Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Μανούλες Ιουνίου 2014!!

mommyart

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσια, εγω.βαμβακι.χρησιμοποιουσα...

Moody, ηρεμησατε;

Χτες πλέον.... Ήταν λίγο καλύτερα... Αλλά έχει βγει ξενύχτρο η μικρή το μάτι γαρίδα ως τη μια!!!!! Και όλο το μεσημέρι άυπνη.... Γενικά πλέον κοιμάται πολύ λιγότερο!!

AXrRp3.pngFYZzp3.png

Οι παιδιατροι λενε οχι χαμομηλι,γιατι μπορει να τους κανει αλλεργια.

καλημέρα alovesa το είπα επειδή είχε της αδερφής μου το μωρό και ήταν 3,5 όταν της είπε να το κάνει αυτό... παιδίατρος με παιδίατρος έχει διαφορά... απλά το ανέφερα γιατί το είδα.

κοριτσαρες πως ειστε?? τα μωρακια σας?? ηθελα να ρωτησω οποιες γεννησαν φυσιολογικα πως εκαναν πλυσεις απο κατω?? χρησιμοποιησε καμμια αντισηπτικο betadine?? κανει πολυ καλο λενε..

ZNO2p3.png

κοριτσαρες πως ειστε?? τα μωρακια σας?? ηθελα να ρωτησω οποιες γεννησαν φυσιολογικα πως εκαναν πλυσεις απο κατω?? χρησιμοποιησε καμμια αντισηπτικο betadine?? κανει πολυ καλο λενε..

Γεια σου!!!! Εμένα ο γιατρός μου, ενώ είχα κ ράμματα γιατι η μικρή βγήκε με τς ώμους κ μ έσκισε κανονικά, μου απαγόρευσε μπενταντιν. Χρησιμοποιούσα λακτασιντ σαπουνάκι που μας το έδωσαν στο μαιευτήριο!

AXrRp3.pngFYZzp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σου!!!! Εμένα ο γιατρός μου, ενώ είχα κ ράμματα γιατι η μικρή βγήκε με τς ώμους κ μ έσκισε κανονικά, μου απαγόρευσε μπενταντιν. Χρησιμοποιούσα λακτασιντ σαπουνάκι που μας το έδωσαν στο μαιευτήριο!

οχχ...πονεσες?? το μετα πεσμου..πως ενοιωθες πονουσες??

ZNO2p3.png

οχχ...πονεσες?? το μετα πεσμου..πως ενοιωθες πονουσες??

Αν εννοείς στη γέννα έκανα επισκληρίδιο... Ε εντάξει οι εξωθήσεις πονάνε αλλα μη φανταστείς ότι δεν αντέχεται... Εμένα με βοήθησαν πάρα πολύ οι μαίες με αναπνοές.. Τα ράμματα δν πόναγαν μόνο την πρώτη μέρα με τραβούσαν... Βοηθάει πολύ το ζεστό μπάνιο τα μαλακώνει. Πάντως γέννησα 13:50 κ στς 17:00 ήμουν όρθια κ έκανα ντουζ κ βόλτες!!! Μακράν πιο ομαλή διαδικασία απο την καισαρικη!!

AXrRp3.pngFYZzp3.png

Αν εννοείς στη γέννα έκανα επισκληρίδιο... Ε εντάξει οι εξωθήσεις πονάνε αλλα μη φανταστείς ότι δεν αντέχεται... Εμένα με βοήθησαν πάρα πολύ οι μαίες με αναπνοές.. Τα ράμματα δν πόναγαν μόνο την πρώτη μέρα με τραβούσαν... Βοηθάει πολύ το ζεστό μπάνιο τα μαλακώνει. Πάντως γέννησα 13:50 κ στς 17:00 ήμουν όρθια κ έκανα ντουζ κ βόλτες!!! Μακράν πιο ομαλή διαδικασία απο την καισαρικη!!

και εγω θα ζητησω επισκληριδιο...φοβαμαι τους πονους..ευχαριστω πολυυυ πολυυυ:P:p:p

ZNO2p3.png

και εγω θα ζητησω επισκληριδιο...φοβαμαι τους πονους..ευχαριστω πολυυυ πολυυυ:P:p:p

Μη φοβάσαι είναι θέμα λεπτών πραγματικά... Όταν δεις το φατσόνι σου όλα θα τα ξεχάσεις!!

AXrRp3.pngFYZzp3.png

καλησπέρα, ασχολούμαστε με τα μωρά μας και τους εαυτούς μας τους παραμελήσαμε!

να ρωτήσω, από δυσκοιλιότητα πως πάτε; εγώ υποφέρω, όταν με πιάνει νομίζω ότι ξαναγεννάω...

επίσης μετά με τραβάει-τσούζει το σκίσιμο, είναι λογικό ακόμα; το έχει καμία;

αννισάκι, εμένα μου είχε πει να πλένομαι οπωσδήποτε κάθε φορά που πάω τουαλέτα

έστω και για τσίσα...

Διαφημίσεις

Μην αγχωνεσαι!εγωγεννησα χωρίς επισκληριδιο. Πόνεσα πολυ αλλα αν μου έλεγες να γεννησω πάλι αυριο..ευχαρίστως θα το εκανα!

LJqDp3.png

καλημέρα!!

Ράνια, πώς τα πάτε; έκανες τίποτα με τη διατροφή; ήθελα να σου πω για τη μαγιά μπύρας να μην πάρεις... διάβασα κάπου ότι όσες έχουν γάλα δεν κάνει να πάρουν γιατί γίνεται πιο αραιό και μετά δε χορταίνει το παιδί!

μήπως τελικά έχεις υπερβολικά πολύ γάλα; μήπως να έβγαζες με το θήλαστρο και να πετούσες το πρώτο και μετά να έβαζες το μωρό στο στήθος;

καλημέρα!!

Ράνια, πώς τα πάτε; έκανες τίποτα με τη διατροφή; ήθελα να σου πω για τη μαγιά μπύρας να μην πάρεις... διάβασα κάπου ότι όσες έχουν γάλα δεν κάνει να πάρουν γιατί γίνεται πιο αραιό και μετά δε χορταίνει το παιδί!

μήπως τελικά έχεις υπερβολικά πολύ γάλα; μήπως να έβγαζες με το θήλαστρο και να πετούσες το πρώτο και μετά να έβαζες το μωρό στο στήθος;

Καλημέρα και απο μένα,

αλλαξαμε παλι γαλα στο αλμιρον αρ, το οποιο δινω καθε 6 ωρες. ολες τις υπολοιπες θηλαζω. και οταν λεμε ολες εννοουμε ολες. θηλαζει συνεχεια και ειναι ξυπνιος συνεχεια. βγαζω το πρωτο γαλα με το χερι, χωρις δυσκολια αφου τιναζεται το γαλα στην κυριολεξια. το μονο που με ενοχλει ειναι οτι εκεινες τις ωρες ουτε καφε δεν μπορω να φτιαξω. οταν τον παιρνει ο υπνος λεω οτι γινεται θαυμα. αλλα το παιδι μου δεν εχει πλεον αναγωγες και εχθες το βραδυ με το συμπληρωμα μου κοιμηθηκε 5 ωρες! τωρα κοιμαται στο στηθος αλλα ξερω οτι αν τον αφησω κατω θα αρχισει γκρινια! ξεγελαμε την πεινα μας και με λιγο χαμομηλακι ενδιαμεσα.

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Ράνια μου μπράβο που ηρεμήσατε μετς αναγωγές.... Είναι πολύ σημαντικό!!! Όσο για το θηλασμό σε νιώθω αν κ εμείς πλέον ψιλοτηρούμε τα 2 ωρα τουλάχιστον το παλευουμε!!! Από υπνο κ μένα είναι σχεδόν όλη μέρα ξύπνια πλέον κ έχουμε κ μπολικη γκρίνια!!!

AXrRp3.pngFYZzp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...