Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Μανούλες Ιουνίου 2014!!

mommyart

Recommended Posts

Ρανια, ακου το οτι ενστικτο σου και τη λογικη σου.

Θα μας αρεσε να πειναμε, διψαμε,ποναμε,φοβομαστε, νιωθουμε.μοναξια, να το φωναζαμε κ να μην υπηρχε κανεις να μας ακουσει; για ρωτα τους λιγο.αυτους που στα λενε.

Εγω δε μπορω να την αφηνω να κλαει!! Σπαραζει η καρδια μου. Περαν αυτου, εται κ υο τολμουσα θα με εσφαζε ο αντρας επιτοπου!!!

Καποιες φορες η δικη μου κλαιει στην αγκαλια κ ησυχαζει με το που την ακουμπαμε στο καροτσι. Η ειναι πιο ανετα εκει η σου λεει :"θα με πανε βολτα τωρα αυτοι οι παλαβοι"!!!

Δεν το δοκιμαζετε;

Ρε κοριτσια...αυτα τα αλματα αναπτυξης μηπως ειναι ...ενα συνεχομενο.τελικα;

εμενα στο καροτσι καθεται μονο κοιμισμενος

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ράνια.. Προχθές η πεθερά μου μου είπε το εκής: άμα την έχεις μάθει αγκαλιά σε λυπάμαι.... Έγινα έξαλλη!!!! Τι μας λυπούνται ή μας κράζουν δηλ;;; Που εκδηλώνοε την αγάπη μας στα ίδια μας τα παιδιά που κάναμε τόσα κ τόσα για να τα φέρουμε στν κόσμο;;;; Που τόσο καιρο στην κοιλιά έχουν μάθει στην επαφή κ ηρεμούν μόνο έτσι;;;; Μου το πε μια γυναίκα που δεν έπαιρνε το εγγόνι της αγκαλιά γιατί φοβόταν λέει.... Θες ν σ πω το αποτέλεσμα;;;; Η μπέμπα κλαίει κ γκρινιάζει όταν είναι σε κείνη γιατί χώρια ότι το μωρό αντιλαμβάνεται την ανασφάλεια κ τις βλακείες της του αλλάζει κ συνεχώς θέση γιατί δε βολεύεται.... Και καταλήγει ν λέει ότι η μικρή είναι γκρινιάρα!!!!!!! Αντίθετα στη μάνα μου που την πήρε από 2 ημερών στα χέρια και δεν της αρνείται ποτέ αγκαλιά το μωρό γαληνεύει κ κοιμάται σχεδόν χωρίς προσπάθεια... Σε μένα δε πολλές φορές τις αρκεί ν ακουμπήσει στο στήθος μου και να χαλαρώσει.

Τα παιδιά μας αυτή τη στιγμή τρέφονται με φαγητό, ύπνο και αγάπη!!!! Και να ξέρεις όλα τα καταλαβαίνουν!!!' Μη φοβάσαι ότι θα σας κάνει κακό. Όταν θ αρχίσει να μη θέλει αγκαλιές και χάδια θα δεις πως θα σου λείπουν!!!!

Alovesa καλά τα λες!!!!! Ένα σωρό ξένα ερεθίσματα δέχονται που θα νιώσουν ασφάλεια!!!! Για τα αλματα δεν ξέρω... Εγώ σήμερα θα της πω ότι θέλω ν αποθηλάσω... Φτάνει τόσο!

κι εγω αυτο το σχολιο ακουσα αλλα οχι απο συγγενη, απο επαγγελματια μαια.

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Ράνια.. Προχθές η πεθερά μου μου είπε το εκής: άμα την έχεις μάθει αγκαλιά σε λυπάμαι.... Έγινα έξαλλη!!!! Τι μας λυπούνται ή μας κράζουν δηλ;;; Που εκδηλώνοε την αγάπη μας στα ίδια μας τα παιδιά που κάναμε τόσα κ τόσα για να τα φέρουμε στν κόσμο;;;; Που τόσο καιρο στην κοιλιά έχουν μάθει στην επαφή κ ηρεμούν μόνο έτσι;;;; Μου το πε μια γυναίκα που δεν έπαιρνε το εγγόνι της αγκαλιά γιατί φοβόταν λέει.... Θες ν σ πω το αποτέλεσμα;;;; Η μπέμπα κλαίει κ γκρινιάζει όταν είναι σε κείνη γιατί χώρια ότι το μωρό αντιλαμβάνεται την ανασφάλεια κ τις βλακείες της του αλλάζει κ συνεχώς θέση γιατί δε βολεύεται.... Και καταλήγει ν λέει ότι η μικρή είναι γκρινιάρα!!!!!!! Αντίθετα στη μάνα μου που την πήρε από 2 ημερών στα χέρια και δεν της αρνείται ποτέ αγκαλιά το μωρό γαληνεύει κ κοιμάται σχεδόν χωρίς προσπάθεια... Σε μένα δε πολλές φορές τις αρκεί ν ακουμπήσει στο στήθος μου και να χαλαρώσει.

Τα παιδιά μας αυτή τη στιγμή τρέφονται με φαγητό, ύπνο και αγάπη!!!! Και να ξέρεις όλα τα καταλαβαίνουν!!!' Μη φοβάσαι ότι θα σας κάνει κακό. Όταν θ αρχίσει να μη θέλει αγκαλιές και χάδια θα δεις πως θα σου λείπουν!!!!

Alovesa καλά τα λες!!!!! Ένα σωρό ξένα ερεθίσματα δέχονται που θα νιώσουν ασφάλεια!!!! Για τα αλματα δεν ξέρω... Εγώ σήμερα θα της πω ότι θέλω ν αποθηλάσω... Φτάνει τόσο!

τελικα αποφασισες να αποθηλασεις?

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Καλημερα κοριτσια, δυστυχως δεν προλαβαινω να σας διαβασω.

Ελπιζω να ειστε ολες καλα και τα μωρακια σας ακομη καλυτερα.

Ειχαμε μια περιπετεια και τωρα μπαινουμε παλι σε προγραμμα.

Τον θηλαζω αποκλειστικα αλλα δεν κοιμαται πολυ.

Εσας ποσες ωρες κοιμουνται στο 24ωρο? Εμενα ζητημα 8-10. Και αυτο ειχε ξεκινησει ηδη απο την 2η εβδομαδα. Σερνομαι απο την κουραση.

KJO7p2.png

κοριτσάκια μου!τι κάνετε; σας διαβάζω πολύ συχνά...αλλά δυστυχώς δεν προλαβαίνω να απαντήσω...μόλις πατάω ριπλάι ξυπνάει το μικράκι μου...

από όσα διαβάζω όλες πάνω κάτω τα ίδια περνάμε και αυτό είναι πολύ παρήγορο....σημαίνει ότι είναι το ύφασμα τέτοιο και θα φτιάξουν κάποτε τα πράγματα....χαχααχχααχαχ ελπίζω!!

εγώ θηλάζω αποκλειστικά...οπότε δεν τον χορταίνει τόσο ώστε να κοιμάται πολλές ώρες....παρόλα αυτά τις τελευταίες μέρες ρίχνει 3ωρα και 4ωρα που πολύ με έχουν συγκινήσει....μακάρι να μπήκαμε σε ένα ψιλοπρόγραμμα και να μην είναι τυχαία....όσο για την γκρίνια που λέγατε...και μένα έχει κάποιες φορές...και πολλή μάλιστα....αλλά κι αυτά τα καημενούλια έχουν τα δικά τους...βέβαια εκεί γύρω στις 4 το πρωί μετά από ορθοστασίες, πε΄ρα δώθε, νάνι νάνι, στήθος και πάλι στήθος και τα ρέστα δεν το σκέφτομαι και τόσο γλυκούτσικα....αλλά τεσπα!

βρήκαμε επιτέλους πιπίλα που να του αρέσει για΄τί είχα πιστέψει ότι θα είμαι για πάντα με το στήθος στο στόμα του μπεμπάκου μου...και καλά όταν είμαστε στο σπίτι...έξω;;;;;κι εμεις βγαίνουμε συχνά οπότε εκεί με έχει βολέψει όταν δεν πεινάει του τη δίνω....

τι άλλο λέγατε και ήθελα να σχολιάσω;;;;;;;;;:rolleyes::rolleyes: ξέχασα πάλι!

ααα όσο για το καρότσι....εμένα με τπτ δεν κάθεται στο καρότσι....μόνο στο μάρσιπο.....οπου εκεί βεβαια λιώνει με τις ώρες!!!!

κι επισης, βρήκα γιατί δεν κοιμόταν και είχε εκνευρισμό όλη μέρα....δεν του αρέσει το ανάσκελα....κάνει τινάγματα και φοβάται που δεν ακουμπούν πουθενά τα χεράκια και τα ποδαράκια του και κλαιει και δεν μπορεί να κοιμηθεί....του αρέσει μόνο μπρούμυτα....και το ανακάλυψα γιατί κοιμόταν μόνο πάνω μας αγκαλιά...και κοιμόταν τρίωρα όχι αστεία....εεε και αποφάσισα να τον βάζω μπρούμυτα...ούτως ή άλλως μαζί κοιμόμαστε (έχουμε το κρεβατάκι που κολλάει στο δικό μας και κοιμόμαστε και οι τρεις μαζί) και τον έχω πάντα έγνοια συν του ότι ο μικρός μου γυρνάει κανονικά πλευρό εδώ και καιρό και μάλιστα σηκώνει κανονικά από το μπρούμυτο την πλάτη του για να ρεφτεί...οπότε τον αφήνω...ξέρω θα με κράξετε....αλλά τι να κάνω; άλλωστε παλιά έτσι μας κοίμιζαν...και κάθε τοσο βγαίνουν κ νέες έρευνες για τον υπνο που αναιρουν τις προηγούμενες....:rolleyes: δεν ξέρω.....εύχομαι να μην κάνω λάθος...

ράνια μου....μην ακούς βλακείες...πλιζ................τι σημαίνει τον κακομαθαίνεις;μου λέγανε και μένα κάτι τέτοιες βλακείες...ευτυχώς τώρα τις εκοψαν.............είναι νεογέννητο...για όνομα!!!κι επίσης, κάθε παιδάκι είναι διαφορετικό με διαφορετικές ανάγκες....αυτά λοιπόν μας καθοδηγούν και όχι οι θεωρίες ή οι τρίτοι....αφουγκράσου το μωρό σου και ακολούθησε το ένστικτό σου...και θα κάνεις το πιο σωστό για το παιδάκι σου!!!

έχει ξυπνήσει το μούτρο...έχει γουρλώσει το μάτι...με κοιτάζει...και είναι έτοιμο να πατήσει τσιρίδα για να φάει....οπότε...

χαιρετώ σας και φιλώ σας!!!

τους αγωνιστικούς μου χαιρετισμούς!!!!καλά μας κουράγια!

bhgdp3.png

Διαφημίσεις

τελικα αποφασισες να αποθηλασεις?

Ναι Ράνια μου αποφάσισα ν αποθηλάσω δεν μπορώ άλλο κουράστηκα. Έχασα πολλές όμορφες στιγμές από το παιδί μου λόγω του θηλασμού, εκνευρίστηκα, στρεσαρίστηκα. Δεν κάνω εγώ γι αυτά πες με άχρηστη, ανίκανη, εγωίστρια όπως θες αλλά πραγματικά λυτρώθηκα και δεν έχω καμία ενοχή.

Είπαμε θα το πάμε ομαλά δηλ θα αυξήσουμε τα γεύματα με συμπλήρωμα πχ 4 τη μέρα από 2 και σιγά σιγά θα φθίνει και το στήθος ώστε να μην πάρω χάπια.

Κατά τα άλλα φτάσαμε τα 4200, 56 πόντους κ είμαστε μια χαρα!!!

AXrRp3.pngFYZzp3.png

Εγω κ γαλα πινω κ τυρι τρωω κ γιαουρτι...

Ο γιατρος μου πε τρωω απ ολα κ αν κατι το πειραξει σταματω για λιγο...

Στις ομαδες θηλασμου ειναι καθετα αντιθετες-ειδικα με το αγελαδινο γαλα- αλλα ειναι καθετα αντιθετες κ με το σκονογαλα....ακολουθουν μια.Α κοσμοθεωρια, την οποια.αφου δεν ασπαζομαστε.γενικως, γιατι να ασπαστουμε.ειδικως;

Για τα μπιμπερο ρωτησα τον παιδιατρο...τοσο αγχος... οταν τελειωνςι η αποστειρωση κ αφου τα αφησεις.καμποσο.να.φυγουν οι υδρατμοι.απο μεσα, τα κλεινεις κ τα βαζεις στο ψυγειο. Διατηρουνται για.24 ωρες .

Εγω εχω αλλη απορια: ο αποστειρωρης ειναι για 6 μπιμπερο... ομως πως να χωρεσουν οι.θηλες κ τα καπακια; εσεις πως τα βαζετε;

Γιατί είναι αντίθετες στις ομάδες θηλασμού να πίνει η μαμά αγελαδινό γάλα; :confused: Εμένα ο παιδίατρος μου είπε να το σταματήσω μόνο αν δω βλέννες με αίμα στα κακά του γιατί τότε σημαίνει οτι του κάνει αλλεργία (επειδή έχει αλλεργία στο αγελαδινό σκονόγαλα-γι'αυτό αν χρειαστεί συμπλήρωμα μου είπε να δίνω ένα αντιαλλεργικό).

ολοι μου λενε οτι κανω λαθος με το θεμα αγκαλια και να τον αφηνω κατω και ας κλαιει. εχω αρχισει και απογοητευομαι

Μην ακους κανέναν καλε! Τι θα τα κάνουμε τα μωρά; Νευρικά; Να θέλουν τη μαμά τους και να μην την έχουν;

Πάντως ρε κορίτσια το παιδί κουμπί έχω εγώ; Είναι πολύ ήσυχος εμένα, ή είναι επειδή είναι ο πιο μικρούλης της παρεας; κοιμάται μέσα στην ημέρα 2ωρα και 3ωρα, μένει λίγες ώρες ξύπνιος χωρίς γκρίνια ή ελάχιστη (μόνο αν υπάρχει λόγος να γκρινιάξει) και το βράδυ κοιμάται 3ωρα, 4ωρα, 5ωρα... και θηλάζω αποκλειστικά!

APaXp3.png

Ptg7p3.png

Γιατί είναι αντίθετες στις ομάδες θηλασμού να πίνει η μαμά αγελαδινό γάλα; :confused: Εμένα ο παιδίατρος μου είπε να το σταματήσω μόνο αν δω βλέννες με αίμα στα κακά του γιατί τότε σημαίνει οτι του κάνει αλλεργία (επειδή έχει αλλεργία στο αγελαδινό σκονόγαλα-γι'αυτό αν χρειαστεί συμπλήρωμα μου είπε να δίνω ένα αντιαλλεργικό).

Μην ακους κανέναν καλε! Τι θα τα κάνουμε τα μωρά; Νευρικά; Να θέλουν τη μαμά τους και να μην την έχουν;

Πάντως ρε κορίτσια το παιδί κουμπί έχω εγώ; Είναι πολύ ήσυχος εμένα, ή είναι επειδή είναι ο πιο μικρούλης της παρεας; κοιμάται μέσα στην ημέρα 2ωρα και 3ωρα, μένει λίγες ώρες ξύπνιος χωρίς γκρίνια ή ελάχιστη (μόνο αν υπάρχει λόγος να γκρινιάξει) και το βράδυ κοιμάται 3ωρα, 4ωρα, 5ωρα... και θηλάζω αποκλειστικά!

Φτύστο καλέ το παιδί!!!!!

AXrRp3.pngFYZzp3.png

κοριτσάκια μου!τι κάνετε; σας διαβάζω πολύ συχνά...αλλά δυστυχώς δεν προλαβαίνω να απαντήσω...μόλις πατάω ριπλάι ξυπνάει το μικράκι μου...

από όσα διαβάζω όλες πάνω κάτω τα ίδια περνάμε και αυτό είναι πολύ παρήγορο....σημαίνει ότι είναι το ύφασμα τέτοιο και θα φτιάξουν κάποτε τα πράγματα....χαχααχχααχαχ ελπίζω!!

εγώ θηλάζω αποκλειστικά...οπότε δεν τον χορταίνει τόσο ώστε να κοιμάται πολλές ώρες....παρόλα αυτά τις τελευταίες μέρες ρίχνει 3ωρα και 4ωρα που πολύ με έχουν συγκινήσει....μακάρι να μπήκαμε σε ένα ψιλοπρόγραμμα και να μην είναι τυχαία....όσο για την γκρίνια που λέγατε...και μένα έχει κάποιες φορές...και πολλή μάλιστα....αλλά κι αυτά τα καημενούλια έχουν τα δικά τους...βέβαια εκεί γύρω στις 4 το πρωί μετά από ορθοστασίες, πε΄ρα δώθε, νάνι νάνι, στήθος και πάλι στήθος και τα ρέστα δεν το σκέφτομαι και τόσο γλυκούτσικα....αλλά τεσπα!

βρήκαμε επιτέλους πιπίλα που να του αρέσει για΄τί είχα πιστέψει ότι θα είμαι για πάντα με το στήθος στο στόμα του μπεμπάκου μου...και καλά όταν είμαστε στο σπίτι...έξω;;;;;κι εμεις βγαίνουμε συχνά οπότε εκεί με έχει βολέψει όταν δεν πεινάει του τη δίνω....

τι άλλο λέγατε και ήθελα να σχολιάσω;;;;;;;;;:rolleyes::rolleyes: ξέχασα πάλι!

ααα όσο για το καρότσι....εμένα με τπτ δεν κάθεται στο καρότσι....μόνο στο μάρσιπο.....οπου εκεί βεβαια λιώνει με τις ώρες!!!!

κι επισης, βρήκα γιατί δεν κοιμόταν και είχε εκνευρισμό όλη μέρα....δεν του αρέσει το ανάσκελα....κάνει τινάγματα και φοβάται που δεν ακουμπούν πουθενά τα χεράκια και τα ποδαράκια του και κλαιει και δεν μπορεί να κοιμηθεί....του αρέσει μόνο μπρούμυτα....και το ανακάλυψα γιατί κοιμόταν μόνο πάνω μας αγκαλιά...και κοιμόταν τρίωρα όχι αστεία....εεε και αποφάσισα να τον βάζω μπρούμυτα...ούτως ή άλλως μαζί κοιμόμαστε (έχουμε το κρεβατάκι που κολλάει στο δικό μας και κοιμόμαστε και οι τρεις μαζί) και τον έχω πάντα έγνοια συν του ότι ο μικρός μου γυρνάει κανονικά πλευρό εδώ και καιρό και μάλιστα σηκώνει κανονικά από το μπρούμυτο την πλάτη του για να ρεφτεί...οπότε τον αφήνω...ξέρω θα με κράξετε....αλλά τι να κάνω; άλλωστε παλιά έτσι μας κοίμιζαν...και κάθε τοσο βγαίνουν κ νέες έρευνες για τον υπνο που αναιρουν τις προηγούμενες....:rolleyes: δεν ξέρω.....εύχομαι να μην κάνω λάθος...

ράνια μου....μην ακούς βλακείες...πλιζ................τι σημαίνει τον κακομαθαίνεις;μου λέγανε και μένα κάτι τέτοιες βλακείες...ευτυχώς τώρα τις εκοψαν.............είναι νεογέννητο...για όνομα!!!κι επίσης, κάθε παιδάκι είναι διαφορετικό με διαφορετικές ανάγκες....αυτά λοιπόν μας καθοδηγούν και όχι οι θεωρίες ή οι τρίτοι....αφουγκράσου το μωρό σου και ακολούθησε το ένστικτό σου...και θα κάνεις το πιο σωστό για το παιδάκι σου!!!

έχει ξυπνήσει το μούτρο...έχει γουρλώσει το μάτι...με κοιτάζει...και είναι έτοιμο να πατήσει τσιρίδα για να φάει....οπότε...

χαιρετώ σας και φιλώ σας!!!

τους αγωνιστικούς μου χαιρετισμούς!!!!καλά μας κουράγια!

που εισαι βρε κοριτσι και μας λειπεις??? και ο δικος μου βολευεται μπρουμυτα πού σλλα φοβαμαι να τον αφησω

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Γεια σου θωκακι:) μας ελειψες!!

Ρανια, φτυστο!!

Moody, οπως.αισθανεσαι :)

Ρε κοριτσια, που θηλαζετε κ δινετς κ ξενο...εχετε σταθερη πορεια; ως προς πως θηλαζει κ ποσο συμπκηρωμα παιρνει εννοω... εμενα εκει δε θηλαζεινκαλα, αρχιζει κ θηλαζει. Εκει που πινει Α ποσοτητα συμπμηρωμα, το μειωνει... μετα παλι.δε θηλαζει καλα, παλι αυξανει το συμπληρωμα... γιατι; ειναι.στο προγραμμα; μηπως μεγαλωνοντας κχρειαζονταινπερισσοτερο γαλα κ δδ φτανει το δικο μου κ γι αυτονδυσανασχετει; κ επισης πινει περισσοτερο ξενο; απο την αλλη, εχω πετρωματα, αρα μαλλον δεν αδειαζει καλα το στηθος..

Απο την αλλη σκεφτομαι.γιατι καθομαι κ το αναλυω τοσο πολυ....

Πειτε ομως κ εσεις εμπειριες κ γνωμες...

twt6p2.png

Διαφημίσεις

Οσο για μπρουμυτα.. .. ο παιδιατρος μου ειχε πει για τους κολικους να τη βαζω μπρουμυτα υπο την αυστηρη προυποθεση οτι.δε θα παρω τα ματια μου απο πανω της ουτε δευτερολεπτο...

Αλλα.οπως ειπε κ η θωκος, καποτε αυτη ηταν η προτεινομενη θεση υπνου για τα μωρα...

twt6p2.png

Γεια σου θωκακι:) μας ελειψες!!

Ρανια, φτυστο!!

Moody, οπως.αισθανεσαι :)

Ρε κοριτσια, που θηλαζετε κ δινετς κ ξενο...εχετε σταθερη πορεια; ως προς πως θηλαζει κ ποσο συμπκηρωμα παιρνει εννοω... εμενα εκει δε θηλαζεινκαλα, αρχιζει κ θηλαζει. Εκει που πινει Α ποσοτητα συμπμηρωμα, το μειωνει... μετα παλι.δε θηλαζει καλα, παλι αυξανει το συμπληρωμα... γιατι; ειναι.στο προγραμμα; μηπως μεγαλωνοντας κχρειαζονταινπερισσοτερο γαλα κ δδ φτανει το δικο μου κ γι αυτονδυσανασχετει; κ επισης πινει περισσοτερο ξενο; απο την αλλη, εχω πετρωματα, αρα μαλλον δεν αδειαζει καλα το στηθος..

Απο την αλλη σκεφτομαι.γιατι καθομαι κ το αναλυω τοσο πολυ....

Πειτε ομως κ εσεις εμπειριες κ γνωμες...

τα μωρά που πίνουν και μπουκάλι και στήθος μπερδεύεονται... ενδέχεται να έχει συνηθίσει την εύκολη ροή του μπουκαλιού και να βαριέται να ρουφήξει καλά από το στήθος οπότε εσύ πετρώνεις κι αυτή θέλει περισσότερο συμπλήρωμα... προσπάθησε όταν τρώει να κάνεις μαλάξεις (τύπου άρμεγμα), ώστε να κατεβαίνει το γάλα προς το στόμα της και να της είναι πιο εύκολο και να τρώει πιο πολύ.

τα μωρά που πίνουν και μπουκάλι και στήθος μπερδεύεονται... ενδέχεται να έχει συνηθίσει την εύκολη ροή του μπουκαλιού και να βαριέται να ρουφήξει καλά από το στήθος οπότε εσύ πετρώνεις κι αυτή θέλει περισσότερο συμπλήρωμα... προσπάθησε όταν τρώει να κάνεις μαλάξεις (τύπου άρμεγμα), ώστε να κατεβαίνει το γάλα προς το στόμα της και να της είναι πιο εύκολο και να τρώει πιο πολύ.

Ναι, αλλα περιστασιακα της βγαινει το μπερδεμα;

twt6p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...