Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Μανούλες Ιουνίου 2014!!

mommyart

Recommended Posts

κορίτσια, να ρωτήσω και κάτι άλλο...

το αφήσατε ή σκοπεύετε να το αφήσετε καθόλου το μωρό σε τρίτους για 2-3 ώρες και εσείς να λείπετε; (όχι δηλ. για μπάνιο ή ύπνο, αλλά π.χ. για ψώνια ή καφέ)

Ναι εγώ την αφησα στη μαμά μου 2 φορές για περίπου 2 ώρες τη φορα! Σε άλλον δεν έχω εμπιστοσύνη να την αφήσω

AXrRp3.pngFYZzp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσια, οσες θηλαζετε, ειτε αποκλειστικα ειτε σε συνδυασμο.με ξενο, μετα απο.καθε θηλασμο.το.αδειαζετε το.στηθος σας;

Τι εννοείς άδειασμα; Εγώ ας πούμε αν έχω 2 ώρες να θηλασω αρχίζω να νιώθω κάπως σκληρό το στήθος μου και μόλις θηλασω μέσα σε 5 λεπτά εχει γίνει πολυ μαλακό... Αυτό το θεωρώ "άδειασμα"... Αλλιώς πραγματικό άδειασμα δεν νομιζω ότι υφίσταται...

με σοκάρεις! να υποθέσω ότι δεν ήταν καλό το θήλαστρο;

Δοκίμασα 2... Ενα πανάκριβο της ameda που μου δάνεισε μια φίλη και το χειροκίνητο της medela... Και με τα δυο το ίδιο αποτέλεσμα, αλλα η αλήθεια ειναι ότι οι συνθήκες δεν ήταν οι κατάλληλες, δεν επέμεινα πολλή ώρα και ήταν μετα απο θηλασμο...

κορίτσια, να ρωτήσω και κάτι άλλο...

το αφήσατε ή σκοπεύετε να το αφήσετε καθόλου το μωρό σε τρίτους για 2-3 ώρες και εσείς να λείπετε; (όχι δηλ. για μπάνιο ή ύπνο, αλλά π.χ. για ψώνια ή καφέ)

Εγώ προς το παρόν το έχω αφήσει μια φορά για να πάω να βγάλω τα ράμματα... Αν δε θηλαζεις γιατι το θεωρείς πρόβλημα; Δεν εινάι κακό!

Και μιας και αναφερθήκαμε στις βόλτες εγώ πήρα ενα τεράστιο οκ απο τον παιδίατρο να τον πάω βόλτες ακομα και πριν 40ντησουμε!!! Την Κυριακη θα παει τσαρκα ο νέος!!!

APaXp3.png

Ptg7p3.png

Εννοω με θηλαστρο η με το χερι-κοινως αρμεγμα.

Εγω την αφησα, μια για ρα ραμματα, 2 για σουπερ μαρκετβκ μια για καφε.

Ειχα.τυψεις, μου ελειπε αλλα ειπα να κανω κατι να βελτιωσω την ψυχολογια που ηταν αθλια...

twt6p2.png

δε ξέρω ρε κορίτσια, φοβάμαι να τον αφήσω, νομίζω ότι κάποια στιγμή θα αρχίσει να κλαίει και δε θα ξέρουν τι να τον κάνουν και τον λυπάμαι και επίσης ότι από αυτό θα του δημιουργηθούν τραύματα...

σημειωτέον ότι εμένα δεν με βοηθάει κανείς πλην του συζύγου, ώστε να ξέρει τα κόλπα του... πχ η μουντυ που έχει τη μαμά της συνέχεια, σε τέτοια περίπτωση εντάξει κι εγώ θα το άφηνα...

επίσης κι ο σύζυγος πολλές φορές δεν μπορεί να τον ηρεμήσει γιατί απλά θέλει τη μαμά του, ούτε να τον αλλάζει (θέλει να) ξέρει...

Mardo σε καταλαβαίνω απόλυτα!!! Σήμερα πχ η μπέμπα έχει όλη μέρα απίστευτη γκρίνια κ αϋπνία!! Αν δν είχα τη μάνα μου θα τα χα παίξει, ψυχολογικά κυρίως γιατί στενοχωριόμαι που ναι ετσι το παιδι!! Και γω επειδή βγήκα για γραφειοκρατικά θέματα αν δν ήταν η μαμά μου δε θα πήγαινα!!! Φαντάσου η πεθερά μου μέχρι πριν 1 εβδομάδα φοβόταν να την πιάσει όταν δε κλαίει την πιάνει αμοκ!!!!!!! Ο δε μπαμπας μας λείπει όλη μέρα ο καψερός!

AXrRp3.pngFYZzp3.png

Διαφημίσεις

Βασικα εξαρταται απο το πως ειναι με τονπαιδι αυτος που το αφηνεις..αμα.τον βλεπεις.ψαρωμενο.ειναι αγχος, αμα βλεπεις οτι ξερει να το κουμανταρει νιωθεις.ασφαλεια.

twt6p2.png

Κορίτσια έχουμε κάποια που να σαράντησε;;; Να μας πει τι το μαγικό συμβαίνει, γιατί όλοι μου λένε κάνε υπομονή να σαραντήσει και θα ηρεμήσετε... Μέχρι κ η γιατρός μου πε ότι στις 40 βία 50 θα δεις άλλο παιδι....

AXrRp3.pngFYZzp3.png

Εγω πάντως νιώθω ασφαλεια να τον κρατησει η μαμα μου αλλα και η πεθερά μου! σημερα το αφησα 2 ωριτσες με τη πεθερά μου και μια χαρουλα.. το σαββατο θα τον κρατησει παλι για να βγω και εγω λιγο εξω με τον συζηγο για καφεδακι , ψωνια κλπ..

εγω πάντως πριν τις 40 μέρες δεν θα τον βγάλω εξω για βολτα , θελω να κάνει πρωτα το εμβολιακι του να παρει και την ευχη απο παπα και μετα να βγουμε οικογενειακα για την βολτιτσα μας δε ξερω ετσι νομιζω νιωθω περισσότερη ασφάλεια!!!:D

Κορίτσια έχουμε κάποια που να σαράντησε;;; Να μας πει τι το μαγικό συμβαίνει, γιατί όλοι μου λένε κάνε υπομονή να σαραντήσει και θα ηρεμήσετε... Μέχρι κ η γιατρός μου πε ότι στις 40 βία 50 θα δεις άλλο παιδι....

Εγω σαραντισα τη δευτερα!!!ακομα περιμενω το μαγικό......

LJqDp3.png

Διαφημίσεις

Eμεις κοριτσια μολις γυρισαμε απο γιατρο, περασαμε απο παππου γιαγια να δουν το δισεγγονο και μετά καναμε μια βολτα και ηπιαμε οικογενειακως καφεδακι. Ομπεμπης αψογος, κοιμοταν μεσα στο μαρσιπο. Η παιδιατρος και ο παπας μου ειπαν να το βγαζω το παιδι και ολα αυτα περι σαραντισμου δεν ισχυουν, τα εχουν δημιουργησει ωστε να μενει η γυναικα σπιτι και να μην πηγαινει στα χωραφια ωστε να συνερχεται απο την γεννα! Αυριο θα σας πω και τα της παιδιατρου γιατι θα αλλαξουμε γαλα σε κατι πιο πηκτικο ωστε να μην τρωει συνεχεια αν και απογοητευτηκα!

Καληνύχτα!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Eμεις κοριτσια μολις γυρισαμε απο γιατρο, περασαμε απο παππου γιαγια να δουν το δισεγγονο και μετά καναμε μια βολτα και ηπιαμε οικογενειακως καφεδακι. Ομπεμπης αψογος, κοιμοταν μεσα στο μαρσιπο. Η παιδιατρος και ο παπας μου ειπαν να το βγαζω το παιδι και ολα αυτα περι σαραντισμου δεν ισχυουν, τα εχουν δημιουργησει ωστε να μενει η γυναικα σπιτι και να μην πηγαινει στα χωραφια ωστε να συνερχεται απο την γεννα! Αυριο θα σας πω και τα της παιδιατρου γιατι θα αλλαξουμε γαλα σε κατι πιο πηκτικο ωστε να μην τρωει συνεχεια αν και απογοητευτηκα!

Καληνύχτα!

Φίλη SOS!!!!!!πηρα ring sling.σου ιδρώνει εσένα

LJqDp3.png

Καληνύχτα!

Γιατί απογοητεύτηκες κοριτσάκι;;;

Καλή ξεκούραση!!!

AXrRp3.pngFYZzp3.png

μπράβο σου και καλή υπομονή!

να ξέρεις ότι αν αντλείς με το θήλαστρο 6 φορές το 24ωρο και η μία από αυτές είναι τη νύχτα, το γάλα σου δεν θα μειωθεί, αντιθέτως...

Μπα δεν προλαβαίνω να αντλώ 6 φορές μου περνει 1 ώρα η αντληση οπότε είμαι

Στις 4 σταθερά με την μια αργά το βραδυ.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...