιοτικα κ λανουν κ πιο μαλακεςντις κενωσεις;

Αληθεια, τι το θες το νοσοκομειακο; δε θες ν αποθηλασεις;

Εμεις καναμε εμβολια προχθες, καθως κλεισαμε 2 μηνες!!! Ο χρονος.για τις παρενεργειε; απο το ενα περασε..τωρα περενουμε να περασει η εβδομαδα να φυγοτμε.κ απο τιςνπιθανοτητε; παρενεργειων του δευτερου... που μεταξυ των αλλων ειναι συμπτωματα οπως των κολικων..... τρεμω καπως ομολογω...μπας κ δεν εχουμε τπτ.

twt6p2.png

Τπτλαχιστον βρηκες τον ενοχο... οο σταγονες δε σας βοηθανε; αφουνεχουν προβιοτικα κ λανουν κ πιο μαλακεςντις κενωσεις;

Αληθεια, τι το θες το νοσοκομειακο; δε θες ν αποθηλασεις;

Όχι ούτε οι σταγόνες τη βοήθησαν δυστυχώς.... Ναι θέλω ν αποθηλάσω αλλά σκεφτόμουν επειδή έχω γάλα να πάρω το θήλαστρο να το βγάζω και να της το δίνω.... Βέβαια βλέπω 2 μέρες τώρα ότι και η μικρή προτιμά το μπιμπερό.... Γνώμες παίρνω ακόμη δν έχω αποφασίσει. Έτσι κ αλλιώς πριν κλείσει το 2μηνο δε θα σταματούσα. Προς το παρόν αυξάνω σταδιακά τα γεύματα με ξένο.

AXrRp3.pngFYZzp3.png

Νοσοκομειακο απ.οσα εχω.διαβασει.ζητουν οσες θελουν ν αυξησουν την παραγωγη. Δεν κανει λες ενα συμβατικο για το σκοπο που το θελεις; με τα λεφτα που χρειαζεται να νοικιασεις νοσοκομειαμο, αγοραζεις ενα...

twt6p2.png

Εμεις σημερα γκρινιαζουμε κ δεν ξερουμε τι θελουμε...αυτη μπορει να ξερει, εγω δενξερω... :/

AΠο χθες το βραδυ ειμαστε ακριβως στην ιδια κατασταση και μαλιστα ειναι και το πρωτο βραδυ πουδεν εχουμε κοιμηθει καθολου απο την γκρινια. Παντως ο δικος μου παρατηρω οτι οταν τον βγαζουμε εξω εχει πολυ γκρινια μετα!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...