Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Μανούλες Ιουνίου 2014!!

mommyart

Recommended Posts

Εγω πάντως νιώθω ασφαλεια να τον κρατησει η μαμα μου αλλα και η πεθερά μου! σημερα το αφησα 2 ωριτσες με τη πεθερά μου και μια χαρουλα.. το σαββατο θα τον κρατησει παλι για να βγω και εγω λιγο εξω με τον συζηγο για καφεδακι , ψωνια κλπ..

εγω πάντως πριν τις 40 μέρες δεν θα τον βγάλω εξω για βολτα , θελω να κάνει πρωτα το εμβολιακι του να παρει και την ευχη απο παπα και μετα να βγουμε οικογενειακα για την βολτιτσα μας δε ξερω ετσι νομιζω νιωθω περισσότερη ασφάλεια!!!:D

Κ εγω το ιδιο, αφου βλεπω οτι κ οταν ειμαι εδω κ ειναι κ αυτες το κουμανταρουν μια χαρα, ουτε να κλαψει τ αφηνουν ουτε δυσανασχετει το μωρο.

twt6p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γιατί απογοητεύτηκες κοριτσάκι;;;

Καλή ξεκούραση!!!

Θα αλλαξουμε το γαλα στο αλμιρον αρ που ειναι πιο πηκτικο για να χορταινει ευκολοτερα, το δοκιμασα εχθες και το γαλα αν κρυωσει λιγο παραπανω πηζει και το παιδι νευριαζει γιατι δεν μπορει να το πιει. Θα δοκιμασω παλι σημερα

Οπως ξερετε ο δικός μου εχει πάρει 1100 γρ απο τοτε που βγήκαμε, και τωρα τελευταία κανει εμετο το γάλα γιατι τρωει πολυ!

Λοιπον οι συμβουλες της παιδιατρου ηταν

-το πρωι μονοθα θηλαζω (συμφωνω και επαυξανω) αλλα καθε 2 ωρες (πως θα κρατησω το παιδακι μου να μην ζητήσει βυζι για 2 ώρες (αυτος ζητάει καθε δεκα λεπτα) και αν ειναι εκνευρισμένος τσαντιζεται ακομα περισσοτερο!

-απο το απογευμα θα θηλάζω και θα δινω συμπληρωμα εναλλαξ κάθε 2 ή τρεις ώρες. (ωραίο δεν με χαλαει)

-για τους κολικους θα δινω σκετο χαμομήλι (ειπε δεν επηρεαζει τον θηλασμο)

-να αφηνω το παιδί να κλαιει κανενα 20 λεπτο για να μην μου παρει τον αερα (πως θα αντεξω να αφηνω το παιδάκι μου να κλαιει ρε παιδια- δεν αντεχω) Το συζητησα με τον αντρα μου και αποφασισαμε οτι θα τον αφησουμε να μας παρει τον αερα. Δεν λεω οτι δεν ισχυει αυτο που λεει (ισα ισα που πριν τον γεννήσω ελεγα -δεν πειράζει ας κλαψει και λιγο-δεν θα τον αφησω να με κανει οτι θελει -αρε μουντζες που θέλω)

Σημερα το πρωί ξυπνήσαμε στις 10 και τον θηλασα απο το ένα στηθος μου το έκανε εμετό (ειχε να φαει απο τις 7- το βράδυ το κρατάμε το 2ωρο-3ωρο) εννοειτε οτι μετά απο 20 λεπτα πειναγε, τον κράτησα μεχρι τις 11 και του έδωσα το αλλο στήθος! Ε μετά, αφου ρευτηκε, γκρινιαζε γιατι παλι πεινούσε! Το έριξα στον χορο μαζί του για να ηρεμήσει. Τελικά κοιμήθηκε!!!! Το ζουζούνι μου κοιμάται! Απιστευτο μου φαινεται για μερα! Και μάλλον επειδή και στον μαρσιπο γινεται η ιδια κινηση κοιμάται!

Μπα βλακειες σας λεω μολις γουρλωσε τα ματια. Απο οτι φαινεται θα ξεπατωθω στον χορό! Κορμάρα θα γινω μεχρι τον Σεπτέμβρη! Κριμα που τελειωσε το you think you can dance!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Ράνια με όλο το θάρρος και με κάθε σεβασμό στο γιατρό σου διαφωνώ κάθετα με το 20 λεπτο κλάμα! Έλεος μιλάμε για ψυχούλες ημερών δεν γίνονται αυτά τα πράγματα!!! Άλλο το να πεινάει και να τον ξεγελάς κάνα μισάωρο αυτό και γω το προσπαθώ και έχει κ λογική αλλά ν αφήνεις το παιδί να σπαράζει αυτό δεν το καταλαβαίνω!!!!

Από χορό και τραγούδι άστα!!!!! Έχω ξεσηκώσει όλη τη φίνος φιλμ, ό,τι τραγούδι έχει γάτα, σκύλο, ζώάκι γενικά για να μη μιλήσω για το θεοδωράκη και το χατζηδάκη!!!! Σε λίγο θ αρχίσω τα βαριά λαϊκά μπας κ την πιάσουν γιατί με τα υπόλοιπα δε βλέπω προκοπή!!!

AXrRp3.pngFYZzp3.png

Διαφημίσεις

Ρανια μην αφηνεις το.παιδακι σου να κλαψει!!! Ας μας παρουν τον αερα- που μεταξυ μας αυτη την αποψη τη θεωρω μεγαλη μαλακια!!! Δε θα ναι μωρα για παντα...δε θα καταλαβουμε ποτε θα περασει ο καιρος κ θα τα παρακαλαμε εμεις για αγκαλιες κ δε θα θελουν αυτ...ας τα χορτασουμε.τα θαυματακια μας οσο μπορουμε...κανεις.δεν επαθε τπτ αποτα απο.αγαπη.... αντιθετως απο.αδιαφορια.επαθαν πολλοι...

twt6p2.png

Ράνια με όλο το θάρρος και με κάθε σεβασμό στο γιατρό σου διαφωνώ κάθετα με το 20 λεπτο κλάμα! Έλεος μιλάμε για ψυχούλες ημερών δεν γίνονται αυτά τα πράγματα!!! Άλλο το να πεινάει και να τον ξεγελάς κάνα μισάωρο αυτό και γω το προσπαθώ και έχει κ λογική αλλά ν αφήνεις το παιδί να σπαράζει αυτό δεν το καταλαβαίνω!!!!

Από χορό και τραγούδι άστα!!!!! Έχω ξεσηκώσει όλη τη φίνος φιλμ, ό,τι τραγούδι έχει γάτα, σκύλο, ζώάκι γενικά για να μη μιλήσω για το θεοδωράκη και το χατζηδάκη!!!! Σε λίγο θ αρχίσω τα βαριά λαϊκά μπας κ την πιάσουν γιατί με τα υπόλοιπα δε βλέπω προκοπή!!!

Εμεις τελικά τα πάμε καλά με την ποπ. Ξυπνησε και μετά τον χορεψα λιγο ακομα, τον αφησα στο καροτσι και κοιμηθηκε μονος του. Μολις πηγα να χαμηλωσω λιγο τηνμουσική πηγε να ανοιξει τα ματια, το ξαναδυνάμωσε και τερμα! Τωρα χαζοξυπνησε λιγο! ε πειναει τωρα λογικο!

Καλα και μενα μου φαινεται ακραιο με το κλαμα! Εγώ ουτε δυο λεπτα δεν μπορω να τον αφησω!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Ρανια μην αφηνεις το.παιδακι σου να κλαψει!!! Ας μας παρουν τον αερα- που μεταξυ μας αυτη την αποψη τη θεωρω μεγαλη μαλακια!!! Δε θα ναι μωρα για παντα...δε θα καταλαβουμε ποτε θα περασει ο καιρος κ θα τα παρακαλαμε εμεις για αγκαλιες κ δε θα θελουν αυτ...ας τα χορτασουμε.τα θαυματακια μας οσο μπορουμε...κανεις.δεν επαθε τπτ αποτα απο.αγαπη.... αντιθετως απο.αδιαφορια.επαθαν πολλοι...

συμφωνω κοριτσι μου

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Διαφημίσεις

Ναι και γω μίλησα με τον προϊστάμενο του ΟΑΕΔ της Καλλιθέας μου είπε ότι ισχύει κανονικά!!! Πάλια καλά!!!

Ράνια για το συμπληρωματικό επίδομα του ΟΑΕΔ τι δικαιολογητικά θέλει;;;

AXrRp3.pngFYZzp3.png

βρε κορίτσια τον βλέπω συχνά όταν κοιμάται και όχι μόνο να ζορίζεται και να προσπαθεί να αεριστεί. η παιδίατρος μου είπε να πάρω χαμομήλι της μιλουπα απο το φαρμακείο, όπως και έκανα και του έδωσα χθες το βράδυ που γκρίνιαζε κ σήμερα το πρωί, δεν ξέρω αν είναι η ιδέα μου αλλά δεν βλέπω να τον πιάνει και πολύ, ηρεμεί δε λέω αλλά εξακολουθεί και ζορίζεται όταν κοιμαται.. τεντώνει τα πόδαράκια του σφίγγεται και προσπαθει να αεριστει.. καποιες φορες αεριζεται και διχνει ανακουφιση (συνεχιζοντας τον υπνο) αλλες φορες καταλιγουμε σε κλάμα και ξυπνάμε νευριασμένοι!!

διάβασα ότι κάνει πολύ καλό στους κολικούς και αέρια γενικά το τίλιο και ο γλυκάνισος. τα ηρεμεί πολύ και τα ανακουφίζει από τα αέρια κ τους κολικούς.

έχει δοκιμάσει καμιά ή έχει ακούσει κάτι σχετικό? πιάνει?

Βρε χαρουλα, αν υπηρχε γιατρικο για τους κολικους δε θα ειχε κανενα μωρο κ γονιος.προβλημα...μην περιμενεις θαυματα, απλα ανακουφιζονται μ ολα αυτα...

Εγω δε θα.δοκιμαζα.κατι εκτος.εντολης γιατρου

twt6p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...