Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Μανούλες Ιουνίου 2014!!

mommyart

Recommended Posts

Κοριτσια εγω για τους κολικους της δινω σταγονες τις τελευταιες 5 μερες κ εχω δει διαφορα. Ναι μεν κ παλι απο.το μεσημερι κ μετα ως υο βραδυ ειναι.η ωρα της γκρινιας κ γινομαι ρακος γιατι δεν κοιμαται σερι ωστε να κοιμηθω κ εγω λιγο, αλλα τουλαχιστον κλαιει σπαρακτικα πλεον μονο αν θελει να φαει κ δεν το καταλαβω εγκαιρα...

Οσον αφορα το.συμπληρωμα... οι τρεις φορες που δινεις σε ποσα ml.αντιστοιχουν;

Επιπλοεον,moody, δεν ειναι κ σιγουρο οτι.φταιει το.συμπληρωμα.για τους κολικους..εμενα μετα το.σαραντισμα.αρχισε να εχει πιο εντονο προβλημα κ να φανταστεις οτι ειχε μειωσει το.συμπληρωμα αρα ειχε αυξησει.το μητρικο..

(Οντως ομως, ειπε.ο.γιατρος, οτι τα μωρα που θηλαζουν τους περνανε πιο.ηπια).

twt6p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσια εγω για τους κολικους της δινω σταγονες τις τελευταιες 5 μερες κ εχω δει διαφορα. Ναι μεν κ παλι απο.το μεσημερι κ μετα ως υο βραδυ ειναι.η ωρα της γκρινιας κ γινομαι ρακος γιατι δεν κοιμαται σερι ωστε να κοιμηθω κ εγω λιγο, αλλα τουλαχιστον κλαιει σπαρακτικα πλεον μονο αν θελει να φαει κ δεν το καταλαβω εγκαιρα...

Οσον αφορα το.συμπληρωμα... οι τρεις φορες που δινεις σε ποσα ml.αντιστοιχουν;

Επιπλοεον,moody, δεν ειναι κ σιγουρο οτι.φταιει το.συμπληρωμα.για τους κολικους..εμενα μετα το.σαραντισμα.αρχισε να εχει πιο εντονο προβλημα κ να φανταστεις οτι ειχε μειωσει το.συμπληρωμα αρα ειχε αυξησει.το μητρικο..

(Οντως ομως, ειπε.ο.γιατρος, οτι τα μωρα που θηλαζουν τους περνανε πιο.ηπια).

Το ξέρω ότι τα μωρά που θηλάζουν τς περνάνε πιο ήπια... Αυτό έχει βρει κ ο δικός μου κ το κοπανάει. Όσο για τα ml μιλάμε για 270-300, η μικρή τρώει περίπου 100 σε κάθε γεύμα

AXrRp3.pngFYZzp3.png

Εμενα τρώει περίπου 5 γεύματα 90-100.δεν κανω κατι για τους κολικους.απο μόνοι τους μειώθηκαν.εχει και πιο λίγα αέρια πια!μπιμπερο εχω nuk.μονο αυτά της αρέσουν.η παιδίατρος μου είπε οτι ειναι λογικό να εχουν ελαττωθεί αφου βαδίζουμε προς τον τρίτο μηνα!βρε ρανια!!!!!!παλι αλλάξατε γάλα;

LJqDp3.png

Εμενα τρώει περίπου 5 γεύματα 90-100.δεν κανω κατι για τους κολικους.απο μόνοι τους μειώθηκαν.εχει και πιο λίγα αέρια πια!μπιμπερο εχω nuk.μονο αυτά της αρέσουν.η παιδίατρος μου είπε οτι ειναι λογικό να εχουν ελαττωθεί αφου βαδίζουμε προς τον τρίτο μηνα!βρε ρανια!!!!!!παλι αλλάξατε γάλα;

μη τα λες σε μενα

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Ράνια να σου στείλω τον δικό μου που μ έχει πρήξει με το θηλασμό και μ έχει κάνει ράκκος;;;; Προχτες που η μπέμπα πόναγε πρώτη φορά τόσο έντονα μου λέει:β" ε τώρα αφού δίνεις ξένο θα τα χουμε αυτά..." Ωραία υποστήριξη ε;;;; Φαντάσου όταν κάνει η μικρή κολικούς μου λέει να τη βάζω στο στήθος γιατί το μητρικό γάλα λέει είναι φάρμακο... Χθες θήλαζα 2,5 ώρες πάντως δεν είδα να ηρεμεί η μικρή ....

Εγώ δίνω 3 γεύματα ξένο.... Και κάνει έτσι... Φαντάσου να τα αυξήσω όπως λέει το πλάνο κάθε βδομάδα ή 10ήμερο προσθέτω ένα....

φαντασου να ηταν και ολη μερα με τα μωρα, τοτε θα εβλεπες υποστηριξη

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Διαφημίσεις

Το ξέρω ότι τα μωρά που θηλάζουν τς περνάνε πιο ήπια... Αυτό έχει βρει κ ο δικός μου κ το κοπανάει. Όσο για τα ml μιλάμε για 270-300, η μικρή τρώει περίπου 100 σε κάθε γεύμα

Σε λαθος σημειο.επικεντρωθηκες!!

Επρεπε να επικεντρωθεις σε αλλα δυο:

1. Η δικη μου αρχισε καποια στιγμη να ποναεινπερισσοτερο απλα επειδη τοτε ηταν να πονεσει. Ολως τυχαιως, ειχε μειωσει το ξενο κ αυξησει το μητρικο.

2. Πινουμε σταγονες που μας βοηθανε.

twt6p2.png

Διαφημίσεις

κι εγω αυξησα το ξενο γιατι ο αντρας μου δεν εχει υπομονη και με το που τον δει και πειναει θελει νσ δινει ξενο. με ειπε και αδιαφορη επειδη πεινουσε και προτιμουσα να θηλασω απο το να ποναει, γιατι το δικο μου δεν τον κραταει. αλλαξαμε τωρα παλι γαλα να δουμε τι θα γινει γιατι το αντιαναγωγικο του εκανε δυσκοιλιοτητ;ααα

Μ αρεσουν που το παιζουν κ ευαισθητοι!!! Οχι τους χαλαει την ησυχια, ταχα νοιαζονταινπερισσοτερο.αυτοι!!!!

Ρε, τοσο συχνα που αλλαζετς γαλατα προλαβαινει να προσαρμοστει;

twt6p2.png

Σε λαθος σημειο.επικεντρωθηκες!!

Επρεπε να επικεντρωθεις σε αλλα δυο:

1. Η δικη μου αρχισε καποια στιγμη να ποναεινπερισσοτερο απλα επειδη τοτε ηταν να πονεσει. Ολως τυχαιως, ειχε μειωσει το ξενο κ αυξησει το μητρικο.

2. Πινουμε σταγονες που μας βοηθανε.

Τι σταγόνες είναι αυτές;;; Στις έδωσε ο γιατρός σας;;;

AXrRp3.pngFYZzp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...