Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Μανούλες Ιουνίου 2014!!

mommyart

Recommended Posts

Ναι και γω μίλησα με τον προϊστάμενο του ΟΑΕΔ της Καλλιθέας μου είπε ότι ισχύει κανονικά!!! Πάλια καλά!!!

Ράνια για το συμπληρωματικό επίδομα του ΟΑΕΔ τι δικαιολογητικά θέλει;;;

Βιβλιάριο υγειας , φωτοτυπία απο το βιβλιαριο της εθνικής την πρωτη σελιδα, φωτοτυπια ταυτοτητας, ενα χαρτι το οποιο το εχεις παρει απο το ΙΚΑ και το εχει συμπληρωσει ο εργοδοτης, φωτοτυπία απο ενα χαρτι που φαινεται επισημα ο ΑΦΜ σου (εγω πηρα και λογ/μο της ΔΕΗ και εκκαθαριστικο γιατι δεν ηξερα τι ηθελαν).

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

βρε κορίτσια τον βλέπω συχνά όταν κοιμάται και όχι μόνο να ζορίζεται και να προσπαθεί να αεριστεί. η παιδίατρος μου είπε να πάρω χαμομήλι της μιλουπα απο το φαρμακείο, όπως και έκανα και του έδωσα χθες το βράδυ που γκρίνιαζε κ σήμερα το πρωί, δεν ξέρω αν είναι η ιδέα μου αλλά δεν βλέπω να τον πιάνει και πολύ, ηρεμεί δε λέω αλλά εξακολουθεί και ζορίζεται όταν κοιμαται.. τεντώνει τα πόδαράκια του σφίγγεται και προσπαθει να αεριστει.. καποιες φορες αεριζεται και διχνει ανακουφιση (συνεχιζοντας τον υπνο) αλλες φορες καταλιγουμε σε κλάμα και ξυπνάμε νευριασμένοι!!

διάβασα ότι κάνει πολύ καλό στους κολικούς και αέρια γενικά το τίλιο και ο γλυκάνισος. τα ηρεμεί πολύ και τα ανακουφίζει από τα αέρια κ τους κολικούς.

έχει δοκιμάσει καμιά ή έχει ακούσει κάτι σχετικό? πιάνει?

Εμεις δινουμε χαμομηλακι συμφωνα με τη γιατρο! Κι εμεις τα ιδια περναμε.

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Βιβλιάριο υγειας , φωτοτυπία απο το βιβλιαριο της εθνικής την πρωτη σελιδα, φωτοτυπια ταυτοτητας, ενα χαρτι το οποιο το εχεις παρει απο το ΙΚΑ και το εχει συμπληρωσει ο εργοδοτης, φωτοτυπία απο ενα χαρτι που φαινεται επισημα ο ΑΦΜ σου (εγω πηρα και λογ/μο της ΔΕΗ και εκκαθαριστικο γιατι δεν ηξερα τι ηθελαν).

Ευχαριστώ!! Αυτό το χαρτί που λες από το ικα που θα το συμπληρώσει ο εργοδότης.... Δεν μ λέει τπτ!

AXrRp3.pngFYZzp3.png

βρε κορίτσια τον βλέπω συχνά όταν κοιμάται και όχι μόνο να ζορίζεται και να προσπαθεί να αεριστεί. η παιδίατρος μου είπε να πάρω χαμομήλι της μιλουπα απο το φαρμακείο, όπως και έκανα και του έδωσα χθες το βράδυ που γκρίνιαζε κ σήμερα το πρωί, δεν ξέρω αν είναι η ιδέα μου αλλά δεν βλέπω να τον πιάνει και πολύ, ηρεμεί δε λέω αλλά εξακολουθεί και ζορίζεται όταν κοιμαται.. τεντώνει τα πόδαράκια του σφίγγεται και προσπαθει να αεριστει.. καποιες φορες αεριζεται και διχνει ανακουφιση (συνεχιζοντας τον υπνο) αλλες φορες καταλιγουμε σε κλάμα και ξυπνάμε νευριασμένοι!!

διάβασα ότι κάνει πολύ καλό στους κολικούς και αέρια γενικά το τίλιο και ο γλυκάνισος. τα ηρεμεί πολύ και τα ανακουφίζει από τα αέρια κ τους κολικούς.

έχει δοκιμάσει καμιά ή έχει ακούσει κάτι σχετικό? πιάνει?

Μια απο τα ίδια!!!!για τον γλυκανισο μου το είπε και η μαμα μου!

LJqDp3.png

Ευχαριστώ!! Αυτό το χαρτί που λες από το ικα που θα το συμπληρώσει ο εργοδότης.... Δεν μ λέει τπτ!

Σου δινουν ενα χαρτι οτι εχεις παρει το επιδομα λοχείας και κυοφορίας και ενα χαρτι το οποίο το πας στον εργοδοτη και συμπληρωνει τις αποδοχές σου, το συνολο των αποδοχων που θα επαιρνες αν δουλευες και τον μηνα που οφειλει να σου πληρωσει ενω εισαι σε αδεια εγκυμοσυνης. Αυτο το χαρτι θα στο δωσουν οταν πας να παρεις το επιδομα λοχειας!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Διαφημίσεις

Κι εμένα το παθαίνει αυτό, λιγες μερες αλλά ναι!

Θέλω μια χάρη, οσες δίνεται συμπληρωμα και δεν περνάτε κολικους ας μου γράψετε ποια συμπληρωματα δίνετε γιατι αν δεν μας πιάσει και το καινουριο θα αρχισουμε να κανουμε πειράματα!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Σου δινουν ενα χαρτι οτι εχεις παρει το επιδομα λοχείας και κυοφορίας και ενα χαρτι το οποίο το πας στον εργοδοτη και συμπληρωνει τις αποδοχές σου, το συνολο των αποδοχων που θα επαιρνες αν δουλευες και τον μηνα που οφειλει να σου πληρωσει ενω εισαι σε αδεια εγκυμοσυνης. Αυτο το χαρτι θα στο δωσουν οταν πας να παρεις το επιδομα λοχειας!

Δεν μου έδωσαν τίποτα τέτοιο. Μόνο το χαρτι π λέει συνολικα τι ποσα πηρα απο το ικα

AXrRp3.pngFYZzp3.png

Κι εμένα το παθαίνει αυτό, λιγες μερες αλλά ναι!

Θέλω μια χάρη, οσες δίνεται συμπληρωμα και δεν περνάτε κολικους ας μου γράψετε ποια συμπληρωματα δίνετε γιατι αν δεν μας πιάσει και το καινουριο θα αρχισουμε να κανουμε πειράματα!

Δινω το nativa της nestle. Απο κολικους περναμε αλλα.οχι.συνεχεια. κυριως οταν την πειραζει κατι που τρωω εγω- το ξανατονιζω με κινδυνο να γινω.κουραστικη. δεν ειναι στανταρ, πρεπει.να.παρατηρεις...ας.πουμε.εγω εχω δει οτι την.πειραζουν τα κολοκυθια, η κριθαροκουλουρα κ ενα. ταχινι.με.κακαο.ενω. το.σκετο ταχινι οχι...

twt6p2.png

Δεν μου έδωσαν τίποτα τέτοιο. Μόνο το χαρτι π λέει συνολικα τι ποσα πηρα απο το ικα

Να το ζητήσεις, είναι χαζοι οι άνθρωποι. Πες οτι θελεις το χαρτί που θα συμπληρώσει ο εργοδότης σου για τον ΟΑΕΔ. Εμενα στο ΙΚΑ μου το έδωσαν. Αλλιως παρε τον ΟΑΕΔ τηλ μηπως το δίνουν κι εκει! Αν το ηξερα θα το ειχα βγαλει μια φωτοτυπία να στο εστελνα μεσω μεηλ.

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Διαφημίσεις

Μολις θηλασα και ο μικρός μουπαλι γκρινιαζε γιατι πεινουσε κι αλλο. Περιττο να σας πω οτι του εδωσα συμπληρωμα και το εβγαλε ολο. Μολις του δώσαμε σκετο χαμομηλακι και ηρεμησε το παιδι. Μηπως θελει κατι πιο ελαφρυ τελικα?

T6HZp2.png

ifiLp3.png

εμείς πίνουμε frezylac 1 της Frezyderm, είναι από βιολογικό γάλα κάνει 12 ευρώ...

πονάκια έχουμε ενίοτε, αλλά γουλίτσες σπάνια

επίσης πίνω εγώ μάραθο τσάι, γιατί βοηθά στην παραγωγή γάλακτος, και βοηθάει στα αέρια και τους δυό μας... πλέον του δίνω 2 γεύματα δικά μου...

να σημειώσω ότι εμείς έχουμε αέρια και λόγω του ότι παίρνω μαγιά μπύρας

Να το ζητήσεις, είναι χαζοι οι άνθρωποι. Πες οτι θελεις το χαρτί που θα συμπληρώσει ο εργοδότης σου για τον ΟΑΕΔ. Εμενα στο ΙΚΑ μου το έδωσαν. Αλλιως παρε τον ΟΑΕΔ τηλ μηπως το δίνουν κι εκει! Αν το ηξερα θα το ειχα βγαλει μια φωτοτυπία να στο εστελνα μεσω μεηλ.

κοριτσια τα κατεθεσα και εγω χθες, λοιπον εμενα πηγε αρχικα η αδερφη μου στον οαεδ και της δώσανε ολα οσα πρεπει να συμπληρωθουν και εν συνεχεια να καταβληθουν. ο οαεδ θα σου δωσει τη βεβαιωση που θα πρεπει μετα να πας στον εργοδοτη και να την συμπληρωσει, επισης σου δινει ο οαεδ και μια αιτηση που θα πρεπει να συμπληρωθεί απο σενα, ακομα θα πρπεπει να εχεις το χαρτι απο το ικα που αναφερει τις μερες κυοφοριας αν δεν κανω λάθος. το ικα κανονικα θα πρπει να σου εχει δσει 3 αντιτυπα ένα για τον εργοδοτη, ενα για τον οαεδ και ενα για την εφορια.

κοριτσια τα κατεθεσα και εγω χθες, λοιπον εμενα πηγε αρχικα η αδερφη μου στον οαεδ και της δώσανε ολα οσα πρεπει να συμπληρωθουν και εν συνεχεια να καταβληθουν. ο οαεδ θα σου δωσει τη βεβαιωση που θα πρεπει μετα να πας στον εργοδοτη και να την συμπληρωσει, επισης σου δινει ο οαεδ και μια αιτηση που θα πρεπει να συμπληρωθεί απο σενα, ακομα θα πρπεπει να εχεις το χαρτι απο το ικα που αναφερει τις μερες κυοφοριας αν δεν κανω λάθος. το ικα κανονικα θα πρπει να σου εχει δσει 3 αντιτυπα ένα για τον εργοδοτη, ενα για τον οαεδ και ενα για την εφορια.

Χαρούλα και Ράνια σας ευχαριστώ πολύ!!!

AXrRp3.pngFYZzp3.png

Κορίτσια τα χω παίξει... Είναι ξύπνια από τς 15:30 και την έχω στο στήθος από τς 20:30 ως τώρα με διάλειμμα μιας ώρας και όλα αυτά για να κοιμηθεί.... Αμα δεν πιπιλήσει στήθος δεν κοιμάται.... Τη δε πιπίλα τη φτύνει κ τσιρίζει.... Δε γίνεται να κοιμάται μόνο έτσι δν μπορώ να το διαχειριστώ!

AXrRp3.pngFYZzp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...