Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Μανούλες Ιουνίου 2014!!

mommyart

Recommended Posts

εμεις πηραμε το gripe water. Δεν μπορω να πω οτι σταματησαν τελειως τα αερια και οι πονοι αλλα κοριτσια το παιδακι μου κοιμαται! Κοιμαται πολυ. Προχθες το ξεκινησαμε και εχθες η γκρινια ηταν μειωμενη κατα 80% και κοιμηθηκε και το μεσημερι αρκετα και το βραδυ μου κοιμηθηκε στις 21,00 ξυπνησε κατα τις πεντε που τον θηλασα λιγο και το πρωι του εδωσα με το ζορι 50ml μπουκαλι γιατι ενιωθα οτι ηταν πολλες ωρες νυστικος και ξυπνησε στις 10,00. ΤΩρα παλι κοιμαται! Δεν το εχω ξαναζησει αυτο σε ολο τον 1,5 μηνα! Βεβαια εχει ο κακομοιρης πολλα σφιξιματα. ΜΙλησα με την παιδιατρο μου ειπε να το κρατησω το gripe water και αν δεν δω αποτελεσματα να παρω το infacolic. Ερωτηση, ο αφαλουλης σας βγαινει προς τα εξω με την πιεση??? Εμας βγαινει και οταν ηρεμει μπαινει μεσα παλι!

Σφιξίματα κ αέρια έχουμε κ μεις πολλά αλλά τουλάχιστον δεν κλαιει πλέον απλα γκρινιάζει λίγο όταν σφίγγεται!!! Κλάμα πάντως γοερό είχαμε κ χθες ελπίζω σήμερα να μην τα χουμε!!!! Και μεις έχουμε αυξήσει τις βραδυνές ώρες 2 μέρες μάλιστα χωρίς συμπλήρωμα μόνο με θηλασμό!!! Χθες κοιμήθηκε 23:30 κ ξυπνησε στς 3, θήλασε και ξαναξύπνησε στς 7μιση. Ε τωρα πότε κοιμάται πότε χαζολογάει!!!

AXrRp3.pngFYZzp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εμεις πηραμε το gripe water. Δεν μπορω να πω οτι σταματησαν τελειως τα αερια και οι πονοι αλλα κοριτσια το παιδακι μου κοιμαται! Κοιμαται πολυ. Προχθες το ξεκινησαμε και εχθες η γκρινια ηταν μειωμενη κατα 80% και κοιμηθηκε και το μεσημερι αρκετα και το βραδυ μου κοιμηθηκε στις 21,00 ξυπνησε κατα τις πεντε που τον θηλασα λιγο και το πρωι του εδωσα με το ζορι 50ml μπουκαλι γιατι ενιωθα οτι ηταν πολλες ωρες νυστικος και ξυπνησε στις 10,00. ΤΩρα παλι κοιμαται! Δεν το εχω ξαναζησει αυτο σε ολο τον 1,5 μηνα! Βεβαια εχει ο κακομοιρης πολλα σφιξιματα. ΜΙλησα με την παιδιατρο μου ειπε να το κρατησω το gripe water και αν δεν δω αποτελεσματα να παρω το infacolic. Ερωτηση, ο αφαλουλης σας βγαινει προς τα εξω με την πιεση??? Εμας βγαινει και οταν ηρεμει μπαινει μεσα παλι!

Καλο μηνα κοριτσια!!!!και μενα οταν κλαίει πολυ βγαίνει ο αφαλος προς τα έξω!!!!!

LJqDp3.png

Διαφημίσεις

se euxaristw rania mou!!!exw anxothei poly .....

makari n pane ola kala na krathsw ton gioka m agkalitsa!!!!!;)

Ολα θα πανε τελεια! Σου ευχομαι πολυ γκρινια, κλαματα, παμπερς, κατουρηματα, αυπνιες, θηλασμους, και γενικα οτι επιθυμεις! Αχ ειναι πολυ ωραια ολα! ;)

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Eμεις κοριτσια περασαμε πολυ ωραια εχθες, κοιμοταν ξυπνουσε ετρωγε, ξυπνουσε βεβαια με πολυ κλαμα μεχρι να φαει. Το βραδυ κοιμηθηκε απο τις 12,30 μεχρι τις 4,30 ξυπνησε επειδη πονουσε η κοιλιτσα και μετα μουγκριζε απο πονους μεχρι τις 8,00 οπου σηκωθηκαμε ολοι. Εφαγε στις 7,00 και κατα τις 8,30 που εκανε κακακια ηρεμησε τελειως και τωρα κοριτσια μου παλι κοιμαται!!!!! Που να το πω και να με πιστεψουν! Εκανα μπανιο με την ησυχια μου! Χωρις κλαματα, χωρις να τον εχω στο στηθος! Φτου φτου φτου!

Ειναι τραγικο με αυτους τους κολικους!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια, μήπως κάποια έχει δοκιμάσει τα κοχύλια συλλογής μητρικού γάλακτος; Είναι κάτι θηκούλες πλαστικές(;) που τις βάζεις στο στήθος για να μαζεύει το γάλα όταν τρέχει... Έχω μεγάλο πρόβλημα το βράδυ και ενίοτε μέσα στη μέρα... Κάθε βράδυ το μπλουζάκι μου γίνεται μούσκεμα... Δεν έχω δοκιμάσει τα επιθέματα γιατί φοβάμαι, έχω ακούσει οτι κολλάνε στη θηλή και μπορεί να σε τραυματίσουν, τα χρησιμοποιώ μόνο όταν βγαίνω από το σπίτι...

APaXp3.png

Ptg7p3.png

Κορίτσια, μήπως κάποια έχει δοκιμάσει τα κοχύλια συλλογής μητρικού γάλακτος; Είναι κάτι θηκούλες πλαστικές(;) που τις βάζεις στο στήθος για να μαζεύει το γάλα όταν τρέχει... Έχω μεγάλο πρόβλημα το βράδυ και ενίοτε μέσα στη μέρα... Κάθε βράδυ το μπλουζάκι μου γίνεται μούσκεμα... Δεν έχω δοκιμάσει τα επιθέματα γιατί φοβάμαι, έχω ακούσει οτι κολλάνε στη θηλή και μπορεί να σε τραυματίσουν, τα χρησιμοποιώ μόνο όταν βγαίνω από το σπίτι...

doritaki μου δεν τα ξερω καν. Ευτυχως δεν εχω καθολου θεμα με το στηθος!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Eμεις κοριτσια περασαμε πολυ ωραια εχθες, κοιμοταν ξυπνουσε ετρωγε, ξυπνουσε βεβαια με πολυ κλαμα μεχρι να φαει. Το βραδυ κοιμηθηκε απο τις 12,30 μεχρι τις 4,30 ξυπνησε επειδη πονουσε η κοιλιτσα και μετα μουγκριζε απο πονους μεχρι τις 8,00 οπου σηκωθηκαμε ολοι. Εφαγε στις 7,00 και κατα τις 8,30 που εκανε κακακια ηρεμησε τελειως και τωρα κοριτσια μου παλι κοιμαται!!!!! Που να το πω και να με πιστεψουν! Εκανα μπανιο με την ησυχια μου! Χωρις κλαματα, χωρις να τον εχω στο στηθος! Φτου φτου φτου!

Ειναι τραγικο με αυτους τους κολικους!

Εμείς είχαμε γκρίνια κ πόνο από τς 22:00 ως τς 12:00 όπου κ κοιμήθηκε, ξυπνησε 4 παρά και μετά 6:30 όπου ως τς 8 έκλειγε για να κάνει κακά όπου κατέληξε να κάνει μία μικρή κουραδίτσα!!!! Μετά βόλτα όλα καλά... Και τώρα είμαστε από τς 6 με απίστευτη γκρίνια κ κλάματα... Έχω απελπιστεί πια... Δε θα ηρεμήσει ποτέ η καημένη... Κ επίσης θέλω να κοπανήσω τν άντρα μου...

AXrRp3.pngFYZzp3.png

Α ρε κοριτσια, ολα μαζι σελυνιαζονται; εμενα απ το μεσημερι κ μετα ολο γκρινια ειναι!! Ουτε που ξερει τι θελει!!!

Ντοριτα, ακομη κ εγω που μεχρι προσφατα ειχα πληγη κ υπεφερα, φοραω πλεον στνεχεια επιθεματα. Δεν εχω καποιο θεμα. Αρκει να τ αλλαζεις συχνα να μην εχει το στηθος υγρασια...

twt6p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...