Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Μανούλες Ιουνίου 2014!!

mommyart

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα!!

Έδωσα κ πήρα σημερα το βράδυ! Ενώ τον έπιασα στον ύπνο στις 12 το βράδυ κ τον τάισα, είχαμε ξύπνημα στις 2:30 κ μείναμε με κλάμα μεχρι τις 5 με τα ματια μου να κλείνουν κ τα δικά του γαρίδα!! Με τα πολλα τον εβαλα για ύπνο.. Στις 6 όρθιος ο κύριος παλι , εγω έτοιμη να καταρρευσω ευτυχώς ανέλαβε δράση ο Μπαμπας μεχρι τις 8, στις 9 έφαγε παλι κ πριν λιγο κατάφερα να τον κοιμησω!!

Τα είδα ολα! Δε ξερω αλλα σκέφτομαι να του βάλω σημερα λιγο τιλιο το βράδι στο γαλατακι του μπας κ ηρεμήσει κ κοιμηθεί λιγο παραπάνω!! Το βραδινό ξενυχτι κ οταν συνοδεύεται κ απο λιγοστό ύπνο μέσα στη μερα με καταρρακώνει!!

καλημέρα κορίτσια. καλό κουράγιο σε όλες μας... όταν ένα παιδί του δίνεις γάλα, τσάι, το χαιδεύεις, του βάζεις τραγούδια, το κάνεις μπάνιο, το πας βόλτα, του κάνεις μασάζ και αυτό συνεχίζει και κλαίει τι άλλο υπάρχει βρε κορίτσια που δεν έχω κάνει??? τόση γκρίνια δεν παλεύεται...

καλημέρα κορίτσια. καλό κουράγιο σε όλες μας... όταν ένα παιδί του δίνεις γάλα, τσάι, το χαιδεύεις, του βάζεις τραγούδια, το κάνεις μπάνιο, το πας βόλτα, του κάνεις μασάζ και αυτό συνεχίζει και κλαίει τι άλλο υπάρχει βρε κορίτσια που δεν έχω κάνει??? τόση γκρίνια δεν παλεύεται...

Κολικοι μαλλον...τι να κανεις, υπομονη..

twt6p2.png

Καλημέρα!!

Έδωσα κ πήρα σημερα το βράδυ! Ενώ τον έπιασα στον ύπνο στις 12 το βράδυ κ τον τάισα, είχαμε ξύπνημα στις 2:30 κ μείναμε με κλάμα μεχρι τις 5 με τα ματια μου να κλείνουν κ τα δικά του γαρίδα!! Με τα πολλα τον εβαλα για ύπνο.. Στις 6 όρθιος ο κύριος παλι , εγω έτοιμη να καταρρευσω ευτυχώς ανέλαβε δράση ο Μπαμπας μεχρι τις 8, στις 9 έφαγε παλι κ πριν λιγο κατάφερα να τον κοιμησω!!

Τα είδα ολα! Δε ξερω αλλα σκέφτομαι να του βάλω σημερα λιγο τιλιο το βράδι στο γαλατακι του μπας κ ηρεμήσει κ κοιμηθεί λιγο παραπάνω!! Το βραδινό ξενυχτι κ οταν συνοδεύεται κ απο λιγοστό ύπνο μέσα στη μερα με καταρρακώνει!!

Χαμομηλακι του δωσες; αυτο.της μιλουπα;.για τηλιο.εγω θα ρωταγα παιδιατρο.

twt6p2.png

Διαφημίσεις

Eμεις σημερα και για 2-3 μερες θα δοκιμασουμε το frezylac OK, υποτιθεται οτι εχει λιγοτερη λακτοζη οποτε ειναι ευκολοχωνεπτο (εγω εχω θεμα με την λακτοζη και η παιδιατρος ειπε οτι αν εχω εγω κάπου προβλημα κατα 30% θα το εχει και ο μικρος), εχει προβιοτικά και ισχυριζονται οτι το παιδι εχει λιγοτερη γκρινια και κοιμαται πιο ευκολα. Μια παρά τον ταισα και τωρα μου κοιμαται κατι που για μας ειναι περιεργο. Δεν κοιμομαστε ευκολα μεσα στην μερα! Για να δουμε. Αερια φαινεται να εχουμε λιγοτερα προς το παρον. Εχω παραγγειλει και το απταμιλ. Ειμαι διατεθημενη να τα δοκιμασω ολα μεχρι το βατραχακι μου να μην ποναει. Σημερα το πρωι ηπιε αλμιρον πάλι γιατι το ΝΑΝ μας εκανε περισσοτερους κολικους και το παιδι μου ξερνουσε ολο το πρωι (το εβγαλε ολο)!

Ελεος, το πρωι επαθα αμοκ με τα κωλογαλατα που δινουμε! Ρε κοριτσια ψαχνω μια σελιδα να λεει τι πρεπει να τρωμε για να αυξησουμε το γαλα μας στο στηθος και ισως να γινει πιο πηκτο γιατι το δικο μου δεν τον χορταινει, μπας και γλιτωσω τα πολλα συμπληρωματα. Εχετε καμια ιδεα?

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Καλησπέρα!!σημερα είχαμε όλη μέρα κολικους!λετε να φταίει το γάλα;;

Το πιο λογικο ειναι οτι φταιει το γαλα, και υποτιθεται οτι το S-26 ειναι το πιο κοντινο στο μητρικο! Φαντασου

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Τελικά υπάρχει μωράκι εδω μέσα που να μην περνάει κολικους??? ΓΙατι καπου ειχα διαβάσει οτι μονο το 30% των μωρων περνανε κολικους εκτος και αν εμεις ειμαστε το 30%

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Τελικά υπάρχει μωράκι εδω μέσα που να μην περνάει κολικους??? ΓΙατι καπου ειχα διαβάσει οτι μονο το 30% των μωρων περνανε κολικους εκτος και αν εμεις ειμαστε το 30%

Γεια σου Ράνια!!! Κοίτα δεν γίνεται να μην έχουνε κανένα θέμα με την κοιλίτσα τους αν σκεφτείς ότι όλα εκει μέσα είναι καινούργια και τρώνε πλέον καινούργια πράγματα άρα η προσαρμογή δεν είναι πολύ εύκολη!!! Εμείς πάντως στην ουσία δεν περνάμε κολικούς, μια φορά μόνο χτες μας έτυχε ελπίζω να μη συνεχίσει. Εννοώ ότι δεν έχουμε αυτό το καθημερινό που περνάς εσύ ... Είναι άσχημο το κατάλαβα χτες αλλά και από την άλλη τι να τα κάνεις τα δόλια;;;; Λένε πάντως ότι τ αγόρια περνάνε πιο πολλούς ίσως και αυτό να παίζει ρόλο!

Εμείς κοιμηθήκαμε όμορφα χτες το βράδυ και σήμερα είμαστε καλά, κοιμάται τώρα μάλλον θα γλυτώσουμε το μεσημεριανό συμπλήρωμα!!!! Παρακαλάω να συνεχίσει έτσι η μικρή για να ηρεμήσω και γω με το θηλασμό και να τον συνεχίσω γιατί αυτό το σερί 10 ωρο στο στήθος δεν παλευόταν!!!

AXrRp3.pngFYZzp3.png

Ρανια, το μητρικο γενικα ειναι πιο ευπεπτο κ δεν τα κραταει τα μωρα οσο η σκονη, που τους πεφτει πιο.βαρεια. δε νομιζω να υπαρχουν τροφες να γινει πιο πηχτο. Ειναι στο μωρονυο ποσο συχνα θελςι να φαει.

twt6p2.png

Διαφημίσεις

Βρε ρανια, υπαρχουν καποιες σταγονες για κολικους που κσποια μωρα τα βοηθαει. Δε ρωτας τον παδιατρο;

Το χειροτερο που περνάμε ειναι η παλινδρομηση και οχι οι κολικοι. Τρώει μετά απο δεκα λεπτα ποναει η κοιλιτσα του, κλαιει, κοκκινιζει, μαζευει τεντωνει ποδια, μετά απο μια ωρα βγάζει σχεδον ολο το γαλα που εχει πιει, στο καπακι τον πιανει λοξυγγας!!! Νευριάζει! Μετά τι να πεις! Μολις σταματησει ο λοξυγγας αρχιζει να κλαιει επειδη πεινάει!

Σημερα ειμαστε καλυτερα καπως. Αλλα δεν σας κρυβω οτι το βραδυ δεν κοιμαμαι γιατι κοιταω αν μου βγαζει το γαλα!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Η παλινδρόμηση είναι δύσκολο πράγμα... Φίλη μου βασανίστηκε πολύ αλλά θήλαζε αποκλειστικά κ ήταν λίγο καλύτερα... Θέλει προσοχη γενικά και νομίζω ηρεμεί μετά το 6μηνο...

AXrRp3.pngFYZzp3.png

Eμεις σημερα και για 2-3 μερες θα δοκιμασουμε το frezylac OK, υποτιθεται οτι εχει λιγοτερη λακτοζη οποτε ειναι ευκολοχωνεπτο (εγω εχω θεμα με την λακτοζη και η παιδιατρος ειπε οτι αν εχω εγω κάπου προβλημα κατα 30% θα το εχει και ο μικρος), εχει προβιοτικά και ισχυριζονται οτι το παιδι εχει λιγοτερη γκρινια και κοιμαται πιο ευκολα. Μια παρά τον ταισα και τωρα μου κοιμαται κατι που για μας ειναι περιεργο. Δεν κοιμομαστε ευκολα μεσα στην μερα! Για να δουμε. Αερια φαινεται να εχουμε λιγοτερα προς το παρον. Εχω παραγγειλει και το απταμιλ. Ειμαι διατεθημενη να τα δοκιμασω ολα μεχρι το βατραχακι μου να μην ποναει. Σημερα το πρωι ηπιε αλμιρον πάλι γιατι το ΝΑΝ μας εκανε περισσοτερους κολικους και το παιδι μου ξερνουσε ολο το πρωι (το εβγαλε ολο)!

Ελεος, το πρωι επαθα αμοκ με τα κωλογαλατα που δινουμε! Ρε κοριτσια ψαχνω μια σελιδα να λεει τι πρεπει να τρωμε για να αυξησουμε το γαλα μας στο στηθος και ισως να γινει πιο πηκτο γιατι το δικο μου δεν τον χορταινει, μπας και γλιτωσω τα πολλα συμπληρωματα. Εχετε καμια ιδεα?

για πιο πηκτό γάλα ξέρω μόνο ότι πρέπει να δίνεις το ίδιο στήθος στο παιδί μέχρι να μεσολαβήσει ύπνος 45΄ τουλάχιστον, γιατί το πρώτο γάλα ξεδιψάει και μετά έρχεται το λιπαρό... αν μετά δεν κάθεται το παιδί κάνεις άντληση για να βγάλεις το λιπαρό

για περισσότερο γάλα βρήκες τον ειδικό! να σκεφτείς ότι ξεκίνησα με 35ml ημερησίως και έφτασα τα 200!

λεπόν:

τσάι θηλασμού της weleda (έχει μέσα και τριγωνέλα) (πίνω 1/ημέρα)

τριγωνέλα σαν τσάι (μυρίζει βαριά, είναι μπαχαρικό που μπαίνει στον παστουρμά)

μάραθος (σποράκια) σαν τσάι (πίνω 2-3/ημέρα) βοηθά πολύ και στα αέρια

μαντζουράνα σαν τσάι

τριφύλλι ή αλλιώς άλφα-άλφα σαν σκόνη 1 κουτ. τ. γλ. μέσα στο γιαούρτι/ημέρα ή αν βρεις σαν τσάι

fenugreek της solgar, είναι χάπια τριγωνέλας

γάλα ζαχαρούχο 1 κουτ. σούπας/ημέρα

ταχίνι

διατροφή με πρωτεΐνες και πολλά υγρά

αλλά αυτό που έκανε τη διαφορά είναι τα χάπια μαγιάς μπύρας!

και φυσικά οι 8-10 αντλήσεις/ημέρα

πάντως εμένα τον κρατάει, να σκεφτείς αν και κανονικά πίνει 120ml frezylac και πεινάει στις 3-3,5 ώρες, εχθές κοιμήθηκε συνεχόμενα με 2 80άρια δικά μου 3 και 4 ώρες αντίστοιχα...

ελπίζω να σε κάλυψα, για απορίες εδώ είμαι...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...