Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Μανούλες Ιουνίου 2014!!

mommyart

Recommended Posts

Κορίτσια το γυρίσαμε σε μεικτή. Η μικρή πάλι ξύπναγε ανά ώρα και είχε πολύ γκρίνια, έκλειγε δεν μπορούσε να ηρεμήσει. Στις 17:00 της δώσαμε συμπλήρωμα, ήπιε 80ml και ηρέμησε, μισή ώρα μετά κοιμόταν σα πουλάκι!!!! Θα το κάνω έτσι όλο το σκ και θα πάρω τη γιατρό τη δευτέρα, έτσι κ αλλιώς αυτές τς οδηγίες είχα κ από το μαιευτήριο και πάνω απ όλα εκτός από το ένστικτό μου που λέει ότι κάνω το σωστό βλέπω πιο ήρεμο και το παιδί μου και αυτό δε το θυσιάζω για κανένα θηλασμό!!! 10 μέσες τη βασανίζουμε άδικα ενώ αν φάει λιπγο συμπλήρωμα είναι ήρεμη!!!! Ο άντρας μου βέβαια έχει μουτρα καθώς είναι φανατικός ύπέρμαχος του θηλασμού αλλά τουλάχιστον τα βλέπει και καταλαβαίνει ότι η μικρή πεινάει!!! Αν πάνε όλα καλά φη Δευτέρα η γιαττός θα περάσει μεγάλο τεστ καθώς αν δε το δεχτεί κ μπυ αρχίσει πάλι θεωρίες περί θηλασμού μας τελείωσε!!! Και είναι κρίμα γιατί κατά τα άλλα είναι πολύ συνεργάσιμη και πρόθυμη!

θα σου πω κάτι ωραίο που μου είπε η συμβ θηλ όταν ο παιδίατρος σύστησε κάτι κουλά περί κλάμματος τύπου Ράνιας:

ακολούθα το ένστικτό σου και μην ακούς άκυρες συμβουλές, αυτά δεν είναι παιδιατρική!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Mardo αυτό κάνω... Είμαι σίγουρη γαι την απόφασή μου και πολύ πιο ήρεμη πια... Αν εγώ είμαι ήρεμη θα ναι κ αυτή όσο εγώ στρεσαριζόμουν και αυτή το ίδιο. Όσο και να χει δίκιο η επιστήμη την οποία σέβομαι απόλυτα το παιδί μου εγώ το ξέρω καλύτερα... Και πειράματα με το χελωνάκι μου δε θα επιτρέψω ξανά!

AXrRp3.pngFYZzp3.png

κοριτσια γεια σας! πως είστε?σας διαβάζω οταν προλαβαίνω! απ'ο,τι βλέπω οι περισσοτερες περναμε δυσκολα! κι εμεις που ειμαστε πιο μεγαλοι ακομη δεν εχουμε προγραμμα! ξυπνανε συνηθως ανα 3ωρο να φανε αλλα ειναι μερες οπως τωραζ που ζητανε ανα 1,5-2 ωρες τρωνε λιγο τους παιρνει ο υπνος κ φυσικα μετα ξυπνανε παλι στο 2ωρο! τα εχουμε παιξει λεμε!

εν τω μεταξυ βλεπω τι ποσοτητες τρωνε τα μωρα σας κι αναρωτιεμαι αν τελικα εμει τρωμε λιγο!συνηθως πινουν 90μλ μπορει κ λιγοτερο! βεβαια βαζουμε βαρος κανονικα!

κ κατι αλλο...σας εδωσαν βρε κοριτσια χαμομηλι οι παιδιατροι? εμας μας ειπε οχι σε τοσο μικρα καθως δεν τους προσφερει τπτ απολυτως!

Εμας μας ειπε πλεον και σκετο χαμομηλακι για τους κολικους! Δινουμε και ξεδιψαει και το παιδι ενδιαμεσα απο τα γευματα!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

πάλι καλά! εγώ στην chicco έστειλα mail και μου απάντησαν ότι πλέον δε στέλνουν δείγματα :roll:

στα πάμπερς γράφτηκα στο κλαμπ και είχε κατά καιρούς κουπόνια (2 πέτυχα) τα οποία όποτε πήγαινα να εκτυπώσω παραδόξως κολλούσε!

εκνευρίστηκα και διαγράφηκα...

Ισχυει με το σαιτ της παμπερς, τα ιδια εχω κι εγω!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Διαφημίσεις

θα σου πω κάτι ωραίο που μου είπε η συμβ θηλ όταν ο παιδίατρος σύστησε κάτι κουλά περί κλάμματος τύπου Ράνιας:

ακολούθα το ένστικτό σου και μην ακούς άκυρες συμβουλές, αυτά δεν είναι παιδιατρική!

Κι εγω κοριτσια τον αφηνω να κλαψει μονο οταν δεν μπορω να τον παρω αγκαλια πχ αν ειμαι τουαλετα. Και χεστηκα, ας γινει μαμακιας-αγκαλιτσας! Εφυγα δεκα λεπτα να παω να παρω τροφη για τα σκυλια και αμεσως ξυπνησε. Φανταστειτε ποσο αναγκη μας εχουν που καταλαβαινουν την απουσια μας!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Mardo αυτό κάνω... Είμαι σίγουρη γαι την απόφασή μου και πολύ πιο ήρεμη πια... Αν εγώ είμαι ήρεμη θα ναι κ αυτή όσο εγώ στρεσαριζόμουν και αυτή το ίδιο. Όσο και να χει δίκιο η επιστήμη την οποία σέβομαι απόλυτα το παιδί μου εγώ το ξέρω καλύτερα... Και πειράματα με το χελωνάκι μου δε θα επιτρέψω ξανά!

Εγω παντως παρατηρω παιδια γονιων που ειναι υπέρμαχοι στο να τα αφηνουμε να κλαινε και τα παιδιά τους ειναι πολυ νευρικά και ανασφαλή. Μπορεί να ειναι τυχαίο!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Εμας μας ειπε πλεον και σκετο χαμομηλακι για τους κολικους! Δινουμε και ξεδιψαει και το παιδι ενδιαμεσα απο τα γευματα!

καλησπέρα πόσο είναι το μωράκι σου? ο μικρούλης μου είναι 4 μηνών και απο τον πρώτο μήνα του δίνω χαμομήλι. βέβαια ο δικός μου είχε και θέμα με τη δυσκοιλιότητα.τώρα που είναι 4 μηνών πίνει 210ml γάλα κάθε 4 ώρες και στον ενδιάμεσο σχεδόν 200 ml τσάι χαμομήλι και κίντερτε. ο παιδίατρος μου είπε οτι καλά κάνω για να μην πάθει αφυδάτωση. απλά όλη μέρα δεν κοιμάται καθόλου και ευτυχώς κοιμάται το βράδυ. πάντως είναι καλό να δίνεις τσάι ειδικά τώρα που έχει ζέστη. ο δικός μου είναι και φαγανούλης τρώει πολύ. αλλά εμάς μας είπε να του δίνει τσάι απο τον πρώτο μήνα.

καλησπέρα πόσο είναι το μωράκι σου? ο μικρούλης μου είναι 4 μηνών και απο τον πρώτο μήνα του δίνω χαμομήλι. βέβαια ο δικός μου είχε και θέμα με τη δυσκοιλιότητα.τώρα που είναι 4 μηνών πίνει 210ml γάλα κάθε 4 ώρες και στον ενδιάμεσο σχεδόν 200 ml τσάι χαμομήλι και κίντερτε. ο παιδίατρος μου είπε οτι καλά κάνω για να μην πάθει αφυδάτωση. απλά όλη μέρα δεν κοιμάται καθόλου και ευτυχώς κοιμάται το βράδυ. πάντως είναι καλό να δίνεις τσάι ειδικά τώρα που έχει ζέστη. ο δικός μου είναι και φαγανούλης τρώει πολύ. αλλά εμάς μας είπε να του δίνει τσάι απο τον πρώτο μήνα.

σημερα ειμαστε ακριβως 1 μηνος

T6HZp2.png

ifiLp3.png

σημερα ειμαστε ακριβως 1 μηνος

να σου ζήσει. σε αυτόν το μήνα εμάς μας έδινε 100 ml την ημέρα αλλά λόγο δυσκοιλιότητας έκανα χαμομήλι και έβαζα μέσα το γάλα. και αυτό το έκανα όταν ήταν 15 ημερών. 100ml σίγουρα μπορείς να δώσεις την ημέρα αλλά λόγο καλοκαιριού διψάνε το μωράκια τώρα. ο γιατρός δεν σε αφήνει να δώσεις?

Διαφημίσεις

να σου ζήσει. σε αυτόν το μήνα εμάς μας έδινε 100 ml την ημέρα αλλά λόγο δυσκοιλιότητας έκανα χαμομήλι και έβαζα μέσα το γάλα. και αυτό το έκανα όταν ήταν 15 ημερών. 100ml σίγουρα μπορείς να δώσεις την ημέρα αλλά λόγο καλοκαιριού διψάνε το μωράκια τώρα. ο γιατρός δεν σε αφήνει να δώσεις?

ο δικος μου επειδη θηλαζω ειναι νερουλα τα κακακια του (σαν διαρροια) αλλα δυσκολευετε μεχρι να κανει. μας ειπε ολο το πρωι να θηλαζω και το απογευμα εναλλαξ συμπληρωμα με θηλασμο και γευμα παρα γευμα συμπληρωματος να βαζω στο μπουκαλι και χαμομηλι. Μας ειπε πλεον και σκετο χαμομηλι χωρις να πει ποσο. Εμεις ετοιμαζουμε 100Ml και του δινω μεσα στην μερα και για τον λοξυγγα και για την διψα αν και δεν σου κρυβω οτι τις περισσοτερες φορες που θεωρω οτι διψαει (πχ αν εχει φαει συμπληρωμα πριν μισή ωρα και δειχνει οτι πειναει) του δινω στηθος! Με ενα πηκτικο γαλα που μας εδωσαν για να μην κάνει αναγωγες φοβηθήκαμε για δυσκοιλιοτητα και το εκοψα αμεσως γιατι τον ειδα οτι απο χθες το μεσημερι που ηπιε μεχρι σημερα πριν μια ωρα δεν εκανε κακα του. Και τωρα που εκανε περασαμε μια ωρα και βαλε με πονους μεχρι να κανει. Ειναι αθλιο πραγμα η δυσκοιλιοτητα ποσο μαλλον για ενα μωρακι.

T6HZp2.png

ifiLp3.png

ο δικος μου επειδη θηλαζω ειναι νερουλα τα κακακια του (σαν διαρροια) αλλα δυσκολευετε μεχρι να κανει. μας ειπε ολο το πρωι να θηλαζω και το απογευμα εναλλαξ συμπληρωμα με θηλασμο και γευμα παρα γευμα συμπληρωματος να βαζω στο μπουκαλι και χαμομηλι. Μας ειπε πλεον και σκετο χαμομηλι χωρις να πει ποσο. Εμεις ετοιμαζουμε 100Ml και του δινω μεσα στην μερα και για τον λοξυγγα και για την διψα αν και δεν σου κρυβω οτι τις περισσοτερες φορες που θεωρω οτι διψαει (πχ αν εχει φαει συμπληρωμα πριν μισή ωρα και δειχνει οτι πειναει) του δινω στηθος! Με ενα πηκτικο γαλα που μας εδωσαν για να μην κάνει αναγωγες φοβηθήκαμε για δυσκοιλιοτητα και το εκοψα αμεσως γιατι τον ειδα οτι απο χθες το μεσημερι που ηπιε μεχρι σημερα πριν μια ωρα δεν εκανε κακα του. Και τωρα που εκανε περασαμε μια ωρα και βαλε με πονους μεχρι να κανει. Ειναι αθλιο πραγμα η δυσκοιλιοτητα ποσο μαλλον για ενα μωρακι.

Καλημέρα κορίτσι! στην αρχή μας είχαν δώσει το nan απο την κληνικη και του έφερε δυσκλοιλιότητα μετά μας έδωσε ο παιδίατρος το novalac το it που είναι για δυσκοιλιότητα αλλά πάλι φως δεν είδαμε αν και και του το έδινα πάλι με χαμομήλι. μετά του δώσαμε το novalac ha είναι υποαλλεργικό ελαφρώς υδροδιαλυμένο και σωθήκαμε. το μωρό άρχισε να πίνει γάλα να παίρνει βάρος και να ενεργείτε κάθε μέρα. είναι λίγο ακριβό αλλά σωθήκαμε. ο μικρός μου δεν είχε αλλεργία στο αγελαδινό γάλα απλά μας το έδωσε γιατί είχε έντονους κολικούς δυσκοιλιότητα και είχαμε και κάποιες αναγωγές. η΄ταν ήπιο υποαλλεργικό. τώρα του δίνω το frisolac και μας δημιουργεί κολικούς και πολλά αέρια και μάλλον θα ξαναπάμε στο υποαλλεργικό.εγώ δυστυχώς δεν μπόρεσα να τον θηλάσω δεν είχα καθόλου.

Κορίτσια το γυρίσαμε σε μεικτή. Η μικρή πάλι ξύπναγε ανά ώρα και είχε πολύ γκρίνια, έκλειγε δεν μπορούσε να ηρεμήσει. Στις 17:00 της δώσαμε συμπλήρωμα, ήπιε 80ml και ηρέμησε, μισή ώρα μετά κοιμόταν σα πουλάκι!!!! Θα το κάνω έτσι όλο το σκ και θα πάρω τη γιατρό τη δευτέρα, έτσι κ αλλιώς αυτές τς οδηγίες είχα κ από το μαιευτήριο και πάνω απ όλα εκτός από το ένστικτό μου που λέει ότι κάνω το σωστό βλέπω πιο ήρεμο και το παιδί μου και αυτό δε το θυσιάζω για κανένα θηλασμό!!! 10 μέσες τη βασανίζουμε άδικα ενώ αν φάει λιπγο συμπλήρωμα είναι ήρεμη!!!! Ο άντρας μου βέβαια έχει μουτρα καθώς είναι φανατικός ύπέρμαχος του θηλασμού αλλά τουλάχιστον τα βλέπει και καταλαβαίνει ότι η μικρή πεινάει!!! Αν πάνε όλα καλά φη Δευτέρα η γιαττός θα περάσει μεγάλο τεστ καθώς αν δε το δεχτεί κ μπυ αρχίσει πάλι θεωρίες περί θηλασμού μας τελείωσε!!! Και είναι κρίμα γιατί κατά τα άλλα είναι πολύ συνεργάσιμη και πρόθυμη!

Υπάρχει κάποιος λόγος που επιμένει τόσο πολύ στον αποκλειστικό θηλασμό; Εμένα ας πούμε ο παιδίατρος (και ο γυναικολόγος-για άλλους λόγους) μου συνέστησε αποκλειστικό λόγω ιστορικού αλλεργιών... Ακόμα και απώλεια βάρους δεν τον πείραζε να έχουμε... Βέβαια όταν του είπα οτι τρώει περίπου 30-60ml την ημέρα συμπλήρωμα το θεώρησε αμελητέα ποσότητα... Α! Έχουμε πάντως 1 εβδομάδα που τελικά θηλάζω αποκλειστικά, ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι όσο αντέξουμε και οι δυό μας!!!

κοριτσια γεια σας! πως είστε?σας διαβάζω οταν προλαβαίνω! απ'ο,τι βλέπω οι περισσοτερες περναμε δυσκολα! κι εμεις που ειμαστε πιο μεγαλοι ακομη δεν εχουμε προγραμμα! ξυπνανε συνηθως ανα 3ωρο να φανε αλλα ειναι μερες οπως τωραζ που ζητανε ανα 1,5-2 ωρες τρωνε λιγο τους παιρνει ο υπνος κ φυσικα μετα ξυπνανε παλι στο 2ωρο! τα εχουμε παιξει λεμε!

εν τω μεταξυ βλεπω τι ποσοτητες τρωνε τα μωρα σας κι αναρωτιεμαι αν τελικα εμει τρωμε λιγο!συνηθως πινουν 90μλ μπορει κ λιγοτερο! βεβαια βαζουμε βαρος κανονικα!

κ κατι αλλο...σας εδωσαν βρε κοριτσια χαμομηλι οι παιδιατροι? εμας μας ειπε οχι σε τοσο μικρα καθως δεν τους προσφερει τπτ απολυτως!

Κι εμένα αυτό είπε για το χαμομήλι, αλλά δεν μου είπε να μην δίνω απλά είπε οτι πρέπει να ξέρω οτι δεν είναι για να χορτάσει, οτι σε μισή ώρα μπορεί να θέλει να φάει... Δεν έχω δώσει ακόμα, αλλά το σκέφτομαι...δεν ξέρω αν θα βοηθούσε με τη δυσκοιλιότητα, γιατί τις τελευταίες μέρες σφίγγεται και ψιλογκρινιάζει, ακόμα και όταν είναι κοιμισμένος ο καημένος, έχει πολλά αέρια τα οποία θέλουν λίγη προσπάθεια για να βγουν... Βοηθάει άραγε σε αυτόν τον τομέα;:confused:

APaXp3.png

Ptg7p3.png

Εγω παντως παρατηρω παιδια γονιων που ειναι υπέρμαχοι στο να τα αφηνουμε να κλαινε και τα παιδιά τους ειναι πολυ νευρικά και ανασφαλή. Μπορεί να ειναι τυχαίο!

Τυχαίο;;;; Δε νομίζω;;;;;!!!!!!!

AXrRp3.pngFYZzp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...