Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

Μανούλες Ιουνίου 2014!!

mommyart

Recommended Posts

καλημέρα μανούλες και μωρά!!!

ρε κορίτσια μου ανοίξατε την όρεξη με τις θάλασσες!

κι εμείς θέλουμε να πάμε σε νησί, αλλά τι γίνεται με τις αποστειρώσεις; εσείς το έχετε σκεφτεί;

εντάξει μάλλον θα πάρουμε όλη την πραμάτια μας μαζί, εννοείται το αυτοκίνητό μας, αλλά στη διαδρομή τι γίνεται; τόσες ώρες (υπολογίζω να φαγωθεί όλη η μέρα με τις στάσεις και την αναμονή για το πλοίο) τι θα το ταΐζω; πείτε καμιά καλή ιδέα!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

έχετε δοκιμάσει να τα ταΐσετε οταν θα κοντεύει η ωρα να ξυπνήσουν? εγω που το εχω κάνει κάποιες φορες..(τον εχω πετύχει στον υπνο δηλαδη) μου κοιμάται στο καπάκι! δεν το κάνω πάντα βεβαια.. συνηθως το βράδυ για να μην έχουμε γκρίνια και ξεσηκώσουμε τη γειτονιά:shock:

τωρα εχει φάει απο τις 7 και κοιμήθηκε στις 8 και ακομα κοιμάται.. πρόλαβα να βάλω δυο πλυντήρια να σκουπίσω να αποστειρώσω και να σιδερώσω και ενα πληντύριο.. στον επόμενο υπνο οι υπόλοιπες δουλειες ουφ!!

ανυπομονώ για τον πολύωρο νυχτερινό υπνο κοριτσια ποσο μου εχει λείψει δεν περιγράφεται!!

με τα πονάκια πως τα πάτε? εχω την εχω βρει με τον γλυκάνισο! τον βοηθάει πολύ στα αέρια και το πουλάκι μου σφίγγεται γκρινιάζει εκείνη την ωρα.. αλλα ανακουφίζεται!!!

του δινεις τσαι γλυκανισο?

KJO7p2.png

Ποια 3ωρα, 4ωρα,5ωρα ρε κοριτσια;

Εμενα ειτε με μητρικο ειτς με συμπληρωμα, παει στη 1,5 ωρα περιπου τη μερα-ενιοτε κ 1- ασχετως αν κοιμαται η ειναι ξυπνια!! Τη νυχτα, στην καλυτερη περιπτωση να χτυπησει ενα 4ωρο αλλα μπορει να σηκωθει κ στη 1,5 η 2 ωρες...

Κ εχει περασει τις 50 μερες...

ki εμεις τα ιδια περναμε στο θεμα υπνος με την διαφορα οτι ο δικος μου πρεπει να βλεπει εμενα να κοιμαμαι αλλιως δεν κλεινει τα ματια του. εβλεπα εχθες μια κοπελα που επεινε τον καφε της με την ησυχια της και ζηλεψα. ουτε τουαλετα δεν μπορω να παω, με το που καταλαβαινει οτι λειπω κανει σαματα.

απο χθες ειμαστε και δυσκοιλιοι και σαν να ειδα αιματακι στα κακακια που σημαινει καποια αλλεργια. αν κανει και σημερα θα παρω τη γιατρο. παντως ποναμε πολυ και σφιγγομαστε ακομα και οταν κοιμομαστε

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Καλημέρα κοριτσια!!!!εμεις απόψε κοιμηθήκαμε απο τις 22.30 μεχρι τις 05.30 το πρωί!!!!!!ηπιαμε γάλα και κοιμηθήκαμε πάλι και ξυπνήσαμε 9 παρά!

τι λες τωρα?????? ζηλευω! εσενα σου χρωσταω εναν καφε αλλα πρεπει να παρω αλλο καθισμα αυτοκινητου γιατι αυτο δεν ασφαλιζει. αν εχει καμια να προτεινει καποιο ακουω προτασεις

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Διαφημίσεις

καλημέρα μανούλες και μωρά!!!

ρε κορίτσια μου ανοίξατε την όρεξη με τις θάλασσες!

κι εμείς θέλουμε να πάμε σε νησί, αλλά τι γίνεται με τις αποστειρώσεις; εσείς το έχετε σκεφτεί;

εντάξει μάλλον θα πάρουμε όλη την πραμάτια μας μαζί, εννοείται το αυτοκίνητό μας, αλλά στη διαδρομή τι γίνεται; τόσες ώρες (υπολογίζω να φαγωθεί όλη η μέρα με τις στάσεις και την αναμονή για το πλοίο) τι θα το ταΐζω; πείτε καμιά καλή ιδέα!

Αμα βαλεις σε φορητο.ψυγειο παγοκυστες κ.βαλεις εκει τα μπιμπερο;

Απο την αλλη... γιατι να πας σε νησι κ οχι καπου οδικως;

Εμεις κοριτσια.ουτε.μονοημερο....ουτε ετσι για βολτα... :(

Οσες εχετε κοριτσακια, οσοι παιδιατροι.ξερω απαγορευουν θαλασσα πριν το εξαμηνο, για κινδυνο.ουρολοιμωξης κτλ

twt6p2.png

Alovesa κοριτσακι εχω αλλα η παιδιατρος μας επετρεψε μπανιο στην θαλασσα οπως ειπα και πριν, ΕΦΟΣΟΝ ειναι καθαρη!! Τι να πω... Το θεμα ειναι να εμπιστευομαστε τον παιδιατρο μας... :wink:

QFy6p3.png

Ρεβυθουλη δεν αμφισβητω την παιδιατρο σας :)

Απλα μεταφερω...ισως απλα δε θελουν να παρουν ρισκο, μιας κ εγγτηαη για καθαρη θαλασσα δεν υπαρχει...ξερω γω;

Εννοειται οτι θα ακουγα την παιδιατρο μου....κ η υπερβολη προς καθε κατευθυνση δεν εινναι καλο..

twt6p2.png

Γεια σας κορίτσια μου.... Πώς πάτε;;; Εμείς 5:00 -6:30 χορεύαμε με κολικό.... Ουπτε απορροφητήρες ούτε τπτ δε μας ηρεμουσε. Μόλις εκανε προυτ όλα τελείωσαν. Χαμομήλι πίνουμε με τα χίλια ζόρια γλυκάνοσο δν έχω δοκιμάσει. Νομίζω πάντως ότι φταίει ο συνδυασμός με το καινούργιο γάλα θα δοκιμάσω να ελαττώσω τη δόση κ βλέπουμε.

Κατά τα άλλα μου κάνει εντύπωση το εξής: το βράδυ με θηλασμό μπορεί να κρατήσει ως και 3,5 ώρες ύπνου όπως και με το συμπλήρωμα. Αντίθετα τη μέρα οριακά φτάνουμε στο 2ωρο. Αναρωτιέμαι γιατί τόσο μεγάλη διαφορά...

Σήμερα θα παω κ στο γιατρό μου ν δούμε τι θ μ πει!!!

AXrRp3.pngFYZzp3.png

τι λες τωρα?????? ζηλευω! εσενα σου χρωσταω εναν καφε αλλα πρεπει να παρω αλλο καθισμα αυτοκινητου γιατι αυτο δεν ασφαλιζει. αν εχει καμια να προτεινει καποιο ακουω προτασεις

Ελπίζω να παμε πριν φύγω για Κεφαλονιά!!!!εχω αρχίσει να πακεταρω κιόλας για το 9μηνο.πολλη κούραση!!!!

LJqDp3.png

Διαφημίσεις

Ο αντρας μου επειδη δουλεύει στο δημοσιο θα πάρει αδεια ανατροφηςς τέκνου 9 μηνες και θα φύγουμε απο την αθηνα!ζητω!!!!!!!!

Ρε μπεμπουλάκι φτάσατε το δίμηνο;;;; Ουάου!!!!!!!!

AXrRp3.pngFYZzp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...