Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Τίποτα πας κανονικά απέφυγε τις κολωνιες και στην ωοληψια και στην εμβρυομεταφορα 

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Ιουνίου 2014!!

mommyart

Recommended Posts

Εμεις παλι καταργήσαμε τον υπνο, εχθες πηγαμε βολτα ολα τελεια αρκει να τον εχεις αγκαλια και να τονκανεις βολτες να χαζευει και να μην καθεσαι. Μετα γυρισαμε, κοιμηθηκαμε πολυ δυσκολα κατα τις 2, αφου του εφταιγαν ολα και μετα σηκωθηκαμε στις 4. Θηλαζε τον επαιρνε ο υπνος στο στηθος και με το που εβγαινε η ρωγα απο το στομα του ξυπνουσε! Τωρα κοιμαται με τον μπαμπα του αλλα εγω τι να το κανω που ειμαι ξυπνια απο τις 4 ΟΕΟ???

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εμεις παλι καταργήσαμε τον υπνο, εχθες πηγαμε βολτα ολα τελεια αρκει να τον εχεις αγκαλια και να τονκανεις βολτες να χαζευει και να μην καθεσαι. Μετα γυρισαμε, κοιμηθηκαμε πολυ δυσκολα κατα τις 2, αφου του εφταιγαν ολα και μετα σηκωθηκαμε στις 4. Θηλαζε τον επαιρνε ο υπνος στο στηθος και με το που εβγαινε η ρωγα απο το στομα του ξυπνουσε! Τωρα κοιμαται με τον μπαμπα του αλλα εγω τι να το κανω που ειμαι ξυπνια απο τις 4 ΟΕΟ???

Μήπως να κοιμόσουν κ συ λίγο βρε κοπελια;;;;;

Μέχρι στιγμής είμαστε ήρεμοι.... Τρέμω μόλις πάει το ρολόι 18:00...

AXrRp3.pngFYZzp3.png

Ρε κορίτσια τώρα θα ρωτήσω κάτι λιπγο προσωπικό....

Προχθες είπαμε με τν άντρα μου να θυμηθούμε την εποχή προ μπέμπας και από κείνη την ημέρα έχω καφέ και ίχνη αίματος... Έχει τύχει σε καμία,,;;;; Υποτίθεται ότι θα είχα λίγο πόνο αλλά για αίμα δν μ πε τπτ ο ντοκ...

AXrRp3.pngFYZzp3.png

Ρε κορίτσια τώρα θα ρωτήσω κάτι λιπγο προσωπικό....

Προχθες είπαμε με τν άντρα μου να θυμηθούμε την εποχή προ μπέμπας και από κείνη την ημέρα έχω καφέ και ίχνη αίματος... Έχει τύχει σε καμία,,;;;; Υποτίθεται ότι θα είχα λίγο πόνο αλλά για αίμα δν μ πε τπτ ο ντοκ...

Εμεις χθες τη θυμηθήκαμε.....αλλα ολα καλα!!!!μονο λιγο πόνο τιποτα αλλο....

LJqDp3.png

Διαφημίσεις

Μήπως να κοιμόσουν κ συ λίγο βρε κοπελια;;;;;

Μέχρι στιγμής είμαστε ήρεμοι.... Τρέμω μόλις πάει το ρολόι 18:00...

Εγω τρεμω ολη μερα. Απο την ωρα που ξυπνησε δεν εχει ξανακοιμηθει, μονο γκρινιαζει!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Κι εμεις χθες το θυμηθηκαμε και σημερα εχω λιγα κιτρινα υγρα, τι να πω! Μαλλον ειναι φυσιολογικο.

Περιοδο εχει δει καμια σας? Εγω τιποτα ακομα

Ο γιατρός μ είπε για περίοδο ουδείς ξέρει πότε.... Θ είναι λέει όμως πολύ βαριά από αίμα...

AXrRp3.pngFYZzp3.png

Ωωωω θαύμα... Φτιάξαμε το sling σε όρθια θέση όπως της αρέσει πάνω στον ώμο.... Ηρέμησε στο 5 λεπτο κ τώρα κοιμάται....!!!!!!

Εμεις ακομα παλευουμε με τον υπνο! Ποναει πολυ ο κακομοιρης

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Εμεις ακομα παλευουμε με τον υπνο! Ποναει πολυ ο κακομοιρης

Ωχ το καημενάκι... Εμένα έριξε έναν ύπνο 7 έψς τώρα που την ξύπνησα για να κάνουμε μπάνιο. Τώρα τρώει ηρεμότατη... Ας ελπίσουμε ότι δε θα χουμε σόου αργότερα... Αν πάνε όλα καλά πάντως κορίτσια θ αρχίσω να πιστεύω ότι φταίει το συμπλήρωμα. Σήμερα έχει πιει μόνο 30ml το μεσημέρι κ είχε λίγα πονάκια το απόγευμα. Λέτε να ναι καμια δυσανεξία κ όχι κολικοί;;;;;;;

AXrRp3.pngFYZzp3.png

Διαφημίσεις

Ωχ το καημενάκι... Εμένα έριξε έναν ύπνο 7 έψς τώρα που την ξύπνησα για να κάνουμε μπάνιο. Τώρα τρώει ηρεμότατη... Ας ελπίσουμε ότι δε θα χουμε σόου αργότερα... Αν πάνε όλα καλά πάντως κορίτσια θ αρχίσω να πιστεύω ότι φταίει το συμπλήρωμα. Σήμερα έχει πιει μόνο 30ml το μεσημέρι κ είχε λίγα πονάκια το απόγευμα. Λέτε να ναι καμια δυσανεξία κ όχι κολικοί;;;;;;;

Eγω παλι ειμαι 100% σιγουρη οτι ειναι το συμπληρωμα γιατι οι πονοι ειναι οταν δινω συμπληρωμα κι εχθες και προχθες ετυχε να δωσω πιο πολυ συμπληρωμα παρα να θηλασω και εχθες υποφεραμε στην κυριολεξια!!! Το βραδυ εχθες τον θηλαζα και λαγοκοιμοταν και λεω για να μην ξυπνησει το βραδυ ας δωσω και λιγο συμπληρωμα,εεεε το πηγαμε σερι γκρινια μεχρι της 2,30 το πρωι (ειχαμε ξαπλωσει στις 10,00).Στις 1,30 τον ξανεκανα μπανιο να ηρεμησει απο την υστερια!

Σημερα εδωσα λιγο συμπληρωμα στις επτα και μετα θηλασμο. Τωρα φαινεται πως κοιμαται. Θα δουμε!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Α ρε κοριτσια!! Τα χω φτυσει!! Νιωθω τα γονατα μου κομμενα, οπου χρειαζεται να τα χρησιμοποιησω (να σηκωθω απο το κρεβατι, ν ανεβω σκαλια) πρεπει να καταβαλω προσπαθεια...

Moody, καμπυλη ζαχαρου εκανες η ακομη; (να θυμηθουμε τα προ γεννας πτοβληματα μας :P ).

Εγω αυριο...

twt6p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...