Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Μανούλες Ιουνίου 2014!!

mommyart

Recommended Posts

Εγω κορίτσια είμαι από τις τυχερές τις παρέας έχουμε προσαρμοστεί για τα καλά... Πάμε παντού... την άλλη Παρασκευή έχουμε και το πρώτο μας εμβολιο.

Αυτό που με απασχολεί είναι το θέμα των υγρών μου 50 μέρες περάσανε και ακόμα βγάζω υγρά λίγα με κιτρινοπ η απόχρωση ,δεν θα σταματήσουν ακομη????

Ποτέ θα σε δει γιατρός σου;

LJqDp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα!εχουμε ψιλό ρεί τους ρυθμούς μας.βεβαια ειμαστε λιγο γκρινιάρες!!!μπορω να πω οτι οι κολικοι εχουν αρχίσει να ελλατωνονται!τελευταια βλεπω πολλα σαλια και χέρια στο στόμα με μανία!!!λες να ειναι τα ούλα;τι εννοείς δυσκοιλιοτητα;καθε ποτε τα κανει;απο πείνα...αστανα πανε!τη δευτερα εχουμε εμβόλιο....να δούμε και ποσο βάρος πήραμε!

Καλά από γκρίνια άσε αν κ όταν είναι χορτάτη ελαττώνεται... Δεν κάνει κακα για 2 μέρες πχ κ όταν της βάζουμε το θερμόμετρο σαν κλυσματάκι τα κακά βγαίνουν σφιχτά... Κ πονάει η καημένη μου πολύ σε συνδυασμό με τ αέρια που έχει...τη νύχτα κ μεις μια φορά ξυπνάμε αλλά κοιμόμαστε κατά τη μία!!!!! Ήθελα σήμερα βα βγούμε βόλτα αλλά φοβάμαι ακόμη...

AXrRp3.pngFYZzp3.png

Εγω κορίτσια είμαι από τις τυχερές τις παρέας έχουμε προσαρμοστεί για τα καλά... Πάμε παντού... την άλλη Παρασκευή έχουμε και το πρώτο μας εμβολιο.

Αυτό που με απασχολεί είναι το θέμα των υγρών μου 50 μέρες περάσανε και ακόμα βγάζω υγρά λίγα με κιτρινοπ η απόχρωση ,δεν θα σταματήσουν ακομη????

Μίλα με τη γιατρό σου μήπως είναι μύκητες....

AXrRp3.pngFYZzp3.png

Καλά από γκρίνια άσε αν κ όταν είναι χορτάτη ελαττώνεται... Δεν κάνει κακα για 2 μέρες πχ κ όταν της βάζουμε το θερμόμετρο σαν κλυσματάκι τα κακά βγαίνουν σφιχτά... Κ πονάει η καημένη μου πολύ σε συνδυασμό με τ αέρια που έχει...τη νύχτα κ μεις μια φορά ξυπνάμε αλλά κοιμόμαστε κατά τη μία!!!!! Ήθελα σήμερα βα βγούμε βόλτα αλλά φοβάμαι ακόμη...

Εμένα μου είπε η παιδίατρος οτι μεχρι 3 μερες να μην κανει κακά ειναι εντάξει.

LJqDp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσια :)

Εγω ειμαι πολυ κουρασμενη...την τελευταια εβδομαδα μαλλον δυναμωσαν οι κολικοι κ απο το μεσημερι μεχρι τα μεσανυχτα περναμε διαστηματα σπαρακτικου κλαματος... την ημερα δεν προλαβαινω να κοιμηθω στο.ελαχιστο...τη νυχτα ξυπναει2-3 φορες...κ τονπρωι ειναι.πολυ πρωινη..τρωει κ μεχρι.να ξανακοιμηθει.εχω ξαγρυπνησει...νιωθω πολυ κουρασμενη..

Αντζελινα, κι εγω 50 μερες κ ακομη πολλα.υγρα..θεωρω οτι ειναι.λοχεια..

Moody,δε σας ειπε τπτ ο.γιατρος για δυσκοιλιοτητα αν ειναι.σφιχτα τα κακακια; ο δικος μας επιμενει.πολυ σ αυτο οταν μιλαμε.

Οσον αφορα την αλλαγη γαλατος, συζητηθηκε λιγο χθες που μιλησαμε τηλεφωνικα για τους κολικους αλλα ειπε να μην καταφυγουμε.τοσο.ευκολα σ αυτη τη λυση κ αρχισουμε κ.αλλαζουμε γαλατα, γιατι ειναι.θεμα κ.για το μωρο ( δε ρωτησα τι.θεμα,παρα την περιεργεια μου, αλλα με εκαιγαν οι κολικοι).

Αρχισαμε σταγονες απο χθες..δεν ξερω αν ειναι.συμπτωση, χθες ηταν μια.χαρα...σημερα μας τις εφτυσε στα μουτρα κ, μετα το.μεσημερι, αρχισαν τα οργανα...της εδωσα χαμομηλι κ καπως ηρεμησε..αλλα.εγω κοιμαμαι.ορθια...

Απο βολτα βγαινουμε σχεδον καθημερινα, για περπατημα...αλλα ετσι κ την.πιασει η πεινα σηκωνουμε την πολη στο ποδι..δεν ξεγελιεται με.τπτ...μια φορα τη θηλασα.σχεδον δημοσιως, αλλα.μις την εβγαζα απ το στηθος.παλι.εκλαιγε...φυγαμε αρον αρον..

Δεν ξερω ρε κοριτσια, εμεις.αντι να μπουμε σε προγραμμα, βγαινουμε..τις περισσοτερες φορες στη 1,5 ωρα.θελει να φαει..ανεξαρτητως αν ειχε φαει μητρικο η μητρικο+μπιμπερο.στο προηγουμενο.γευμα.. θα στρωσει αραγε;

twt6p2.png

Μύκητες δεν είναι σίγουρα γιατί το χω περάσει πολλές φορές, λοχεία πιστεύω είναι αλλά δεν τελειώνουν άλλο έχω βαρεθεί τα σερβιετακια.

Σιγά σιγά όλα τα μωρακια μπαίνουν σε πρόγραμμα, δοκίμασε και μπανακι μασαζακι πριν πάτε για ύπνο το βράδυ, Εμείς έτσι κάναμε τις πρώτες μέρες και μου κοιμόταν 5 ώρες το βράδυ μετά το συνήθισε και δεν ήταν απαραίτητο το μπανάκι. Είναι και αυτή η ζέστη που ρα κάνει και διψάνε τα καημένα κ θέλουν να τρώνε συνέχεια, έτσι κανει κ η δικιά μου Η ζέστη την κάνει να τρώει στο δίωρο.

Καλα λες, τη διψα την ειχα ξεχασει...ειχα παρατηρησει οτι κε τη ζεστη παλαβωνειντελειως αλλα σκεφτομουν οτι μαλλον δεν τρωει καλα επειδη ζεσταινεται.. προφανως διψαει...τη νυχτα δεν ξυπναει παντα στο 2 ωρο αλλα τη μερα..αστα..

twt6p2.png

Καλησπέρα και απο μενα, ειχα θεμα με το ιντερνετ δυο μερες. Μου λειψατε.

Οσον αφορά τα λοχεια, κι εγώ εχω ακομα κιτρινα υγρα οποτε θεωρω οτι ειναι φυσιολογικο.

Εμεις τώρα δυο μερες ειμαστε σχετικά ηρεμοι, για την ακριβεια ξυπναει 6,30 το πρωί, τρωει μετά μενει ξυπνιος κανα δυωρο, μετά κοιμαται καπως και το μεσημερι εχω βρει το κολπο (επισης μπρουμυτα) και κοιμαται το παιδί τουλαχιστον ενα τριωρο. πλεον τρωμε 150ml ανα 6αωρο.

βολτα δεν παμε συχνα γιατι παρολο που κοιμαται στο μαρσιπο, μετα οταν γυριζουμε ειναι αναστατωμενος και νευρικος.

κακα μας κανουμε καθε 2η μερα. γενικα το αντιαναγωγικο γαλα καθως και οτι πινει καθε 6ωρο με βολεψε πολυ. κολικους κανουμε μονο μετα το συμπληρωμα για κανενα μισαωρο με μια ωρα.

εδω και 2 μερες ριχνουμε τα πρωτα συνειδητα μας χαμογελα. ειμαι ξετρελαμενη.....

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Διαφημίσεις

Εμένα πάλι αν κοιμηθεί ειδικά μετά από θηλασμό μπορεί να κρατήσει το 2ωρο... Αν δεν κοιμηθεί πεινάει δεν πεινάει γκρινιάζει συνέχεια κ θέλει αγκαλιές... Της αρέσει στον ώμο και να περιεργάζεται γύρω της το χώρο. Το βράδυ πάει καλά από ύπνο μπρώ να πω ότι είμαστε πλήρως ρυθμισμένες. Η μέρα όμως είναι ζόρικη.

Alovesa και γω νιώθω ότι δε θα μπούμε ποτέ σε σειρά και απελπίζομαι. Συν τις τύψεις που της δίνω συμπλήρωμα άρα κάνει δυσκοιλιότητα και έχει πόνους η ψυχολογία μου πιάνει συχνά πάτο. Στενοχωριέμαι γιατί νιώθω ανίκανη ώρες ώρες φοβάμαι ότι ερμηνεύω λάθος το τι θέλει και τι όχι. Νιώθω ότι πιο πολύ τη βασανίζω παρά την ηρεμώ....

AXrRp3.pngFYZzp3.png

Καλησπέρα και απο μενα, ειχα θεμα με το ιντερνετ δυο μερες. Μου λειψατε.

Οσον αφορά τα λοχεια, κι εγώ εχω ακομα κιτρινα υγρα οποτε θεωρω οτι ειναι φυσιολογικο.

Εμεις τώρα δυο μερες ειμαστε σχετικά ηρεμοι, για την ακριβεια ξυπναει 6,30 το πρωί, τρωει μετά μενει ξυπνιος κανα δυωρο, μετά κοιμαται καπως και το μεσημερι εχω βρει το κολπο (επισης μπρουμυτα) και κοιμαται το παιδί τουλαχιστον ενα τριωρο. πλεον τρωμε 150ml ανα 6αωρο.

βολτα δεν παμε συχνα γιατι παρολο που κοιμαται στο μαρσιπο, μετα οταν γυριζουμε ειναι αναστατωμενος και νευρικος.

κακα μας κανουμε καθε 2η μερα. γενικα το αντιαναγωγικο γαλα καθως και οτι πινει καθε 6ωρο με βολεψε πολυ. κολικους κανουμε μονο μετα το συμπληρωμα για κανενα μισαωρο με μια ωρα.

εδω και 2 μερες ριχνουμε τα πρωτα συνειδητα μας χαμογελα. ειμαι ξετρελαμενη.....

χαμογελα συνειδητα απο τοσο νωρις; κ μενα γελαει οταν του κανω γλυκες αλλα δεν νομιζω οτι το κανει συνηδειτα!

ZZt2p3.png

JNFwp2.png

χαμογελα συνειδητα απο τοσο νωρις; κ μενα γελαει οταν του κανω γλυκες αλλα δεν νομιζω οτι το κανει συνηδειτα!

τι να σου πω δημητρα, εμενα ετυχε 2 μερες συνεχομενες την ωρα που με κοιταει και ειναι ηρεμος και του μιλαω αν μου γελασει συνεχομενες 2-3 φορες. Πριν που ηταν ασυνειδητο το γελιο ηταν πολυ διαφορετικο. Ο καθενας ξερει το παιδι του και τις αντιδρασεις του καλυτερα!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Εμένα πάντως που χαμογελάει το έγραψε και η παιδίατρος στο βιβλιάριο στις παρατηρήσεις... Και γω η χαζομάνα το θεώρησα κατόρθωμα.... Συνειδητά ή ασυνείδητα μόνο που το βλέπεις λιώνεις....

AXrRp3.pngFYZzp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...