Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Τίποτα πας κανονικά απέφυγε τις κολωνιες και στην ωοληψια και στην εμβρυομεταφορα 

Μανούλες Ιουνίου 2014!!

mommyart

Recommended Posts

Ωραίο όνομα rania!!!!! Εμείς μάλλον θα την πούμε Κατερίνα όπως τη μαμά μου... Βάφτιση του χρόνου το Σεπτέμβρη μάλλον μαζί με γάμο καθώς έχουμε κάνει μόνο πολιτικό και η γκρίνια των μαμάδων δεν παλεύεται.....

κατερινα ειναι το ονομα και της ιδκης μου μαμας

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κατερινα ειναι το ονομα και της ιδκης μου μαμας

:)))))

Πως πατε από πόνους;;;; Εμείς είναστε σε πιο ήπια φάση... Πονάει αλλά όχι το προηγούμενο χάλι... Πάλι όμως δν κάναμε κακά σήμερα και αυτό τη δυσκολεύει πολύ ρε γαμώτο

AXrRp3.pngFYZzp3.png

Πώς είστε;;;; Θα ξεκινήσω κάτι άσχατο αλλά ευχάριστο!!! Για βάφτιση έχετε σκεφτεί; Όνομα;;;;

Σταύρο θα τον πούμε εμείς! Του μπαμπά μου! Κι εγώ για βάφτιση αυτές τις μέρες έψαχνα διάφορα, επειδή ασχολούμαι με χειροτεχνίες και θέλω να φτιάξω εγώ τουλάχιστον τις μπομπονιέρες, οπότε πρέπει από τώρα να προετοιμάζομαι σιγά σιγά :P! Λέμε για το Πάσχα...

APaXp3.png

Ptg7p3.png

:)))))

Πως πατε από πόνους;;;; Εμείς είναστε σε πιο ήπια φάση... Πονάει αλλά όχι το προηγούμενο χάλι... Πάλι όμως δν κάναμε κακά σήμερα και αυτό τη δυσκολεύει πολύ ρε γαμώτο

Κι εμεις ειμαστε πολυ καλυτερα δεν εχω παραπονο. Πηραμε ενα υποαλλεργικο γαλα δεν κανει αναγωγες και δεν κανει και τοσους πονους. Κοψαμε το χαμομηλι γιατι ειχα την υπονοια οτι δημιουργει θεμα και πινουμε και gripe water. Moνο την περασμενη κυριακη κοντεψαμε να κοψουμε φλεβες στην κυριολεξια. Εχθες κοιμοταν ολη μερα, σημερα ειναι μετρια, εχει πονακια αλλα φυσιολογικα, μονο που δεν κοιμαται, εκτος απο λιγο το πρωι....

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Που ειναι βρε παιδια η mardo να φτιαξει το πινακακι με τις ημερομηνιες που γεννησαμε και να βαλει διπλα τα ονοματα που δωσαμε ήθα δωσουμε???? Να ξερουμε που δινουμε χαιρετισματα δηλαδη!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Διαφημίσεις

Moody, το.συζητησες με.παιδιατρο;

Αν βοηθουσες λιγο με τη διατροφη σου; αν επινες χαμομηλια κτλ;

Τι να φάω;;;; Τρώω φρούτα, δαμάσκηνα, ταχίνι, μέλι.... Μέχρι κ πράσινα έφαγα μια φορά μέσα στη βδομάδα μπας κ τη βοηθήσω τπτ... Και η γιατρός αυτό μ πε για τη διατροφή αλλά ειλικρινά δεν έχω αποβάλλει κ πολλά από το διαιτολόγιό μου.... Πριν κάνα 2 ωρο έκανε κακα με το θερμόμετρο και ηρέμησε σχεδόν τελείως...ήπιε και το γάλα της και τώρα κοιμάται..,, έχει πονάκια αλλά όχι το χάλι που χαμε πριν... Πάντως έτσι δυσκοίλιος ήταν κ ο άντρας μου μωρό απ όσο λένε... Κληρονομικότητα;;;; Τι να πω κ γω!!!

AXrRp3.pngFYZzp3.png

Τα κακακια ειναι σφιχτα;

Κι εμενα μια φορα στις τρεις μερες κανει κακα, αλλα δεν ειναι σφιχτα, οποτε δεν θεωρειται δυσκοιλιοτητα λεει ο γιατρος.

Η δικια μου γκρινιαζει απο τις 6 κ πριν καμια ωρα χεστηκε πατωκορφα!!!!

Μετα φυσικα κ ηρεμησε κ τωρα την κουναω στο καροτσι να κοιμηθει. Αφου δεν μοιμηθηκα, τουλαχιστον ας προλαβω να μαγειρεψω!!!

twt6p2.png

Eγω τα παιρνω ολα πισω, απο χθες το απογευμα ειχαμε φοβερες αναγωγες και γκρινια μεχρι πριν μια ωρα που εκανε κακα και κοιμηθηκε! Τι να πω τελικα δεν ξερω, δεν ξερω τι θελει πως το θελει και τι να κανω για να τον κανω να αισθανεται καλυτερα!!!! Ουτε τι γαλα να του δινω ξερω ουτε τι αισθανεται ουτε αν κανω πραγματα που δεν του αρεσουν και καποια στιγμη θα τα θυμαται και θα λεει οτι ειμαι η χειροτερη μανα απο ολες! Τι να πω ρε κοριτσια!Σημερα καθε φορα που εκλαιγε με επιανε πανικος και απελπισια! Τωρα κοιμαται και ελπιζω να κρατησει εστω ενα διωρο! Δεν με νοιαζει να ξεκουραστω αλλα οταν κοιμαται 2ωρα ή 3ωρα (κατι που ξεκινησε τελευταια) του ειναι επαρκης ο θηλασμος, οποτε δεν εχουμε αναγωγες και αισθανεται καλυτερα!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Διαφημίσεις

Ψυχραιμια καλε!!! Ακου θα θυμαται κ θα λεει ποσο.χαλια μανα εισαι!!!

Αλλο να λεμε τον πονο μας κ αλλο να εχουμε.τυψεις κ να απαξιωνομαστε!!

Ετσι ειναι τα μωρα, προσπαθουν να προσαρμοστουν σ εναν κοσμο....σκετο, ουτε καν νεο γιναυτα!!!

Εσεις οταν τυχαινε να μετακομισετε, δεν ειχατε διαφορα θεμΤα βιολογικης φυσεως;

Οταν πατε διακοπες δεν εχετε ειτε δυσκοιλιοτητα ειτς συνεχεις επισκεψεις στην τουαλετα;

Αυτα που ηρθαν απ το πουθενα;

twt6p2.png

Eγω τα παιρνω ολα πισω, απο χθες το απογευμα ειχαμε φοβερες αναγωγες και γκρινια μεχρι πριν μια ωρα που εκανε κακα και κοιμηθηκε! Τι να πω τελικα δεν ξερω, δεν ξερω τι θελει πως το θελει και τι να κανω για να τον κανω να αισθανεται καλυτερα!!!! Ουτε τι γαλα να του δινω ξερω ουτε τι αισθανεται ουτε αν κανω πραγματα που δεν του αρεσουν και καποια στιγμη θα τα θυμαται και θα λεει οτι ειμαι η χειροτερη μανα απο ολες! Τι να πω ρε κοριτσια!Σημερα καθε φορα που εκλαιγε με επιανε πανικος και απελπισια! Τωρα κοιμαται και ελπιζω να κρατησει εστω ενα διωρο! Δεν με νοιαζει να ξεκουραστω αλλα οταν κοιμαται 2ωρα ή 3ωρα (κατι που ξεκινησε τελευταια) του ειναι επαρκης ο θηλασμος, οποτε δεν εχουμε αναγωγες και αισθανεται καλυτερα!

Ράνια και γω τις σκέφτομαι αυτές τς βλακείες... Όμως όταν την παίρνω αγκαλίτσα κ ηρεμεί σκέφτομαι πως δεν μπορεί να τα κάνω όλα λάθος!!! Σίγουρα δεν πάνε όλα ρολόι και σίγουρα έχουν κ αυτά και προσωπικότητα και θέματα προσαρμογής!!! Μην απελπίζεσαι έχεις δύσκολο μωράκι αλλά θα δεις σε λίγους μήνες (που περνάνε σα νερό...) θα στε μια χαρά και δε θα τα θυμάσαι αυτά!!!! Και γω λεπω πολλές φορές ότι είμαι άχρηστη μάνα και κάνω κακό στο παιδί μου αλλά φυσικά κ δν είναι έτσι. ... Κάνουμε ότι μπορούμε δεν τα ξέρουμε και όλα!!!

Alovesa τα κακά μας όταν κάνουμε μέρα παρά μέρα είναι σφιχτα γι αυτό κέω ότι είναι δυσκοίλια... Σήμερα είμαστε μια χαρά προς το παρόν.. Πιστεύω ότι πιο πολύ την ενοχλεί η δυσκοιλιότητα παρά οι κολικοί...

AXrRp3.pngFYZzp3.png

Ειναι ασχημο να βλεπεις το παιδι σου να σπαραζει και να μην μπορεις να κανεις τιποτα. Το ξερω οτι γινομαι υπερβολικη αλλα δεν σας κρυβω οτι τα περνάω και μονη μου σχεδον και ειναι και η κουραση στη μεση, ειναι και οτι δεν βγαινω και πολυ και μου φαινεται βουνο... αντε να σταματησουν οι κολικοι να ηρεμησουμε. Σημερα το πρωι ξυπνησαμε με κολικους και τωρα το βραδυ ειχαμε επι 1,5 ωρα σπαρακτικα κλαματα. ΜΕτα απο πολυ κουνημα μπρουμυτα ηρεμησε και τωρα κοιμαται! Ολη μερα εχει κοιμηθει 3 ωρες το μεσημερι. Και παλι καλα λεω!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

γεια σας μανούλες κ μπεμπάκια!!! υπομονή κορίτσια με τα πονάκια!! όσο μεγαλώνουν θα δείτε διαφορά!!! εμείς στους 3 μήνες είδαμε μεγάλη διαφορά!!!

κορίτσι μου δοκίμασε το sanilac ar!!! εμείς μ'αυτό σωθήκαμε απ'τις γουλιές!! ο μεγάλος έβγαζε σε κάθε γεύμα!! έτρεμα να τον ταίσω!! κι όταν έτρωγαν κ μητρικό απλά μετά το δικό μου του έδινα κ λίγο απ'αυτό κι έτσι δεν έβγαζε!

φιλιά στα πατουσάκια!!

lZDVp3.png

Ειναι ασχημο να βλεπεις το παιδι σου να σπαραζει και να μην μπορεις να κανεις τιποτα. Το ξερω οτι γινομαι υπερβολικη αλλα δεν σας κρυβω οτι τα περνάω και μονη μου σχεδον και ειναι και η κουραση στη μεση, ειναι και οτι δεν βγαινω και πολυ και μου φαινεται βουνο... αντε να σταματησουν οι κολικοι να ηρεμησουμε. Σημερα το πρωι ξυπνησαμε με κολικους και τωρα το βραδυ ειχαμε επι 1,5 ωρα σπαρακτικα κλαματα. ΜΕτα απο πολυ κουνημα μπρουμυτα ηρεμησε και τωρα κοιμαται! Ολη μερα εχει κοιμηθει 3 ωρες το μεσημερι. Και παλι καλα λεω!

Ράνια μου έχεις δίκιο απόλυτο ειδικά στο θέμα ότι τα περνάς όλα μόνη σου σχεδόν. Είναι πολύ δύσκολο εγώ ευγνωμωνώ το Θεό που έχω τη μαμά μου... Στις αρχές όταν μέναμε μόνες με τη μπέμπα ετρεμα... Και μένα δεν έχει κ θέματα γενικά εγώ τα χω.... Πόσο μάλλον όταν έχεις και την κούραση που δε βοηθάει καθόλου και με την ψυχολογία... Βρες ένα τρόπο να βγαίνετε βόλτες αν θεωρείς ότι θα σε βοηθήσει έστω στο μάρσιππο... Βγείτε βραδάκι που δν έχει πολύ ζέστη ν αλλάξεις παραστάσεις... Δε θα πάθει τπτ να ιδρώσει κ λίγο... Βγάλτον νωρίς το πρωί εναλλακτικά!!!

Όσο για το κλάμα, επειδή κ γω κλαίω συνήθως όταν σπαράζει η μικρή, μ πε κάτι μια φίλη προχτές κ κάπως με παρηγόρησε. Σκέψου ότι ο μικρός σου δε θα θυμάται τίποτα απ όλα αυτά όταν μεγαλώσει κ κυρίως τν πόνο... Και ότι φυσικά ειναι κάτι παροδικό... Πολύ ψυχοφθόρο το ξέρω αλλά περνάει.... Μετά θα χουμε τα δόντια να γκρινιάζουμε κ μεις κ αυτά... Γενικά απ όσο καταλαβαίνω ο πρώτος χρόνος ειναι χάλια γι αυτά τα δόλια όλο πονάνε... Αυτό δε σημαίνει όμως ότι δν εισπράττουν την αγάπη μας.... Ακόμη κ το πιο απλό άγγιγμα τους λέει ότι θα μαστε εκεί κ στα δύσκολα κ σ όλα..... Έτσι δν έλεγε κ το ωραίο άρθρο που μας πόσταρες;;;;;

AXrRp3.pngFYZzp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...