Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Μανούλες Ιουνίου 2014!!

mommyart

Recommended Posts

Τι σταγόνες είναι αυτές;;; Στις έδωσε ο γιατρός σας;;;

Ναι ντε!

Infacalm λεγονται. Χωρις συνταγη, ειναι παραφαρμακευτικο προιον . Ρωτα το γιστρο σας. Αν θες λεπτομερειες πες

twt6p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γνώμη μου είναι ότι στους άντρες δεν πρέπει να πέφτει λόγος για τον θηλασμό, Εμείς ταλαιπωρουμαστε, Εμείς πονάμε, εμείς τα τραβάμε όλα. Αλλά Που να καταλάβουν έξω απο τον χορό πολλά τραγούδια λένε. Εμένα το γάλα μου άρχισε να μην φτάνει και χθες ήπιε για πρώτη φορά συμπληρωμα, νομίζω όμως ότι δυσκολεύτηκε να το χωνέψει. ..

Όσες δίνεται σημπληρωμα Ποια είναι η καλύτερη ωρα να το πάρει? γιατί εγώ της το δω σα βράδυ και το είχα άγχος όλη νύχτα.

Γνώμη μου είναι ότι στους άντρες δεν πρέπει να πέφτει λόγος για τον θηλασμό, Εμείς ταλαιπωρουμαστε, Εμείς πονάμε, εμείς τα τραβάμε όλα. Αλλά Που να καταλάβουν έξω απο τον χορό πολλά τραγούδια λένε. Εμένα το γάλα μου άρχισε να μην φτάνει και χθες ήπιε για πρώτη φορά συμπληρωμα, νομίζω όμως ότι δυσκολεύτηκε να το χωνέψει. ..

Όσες δίνεται σημπληρωμα Ποια είναι η καλύτερη ωρα να το πάρει? γιατί εγώ της το δω σα βράδυ και το είχα άγχος όλη νύχτα.

emena peinaei υπερβολικα απο τις 18,00-22,30 οποτε σιγουρα δινω τοτε. εξαρταται απο το παιδι φανταζομαι

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Κ εμενα πειναει απο μεσημερι μεχρι 10,12 περιπου... συμπληρωμα δινω, οπως εχω πει πολλες φορες,μη με βαρεσετε για την επαναληψη, μετα το θηλασμο κ αφου εχουν περασει τουλαχιστον 3 ωρες απο το προηγουμενο.συμπληρωμα.

twt6p2.png

Διαφημίσεις

εγω θελω λεπτομερειες...

Εχει στο κουτι ενα μπουκαλακι με υγρο κ ενα φακελακι.με σκονη. Ριχνεις.τη σκονη στονυγρο κ φυλας στο ψυγειο..καθε πρωι, μετα απομγευμαζ 20 σταγονες. Ειχε πει να μην περιμενουμε κ πολλα κ οτι θα κανουν 2-3 μερες να την πιασουν..εγω ομως ειδα διαφορα απ την πρωτη μερα κ με τονπερασμα των ημερων εγινε πιο αισθητη... τη 2η μερα που τις εφτυσε κ παλι ειδα διαφορα...

Εν τω μεταξυ, οταν του τηλ για τις σταγονες θιχτηκε πολυ βιαστικα το θεμα αλλαγης γαλακτος-απ αυτον- κ οταν τον ρωτησα αν πρεπει.ν αλλαξουμε, μου ειπε να μην καταφυγουμε τοσο ευκολα στην αλλαγη γαλατος γιατι ειναι θεμα για το μωρο... αυτο απλα στο λεω γιατι βλεπω εκ δια μετρου αντιθετη αντιμετωπιση στους παιδιατρους μας... αρα, να ρωτησεις καλυτερα για τις σταγονες κ τον δικο σας; :)

twt6p2.png

Α,κοστιζουν 9 κ κατι κ διατηρουνται στο ψυγειο για 14 μερες.

Σε καποιες περιπτωσεις δινουν κ 20 το απογευμα αλλα δεν ηθελε να ξεκινησουμε.κατευθειαν ετσι - κ πολυ χαιρομαι.γι αυτο

twt6p2.png

Πήρα τη γιατρό μου κ τη ρώτησα. Μου είπε ότι δν έχει πρόβλημα να τς δώσουμε αλλά γνώμη της είναι ότι δε θα βοηθήσουν παρα μόνο ενα 10-15%. Όπως της τα περιέγραψα μ πε ότι μια χαρά το περνάμε και ότι θέλει λίγες μέρες ακόμη υπομονή κ θα περάσε. Για αλλαγή γάλακτος μ είπε ότι δε το θεωρεί σκόπιμο παρά μονο αν φτάσουμε σε ακραία κατάσταση.

Α ρε alovesa να σαι καλά!!!

AXrRp3.pngFYZzp3.png

Χαρούλα μου όπως τα λες είναι αλλά παντού θα χώσουν τη μούρη τους...

Για το συμπλήρωμα εξαρτάται από το παιδάκι πότε πεινάει πιο πολύ ή όταν δεις ότι το στήθος σου δεν έχει μεγάλη απόδοση, πχ εμένα το απογευματόβραδο δεν έχει πολύ γάλα... Όταν έδινα μια φορά τη μέρα το έδινα πάντα βράδυ κ με τη συμβουλή της γιατρού για να κοιμόμαστε κ λίγο παραπάνω!!!

AXrRp3.pngFYZzp3.png

Καλημερα κοριτσια :)

Moody, ασβεστιο.παιρνεις τωρα που θηλαζεις; αν ναι, ποσα;

Η οποιο αλλο κοριτσι...το.αναφεραμε αλλα εγω ακκμη δεν παιρνω, μιας κ ειπα να ρωτησω γιατρο αλλα δε βλεπω να πηγαινω συντομα... ειναι συμβατο με το θηλασμο;

Εγώ παίρνω 2, αυτό που έπαιρνα και στην εγκυμοσύνη και ένα άλλο συμπλήρωμα διατροφής που περιέχει και ασβέστιο (μου το σύστησε ο γυναικολόγος)... Και φυσικά και σίδηρο...

APaXp3.png

Ptg7p3.png

Διαφημίσεις

Εμενα κοριτσια μου παν μονο για ενα μηνα να επαιρνα 2 σιδηρα. Επαιρνα οποτε θυμομουν κ μετα τπτ... περιττο.να σας πω οτι δεν.μπορω να παρω.τα ποδια μου... :/

Πρεπει να το.ρωτησω αυτο.... :/

twt6p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...