Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Μανούλες Ιουνίου 2014!!

mommyart

Recommended Posts

Kαλημερα κοριτσια μου. Περιττο να σας πως οτι ειμαι ξυπνια και ορθια απο τις 05,00 γιατι απλουστατα ο μικρος και ο μεγαλος με εχουν βαλει στην μεση και απλωνονται οποτε η Ρανια δεν ειχε χωρο ουτε να γυρισει πλευρο. Με βλεπω και με σκωλιωση μεχρι να ξεπεταχτει ο μικρος. Δεν πειραζει, ειναι η πρωτη φορα μετα απο 1,5 μηνα που πινω καφε με την ησυχια μου, μιας και ο μπεμπακος μου πλεον το βραδυ ξυπναει μονο μια φορα κατα τις 4,30 και ισα που βυζαινει λιγο για να του κοπει η πολλη πεινα και ξανακοιμαται!

Εχθες ειχαμε μια αθλια μερα, κοντευα ναχτυπησω το κεφαλι μου στον τοιχο στην κυριολεξια. Ειχε ολη μερα γκρινια ηθελε ολη μερα αγκαλια. Οταν γραφω αλλοπροσαλα στο φορουμ, κεφαλαια μικρα, αγγλικα ελληνικα παει να πει οτι τον εχω αγκαλια και γραφω μονοπλευρα. Ετρεχα εχθες το βραδυ να του παρω φαρμακο για τους κολικους, πηραμε το gripe water(θα σας πω αποτελεσματα με τις μερες).Ειναι φυτικο.

Το χειροτερο ειναι οτι δεν βγαινω καμια βολτα να ξελαμπικαρει το κεφαλι μου και εχω αρχισει και νευριαζω με το παραμικρο! Δεν εχει και κανενα μαγαζι ή καμια καφετερια εδω να πω οτι θα παρω το καροτσι και θα παω, πρεπει να παρω αμαξι και εχω θεμα με το καθισματακι αυτοκινητου! Κοντευω να σκασω....

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα.... Πέρα για πέρα.... Αφού κοιμηθήκαμε 1:30 ξυπνήσαμε προ 10 λεπτών.... 6 ώρες ύπνο σερί το λες κ ευτυχία...

Ρε κορίτσια τώρα π κάνει η δικιά μου τς κολικούς δεν καλοτρώει κ ειδικά το βράδυ. Ο,τι φάει από το στήθος και αυτό με πόλεμο. Το συμπλήρωμα δε ούτε να το δει σχεδον. Με το ζόρι ήπιε χθες 30ml. Καταλαβαίνω ότι είναι από τν πόνο απλά αγχώνομαι μη δε πάρει βάρος...

Ράνια μου σάντουιτς σε κάνανε...;;;; Βρες τρόπο να το λύσεις με τς βόλτες θα σας κάνει καλό κ στς 2. Εμένα η γιατρός κάθε φορά π μιλάμε μου το τονίζει βόλτες βόλτες βόλτες!!!! Και για περπάτημα πιστεύω ακόμη καλύτερα ξεδίνεις κ γυμνάζεσαι ταυτόχρονα...

Και μεις πήραμε το infacolic αλλά χθες πρώτη μέρα καμία διαφορά δν είδα. Λέει βέβαια ότι θέλει 2-3 μέρες για να δούμε.....

Κορίτσια ξέρετε αν επιτρέπονται οι ξηροί καρποί στο θηλασμο;;;

AXrRp3.pngFYZzp3.png

Καλημέρα.... Πέρα για πέρα.... Αφού κοιμηθήκαμε 1:30 ξυπνήσαμε προ 10 λεπτών.... 6 ώρες ύπνο σερί το λες κ ευτυχία...

Ρε κορίτσια τώρα π κάνει η δικιά μου τς κολικούς δεν καλοτρώει κ ειδικά το βράδυ. Ο,τι φάει από το στήθος και αυτό με πόλεμο. Το συμπλήρωμα δε ούτε να το δει σχεδον. Με το ζόρι ήπιε χθες 30ml. Καταλαβαίνω ότι είναι από τν πόνο απλά αγχώνομαι μη δε πάρει βάρος...

Ράνια μου σάντουιτς σε κάνανε...;;;; Βρες τρόπο να το λύσεις με τς βόλτες θα σας κάνει καλό κ στς 2. Εμένα η γιατρός κάθε φορά π μιλάμε μου το τονίζει βόλτες βόλτες βόλτες!!!! Και για περπάτημα πιστεύω ακόμη καλύτερα ξεδίνεις κ γυμνάζεσαι ταυτόχρονα...

Και μεις πήραμε το infacolic αλλά χθες πρώτη μέρα καμία διαφορά δν είδα. Λέει βέβαια ότι θέλει 2-3 μέρες για να δούμε.....

Κορίτσια ξέρετε αν επιτρέπονται οι ξηροί καρποί στο θηλασμο;;;

οταν λες ειδικα το βραδυ τι ωρα εννοεις? κι εμενα μετά τις 10,30 το μονο που δεχεται και αυτο μονο για πιπιλισμα για υπνο ειναι το στηθος!

Πρεπει να αρχισω τις βολτες, μακαρι να πεσει λιγο η θερμοκρασια γιατι θα σκασω.

Νομιζω εκτος απο φυστικια τα αλλα τα τρως ανετα, δεν ειμαι σιγουρη ομως

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Διαφημίσεις

οταν λες ειδικα το βραδυ τι ωρα εννοεις? κι εμενα μετά τις 10,30 το μονο που δεχεται και αυτο μονο για πιπιλισμα για υπνο ειναι το στηθος!

Πρεπει να αρχισω τις βολτες, μακαρι να πεσει λιγο η θερμοκρασια γιατι θα σκασω.

Νομιζω εκτος απο φυστικια τα αλλα τα τρως ανετα, δεν ειμαι σιγουρη ομως

Εμείς τρώμε ένα μπουκάλι γύρω στς 12. Χθες κ προχτες με το ζόρι ήπιε 30 ml. Είναι κολλημένη στο στήθος κ τρώει όςο μπορεί κ όςο έχω γιατί χτες ειδικά κάποια στιγμή δν είχα σταγόνα. Πονάει εκείνη την ώρα βέβαια αλλά κοιμάται νηστικιά. Και η πάνα της τώρα πχ δεν ήταν πολύ βρεγμένη.

AXrRp3.pngFYZzp3.png

Λυπαμαι με αυτη τη ζεστη να τον βγαλω με το μαρσιπο. Με το καροτσι εχουμε θεμα

Τι θεμα εχετε.με το καροτσι;

Εχω την αισθηση οτι.για βολτα περισσοτερο.το ευχαριστιουνται με το καροτσι..να ειναι ξαπλα, να παιρνουν αερα κ να εχουν ανοιχτο οριζοντα.. κλαιει το δικο σου,τι; θα προτεινα να ξεκινας με παρεα.αν δεν του αρεσει στην πορεια κ κλαιει να μπορεις να τον παρεις αγκαλια κ να παρει ο αλλος το καροτσι. Η δικη μας παντως οσο ειναι το ... οχημα εν κινησει, σπανιως κλαιει...πρεπει.να πειναει. Οταν ειμαστς σταματημενοι κ αρχιζει το κλαμα, πρεπει ν αρχισει κ η πορεια...

twt6p2.png

Αχ, η δικη μου εχει βγαλει το εξης χουι: τρωει κατα τις 12, ξυπναει κατα τις 4,τρωει, ξυπναει κατα τις 6, τρωει λιγα λεπτα κ κοιμαται, ξυπναει κατα τις 7, το ιδιο, κατα τις 8, το ιδιο, κατα τις 9 το ιδιο...καπουα κατα τις 9,30-10 το παιρνειναποφαση κ τρωει...

twt6p2.png

πάντως και εμένα πλέον τα βράδια έχουμε μειώσει αισθητά την ποσότητα που πίνουμε γάλα μόλις πιει 40-50 γρ αρχίζει να τεντώνεται, να σπρώχνει το μπιμπερό κλπ μόλις το πάρω κοιμάται οπότε δεν είναι από κολικους.. την ημέρα έχω βρει ένα κόλπο που μόλις είναι η ώρα να φάει και αρχίζει την γκρίνια .. τον παίρνω αγκαλιά κάνω καμιά βόλτα να τον καθυστερήσω και του δίνω το γάλα ενώ περπατάω στην αγκαλιά και λίγο καθυστερημένα από την ώρα που ξεκίνησε να γκρινιάζει για να φάει.. και έτσι μου το πίνει με προσπάθεια φυσικά γιατί και πάλι κάνει τα δικά του..

το βράδυ εμένα εξακολουθεί να ξυπνάει 2 φορές κατά τις 2,30-3 και 5-6 δηλαδή εγώ από ύπνο γιοκ... μέχρι να τον ταΐσω και να τον ξανά κοιμίσω έχει περάσει μια ώρα που σημαίνει ότι σε 1,5 θα ξανά ξυπνήσει.. κοριτσια νιωθω τετοια εξάντληση και νευρα που ωρες ωρες που κλαιει ακαταπαυστα κλαιω χωρις λογο...

Εμ, αυτο ειναι, που οταν ξυπνανε πχ στις 4 εσυ κοιμασαι.στην καλυτερη στις 5...

Αμα δε.θελουν ρε παιδια, γιατι τους το δινετε το γαπα με το ζορι; με τον παιδιατρο το συζητησατε; ισως ειναι η φυσικη διαδικασια για να κοψουν το νυχτερινο ξυπνημα..δε γινεται τη μια να τρωνε πχ 150 ml στις 3 το πρωι κ την αλλη να κοιμουνται σερι.. πρεπει να προσαρμοστει ο οργανισμος τους σιγα σιγα στη μη προσληψη τροφης.... λεω εγω τωρα...

Παντως κ η δικη μου εχει μειωσει το συμπληρωμα πολυ... μπορει να πιει κ 15 ml.τη νυχτα-προηγειται θηλασμος φυσικα.

twt6p2.png

Διαφημίσεις

Τι θεμα εχετε.με το καροτσι;

Εχω την αισθηση οτι.για βολτα περισσοτερο.το ευχαριστιουνται με το καροτσι..να ειναι ξαπλα, να παιρνουν αερα κ να εχουν ανοιχτο οριζοντα.. κλαιει το δικο σου,τι; θα προτεινα να ξεκινας με παρεα.αν δεν του αρεσει στην πορεια κ κλαιει να μπορεις να τον παρεις αγκαλια κ να παρει ο αλλος το καροτσι. Η δικη μας παντως οσο ειναι το ... οχημα εν κινησει, σπανιως κλαιει...πρεπει.να πειναει. Οταν ειμαστς σταματημενοι κ αρχιζει το κλαμα, πρεπει ν αρχισει κ η πορεια...

εμενα κλαιει γιατι οι κραδασμοι απο το εδαφος τον ξυπνανε και νευριαζει!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

εμενα κλαιει γιατι οι κραδασμοι απο το εδαφος τον ξυπνανε και νευριαζει!

Αμα δοκιμαζεις απο λιγο καθε μερα; μεγαλο πραγμα το καροτσι φιλεναδα...αν δεν το συνηθισει...βραστα κ αστα...

twt6p2.png

Αμα δοκιμαζεις απο λιγο καθε μερα; μεγαλο πραγμα το καροτσι φιλεναδα...αν δεν το συνηθισει...βραστα κ αστα...

το ξερω, σημερα τον παλευω με το καροτσι μεσα στο σπιτι μπας και.... θα δειξει... το βραδυ θα επιχειρησω αν μπορει και ο αντρας μου να τον βγαλουμε βολτα.. εχει και πολυ ζεστη ρε γαμωτο!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Στο καρότσι και μένα νανουρίζεται αλλά ακόμη κ αν δεν κοιμηθεί εντελώς χουζουρεύει.

Εγώ εννοείται ότι δεν την ξυπνάω για να φάει όποτε ξυπνήσει τρώει, βλέπω 2 μέρες όμως έχει μειώσει ποσότητα τώρα πχ έβγαλα 60ml από το στήθος (μόνό...) το ήπιε όλο και δν ήθελε άλλο... Δεν ξέρω αν φταίει που πονάει ή η ζέστη... Το απόγευμα που θα της δώσω συμπλήρωμα θα δω πάλι...

AXrRp3.pngFYZzp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...