Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Μανούλες Ιουνίου 2014!!

mommyart

Recommended Posts

γεια σου κοριτσάκι μου!! θα διαφωνίσω με την ντοκ σου βέβαια αλλά εννοείται ο καθένας ό,τι πιστεύει δεν το συζητω!!καλά κι αμα το μωρό πεινάσει κι αρχίζει κ κλαίει θα το αφήνω να σπαράζει???εμας τουλάχιστον άμα πεινάνε δεν τα ξεγελάς με τπτ!! μην αγχώνεσαι με το εμβόλιο! εμείς δεν είχαμε καμία απολύτως παρενέργεια!!

Βλεπω μεγάλες διάφορες απο παιδίατρο σε παιδίατρο! Έλεος πια!!!!δε σου έκαναν πυρετό;διάβαζα στο Ίντερνετ για τις παρενέργειες και τρελάθηκα!

LJqDp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα!!!λοιπον,εκανα το πείραμα με τον λευκό θόρυβο!!!το απόγευμα που την έπιασαν κολικοι και έκλαιγε άνοιξα τον απορροφητηρα και η μπεμπα σταμάτησε να κλαίει!!!απιστευτο!!!και μάλιστα αποκοιμήθηκε!

Αχ δεν το θυμήθηκα!!!!! Ελπίζω να μη χρειαστεί να το δοκιμάσω.... Ευχαριστώ!!!

AXrRp3.pngFYZzp3.png

Βλεπω μεγάλες διάφορες απο παιδίατρο σε παιδίατρο! Έλεος πια!!!!δε σου έκαναν πυρετό;διάβαζα στο Ίντερνετ για τις παρενέργειες και τρελάθηκα!

ούτε πυρετό ούτε τπτ! μη φοβάσαι! εμένα μου είπε ο ντοκ πως πλέον τα εμβόλια σπάνια έχουν παρενέργειες..

lZDVp3.png

καλησπέρα κοριτσια, εμεις τους κολικούς τους περνάμε πια ανώδυνα, φυσικά δεν λείπουν και οι μέρες όπου εχουμε το ασταμάτητο σπάραγμα.. και αν με βρει και μόνη.. εκει ειναι που κλαίμε παρεουλα με τον μπεμπάκο μου!!!

ο απορροφητήρας για εμας πια είναι καραμελα... αν τον παρει αι ο υπνος μετα απο ωρες κλάμα.. φοβάμαι να τον κλείσω μηπως και ξυπνησει και εχουμε και συνεχεια.. ετσι υπάρχουν φορες που μπορει να ειναι αναμμένος για ωωωωρρρεεες!!!

Για μπανιο εμας μα το απέκλεισε για φέτος θα πρέπει να εχει κλείσει 6 μήνες το μωρο για να το βάλουμε.. ασε που και μόνο η έκθεση στον ήλιο με τρομάζει..

σημερα πήγαμε και εμεις την πρώτη μας βόλτα αφου πηγαμε πρώτα απο την εκκλησια για να σαραντίσουμε! ο μικρος αλλος άνθρωπος δεν έκλαψε καθολου.. κοιμόταν όλη την ώρα.. του άρεσε πολυ το καρότσι και η βόλτα κυλησε ευχαριστα.. αχ ανυπομονώ για την επόμενη..

εμενα απο γάλα ( αποκληστικα συμπλήρωμα) τρωει μέχρι 120γρ αν και το τελευταίο διάστημα μου τρωει πιο συχνα απο 3 ωρο και μικρότερα γρ. (60,80,90) αντε στο τσακιρ να φαει 120 πλέον.. και απο υπνο αν εχει φαει καλα μεχρι 3ωρο χτυπάει! ακριβως όμως ουτε λεπτο παραπάνω!

ποτε θα αυξήσουν τις ώρες ύπνου ξερετε? ακουω που λένε αλλες που τα μωρα τους αντίστοιχη ηλικια χτυπάνε κατι 5ωρα και εξαωρα το βράδυ και μενω με το στόμα ανοιχτο.. παιζει τέτοιο πράμα???

Διαφημίσεις

εμενα απο γάλα ( αποκληστικα συμπλήρωμα) τρωει μέχρι 120γρ αν και το τελευταίο διάστημα μου τρωει πιο συχνα απο 3 ωρο και μικρότερα γρ. (60,80,90) αντε στο τσακιρ να φαει 120 πλέον.. και απο υπνο αν εχει φαει καλα μεχρι 3ωρο χτυπάει! ακριβως όμως ουτε λεπτο παραπάνω!

κι εμάς τρώνε μικρότερα κ συχνότερα γεύματα...συνήθως 90-100 ανα 3ωρο...

ποτε θα αυξήσουν τις ώρες ύπνου ξερετε? ακουω που λένε αλλες που τα μωρα τους αντίστοιχη ηλικια χτυπάνε κατι 5ωρα και εξαωρα το βράδυ και μενω με το στόμα ανοιχτο.. παιζει τέτοιο πράμα???

αυτό αναρωτιέμαι κι εγώ...ως πότε θα ξυπνάμε τα βράδια...κ βέβαια μιας κι εμείς ξυπνάμε κ για τους 2 που δεν ξυπνάνε ίδιες ώρες ο ύπνος για 3-4 συνεχόμενες ώρες φαντάζει μακρινό όνειρο...

lZDVp3.png

Χαρούλα μου και μένα τρίωρο ακριβώς με το συμπλήρωμα ούτε λεπτό παραπάνω κ αυτό αν κοιμάται έτσι... Αν είναι ξύπνια η γκρίνια αρχίζει στο δύωρο... Με μητρικό πάμε στο σκάρτο δύωρο με ύπνο στην ώρα αν είναι ξύπνια. Γενικά εμένα πάντως το βράδυ είναι οκ στην ουσία νύχτα ξυπνάει μόνο μια φορά μετά πάμε κατά τς 6 το πρωί. Νομίζω πάντως ότι μετά το δίμηνο θα στρώσει λίγο η κατάσταση...

AXrRp3.pngFYZzp3.png

Ποια 3ωρα, 4ωρα,5ωρα ρε κοριτσια;

Εμενα ειτε με μητρικο ειτς με συμπληρωμα, παει στη 1,5 ωρα περιπου τη μερα-ενιοτε κ 1- ασχετως αν κοιμαται η ειναι ξυπνια!! Τη νυχτα, στην καλυτερη περιπτωση να χτυπησει ενα 4ωρο αλλα μπορει να σηκωθει κ στη 1,5 η 2 ωρες...

Κ εχει περασει τις 50 μερες...

twt6p2.png

Ποια 3ωρα, 4ωρα,5ωρα ρε κοριτσια;

Εμενα ειτε με μητρικο ειτς με συμπληρωμα, παει στη 1,5 ωρα περιπου τη μερα-ενιοτε κ 1- ασχετως αν κοιμαται η ειναι ξυπνια!! Τη νυχτα, στην καλυτερη περιπτωση να χτυπησει ενα 4ωρο αλλα μπορει να σηκωθει κ στη 1,5 η 2 ωρες...

Κ εχει περασει τις 50 μερες...

Ρε alovesaki οκ με μητρικο να μη χορταίνει να το δεχτώ... Με το συμπλήρωμα όμως;;;; Μήπως θέλει κάποιο πιο βαρύ σκεύασμα;;; Μπορεί ν λέω κ μπούρδες αλλά μ κάνει εντύπωση που δεν την πιάνει καθόλου ούτε το συμπλήρωμα...

Πάντως κορίτσια συζητάγαμε προχτές με τη γιατρό για την άσχημη ψυχολογία και το χάος των πρώτων ημερών... Εγώ τώρα νιώθω λίγο καλύτερα και ότι μπορώ πλέον να διαχειριστώ την κατάσταση... Και η γιατρός μ είπε ότι μετά το δίμηνο θα είμαστε πλέον σε νορμάλ κατάσταση γενικότερα... Κι αυτή λέει όταν γέννησε μετά τς 2 μήνες ένιωσε σίγουρη και ήρεμη κ είναι κ παιδίατρος φαντάσου!!!!!

AXrRp3.pngFYZzp3.png

Καλησπερα!!!

Myheart εγω ειχα ρωτησει την παιδιατρο για το ποτε μπορει το μωρακι μου να κανει μπανιο στην θαλασσα και μου ειπε οτι ΜΟΝΟ ΕΑΝ Η ΘΑΛΑΣΣΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΗ, μπορει να κανει απο 2 μηνων. Επειδη παντως εμεις την αλλη εβδομαδα φευγουμε για Καρυστο που εχει πολυ καθαρες θαλασσες, θα βουτηξουμε! Αλλωστε τοσο καιρο στην κοιλια μας μεσα σε νερο ηταν. Καλες διακοπες σε ολες!

QFy6p3.png

Διαφημίσεις

Ρε alovesaki οκ με μητρικο να μη χορταίνει να το δεχτώ... Με το συμπλήρωμα όμως;;;; Μήπως θέλει κάποιο πιο βαρύ σκεύασμα;;; Μπορεί ν λέω κ μπούρδες αλλά μ κάνει εντύπωση που δεν την πιάνει καθόλου ούτε το συμπλήρωμα...

Πάντως κορίτσια συζητάγαμε προχτές με τη γιατρό για την άσχημη ψυχολογία και το χάος των πρώτων ημερών... Εγώ τώρα νιώθω λίγο καλύτερα και ότι μπορώ πλέον να διαχειριστώ την κατάσταση... Και η γιατρός μ είπε ότι μετά το δίμηνο θα είμαστε πλέον σε νορμάλ κατάσταση γενικότερα... Κι αυτή λέει όταν γέννησε μετά τς 2 μήνες ένιωσε σίγουρη και ήρεμη κ είναι κ παιδίατρος φαντάσου!!!!!

Τι να πω, κ εγω το ειχα πει απονκαιρο στο γιατρο οτι σαν να μην την πιανει το γαλα λ μου χε πει ολα ιδια ειναι. Προχθες του στο τηλ οτι κ με τα δυο στις ιδιες ωρες πειναει κ του κανε εντυπωση κ αυτου...παντως πραγματικα δεν την κραταει παραπανω :(

twt6p2.png

έχετε δοκιμάσει να τα ταΐσετε οταν θα κοντεύει η ωρα να ξυπνήσουν? εγω που το εχω κάνει κάποιες φορες..(τον εχω πετύχει στον υπνο δηλαδη) μου κοιμάται στο καπάκι! δεν το κάνω πάντα βεβαια.. συνηθως το βράδυ για να μην έχουμε γκρίνια και ξεσηκώσουμε τη γειτονιά:shock:

τωρα εχει φάει απο τις 7 και κοιμήθηκε στις 8 και ακομα κοιμάται.. πρόλαβα να βάλω δυο πλυντήρια να σκουπίσω να αποστειρώσω και να σιδερώσω και ενα πληντύριο.. στον επόμενο υπνο οι υπόλοιπες δουλειες ουφ!!

ανυπομονώ για τον πολύωρο νυχτερινό υπνο κοριτσια ποσο μου εχει λείψει δεν περιγράφεται!!

με τα πονάκια πως τα πάτε? εχω την εχω βρει με τον γλυκάνισο! τον βοηθάει πολύ στα αέρια και το πουλάκι μου σφίγγεται γκρινιάζει εκείνη την ωρα.. αλλα ανακουφίζεται!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...