Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Μανούλες Ιουνίου 2014!!

mommyart

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μα δεν είναι σκέτη γλύκα?! Μεγαλώνουν και μας τρελενουν... μου ρχεται να την φαω.

Εμείς κάθε 3 με 4 ώρες τρώμε 130-140 μλ και δυστυχώς το γάλα μου δεν φτάνει, άρχισα να κατεβάζω και από την κατάψυξη αλλα τελειώνουν κ αυτα. Σε καμία βδομάδα θα πάρουμε κ εμείς συμπλήρωμα το Humana 1Μου δώσε εσείς ποιο δινετε?

Ο παιδιατρος ειπε οτι γυρω στα σαραντισμα χαμογελουν πλεον συνειδητα!!

Καποιες φορες ειναιντοσο.διαφορετικο το χαμογελο....

Και μένα σήμερα της γελούσα με κοιτούσε και ξαφνικά μου σκάει αυτό το υπέροχο φαφουτικο χαμόγελο και παθαίνω συγκοπη Από την χαρά μου... κοιμάται και θέλω μα την έχω αγκαλιά αλλά δεν το επιχειρώ Μην την κακομαθω και μη μου ζηλέψει και ο μεγάλος

Για το χαμόγελο στα βρέφη βρήκα αυτό το αρθρο

http://www.imommy.gr/vrefos/anaptiksi/article/3196/to-mwro-moy-kai-to-prwto-toy-xamogelo/

Έχει ενδιαφέρον

Και μένα σήμερα της γελούσα με κοιτούσε και ξαφνικά μου σκάει αυτό το υπέροχο φαφουτικο χαμόγελο και παθαίνω συγκοπη Από την χαρά μου... κοιμάται και θέλω μα την έχω αγκαλιά αλλά δεν το επιχειρώ Μην την κακομαθω και μη μου ζηλέψει και ο μεγάλος

Για το χαμόγελο στα βρέφη βρήκα αυτό το αρθρο

http://www.imommy.gr/vrefos/anaptiksi/article/3196/to-mwro-moy-kai-to-prwto-toy-xamogelo/

Έχει ενδιαφέρον

Ωραίο άρθρο!!!!!!

LJqDp3.png

Γεια σας κορίτσια μου!!!! Σήμερα πήγαμε την πρώτη μας βόλτα!!!! Αφού ήταν φαγωμένη κοιμόταν του καλού καιρού!!!!! Κατά τα άλλα θηλάζουμε τα βράδια και το πρωί και ενδιάμεσα πίνουμε συμπλήρωμα για να μην γκρινιάζουμε!!! Ρυθμίστηλε κ το έντερό μας με τη μείξη των συμπληρωμάτων!!!!

Καλό σκ κ καλά μπάνια στις τυχερές!!!

AXrRp3.pngFYZzp3.png

Διαφημίσεις

Έχει κάνει καμία μπάνιο στην παραλία? Εγώ να σας πω την αλήθεια πήγα δύο φορές την είδα την θάλασσα με είδε αλλά δεν μπηκα... φοβάμαι ακόμη να το τολμήσω λόγο καισαρικής, νομίζω ότι μετά θα υποφέρω από τους πόνους.

Ο παιδιατρος ειπε οτι γυρω στα σαραντισμα χαμογελουν πλεον συνειδητα!!

Καποιες φορες ειναιντοσο.διαφορετικο το χαμογελο....

Ειναι πολυ διαφορετικό! Φωτιζεται το προσωπο τους!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Σήμερα αυτήν την κουβέντα είχαμε με τον άντρα μου και με κορόιδευε ότι βλέπω ότι θέλω :mad: αλλά η αλήθεια είναι ότι όσο πάει μου χαμογελάει και πιο συχνα. Αχ κορίτσια τι συναίσθημα κ αυτό σαν να βρίσκομαι σε πρώτο ραντεβού νομίζω ότι θα σπάσει η καρδιά μου από την χαρά μου που μου χαμογελάει.

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια.... Το χθεσινο απογευματοβραδο ήταν μια φρίκη... Η μικρή είχε κολικό σπάραζε το πουλάκι μπυ κ έκλαιγα κ γω μαζί της.... Έχω τύψεις ότι πονάει επειδή της δίνω συμπλήρωμα. Ένιωσα τελείως άχρηστη που δεν μπορούσα να κάνω τπτ για να ηρεμήσει... Τι μαρτύριο περνάνε τα καημένα πραγματικά....

AXrRp3.pngFYZzp3.png

Καλημέρα!!!λοιπον,εκανα το πείραμα με τον λευκό θόρυβο!!!το απόγευμα που την έπιασαν κολικοι και έκλαιγε άνοιξα τον απορροφητηρα και η μπεμπα σταμάτησε να κλαίει!!!απιστευτο!!!και μάλιστα αποκοιμήθηκε!

LJqDp3.png

καλημέρα μανούλες κ μπεμπάκια!! πως είστε?? εμείς καλά, μεγαλώνουμε κ φυσικά τρέχουμε καθημερινά! δεν μπορώ να πω ότι έχουμε πρόγραμμα ακόμη αλλωστε είναι πολύ μικρα... είναι πολύ αγκαλίτσες κι οι 2 κι αυτό προσπαθούμε να το ρυθμίσουμε λίγο τώρα γιατί όταν είμαι μόνη μου είναι δυσκολο να τους έχω κ τους 2 συνέχεια αγκαλια...γαλατάκι εξακολουθούμε να πίνουμε ανα 3-3,5 ώρες κ τα βράδια ανα 4 κ συνήθως γύρω στα 100μλ....προσπαθώ να μεγαλώσω το διάστημα των ωρών κ να τρώνε περισσόερα μλ αλλά αυτά κάνουν τα "δικά τους" χαχχαχα εξάλλου μου είπε ο ντοκ κ στις 2ώρες να πεινάσουν θα δίνεις! καλά για τα χαμόγελα δεν το συζητώ!!! δεν περιγράφεται αυτό το συναίσθημα!! επίσης αρχίσαμε κ τις κραυγούλες-λογάκια!!! λιώνω η μανα!!! από βδομάδα έχουμε το 2ο εμβόλιο!!

ρώτησε καμιά τον παιδίατρο από πόσω μηνών επιτρέπεται η θάλασσα? αν μας αφήσει θέλω να τους πάω έστω τέλος αυγούστου!!

lZDVp3.png

καλημέρα μανούλες κ μπεμπάκια!! πως είστε?? εμείς καλά, μεγαλώνουμε κ φυσικά τρέχουμε καθημερινά! δεν μπορώ να πω ότι έχουμε πρόγραμμα ακόμη αλλωστε είναι πολύ μικρα... είναι πολύ αγκαλίτσες κι οι 2 κι αυτό προσπαθούμε να το ρυθμίσουμε λίγο τώρα γιατί όταν είμαι μόνη μου είναι δυσκολο να τους έχω κ τους 2 συνέχεια αγκαλια...γαλατάκι εξακολουθούμε να πίνουμε ανα 3-3,5 ώρες κ τα βράδια ανα 4 κ συνήθως γύρω στα 100μλ....προσπαθώ να μεγαλώσω το διάστημα των ωρών κ να τρώνε περισσόερα μλ αλλά αυτά κάνουν τα "δικά τους" χαχχαχα εξάλλου μου είπε ο ντοκ κ στις 2ώρες να πεινάσουν θα δίνεις! καλά για τα χαμόγελα δεν το συζητώ!!! δεν περιγράφεται αυτό το συναίσθημα!! επίσης αρχίσαμε κ τις κραυγούλες-λογάκια!!! λιώνω η μανα!!! από βδομάδα έχουμε το 2ο εμβόλιο!!

ρώτησε καμιά τον παιδίατρο από πόσω μηνών επιτρέπεται η θάλασσα? αν μας αφήσει θέλω να τους πάω έστω τέλος αυγούστου!!

Γεια σου Myheart!!!!!εμενα η παιδίατρος μου είπε αυστηρά στις 2,5-3 ωρες να την ταΐζω.οχι νωρίτερα!φωνουλες αρχίσαμε και εμεις!τη δευτερα εχουμε το πρώτο μας εμβόλιο και αγχωνομαι για τις παρενέργειες!!!!θελω και εγω να ρωτήσω για τη θάλασσα.

LJqDp3.png

Γεια σου Myheart!!!!!εμενα η παιδίατρος μου είπε αυστηρά στις 2,5-3 ωρες να την ταΐζω.οχι νωρίτερα!φωνουλες αρχίσαμε και εμεις!τη δευτερα εχουμε το πρώτο μας εμβόλιο και αγχωνομαι για τις παρενέργειες!!!!θελω και εγω να ρωτήσω για τη θάλασσα.

γεια σου κοριτσάκι μου!! θα διαφωνίσω με την ντοκ σου βέβαια αλλά εννοείται ο καθένας ό,τι πιστεύει δεν το συζητω!!καλά κι αμα το μωρό πεινάσει κι αρχίζει κ κλαίει θα το αφήνω να σπαράζει???εμας τουλάχιστον άμα πεινάνε δεν τα ξεγελάς με τπτ!! μην αγχώνεσαι με το εμβόλιο! εμείς δεν είχαμε καμία απολύτως παρενέργεια!!

lZDVp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...