Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Μανούλες Ιουνίου 2014!!

mommyart

Recommended Posts

Τα ιδια κανει και ο δικος μου, αντεχει με τον θηλασμο ολη μερα εκτος απο τις 18,00 μεχρι τις 00,00 που αν δεν δωσω συμπληρωμα πεθαινει στο κλαμα! Τι να πω!

Και μένα το απογευμα γκρινιάζει αν ομως πιει το μεσημερι την κρατάει το απόγευμα!!!

Εγώ παίρνω ασβέστιο μετά από σύσταση του γυναικολόγου μου. Μου χε πει κ σίδηρο αλλά δν παίρνω!!!

AXrRp3.pngFYZzp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ναι να παίρνετε κορίτσια, ειδικά όσες θηλαζετε! Εγω παίρνω ασβέστιο και σίδηρο και φυλλικό οξύ που μου είχε μείνει απο την εγκυμοσυνη αλλα και ενα συμπλήρωμα που ειναι χαπάκια ασβέστιο και ωμεγα-3...

APaXp3.png

Ptg7p3.png

Εμενα δε μου πε κανεις τπτ...κι εχω απ ολα στο σπιτι... να παιρνω λετε; κ νιωθω κατι δοντια να ποναν εκει.στο βαθος...

Koριτσι μου να παιρνεις, εγω την πατησα και εμεινα φαφουτα τωρα! Ασε πολυ στενοχωρηθηκα! Δεν ειναι χαλασμενο αλλα το δοντι μεσα ειναι αδειο, προφανως ελλειψη ασβεστιου! Ξεκινα τα χαπια!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

κορίτσια καλημέρα γεννησα κι εγω 5/6/2014 το αγορακι μου με καισαρικη 3060 κιλα!!όλα πηγαν τελεια!!θηλαζουμε αποκλειστικα!!το παιδι παιρνει κανονικα βαρος αλλα εκει που κοιμοταν 2 ωρες και ξυπνουσε τωρα την ημερα ειμαστε σχεδόν συνεχεια αυπνοι και η θα θελουμε να φαμε η θα γκρινιάζουμε η θα θελουμε να κοιμηθούμε αλλα δεν μπορούμε και γκρινιάζουμε!!το βραδυ από τις 11 μεχρι τις 8 και μιση κοιμαται για δυωρα και ξυπναει για να φαει!!τη μερα γιατι δεν κοιμαται ρε κορίτσια είναι φυδιολογικο αραγε???εχω φρικαρει!!

Διαφημίσεις

Xelonitsa να σου ζήσει το μωράκι σου!!!! Ναι είναι φυσιολογικό μην αγχώνεσαι πλέον κάθονται πολύ περισσότερες ώρες ξύπνια!!!! Μοράβο που τα καταφέρνετε με το θηλασμό!!!

Εμείς αύριο περιμένουμε τη γιατρό. Πλέον παίρνουμε συμπλήρωμα και το μεσημέρι και η γκρίνια μας, ειδικά το απόγευμα, έχει μειωθεί στο ελάχιστο!!! Κάθεται ξύπνια και ήρεμη και χαζεύει από δω και από κει το καμάρι μου!!!! Σήμερα θα μας φέρουν και το relax που μας πήραν δώρο, πιστεύω θα της αρέσει εκεί γιατί θα μας βλέπει και δε θα βαριέται!!!!

Έχουμε βέβαια θέμα με τα κακά μιας κ έχουμε να κάνουμε από Σάββατο πρωί αλλά αναμένω τη γιατρό για οδηγίες!!!!

Εγώ να σας πω την αλήθεια το ασβέστιο το συνέχισα επειδή έχουν σκλυρήνει τα νύχια μου που έσπαγαν συνεχώς!!!! Αλλά γενικά καλό είναι να παίρνουμε μιας και πολλά γαλακτοκομικά δεν κάνει να τρώμε όσες θηλάζουμε!!! Να ξέρετε πολύ ασβέστιο έχουν και τα αμύγδαλα.... Δεν ξέρω αν κάνει βέβαια ξηρούς καρπούς με το θηλασμό!!!!

Rania μου φαίνεται σας αντιγράφουμε πλήρως (θέλουμε συμπλήρωμα τ απόγευμα γιατι γκρινιάζουμε από πείνα, αραίωσαμε από κακά...) αύριο περιμένω και το sling θα σου πω εντυπώσεις!!!!

AXrRp3.pngFYZzp3.png

Χελωνιτςα να σου ζησει!

Moody, γιατι δεν κανει γαλακτομικα οσες θηλαζουν;;; ισα ισα...

Κ το ταχινι εχει πολυ ασβεστιο..

Έτσι έζω ακούσει να λένε για πιθανές δυσανεξίες στο μωρό. Εγώ τρώω μόνο τυριά γιατί έχω δυσανεξία οπότε δεν ξέρω να σου πω σίγουρα!!!! Η γιατρός πάντως μου χε πει λίγο και απ όλα!!!

Ρε κορίτσια τα αποστειρωμένα μπιμπερο που τα διατηρείτε;;;; Και κάθε πόσες ώρες τα ξαναποστειρώνετε αν δεν τα χρησιμοποιήσετε;;; Εμένα ο αποστειρωτής μου γράφει κάθε 8 ώρες!!

AXrRp3.pngFYZzp3.png

Εγω κ γαλα πινω κ τυρι τρωω κ γιαουρτι...

Ο γιατρος μου πε τρωω απ ολα κ αν κατι το πειραξει σταματω για λιγο...

Στις ομαδες θηλασμου ειναι καθετα αντιθετες-ειδικα με το αγελαδινο γαλα- αλλα ειναι καθετα αντιθετες κ με το σκονογαλα....ακολουθουν μια.Α κοσμοθεωρια, την οποια.αφου δεν ασπαζομαστε.γενικως, γιατι να ασπαστουμε.ειδικως;

Για τα μπιμπερο ρωτησα τον παιδιατρο...τοσο αγχος... οταν τελειωνςι η αποστειρωση κ αφου τα αφησεις.καμποσο.να.φυγουν οι υδρατμοι.απο μεσα, τα κλεινεις κ τα βαζεις στο ψυγειο. Διατηρουνται για.24 ωρες .

Εγω εχω αλλη απορια: ο αποστειρωρης ειναι για 6 μπιμπερο... ομως πως να χωρεσουν οι.θηλες κ τα καπακια; εσεις πως τα βαζετε;

twt6p2.png

κορίτσια καλημέρα γεννησα κι εγω 5/6/2014 το αγορακι μου με καισαρικη 3060 κιλα!!όλα πηγαν τελεια!!θηλαζουμε αποκλειστικα!!το παιδι παιρνει κανονικα βαρος αλλα εκει που κοιμοταν 2 ωρες και ξυπνουσε τωρα την ημερα ειμαστε σχεδόν συνεχεια αυπνοι και η θα θελουμε να φαμε η θα γκρινιάζουμε η θα θελουμε να κοιμηθούμε αλλα δεν μπορούμε και γκρινιάζουμε!!το βραδυ από τις 11 μεχρι τις 8 και μιση κοιμαται για δυωρα και ξυπναει για να φαει!!τη μερα γιατι δεν κοιμαται ρε κορίτσια είναι φυδιολογικο αραγε???εχω φρικαρει!!

na saς ζησει κοριτσι.... σε καμια δεν κοιμαται μην ανησυχεις

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Διαφημίσεις

Xelonitsa να σου ζήσει το μωράκι σου!!!! Ναι είναι φυσιολογικό μην αγχώνεσαι πλέον κάθονται πολύ περισσότερες ώρες ξύπνια!!!! Μοράβο που τα καταφέρνετε με το θηλασμό!!!

Εμείς αύριο περιμένουμε τη γιατρό. Πλέον παίρνουμε συμπλήρωμα και το μεσημέρι και η γκρίνια μας, ειδικά το απόγευμα, έχει μειωθεί στο ελάχιστο!!! Κάθεται ξύπνια και ήρεμη και χαζεύει από δω και από κει το καμάρι μου!!!! Σήμερα θα μας φέρουν και το relax που μας πήραν δώρο, πιστεύω θα της αρέσει εκεί γιατί θα μας βλέπει και δε θα βαριέται!!!!

Έχουμε βέβαια θέμα με τα κακά μιας κ έχουμε να κάνουμε από Σάββατο πρωί αλλά αναμένω τη γιατρό για οδηγίες!!!!

Εγώ να σας πω την αλήθεια το ασβέστιο το συνέχισα επειδή έχουν σκλυρήνει τα νύχια μου που έσπαγαν συνεχώς!!!! Αλλά γενικά καλό είναι να παίρνουμε μιας και πολλά γαλακτοκομικά δεν κάνει να τρώμε όσες θηλάζουμε!!! Να ξέρετε πολύ ασβέστιο έχουν και τα αμύγδαλα.... Δεν ξέρω αν κάνει βέβαια ξηρούς καρπούς με το θηλασμό!!!!

Rania μου φαίνεται σας αντιγράφουμε πλήρως (θέλουμε συμπλήρωμα τ απόγευμα γιατι γκρινιάζουμε από πείνα, αραίωσαμε από κακά...) αύριο περιμένω και το sling θα σου πω εντυπώσεις!!!!

περιμενω να ακουσω εντυπωσεις.... ερωτηση απο αγκαλια πως πατε? ειναι απαιτητικη?

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Κάναμε κακά!!!!!!! Τόση χαρά κορίτσια 2 μέρες χωρίς κακά με πόνους και κλάματα η μικρή.... Είπε η γιατρός και της βάλαμε στον πωπό λίγο το θερμόμετρο και τσουυυυπ!!!!!!! Έχουμε αλλάξει ίσα με 6 πάνες σε 1 ώρα!!!!! Μάλλον στούμπωσε από το ρύζι που έφαγα την Κυριακή!!!!! Και τώρα που ξεστούμπωσε τρώει του κερατά!!!!!

Ράνια όταν κλαίει θέλει αγκαλιά εδώ κ τώρα!!!! Και στην αγκαλιά θα γκρινιάξει αλλά λιγότερο!!!!! Θα σου πω αύριο αλλά πιστεύω θα με βολέψει κ έξω για δουλειές!!! Μέσα στο σπίτι σίγουρα πάντως για να μπορώ να κάνω κ τπτ!!!

AXrRp3.pngFYZzp3.png

Κάναμε κακά!!!!!!! Τόση χαρά κορίτσια 2 μέρες χωρίς κακά με πόνους και κλάματα η μικρή.... Είπε η γιατρός και της βάλαμε στον πωπό λίγο το θερμόμετρο και τσουυυυπ!!!!!!! Έχουμε αλλάξει ίσα με 6 πάνες σε 1 ώρα!!!!! Μάλλον στούμπωσε από το ρύζι που έφαγα την Κυριακή!!!!! Και τώρα που ξεστούμπωσε τρώει του κερατά!!!!!

Ράνια όταν κλαίει θέλει αγκαλιά εδώ κ τώρα!!!! Και στην αγκαλιά θα γκρινιάξει αλλά λιγότερο!!!!! Θα σου πω αύριο αλλά πιστεύω θα με βολέψει κ έξω για δουλειές!!! Μέσα στο σπίτι σίγουρα πάντως για να μπορώ να κάνω κ τπτ!!!

ολοι μου λενε οτι κανω λαθος με το θεμα αγκαλια και να τον αφηνω κατω και ας κλαιει. εχω αρχισει και απογοητευομαι

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Ρανια, ακου το οτι ενστικτο σου και τη λογικη σου.

Θα μας αρεσε να πειναμε, διψαμε,ποναμε,φοβομαστε, νιωθουμε.μοναξια, να το φωναζαμε κ να μην υπηρχε κανεις να μας ακουσει; για ρωτα τους λιγο.αυτους που στα λενε.

Εγω δε μπορω να την αφηνω να κλαει!! Σπαραζει η καρδια μου. Περαν αυτου, εται κ υο τολμουσα θα με εσφαζε ο αντρας επιτοπου!!!

Καποιες φορες η δικη μου κλαιει στην αγκαλια κ ησυχαζει με το που την ακουμπαμε στο καροτσι. Η ειναι πιο ανετα εκει η σου λεει :"θα με πανε βολτα τωρα αυτοι οι παλαβοι"!!!

Δεν το δοκιμαζετε;

Ρε κοριτσια...αυτα τα αλματα αναπτυξης μηπως ειναι ...ενα συνεχομενο.τελικα;

twt6p2.png

ολοι μου λενε οτι κανω λαθος με το θεμα αγκαλια και να τον αφηνω κατω και ας κλαιει. εχω αρχισει και απογοητευομαι

Ράνια.. Προχθές η πεθερά μου μου είπε το εκής: άμα την έχεις μάθει αγκαλιά σε λυπάμαι.... Έγινα έξαλλη!!!! Τι μας λυπούνται ή μας κράζουν δηλ;;; Που εκδηλώνοε την αγάπη μας στα ίδια μας τα παιδιά που κάναμε τόσα κ τόσα για να τα φέρουμε στν κόσμο;;;; Που τόσο καιρο στην κοιλιά έχουν μάθει στην επαφή κ ηρεμούν μόνο έτσι;;;; Μου το πε μια γυναίκα που δεν έπαιρνε το εγγόνι της αγκαλιά γιατί φοβόταν λέει.... Θες ν σ πω το αποτέλεσμα;;;; Η μπέμπα κλαίει κ γκρινιάζει όταν είναι σε κείνη γιατί χώρια ότι το μωρό αντιλαμβάνεται την ανασφάλεια κ τις βλακείες της του αλλάζει κ συνεχώς θέση γιατί δε βολεύεται.... Και καταλήγει ν λέει ότι η μικρή είναι γκρινιάρα!!!!!!! Αντίθετα στη μάνα μου που την πήρε από 2 ημερών στα χέρια και δεν της αρνείται ποτέ αγκαλιά το μωρό γαληνεύει κ κοιμάται σχεδόν χωρίς προσπάθεια... Σε μένα δε πολλές φορές τις αρκεί ν ακουμπήσει στο στήθος μου και να χαλαρώσει.

Τα παιδιά μας αυτή τη στιγμή τρέφονται με φαγητό, ύπνο και αγάπη!!!! Και να ξέρεις όλα τα καταλαβαίνουν!!!' Μη φοβάσαι ότι θα σας κάνει κακό. Όταν θ αρχίσει να μη θέλει αγκαλιές και χάδια θα δεις πως θα σου λείπουν!!!!

Alovesa καλά τα λες!!!!! Ένα σωρό ξένα ερεθίσματα δέχονται που θα νιώσουν ασφάλεια!!!! Για τα αλματα δεν ξέρω... Εγώ σήμερα θα της πω ότι θέλω ν αποθηλάσω... Φτάνει τόσο!

AXrRp3.pngFYZzp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...