Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Μανούλες Ιουνίου 2014!!

mommyart

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εμεις εχουμε θεμα με το στηθος! Ειμαστε αυτοκολλητοι. Ακομα και οταν πινει μπουκαλι πινει λες και πινει απο το στηθος! (Πως αλλαζουν τα πραγματα-ποσο ταλαιπωρηθηκα και ιδου το αποτελεσμα?)Το Σαββατο θηλασα δημοσια! Τον εβαλα κατω απο την μπλουζα και τσουπ βρηκε μονος του το στοχο!

ΟΙμοναδικες ωρες που ευχαριστιεται το μπουκαλι ειναι μεταξυ 18,00-00,00 το απογευμα που δεν εχω πολυ γαλα και αυτοςπειναει πολυ!

Εχθες πηγαμε και πηραμε την ευχη των 40 ημερων κοριτσια! Πολυ συγκινητικο να βλεπεις το αντρακι μεσα στο ιερο! Δωσαμε και το ονομα! Ολα πολυ ωραια!

Ουτε εγω εχω αδιαθετησει ακομα!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Εμεις εχουμε θεμα με το στηθος! Ειμαστε αυτοκολλητοι. Ακομα και οταν πινει μπουκαλι πινει λες και πινει απο το στηθος! (Πως αλλαζουν τα πραγματα-ποσο ταλαιπωρηθηκα και ιδου το αποτελεσμα?)Το Σαββατο θηλασα δημοσια! Τον εβαλα κατω απο την μπλουζα και τσουπ βρηκε μονος του το στοχο!

ΟΙμοναδικες ωρες που ευχαριστιεται το μπουκαλι ειναι μεταξυ 18,00-00,00 το απογευμα που δεν εχω πολυ γαλα και αυτοςπειναει πολυ!

Εχθες πηγαμε και πηραμε την ευχη των 40 ημερων κοριτσια! Πολυ συγκινητικο να βλεπεις το αντρακι μεσα στο ιερο! Δωσαμε και το ονομα! Ολα πολυ ωραια!

Ουτε εγω εχω αδιαθετησει ακομα!

Μπραβο βρε ρανια!ειδες πως περναει ο καιρος;εγω μετράω αντίστροφα για τις διακοπές!!!!!!!

LJqDp3.png

καλημερααααα

Ρε κορίτσια εγω έχω μπερδευτεί με το θέμα της περιόδου...οταν πήγα στον ντοκ με είδε μια χαρα κ του είπα οτι που κ που βλέπω λίγο αίμα κ μου είχε πει οτι θα έχω για λίγο καιρο ακομη...έκτοτε δεν είχα τπτ...τη Δευτέρα όμως είχα πονάκια περιόδου...είχα κάνει αρκετές δουλειές όμως κ ήμουν κουρασμένη....χθες είδα λίγο αίμα στο σερβιετακι το μικρο...απο τότε τπτ πάλι κάτι υγρα μονο...ειναι περίοδος τώρα αυτο;;;;;

Μπεμπουλάκι γεννησαμε την ίδια μέρα ε;που θα πατε διακοπές;κ εμείς φεύγουμε 2 Αυγούστου κ είμαι πολυ χαρούμενη!!!

Ρανια κ εγω θηλαζε δημόσια...βοηθάει πολυ κ το μαρσιπακι!!!μπραβο σας!!!

bhgdp3.png

Καλημέρα.....

Δεν είναι δεδομένο ότι όσο θηλάζουμε δεν θα αδιαθετήσουμε!

Κορίτσια εμένα το μάρσιπο δεν τον θέλει καθόλου... τώρα ή κάτι δεν κάνω εγώ σωστά ή αυτή ζεσταίνεται εκει μέσα πολύ. Ούτε το ριλάξ της αρέσει. Θέλε αγκαλίτσα στον ώμο εκεί κοιμάται και στη δική μου αγκαλιά και χωρίς να πιπιλήσει στήθος (!) παρακαλώ!!!!

Τώρα θα σας πρήξω λίγο αλλά ξέρω ότι δε θα με πείτε τρελή... Θυμάστε χτες που ήθελα ν αποθηλάσω?????? Ε ναι οκ χτες το βράδυ που τη θήλασα και είδα το στοματάκι της γεμάτο γάλα και τον αναστεναγμό ευχαρίστησης μόλις άφησε το στήθος το μετάνιωσα.... Αφήστε δε που μου κράτησε 5 ωρο ύπνο με θηλασμό και ελάχιστο συμπλήρωμα και μετά ε΄ναι τριωράκι για πλάκα.... Αυτό δεν έπαιζε ως τώρα... Βέβαια θα μου πεις μην παίρνεις θάρρος από ένα βράδυ αλλά... μου έκανε εντύπωση μεγάλη!!!!! Θα το δω πως θα πάει και μετά θ αποφασίσω.... ότι μου βγει....

Είμαι εντελώς αλλοπρόσαλλη το ξέρω!!!!!!!!!!!

Διακοπές εμείς μάλλον λίγες μέρες Σεπτέμβρη!!! Μπανάκια όμως θ αρχίσουμε από Αρχές Αυγούστου με τη Μπέμπα στο καρότσι!!!!!!

AXrRp3.pngFYZzp3.png

Διαφημίσεις

βρε κοριτσια να σας ρωτησω κατι για τα δικαιολογητικα συμπλ. επιδοματος απο οαεδ? τα τρια χαρτια που πηραμε απο το ικα που ειναι το ενα για οαεδ, ενα για εργοδοτη και ενα για εφορια... οταν πηγα τα δικαιολογητικα στον οαεδ μου ειπε ο τυπος εκει οτι θελει ενα για το συμπλ. επιδομα και αλλο ενα ιδιο για το 6μηνο...??? ξερετε κατι σχετικό? 3 ειναι ολα κιολα και για τους φορις που μολις ανεφερα.. αν του δωσω το 3το δεν θα εχω για την εφορια..

Καλημέρα.....

Δεν είναι δεδομένο ότι όσο θηλάζουμε δεν θα αδιαθετήσουμε!

Κορίτσια εμένα το μάρσιπο δεν τον θέλει καθόλου... τώρα ή κάτι δεν κάνω εγώ σωστά ή αυτή ζεσταίνεται εκει μέσα πολύ. Ούτε το ριλάξ της αρέσει. Θέλε αγκαλίτσα στον ώμο εκεί κοιμάται και στη δική μου αγκαλιά και χωρίς να πιπιλήσει στήθος (!) παρακαλώ!!!!

Τώρα θα σας πρήξω λίγο αλλά ξέρω ότι δε θα με πείτε τρελή... Θυμάστε χτες που ήθελα ν αποθηλάσω?????? Ε ναι οκ χτες το βράδυ που τη θήλασα και είδα το στοματάκι της γεμάτο γάλα και τον αναστεναγμό ευχαρίστησης μόλις άφησε το στήθος το μετάνιωσα.... Αφήστε δε που μου κράτησε 5 ωρο ύπνο με θηλασμό και ελάχιστο συμπλήρωμα και μετά ε΄ναι τριωράκι για πλάκα.... Αυτό δεν έπαιζε ως τώρα... Βέβαια θα μου πεις μην παίρνεις θάρρος από ένα βράδυ αλλά... μου έκανε εντύπωση μεγάλη!!!!! Θα το δω πως θα πάει και μετά θ αποφασίσω.... ότι μου βγει....

Είμαι εντελώς αλλοπρόσαλλη το ξέρω!!!!!!!!!!!

Διακοπές εμείς μάλλον λίγες μέρες Σεπτέμβρη!!! Μπανάκια όμως θ αρχίσουμε από Αρχές Αυγούστου με τη Μπέμπα στο καρότσι!!!!!!

Eγω στη θεση σου απλως θα αυξανα το συμπληρωμα δεν θα εκοβα το στηθος, κι εσυ θα εισαι ευχαριστημενη και η μικρη σου

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Eγω στη θεση σου απλως θα αυξανα το συμπληρωμα δεν θα εκοβα το στηθος, κι εσυ θα εισαι ευχαριστημενη και η μικρη σου

Ράνια μου δεν ξέρω τι εύχονται συο σαραντιδμό να στε γεροί κ τυχεροί.

τζίφος με το sling η μικρή δε βολεύεται και κλαίει. Πιθανόν να κάνω εγώ κάτι λάθος.

Το συμπλήρωμα έτσι κ αλλιώς θα αυξηθεί πλέον λόγω των εξόδων μας. Δεν μπορώ να είμαι έξω με το άγχος του θηλασμού και σκοπεύω να μαστε έξω κάθε απόγευμα ειδικά αν δω ότι της αρέσει ώστε να ηρεμήσει κ από τη γκρίνιά που έχει και να καθιερώςω και μια ρουτίνα σιγά σιγά. Δε θα σταματήσω τα βραδυνά και το πρωί σίγουρα από κει κ μετά θα δω τι θα κάνω.... Πάντως ότι παίρνεις στραβά από την αρχή στραβά θα πάει.... Εγώ τον είχα πάρει από φόβο το θηλασμό και είμαι μέσα στη μουρμούρα τώρα...

AXrRp3.pngFYZzp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα... Μπεμπουλάκι εσύ π σαι παλία μάνα πλέον έχετε βρει ρυθμό;;;; Είμαι εγώ η τρελή που προσπαθώ να βάλω ένα πρόγραμμα;;;

Πήγαμε να πάρουμε ευχή κ ο παπάς έλειπε... Θα πάμε τ απόγευμα... Σ όλο το δρόμο μέσα στη γκρίνια ήμασταν επειδή την ξύπνησα ... Ούτε για βόλτες δεν ψήνετε αυτό το παιδι...

Στο μεταξύ χθες είχαμε κολικό κ δυσκοιλιότητα, θα συνδυάσουμε 2 γάλατα για να δούμε μήπως λύσουμε το θέμα της δυσκοιλιότητας. Κατά τα άλλα πεινάμε....

AXrRp3.pngFYZzp3.png

Καλημέρα... Μπεμπουλάκι εσύ π σαι παλία μάνα πλέον έχετε βρει ρυθμό;;;; Είμαι εγώ η τρελή που προσπαθώ να βάλω ένα πρόγραμμα;;;

Πήγαμε να πάρουμε ευχή κ ο παπάς έλειπε... Θα πάμε τ απόγευμα... Σ όλο το δρόμο μέσα στη γκρίνια ήμασταν επειδή την ξύπνησα ... Ούτε για βόλτες δεν ψήνετε αυτό το παιδι...

Στο μεταξύ χθες είχαμε κολικό κ δυσκοιλιότητα, θα συνδυάσουμε 2 γάλατα για να δούμε μήπως λύσουμε το θέμα της δυσκοιλιότητας. Κατά τα άλλα πεινάμε....

Καλημέρα!εχουμε ψιλό ρεί τους ρυθμούς μας.βεβαια ειμαστε λιγο γκρινιάρες!!!μπορω να πω οτι οι κολικοι εχουν αρχίσει να ελλατωνονται!τελευταια βλεπω πολλα σαλια και χέρια στο στόμα με μανία!!!λες να ειναι τα ούλα;τι εννοείς δυσκοιλιοτητα;καθε ποτε τα κανει;απο πείνα...αστανα πανε!τη δευτερα εχουμε εμβόλιο....να δούμε και ποσο βάρος πήραμε!

LJqDp3.png

καλημερα κοριτσια μου.

ελπιζω να στε καλα! σας διαβαζω συχνα!!

εμεις μια χαρα! μονο συμπληρωμα πια, κ πλεον ξυπναει 1 φορα τη νυχτα μονο.μιλαμε εστρωσα επιδερμιδα!

βολτα τον παμε τουλαχιστον 5 απογευματα τη βδομαδα. θελω να συνηθισει το καροτσι κ την βολτα γιατι μετα απο λιγο γκρινιαζει κ θελει , τι αλλο, αγκαλιτσα!

στις 30 κανουμε κ εμβολιο!

ZZt2p3.png

JNFwp2.png

καλημερα κοριτσια μου.

ελπιζω να στε καλα! σας διαβαζω συχνα!!

εμεις μια χαρα! μονο συμπληρωμα πια, κ πλεον ξυπναει 1 φορα τη νυχτα μονο.μιλαμε εστρωσα επιδερμιδα!

βολτα τον παμε τουλαχιστον 5 απογευματα τη βδομαδα. θελω να συνηθισει το καροτσι κ την βολτα γιατι μετα απο λιγο γκρινιαζει κ θελει , τι αλλο, αγκαλιτσα!

στις 30 κανουμε κ εμβολιο!

Και μενα 1 φορά ξυπνάει τη νύχτα!στη βόλτα κάθεται πολυ ήσυχη!!!στο σπίτι γκρινιαζει.στην αγκαλια του πατέρα της ηρεμει ενώ σε μενα σπαράζει!!!!:cry:

LJqDp3.png

Εγω κορίτσια είμαι από τις τυχερές τις παρέας έχουμε προσαρμοστεί για τα καλά... Πάμε παντού... την άλλη Παρασκευή έχουμε και το πρώτο μας εμβολιο.

Αυτό που με απασχολεί είναι το θέμα των υγρών μου 50 μέρες περάσανε και ακόμα βγάζω υγρά λίγα με κιτρινοπ η απόχρωση ,δεν θα σταματήσουν ακομη????

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...