Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Μανούλες Ιουνίου 2014!!

mommyart

Recommended Posts

Στο καρότσι και μένα νανουρίζεται αλλά ακόμη κ αν δεν κοιμηθεί εντελώς χουζουρεύει.

Εγώ εννοείται ότι δεν την ξυπνάω για να φάει όποτε ξυπνήσει τρώει, βλέπω 2 μέρες όμως έχει μειώσει ποσότητα τώρα πχ έβγαλα 60ml από το στήθος (μόνό...) το ήπιε όλο και δν ήθελε άλλο... Δεν ξέρω αν φταίει που πονάει ή η ζέστη... Το απόγευμα που θα της δώσω συμπλήρωμα θα δω πάλι...

Και μενα εχει μειώσει ποσότητα.μηπως ειναι η ζέστη;

LJqDp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

το ξερω, σημερα τον παλευω με το καροτσι μεσα στο σπιτι μπας και.... θα δειξει... το βραδυ θα επιχειρησω αν μπορει και ο αντρας μου να τον βγαλουμε βολτα.. εχει και πολυ ζεστη ρε γαμωτο!

Δοκιμαζε απο.λιγο καθε μερα..κ μεσα στο σπιτι κ εξω το βραδακι-εστω μεχρι τη γω ια του τετραγωνου. Μπορει να του αρεσει η βολτα :)

twt6p2.png

Κορίτσια ξέρετε αν επιτρέπονται οι ξηροί καρποί στο θηλασμο;;;

Εμένα μου είχε πει όχι (ή τουλαχιστον να τους αποφεύγω), όπως επίσης να μην μπλέκω πολλά φρούτα μαζί...

Ρε κορίτσια, θέλω να κάνω ανταύγειες και περνάω και ρεφλέ συνήθως... ξέρετε αν επιτρέπεται το ρεφλέ στο θηλασμό; στο ιντερνετ που διαβάζω διίστανται οι απόψεις...

Επίσης ο μικρός τις τελευταίες μέρες ρεύεται τραγικά μετά το θηλασμό και βγάζει και γουλιές και μετά από ώρα μπορεί πάλι να ρευτεί και να βγάλει αυτά που λέω εγώ "τυριά", πηγμένο-αχώνευτο γάλα... Επίσης από το απόγευμα και μετά ακριβώς στο 5λεπτο την ώρα που θηλάζει αρχίζει και γκρινιάζει, θα έλεγε κανείς οτι το παιδί πεινάει και μάλλον δεν έχω γάλα αλλά μάλλον το αντίθετο συμβαίνει...τον βάζω να ρευτεί, ρεύεται σαν νταλικιέρης και μετά με γκρίνια συνεχίζει το φαί... υπάρχει περίπτωση να του πέφτει βαρύ το γάλα μου;;; :confused:

APaXp3.png

Ptg7p3.png

Και μενα εχει μειώσει ποσότητα.μηπως ειναι η ζέστη;

Χμ.... Ναι βιάστηκα να μιλήσω... Στο μισάωρο άρχισε το κλάμα και ήπιε άλλα 50 ml συμπλήρωμα άρα είμαστε στα ίσα μας...

Η ζέστη πάντως τα επηρρεάζει σίγουρα...

Σήμερα κορίτσια να χτυπήσω ξύλο έχουμε πολύ λίγα πονάκια.... Λέτε να κάνανε δουλειά η σταγόνες;;;;;;; Αν και το κρίσιμο είναι το βράδυ... Είδομεν....!!!!

AXrRp3.pngFYZzp3.png

Διαφημίσεις

Χμ.... Ναι βιάστηκα να μιλήσω... Στο μισάωρο άρχισε το κλάμα και ήπιε άλλα 50 ml συμπλήρωμα άρα είμαστε στα ίσα μας...

Η ζέστη πάντως τα επηρρεάζει σίγουρα...

Σήμερα κορίτσια να χτυπήσω ξύλο έχουμε πολύ λίγα πονάκια.... Λέτε να κάνανε δουλειά η σταγόνες;;;;;;; Αν και το κρίσιμο είναι το βράδυ... Είδομεν....!!!!

Σ εμας παντως ςκαναν..

twt6p2.png

Επίσης ο μικρός τις τελευταίες μέρες ρεύεται τραγικά μετά το θηλασμό και βγάζει και γουλιές και μετά από ώρα μπορεί πάλι να ρευτεί και να βγάλει αυτά που λέω εγώ "τυριά", πηγμένο-αχώνευτο γάλα... Επίσης από το απόγευμα και μετά ακριβώς στο 5λεπτο την ώρα που θηλάζει αρχίζει και γκρινιάζει, θα έλεγε κανείς οτι το παιδί πεινάει και μάλλον δεν έχω γάλα αλλά μάλλον το αντίθετο συμβαίνει...τον βάζω να ρευτεί, ρεύεται σαν νταλικιέρης και μετά με γκρίνια συνεχίζει το φαί... υπάρχει περίπτωση να του πέφτει βαρύ το γάλα μου;;; :confused:

Οχι ρε..ο παιδιατρος ειπε οτι με το μητρικο.βγαζουν πιο.ευκολα γουλιτσες γιατι ειναι πιο λεπτο κ ο οισοφαγος τους ακομη ανοιχτος. Τον ρωτησα κ εγω αν υπαρχει περιπτωση να την πειραζει το γαλα μου κ μονο που δε γελαγε!!! Κατηγορηματικα οχι!!

twt6p2.png

Καλημέρα κορίτσια καλό μήνα... Μικρή η βελτίωση με τις σταγόνες αλλά υπήρξε. Έκλαψε σπαρακτικά για κάνα 20λεπτο και όχι για ώρες όπως άλλες φορές... Μετράω αντίστροφα για να κλείσουμε το 2ο μπας κ ηρεμήσει.... 14 κ σήμερα λοιπόν....

AXrRp3.pngFYZzp3.png

Καλημέρα κορίτσια καλό μήνα... Μικρή η βελτίωση με τις σταγόνες αλλά υπήρξε. Έκλαψε σπαρακτικά για κάνα 20λεπτο και όχι για ώρες όπως άλλες φορές... Μετράω αντίστροφα για να κλείσουμε το 2ο μπας κ ηρεμήσει.... 14 κ σήμερα λοιπόν....

Καθε μερα που περναει θα εχει κ μεγαλυτερη βελτιωση με τις σταγονες!! Ποσες μερες της εδωσες;

twt6p2.png

Διαφημίσεις

Καθε μερα που περναει θα εχει κ μεγαλυτερη βελτιωση με τις σταγονες!! Ποσες μερες της εδωσες;

Κλείσαμε 2 24ωρα... Έχει μειωθεί αισθητά η γκρίνια όλη μέρα κ ειδικά με τα αέρια... Το δύσκολο είναι το βράδυ..

AXrRp3.pngFYZzp3.png

kalhspera manoules .......eimai kainouria sto foroum ....:oops: eimai sthn 33evdomada 5 meres!!!!xthes vghka apo thn klinikh !!eixa prooores suspseis kai diastolh 2.7 !!!!kai genika se olh thn egkumosunh eperna to youtopar !!!me miroprovlhmata sunexeia!!!!einai h deuterh egkumoshnh m !!to proto paidaki mou einai 15 mhnon!!!o giatros mou eipe tha mpo 8 tou mhns na genhsw !!!alla den antexw allo o mpempakos mou exei parei hdh thesei edw kai polu kairo kai piezei para polu me apoteema na mhn mporo na perpathsw katholou kai na ponaw olh mera !!!xexasa na sas pw oti megalwnei kanonikotata kai exei varos 2.300 !!!!exei tuxh se kamia manoula ayto:sad:

εμεις πηραμε το gripe water. Δεν μπορω να πω οτι σταματησαν τελειως τα αερια και οι πονοι αλλα κοριτσια το παιδακι μου κοιμαται! Κοιμαται πολυ. Προχθες το ξεκινησαμε και εχθες η γκρινια ηταν μειωμενη κατα 80% και κοιμηθηκε και το μεσημερι αρκετα και το βραδυ μου κοιμηθηκε στις 21,00 ξυπνησε κατα τις πεντε που τον θηλασα λιγο και το πρωι του εδωσα με το ζορι 50ml μπουκαλι γιατι ενιωθα οτι ηταν πολλες ωρες νυστικος και ξυπνησε στις 10,00. ΤΩρα παλι κοιμαται! Δεν το εχω ξαναζησει αυτο σε ολο τον 1,5 μηνα! Βεβαια εχει ο κακομοιρης πολλα σφιξιματα. ΜΙλησα με την παιδιατρο μου ειπε να το κρατησω το gripe water και αν δεν δω αποτελεσματα να παρω το infacolic. Ερωτηση, ο αφαλουλης σας βγαινει προς τα εξω με την πιεση??? Εμας βγαινει και οταν ηρεμει μπαινει μεσα παλι!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

kalhspera manoules .......eimai kainouria sto foroum ....:oops: eimai sthn 33evdomada 5 meres!!!!xthes vghka apo thn klinikh !!eixa prooores suspseis kai diastolh 2.7 !!!!kai genika se olh thn egkumosunh eperna to youtopar !!!me miroprovlhmata sunexeia!!!!einai h deuterh egkumoshnh m !!to proto paidaki mou einai 15 mhnon!!!o giatros mou eipe tha mpo 8 tou mhns na genhsw !!!alla den antexw allo o mpempakos mou exei parei hdh thesei edw kai polu kairo kai piezei para polu me apoteema na mhn mporo na perpathsw katholou kai na ponaw olh mera !!!xexasa na sas pw oti megalwnei kanonikotata kai exei varos 2.300 !!!!exei tuxh se kamia manoula ayto:sad:

Δεν εχω περάσει κάτι τετοιο αλλα επειδη εχω μια ξαδερφη που γεννησε 33 εβδομαδα, ακομα και αν σου τυχει μην αγχωθεις. βεβαια το μωρακι της εμεινε στην θερμοκοιτιδα ενα μηνα αλλα εχει αυτη τη στιγμη έναν παιδαρο, σκετο κουκλο στην κυριολεξια! Της γεννηθηκε 2500 κιλα και πηρε πολυ ευκολα βαρος! Ευχομαι να σου πανε ολα καλα! θα δεις οτι μετα δεν θα θυμασαι τιποτα απο ολα αυτα, τα αγχη του νεογεννητου ειναι πιο πολλα απο οτι της εγκυμοσυνης!;)

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...