Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Τίποτα πας κανονικά απέφυγε τις κολωνιες και στην ωοληψια και στην εμβρυομεταφορα 

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Ιουνίου 2014!!

mommyart

Recommended Posts

Α ρε κοριτσια!! Τα χω φτυσει!! Νιωθω τα γονατα μου κομμενα, οπου χρειαζεται να τα χρησιμοποιησω (να σηκωθω απο το κρεβατι, ν ανεβω σκαλια) πρεπει να καταβαλω προσπαθεια...

Moody, καμπυλη ζαχαρου εκανες η ακομη; (να θυμηθουμε τα προ γεννας πτοβληματα μας :P ).

Εγω αυριο...

Καλησπέρα!!!! Λοιπόν εμείς χτες δν πήραμε καθόλου συμπλήρωμα. Έτσι κ αλλιώς δεν το ήθελε μου έδιωχνε το χέρι με το μπιμπερο!!!!! Δεν μπορώ να πω ότι δεν πονούσε αλλά σε καμία περίπτωση δεν ήταν το προχτεσινό χάλι!!! Κλαίει και πονάει όταν κάνει πορδίτσες. Μόλις τις κάνει ηρεμεί τελείως!!!! Πήρα και τη γιατρό μας άλλαξε το γάλα με μισή καρδιά βέβαια και μόνον για να τη βοηθήσει λίγο με τους κολικούς. Πήραμε το novolak και βλέπουμε... Να σας πω την αλήθεια όμως φοβάμαι να της δώσω μήπως ξαναρχίσουμε τα ίδια. Θα δοκιμάσω το βράδυ στς 12 κ ο θεός βοηθός! Ένα γεύμα για αρχή κ βλέπουμε. Μου είπε επίσης το εξής κορυφαίο!!!! Τα παιδιά του θηλασμού πολλές φορές παθαίνουν εμμονή με το γάλα της μαμάς κ αρνούνται να πιουν κάτι άλλο παρά μόνο αν αναγκαστούν από πείνα.... Ντόιγκ!!!!!! Μου πε το μπιμπερο να μη της το δίνω εγώ για να μη μυρίζει το μητρικό και αρνείται να συνεργαστεί. Τι να πω... Αυτό το παιδί δε θέλει ν αποθηλάσει σε καμία περίπτωση!!!! Άντε να κλείσουμε το 2ο μπας και ηρεμήσει λίγο με τους πόνους και το δρομολογήσω επιτέλους σιγά σιγά!!!! 13 κ σήμερα!!!!

Alovesa καμπύλη ο διαβητολόγος μου είπε στο τρίμηνο άρα θα κάνω τέλη σεπτέμβρη. Τρως καλά;;;;; Τραβάς που τραβάς τόση κούραση να τρως να έχεις αντοχές!!! Και ρώτα μήπως πάρεις αν κάνει φυσικά κανένα συμπλήρωμα!

AXrRp3.pngFYZzp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα!!!! Λοιπόν εμείς χτες δν πήραμε καθόλου συμπλήρωμα. Έτσι κ αλλιώς δεν το ήθελε μου έδιωχνε το χέρι με το μπιμπερο!!!!! Δεν μπορώ να πω ότι δεν πονούσε αλλά σε καμία περίπτωση δεν ήταν το προχτεσινό χάλι!!! Κλαίει και πονάει όταν κάνει πορδίτσες. Μόλις τις κάνει ηρεμεί τελείως!!!! Πήρα και τη γιατρό μας άλλαξε το γάλα με μισή καρδιά βέβαια και μόνον για να τη βοηθήσει λίγο με τους κολικούς. Πήραμε το novolak και βλέπουμε... Να σας πω την αλήθεια όμως φοβάμαι να της δώσω μήπως ξαναρχίσουμε τα ίδια. Θα δοκιμάσω το βράδυ στς 12 κ ο θεός βοηθός! Ένα γεύμα για αρχή κ βλέπουμε. Μου είπε επίσης το εξής κορυφαίο!!!! Τα παιδιά του θηλασμού πολλές φορές παθαίνουν εμμονή με το γάλα της μαμάς κ αρνούνται να πιουν κάτι άλλο παρά μόνο αν αναγκαστούν από πείνα.... Ντόιγκ!!!!!! Μου πε το μπιμπερο να μη της το δίνω εγώ για να μη μυρίζει το μητρικό και αρνείται να συνεργαστεί. Τι να πω... Αυτό το παιδί δε θέλει ν αποθηλάσει σε καμία περίπτωση!!!! Άντε να κλείσουμε το 2ο μπας και ηρεμήσει λίγο με τους πόνους και το δρομολογήσω επιτέλους σιγά σιγά!!!! 13 κ σήμερα!!!!

Υπομονή! Αφού το μωρό το ζητάει και έχεις γάλα γιατί να αποθηλάσεις τόσο σύντομα; πονάς;

APaXp3.png

Ptg7p3.png

Υπομονή! Αφού το μωρό το ζητάει και έχεις γάλα γιατί να αποθηλάσεις τόσο σύντομα; πονάς;

Όχι δεν πονάω απλά δεν μου έκατσε... Δεν είναι της ιδιοσυγκρασίας μου... Αλλά κ πάλι δν το βλέπω ν αποθηλάζω!

AXrRp3.pngFYZzp3.png

Alovesa καμπύλη ο διαβητολόγος μου είπε στο τρίμηνο άρα θα κάνω τέλη σεπτέμβρη. Τρως καλά;;;;; Τραβάς που τραβάς τόση κούραση να τρως να έχεις αντοχές!!! Και ρώτα μήπως πάρεις αν κάνει φυσικά κανένα συμπλήρωμα!

Η αληθεια ειναι οτι δεν τρωω σωστα... περασε.δε.μερα που δεν εφαγα ουτε μεσημεριανο, ουτε βραδινο...

Θα δω πως θα ναι οι εξετασεις αιματος... κατι βιταμινες για θηλαζουσες τις παιρνουμε σε συνενοηση με το γιατρο μας αραγε η με δικη μας πρωτοβουλια;

twt6p2.png

Η αληθεια ειναι οτι δεν τρωω σωστα... περασε.δε.μερα που δεν εφαγα ουτε μεσημεριανο, ουτε βραδινο...

Θα δω πως θα ναι οι εξετασεις αιματος... κατι βιταμινες για θηλαζουσες τις παιρνουμε σε συνενοηση με το γιατρο μας αραγε η με δικη μας πρωτοβουλια;

Εγω πινω ασβεστιο αυτο που επαιρνα στην εγκυμοσυνη και ενα συμπληρωμα απο μονη μου.

Διαβαστε βρε κοριτσια το κειμενο αυτο, πολυ μου αρεσε!

http://www.homeopathy.gr/homeopathy/baby-crying.html

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Διαφημίσεις

Εγω πινω ασβεστιο αυτο που επαιρνα στην εγκυμοσυνη και ενα συμπληρωμα απο μονη μου.

Διαβαστε βρε κοριτσια το κειμενο αυτο, πολυ μου αρεσε!

http://www.homeopathy.gr/homeopathy/baby-crying.html

Καλημέρα!! Όντως πολύ ωραίο άρθρο!!

Είχαμε ένα πιο ήρεμο απογευματόβραδο... Είχε πονους κ γκρίνια αλλά όχι συνεχόμενα... Βγήκαμε βόλτα κατα τς 7 ε εκεί τα ξέχασε όλα... Μισή ατο μάρσιπο μισή στο καρότσι με τα μάτια ορθάνοιχτα περιεργαζόταν τα πάντα!!!!! Και στο μπάνιο ξεχνάει τν πόνο της... Κοιμηθήκαμε παρ όλα αυτά 2 παρά γιατι αν κ ηρέμησε δεν μπορούσε ν κοιμηθεί μάλλον από την υπερένταση!!!!

Ευτυχώς με το καινούργιο γάλα έκανε κ κακά, πιστεύω θα την ανακουφίσει κ αυτό πολύ!!

AXrRp3.pngFYZzp3.png

Γεα σας κοριτσια...η δικη μου ξυπνησε στις 3, μετα κατα τις 5 κ μετα ανα ωρα... θηλαζε λιγο κ μετα την επαιρνε ο υπνος... μπιμπερο της εκανε στις3 δεν ηπιε σταγονα...

Alovesa δοκίμασε να της δώσει άλλος το μπιμπερό... Σε μένα έπιασε... Είπα κ πιο πάνω η γιατρός μου είπε ότι τα παιδιά του θηλασμού παθαίνουν εμμονη με το γάλα της μαμάς και όταν προσπαθεί να τα ταΐσει εκείνη επειδή το μυρίζπυν αρνούνται να φάνε. Σε μένα έπιασε..

Έκανες καμπύλη;;;

AXrRp3.pngFYZzp3.png

Εμενα γενικα τρωει κ με μενα απο το μπιμπερο...αλλα τελευταια θηλαζει λιγο κνκοιμαται..μετα απο μια ωρα -το πολυ- ξαναπειναει... μπιμπερονπαντα της δινω μετα το θηλασμο ως συμπληρωμα...τωρα η χορταινει η βαριεται η εφαρμοζει το πολλα μικρα γευματα :P

Καμπυλη εκανα σημερα... η ζαχαρου ειναι τελεια μου ειπε, η ινσουλινης δεν ειχε βγει, θα βγει με τις αλλες τωρα το απογευμα.....

Ουφ!!! Παλι καλα... δεν ειμαι σε φαση να μη μπορω να φαω απο κανα παγωτακι τωρα.... πολυ αυπνια κ κουραση για να πρεπει κ να προσεχω τοσο...

twt6p2.png

Διαφημίσεις

Ωραίο όνομα rania!!!!! Εμείς μάλλον θα την πούμε Κατερίνα όπως τη μαμά μου... Βάφτιση του χρόνου το Σεπτέμβρη μάλλον μαζί με γάμο καθώς έχουμε κάνει μόνο πολιτικό και η γκρίνια των μαμάδων δεν παλεύεται.....

AXrRp3.pngFYZzp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...