Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Μανούλες Ιουνίου 2014!!

mommyart

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Dorita, το ειχε το πρωτο μου παιδακι ( τωρα ειναι 4 χρονων). Απο την μερα που γεννηθηκε το δεξι ματακι του δακρυζε και κατα συνεπεια το δακρυ γινοταν τσιμπλα

Στο 30% των μωρων που γεννιουνται ειναι φραγμενος ο δακρυικος πορος. Μην ανησυχεις, δεν ειναι τιποτα γιατι στα περισσοτερα μωρακια μεχρι την ηλικια των 6 μηνων φτιαχνει μονο του. Εμεις βεβαια ταλαιπωρηθηκαμε αρκετα γιατι για 6 μηνες ημουν με γαζες και ορους να καθαριζω τις τσιμπές του μωρου μου και το ματακι του απο τριων μηνων και μετα ηταν συνεχεια λιγο πιο κλειστο απο το αλλο

Τελικα επειδη και εμεις δεν ξεραμε, πηγαμε στο Παιδων και μας ειπαν οτι φτιαχνει εαν κανεις μασαζ παραλληλα στην μυτη απο πανω προς τα κατω, ωστε να ανοιξει ο δακρυικος πορος οσες πιο πολλες φορες μπορεις. Και ετσι εφτιαξε!! Το tobrex δεν θεραπευει, απλα προστατευει απο μολυνση. Εγω παντως οσες φορες εβαζα το εβλεπα χειροτερο. Ελπιζω να βοηθησα...

Ευχαριστώ για τις πληροφορίες, πήρα τον παιδίατρο και μου είπε αυτό ακριβώς, να κάνω μασαζακι... Ελπίζω να μην κρατήσει τόσο πολυ... Το tobrex βοηθάει αλλα νομιζω δεν κάνει τίποτα παραπάνω απ'οτι κάνει και το απλό νεράκι, τα ίδια αποτελέσματα έχω και οταν το καθαρίζω με βαμβάκι και νερό όπως μου είπε...

APaXp3.png

Ptg7p3.png

Ρανια,πιθανον να σ ενδιαφερει:

Η μπεμπα εκανε εμετο στις 5 το πρωι- αφου την ειχα θηλασει κ.την κρατουσε ο μπαμπας της να ρευτει, ενω θα της εκανα συμπληρωμα- κ παλι κατα τη 1 το μεσημερι-υπο τις ιδιες ακριβως συνθηκες. Θα τγν πηγαιναμε αποψε στο.γιατρο, οποτε μιλησαμε κ.την.πηγαμε επιτοπου. Ολα.ηταν οκ οποτε καταληξαμε οτι ισως οπως την κραταμε να ρευτει,ισως πιεζεται η κοιλιτσα. Μου ειπε λοιπον να την κραταω με την πλατη της ακοημπισμενη στο.στηθος μου, καπως ορθια, με.τροπο που να.μην πιεζεται.η κοιλια της.

Κατα τ αλλα, οχι νωριτερα απο.3ωρο συμπληρωμα, ουτε νωριτερα απο 1 ωρα μητρικο..

Το μητρικο το βγαζουν πιο.ευκολα γιατι ειναι πιο.αραιο κ ο οισοφαγος ανοιχτος ακομη.

Οταν κανει.εμετο,για 1,5-2 ωρες δε δινω τπτ-ουτε χαμομηλι- ωια να ηρεμησει το

στομαχι.

Mε ενδιαφερει, θα το τηρήσω. Ευχαριστώ αλοβεσάκι μου. Σημερα ημασταν πολυ χαλια. Εχουμε ενα διωρο που εχουμε ηρεμησει.

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Εγώ ακομα δεν έχω δει τέτοιο πράγμα ευτυχώς... Εγώ έχω άλλο θέμα... Το ματακι του το ενα απο την ημερα που γεννήθηκε εχει αρκετές τσιμπλες, μου είπε ο γιατρος να του βάζω σταγόνες tobrex αλλα το βλέπω δυο μερες τώρα εχει χειροτερέψει, τρέχει σαν μυξα η τσιμπλα, το εχει καμία άλλη;

μπορείς να βάλεις σε ένα βαμβακάκι χαμομήλι και να του το καθαρίσεις... γενικά να του κάνεις μικρές κομπρεσούλες... βοηθάει πάρα πολύ το χαμομήλι.

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια....

Να σας ζήσουν τα μωρακια σας! Γερα, καλοτυχα κ ευτυχισμένα!

Είμαι απο την ομάδα μανουλες Αυγούστου ! Περιμένω το πρωτο μου παιδάκι.... Πραγματικα ευτυχώς που μπήκα κ σας διάβασα λίγο γιατί θα παθαινα σοκ στην αρχή.... Θέλω κ εγώ πολύ να θηλάζω κ το φανταζομουν ωραίο κ ευκολο κ ότι εντάξει θα είναι κουραστικό δε θα κοιμάμαι αλλά μόλις ταιζω το μωρο θα έχω τουλάχιστον 2 ώρες που αυτό θα κοιμάται....

Πραγματικα με βοηθησατε πολύ να πρετοιμαστω !

Καλη συνέχεια κ καλη δυναμη σε όλες!!!

Α! Κ όταν αρχίζουν να φτιάχνουν τα πραγματα γραψτε κ αυτά να παρουμε λογο θάρρος....

Φιλακια!

nvRCp3.png

Καλησπέρα κορίτσια....

Είμαι απο την ομάδα μανουλες Αυγούστου ! Περιμένω το πρωτο μου παιδάκι.... Πραγματικα ευτυχώς που μπήκα κ σας διάβασα λίγο γιατί θα παθαινα σοκ στην αρχή.... Θέλω κ εγώ πολύ να θηλάζω κ το φανταζομουν ωραίο κ ευκολο κ ότι εντάξει θα είναι κουραστικό δε θα κοιμάμαι αλλά μόλις ταιζω το μωρο θα έχω τουλάχιστον 2 ώρες που αυτό θα κοιμάται....

Α! Κ όταν αρχίζουν να φτιάχνουν τα πραγματα γραψτε κ αυτά να παρουμε λογο θάρρος....

Φιλακια!

καλημερα κοριτσι μου. μην ανησυχεις, πρωτα απο ολα ειναι μεγαλη συγκινηση να κρατας αγκαλια το πιτσιρικι σου μετα απο 9 μηνες. οντως ο θηλασμος δεν ειναι οπως τον παρουσιαζουν απλως μην απογοητευτεις αν χρειαστει να δωσεις συμπληρωμα. σχεδον ολες δινουμε. με το καλο σου ευχομαι!:D

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Καλησπέρα κορίτσια....

Φιλακια!

Με το καλο το μωρακι σου :)

Ισως κακως τα διαβαζεις.....υπαρχουν ενα σωρο δυσκολιες μεν, πονος κ κουραση αλλα το ισοζυγιο ειναι παντα θετικο, οσο δεν παιρνει :)

Οσο περναν οι μερες κ νιωθεις την αγκαλια σου γεματη μ αυτο το πλασματακι, ολα τ αλλα σβηνουν :)

twt6p2.png

μανουλιτσες Ιουνιου να σας ζησουν τα μωρακια σας σε ολες...νε ειναι γερα και καλοτυχα...εγω ειμαι μανουλα αυγουστου,22/8 ΠΗΤ..αντε πλησιαζω εχω κουραστει απο τη ζεστη πολυ...εχω κοριτσακι...θα ηθελα να ρωτησω για τον αφολο του μωρου μου εδωσαν στο φαρμακειο οινοπνευμα καθαρο 95 ειναι καλο αυτο??εσεις τι βαλατε??θα χρειαστω κατι αλλο??

ZNO2p3.png

Διαφημίσεις

Μανούλες του Αυγούστου με το καλό τα μωρά σας!!! Κάθε αρχή και δύσκολη δε λένε;;; Ε η αρχή για όλες μας είναι δύσκολη αλλά όντως το γεγονός ότι κρατάς ένα πλασματάκι στα χέρια σου που σου χαμογελά σ αγγίζει και ηρεμεί είναι μεγαλείο!!!!!! Ο θηλασμός ναι είναι δύσκολο πράγμα και αυτό είναι το παράπονό κου ότι κανείς δε σ ενημερώνει για τα δύσκολα όλοι μιλάνε για τα όμορφα που φυσικά κ υπάρχουν αλλά δεν προλαβαίνεις στην αρχή να τα χαρείς.... Από μένα που τρελάθηκα μ αυτό το θέμα 2 βδομαλδες μόνο αυτό: να κάνετε ότι σας κάνει να νιώθετε ήρεμη γιατί αν δεν είςτε κ σεις ήρεμες δε θα ναι και τα μωρά!!!

Για τν αφαλό θα χρειαστείτε και αποστειρωμένες γαζούλες!!

AXrRp3.pngFYZzp3.png

Μανούλες του Αυγούστου με το καλό τα μωρά σας!!! Κάθε αρχή και δύσκολη δε λένε;;; Ε η αρχή για όλες μας είναι δύσκολη αλλά όντως το γεγονός ότι κρατάς ένα πλασματάκι στα χέρια σου που σου χαμογελά σ αγγίζει και ηρεμεί είναι μεγαλείο!!!!!! Ο θηλασμός ναι είναι δύσκολο πράγμα και αυτό είναι το παράπονό κου ότι κανείς δε σ ενημερώνει για τα δύσκολα όλοι μιλάνε για τα όμορφα που φυσικά κ υπάρχουν αλλά δεν προλαβαίνεις στην αρχή να τα χαρείς.... Από μένα που τρελάθηκα μ αυτό το θέμα 2 βδομαλδες μόνο αυτό: να κάνετε ότι σας κάνει να νιώθετε ήρεμη γιατί αν δεν είςτε κ σεις ήρεμες δε θα ναι και τα μωρά!!!

Για τν αφαλό θα χρειαστείτε και αποστειρωμένες γαζούλες!!

ετσι ειναι κοριτσακι μου καθε αρχη και δυσκολη αλλα τα μωρακια μας δεν συγκρινονται με τπτ..και εγω εχω ενα αγχος περι θηλασμου αλλα θα τα καταφερω..οινοπνευμα 95 βαθμων κανει?? πηρα και γαζες και βαμβακι..

ZNO2p3.png

ετσι ειναι κοριτσακι μου καθε αρχη και δυσκολη αλλα τα μωρακια μας δεν συγκρινονται με τπτ..και εγω εχω ενα αγχος περι θηλασμου αλλα θα τα καταφερω..οινοπνευμα 95 βαθμων κανει?? πηρα και γαζες και βαμβακι..

βαμβακι δεν κανει, το οινοπνευμα ειναι μια χαρα, και το 70 βαθμων εκανε

T6HZp2.png

ifiLp3.png

βαμβακι δεν κανει, το οινοπνευμα ειναι μια χαρα, και το 70 βαθμων εκανε

σας ευχαριστω πολυ πολυ κοριτσια..!! υπομονη με τα μπεμπινια σας ολα θα πανε τελειααα..!!! θα πατε και βολτουλες τωρααα...!!

ZNO2p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...