Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Μανούλες Ιουνίου 2014!!

mommyart

Recommended Posts

Υπάρχει κάποιος λόγος που επιμένει τόσο πολύ στον αποκλειστικό θηλασμό; Εμένα ας πούμε ο παιδίατρος (και ο γυναικολόγος-για άλλους λόγους) μου συνέστησε αποκλειστικό λόγω ιστορικού αλλεργιών... Ακόμα και απώλεια βάρους δεν τον πείραζε να έχουμε... Βέβαια όταν του είπα οτι τρώει περίπου 30-60ml την ημέρα συμπλήρωμα το θεώρησε αμελητέα ποσότητα... Α! Έχουμε πάντως 1 εβδομάδα που τελικά θηλάζω αποκλειστικά, ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι όσο αντέξουμε και οι δυό μας!!!

Επιμένει γιατί το θεωρεί, και οκ το δέχομαι ότι ισχύει, το καλύτερο για το παιδι για την υγεία του και ότι εφ' όςον βάζει βάρος κανονικά έχουμε πετύχει άρα είναι κρίμα να τον διακόψουμε!!! Από την άλλη όλη αυτή η γκρίνια και το στρες που είχε όλες αυτές τις μέρες η μικρή.... Δε μας νοιάζει;;;; Εμένα πολύ... Οφείλω πάντως να πω ότι προς το παρόν τηρώ τη συμβουλή της δηλ συμπλήρωμα μεςημέρι, βράδυ και όχι μετά από κάθε γεύμα. Χθες το βράδυ πχ που ξύπνηςε ενδιάμεςα και θήλαςε δεν ήπιε γουλιά συμπλήρωμα αν και της το δωςα!!!! Και σήμερα το πρωί είχε λίγη γκρίνια καμία σχέςη με τα προηγούμενα!!!! Το απόγευμα θα τη δουμε!!!!!

Εμάς πάντως μας είπε ότι παιδί που θηλάζει αποκλειστικά ή σχεδόν αποκλειστικά δε χρειάζεται ούτε χαμομήλι πύτε τήλιο ούτε τπτ άλλο, εκτός αν μιλάμε για κολικούς που εμείς δόξα το θεό δεν έχουμε!!!!

Επίσης για το συμπλήρωμα μου πε ότι βς 150ml τη μέρα είναι αμελητέα ποσοτητα.

AXrRp3.pngFYZzp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Eρωτηση σε οσες δινουν συμπληρωμα, τα κακακια του μωρου σας εχουν αρχισει και μυριζουν εντονα?

Οπως σας ειπα αλλαξαμε το γαλα και δινουμε το ΝΑΝ. Οταν κοιμαται μπορω να πω πλεον οτι κοιμαται περισσοτερες ωρες, μιλαμε για ωρες πλεον, πχ το βραδυ κοιμηθηκε 11 και σηκωθηκε στις 5 το πρωί και μετά στις 8, κατι το οποιο δεν ειχα, και τωρα το μεσημερι τον πηρε ο υπνος στις 4 και ειναι 6,20 και δεν εχει σηκωθει ακομα. Αλλα ο κακομοιρης εχει κολικους απο το πρωί πολυ πιο εντονους (μουγκριζει και στον υπνο του), κανει πολλα κακα απο χθες το απογευμα και μυριζουν πολυ εντονα τα κακα!Δεν μυριζαν λογω ηλικίας μωρου ή λογω γαλακτος, αυτο προσπαθω να καταλαβω.

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Eρωτηση σε οσες δινουν συμπληρωμα, τα κακακια του μωρου σας εχουν αρχισει και μυριζουν εντονα?

Οπως σας ειπα αλλαξαμε το γαλα και δινουμε το ΝΑΝ. Οταν κοιμαται μπορω να πω πλεον οτι κοιμαται περισσοτερες ωρες, μιλαμε για ωρες πλεον, πχ το βραδυ κοιμηθηκε 11 και σηκωθηκε στις 5 το πρωί και μετά στις 8, κατι το οποιο δεν ειχα, και τωρα το μεσημερι τον πηρε ο υπνος στις 4 και ειναι 6,20 και δεν εχει σηκωθει ακομα. Αλλα ο κακομοιρης εχει κολικους απο το πρωί πολυ πιο εντονους (μουγκριζει και στον υπνο του), κανει πολλα κακα απο χθες το απογευμα και μυριζουν πολυ εντονα τα κακα!Δεν μυριζαν λογω ηλικίας μωρου ή λογω γαλακτος, αυτο προσπαθω να καταλαβω.

καλησπέρα Ράνια. τα κακά του μωρού μυρίζουνε γιατί δίνεις συμπλήρωμα. με το ξένο γάλα μυρίζουν πολύ και άσχημα. το ναν εμάς μας δημιούργησε δυσκοιλιότητα είχε και τους κολικούς και άστα να πάνε...

καλησπέρα Ράνια. τα κακά του μωρού μυρίζουνε γιατί δίνεις συμπλήρωμα. με το ξένο γάλα μυρίζουν πολύ και άσχημα. το ναν εμάς μας δημιούργησε δυσκοιλιότητα είχε και τους κολικούς και άστα να πάνε...

Κι εμας σημερα το παιδί εχει πεθάνει στους κολικους!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Κι εμας σημερα το παιδί εχει πεθάνει στους κολικους!

κι εμάς είχε πάρα πολύ και μόλις πήραμε υποαλλεργικό γάλα σταματήσανε όλα...

έχω ακούσει οτι το aptamil comfort κάπως έτσι λέγεται είναι πάρα πολύ καλό... διάβασα οτι πολλές που το πήρανε είναι πολύ ευχαριστημένες... δες το λίγο ...

Διαφημίσεις

Καλησπέρα!!!!! Να μη μας ματιάςω κορίτσια σήμερα έχω άλλο παιδι!!!! Ήρεμη, τηρεί τα 2 ωρα, μένει ξύπνια κ δεν γκρινιάζει ούτε ψάχνει να φάει;!!!!!!!! Φτου μας φτου μας!!!!!!!

Αχ κοριτσι σε ζηλευω... ειναι 4 μηνων και μετα απο καθε γευμα εζουμε απιστευτη γκρινια... παιζουμε το μαντεψε τι θελω... δεν κοιματε καθολου ολη μερα γκρινιαζει συνεχεια χωρις να διχνει οτι ποναει και κανω τα παντα μπας και χαλαρωσει λιγο αλλα τιποτα... και το βραδυ θα κοιμηθει 4 το πολυ 5 ωρες...

Αχ κοριτσι σε ζηλευω... ειναι 4 μηνων και μετα απο καθε γευμα εζουμε απιστευτη γκρινια... παιζουμε το μαντεψε τι θελω... δεν κοιματε καθολου ολη μερα γκρινιαζει συνεχεια χωρις να διχνει οτι ποναει και κανω τα παντα μπας και χαλαρωσει λιγο αλλα τιποτα... και το βραδυ θα κοιμηθει 4 το πολυ 5 ωρες...

Ωχ βρε κοριτσάκι τι τραβάς κ συ.... Είναι τελικά στο χαρακτήρα τους άλλα είναι μέσα στη γκρίνια κ άλλα πιο ήρεμα παιδάκια... Ελπίζω σύντομα να ηρεμήσετε!!!!! Φτύσε μας...

AXrRp3.pngFYZzp3.png

κι εμάς είχε πάρα πολύ και μόλις πήραμε υποαλλεργικό γάλα σταματήσανε όλα...

έχω ακούσει οτι το aptamil comfort κάπως έτσι λέγεται είναι πάρα πολύ καλό... διάβασα οτι πολλές που το πήρανε είναι πολύ ευχαριστημένες... δες το λίγο ...

αυριο μαλλον θα παρω το απταμιλ το κανονικο να ξεκινησουμε ετσι

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Ααα ωραια περνάτε κι εσεις! :D

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Διαφημίσεις

εμας τελικα μας ειδε παιδιατρος εκτακτως προχθες το βραδυ διοτι ο μικρος απο τις 4 το απογευμα μεχτι τις 11 το βράδυ ηταν μες το κλάμα.. μας άλλαξε το γαλα.. της ιδιας αιτεριας αλλα καταλληλο για κολικους και επισης μπιμπερο μας ειπε να πάρουμε τα ειδικα για κολικους (με το σολινακι που έχουν μεσα) μπορω να πω πως δυο μερες τωρα έχει ηρεμήσει το πουλάκι μου! τωρα δε ξερω απο αυριο που θα ειμαι ολομοναχη αν μου κ κάνει κανα ντου.. ας ελπίσουμε πως οχι!!!

εμας τελικα μας ειδε παιδιατρος εκτακτως προχθες το βραδυ διοτι ο μικρος απο τις 4 το απογευμα μεχτι τις 11 το βράδυ ηταν μες το κλάμα.. μας άλλαξε το γαλα.. της ιδιας αιτεριας αλλα καταλληλο για κολικους και επισης μπιμπερο μας ειπε να πάρουμε τα ειδικα για κολικους (με το σολινακι που έχουν μεσα) μπορω να πω πως δυο μερες τωρα έχει ηρεμήσει το πουλάκι μου! τωρα δε ξερω απο αυριο που θα ειμαι ολομοναχη αν μου κ κάνει κανα ντου.. ας ελπίσουμε πως οχι!!!

καλησπέρα κορίτσι. κι εμείς είχαμε πολλούς κολικούς και μόλις πήραμε το novalac ha σταμάτησαν όλα... παίζει ρόλο και το γάλα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...