Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Μανούλες Ιουνίου 2014!!

mommyart

Recommended Posts

Καλημέρα μανούλες χαθήκαμε... εδώ και μέρες διαβάζω τα νέα σας οπότε βρίσκω λίγο χρόνο γιατί πραγματικά τρέχω και δεν φτάνω είναι και η ψυχολογία στα πατώματα . Συγχαρητήρια σε όλες χαίρομαι που όλα πήγαν καλά και μπράβο σε όσες το παλεύουν με τον θηλασμό, ξέρω πόσο δύσκολο είναι. Εγώ ως μανούλα για δεύτερη φορά και έχοντας βιώσει όλα τα άσχημα του θηλασμού ήδη μια φορά μπήκα στο νοσοκομείο αποφασισμένη να μην θηλάσω καθόλου. Δεν φαντάζεστε τι άκουσα στο νοσοκομείο και σε πόσο άσχημη ψυχολογία με φέρανε κάνοντας με νοιώθω η χειρότερη μάνα στον κόσμο, παιδίατροι μαιες και κυρίως ο άντρας μου με στήσανε στον τοίχο σαν κανένα δολοφόνο. Τελικά καταλήξαμε να βγάζω και να δίνω αποκλειστικά με θήλαστρο και σώθηκα εν μέρη.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα μανούλες χαθήκαμε... εδώ και μέρες διαβάζω τα νέα σας οπότε βρίσκω λίγο χρόνο γιατί πραγματικά τρέχω και δεν φτάνω είναι και η ψυχολογία στα πατώματα . Συγχαρητήρια σε όλες χαίρομαι που όλα πήγαν καλά και μπράβο σε όσες το παλεύουν με τον θηλασμό, ξέρω πόσο δύσκολο είναι. Εγώ ως μανούλα για δεύτερη φορά και έχοντας βιώσει όλα τα άσχημα του θηλασμού ήδη μια φορά μπήκα στο νοσοκομείο αποφασισμένη να μην θηλάσω καθόλου. Δεν φαντάζεστε τι άκουσα στο νοσοκομείο και σε πόσο άσχημη ψυχολογία με φέρανε κάνοντας με νοιώθω η χειρότερη μάνα στον κόσμο, παιδίατροι μαιες και κυρίως ο άντρας μου με στήσανε στον τοίχο σαν κανένα δολοφόνο. Τελικά καταλήξαμε να βγάζω και να δίνω αποκλειστικά με θήλαστρο και σώθηκα εν μέρη.

Agelina και εγω μια απο τα ιδια για το θηλασμό τον βίωσα πολύ άσχημα και αποφάσισα να το διακόψω διαφορετικά θα ήμουν με κατάθλιψη στη κυριολεξία και χωρίς υπερβολές. η κάθε μια το βιώνει και διαφορικά. άλλες το έχουν πολύ εύκολο, άλλες το παλεύουν και είτε τα καταφέρνουν είτε όχι και άλλες πάλι όπως έμενα που το βιώνουν πολύ άσχημα και προκειμένου να διαταραχθεί η ψυχική τους κατάσταση αλλά και του μωρού διότι αυτά αλληλεπιδρούν, αποφασίζουν να το διακόψουν.

έχω το έχω συζητήσει από τώρα τόσο με τον άντρα μου όσο και με τον γιατρό μου οτι πρώτα ο θεός, στο δεύτερο μωράκι μας θα το διακόψω εξ' αρχής, δεν προτίθεμαι να ξανά βιώσω αυτό το δράμα που πέρασα στο πρώτο. μπορεί να ακούγεται σκληρό αλλά αν δε το βιώσεις δυστυχώς δεν μπορεί να σε καταλάβει κανείς. αφού να φανταστείς ο άντρας μου και ο γιατρός μου ήταν εκείνοι που το είπαν πριν από μένα ότι καλό είναι να διακοπεί το γάλα πριν ξεκινήσει η παραγωγή του στο 2ρο παιδι, φαντάσου για να το που πως ήμουν, σε τι κατάσταση.

μπράβο σου που το παλεύεις με το θήλαστρο και δεν το διέκοψες κατευθείαν κ εγω το πάλεψα με θήλαστρο αλλά δυστυχώς γινόταν χειρότερη η κατάσταση στη δική μου περίπτωση.

κλείνοντας θέλω να επισημάνω οτι βιώνοντας τοσο την εγκυμοσύνη , τη γέννα και τέλος το συναίσθημα του μωρού στην αγκαλιά μου. Το παν είναι η ψυχολογία (υγεία) μας και συνεπώς του μωρού μας και φυσικα το αχάριστο περιβάλλον (άνθρωποι) γύρο μας. όλα τα άλλα για μένα έρχονται δεύτερα.

Καλημέρα!!!εγω που γέννησα στο αττικο κόντεψα να τους πνίξω όλους εκει μεσα!υποτιθεται οτι ειναι φιλικό προς βρέφη και υπέρ του θηλασμου..τις πρώτες μέρες το μωρο μου σπαραζε απο την πείνα γιατι δε χορταινε με τιποτα!ο λόγος όμως ηταν οτι ουτε το μωρο δεν έπιανε καλα το στήθος ουτε εγω ήξερα να θηλαζω...τους ζητούσα λιγο συμπλήρωμα και δε μου έδιναν γιατι θέλανε να θηλασω οπωσδήποτε!κανενας όμως δεν ήρθε να μου δείξει πως θηλαζουν και να μου λύσει τις απορίες!την ημέρα που έβγαινα ήρθε κάποια και με ρώτησε αν εχω καμια ερώτηση για τον θηλασμο:mad:ήθελα να την πλακωσω!!!τοσες μέρες έψαχνα να δω πως θα θηλασω!τωρα κανω μικτή διατροφή και στήθος και συμπλήρωμα και αισθανομαι μια χαρα!ουτε τύψεις ουτε τέτοιες βλακείες!τοσα μωρά μεγάλωσαν χωρίς κάν να θηλαζουν...δε νομιζω λοιπον οτι τα δικά μας που τρώνε και ξένο υστερούν σε κατι...

LJqDp3.png

κοριτσια μου κ γω αποθηλασα.

μια χαρα ο μικρος. κτηνακι! μεγαλωνει ταχεως!

να σας πω την αληθεια κ γω εαν κανω δευτερο δε ξερω αν θα θηλασω καν. δε μου ταιριαξε ο θηλασμος,ουτε ενιωσα οτι δενομαι παραπανω με τον μικρο μου.

ZZt2p3.png

JNFwp2.png

Κ εγώ υπέφεραν πολύ στο πρώτο παιδί και γι αυτό ήμουν πολύ αρνητική στο θέμα θηλασμού αλλά ΚΑΝΕΝΑΣ δεν το καταλάβαινε (έξω από τον χορό πολλά τραγούδια λενε) ακόμη και έγκυος που ήμουν μόλις έλεγα ότι ΜΆΛΛΟΝ δεν θα το θηλάζω γουρλωνανε το μάτι λες και θα ληστεία Τράπεζα. Τελικά αποφάσισα να δοκιμάσω να δίνω στο μωρό το γάλα μου μόνο με μπουκάλι και να μην το βάλω καθόλου επάνω μου, κορίτσια σώθηκα και παραπάνω γάλα βγάζω και το έχω στην κατάψυξη και το μωρό τρέφεται αποκλειστικά με το δικό μου και επειδη πίνει ποσότητα και δεν κουράζεται να το παίρνει ο ύπνος πάνω στο βυζι μου ξυπνάει κάθε 3 ώρες περιπου. Έτσι έχω χρόνο και για τον μεγάλο μου και να μαγειρέψω και να φροντίσω τον σκύλο και να ποτίζω τα λαχανικά μου και φυσικά να έχει ο άντρας μου τα ρούχα της δουλειάς του έτοιμα (είναι 2 αλλάξεις ΜΟΝΟ) Γιατί δουλεύει όλη μέρα μπορεί και νύχτα. Όπως καταλαβαίνεται τους συντόνιζω όλους τελείως μόνη μου θα ήταν εκ των πραγμάτων αδύνατο να θυλασω κανονικά. Ξέρω ότι το γάλα μου μπορεί να μειωθεί με το θυλαστρο αλλά από το τίποτα καλό και αυτό, ήδη τα καταφέραμε ένα μηνΑ.

Διαφημίσεις

Πολύς ύπνος λέμε... Και έχω την αίσθηση ότι 2 φορές που ξύπνησε κ θηλάσαμε δν καλόφαγε αλλά μούγκα,.. Τι να πω...

Ναι κ μένα καλό μου φάνηκε... Ρε κορίτσια έχω την αίσθηση ότι το στήθος μου δε βγάζει γάλα.... Αλλα βγάζει όταν το πιέζω.. Το νιώθετε κ σεις;;;

Αν έχεις αυτή την αίσθηση με 60ml τι να πω κι εγώ που έβγαλα με το ζόρι 10... Ευτυχώς ήρθε ο παιδίατρος προχτές και πήραμε 400 γραμμάρια μέσα σε 1 εβδομάδα με σχεδόν αποκλειστικό θηλασμο, αλλιώς θα είχα πανικοβληθει! Και του είπα και για το θηλαστρο και μου είπε να μην το κάνω αυτό στον εαυτό μου γιατι θα νομιζω ότι δεν έχω γαλα...

Ασχετο, επειδη απο τοτε που γεννησα και την πάτησα με το θέμα του θηλασμου και το αφρολουτρο δεν εχω ξαναχρησιμοποιήσει αφρολουτρα και αποσμητικά, κολονιες κτλ και κοντευω να γινω νεαντερταλ, ποιά χρησιμοποιείτε ωστε να μην ενοχλώ και τον μπεμπάκο?

Κοριτσια θα βαλω τα κλαματα, εχω πάρει σχεδον ενα κιλο απο αυτά που ειχα απο τοτε που βγηκα απο το νοσοκομειο! Δεν το περιμενα!

Εγώ χρησιμοποιώ dove και στα 2... Εχει τύχει να θηλασω αμέσως μετα το μπανιο, καμία ενόχληση... Αλλα νομιζω κι εγώ καλό ειναι να χρησιμοποιείς το δικό του αφρόλουτρο η κάποιο με ουδέτερο άρωμα...

APaXp3.png

Ptg7p3.png

Καλησπέρα κορίτσια!!!! Σήμερα πάμε πάλι ανά μία ώρα....

Ήρθε η γιατρός ευτυχώς αφού την πήρα κ με άκουσε τόσο απελπισμένη! Σε 10 μέρας πήραμε 500 γραμμάρια με θηλασμό είπε στην ουσία γιατί το συμπλήρωμα που της δίνουμε είναι ελάχιστο. Μου πε ότι εχει εδραιωθεί ο θηλασμός μου και να μην το σταματήσω! Απλά επειδή η μικρή λίγο που ναι φαγανή λίγο που νιώθει ασφάλεια στο στήθος τρώει πολύ ή απλά πιπιλάει!!! Και να της δίνω μόνο μεσημέρι βράδυ συμπλήρωμα για να ξεκουραζόμαστε και οι 2. Επίσης εφ όσον ξέρω ότι έχει φάει να προσπαθώ να κρατάω 1,5-2 ώρες απόσταση από τα γεύματα και να την παλεύουμε με βόλτες κ πιπίλα!!!! Α και ότι γάλα έχω σίγουρα εφ όσον η μπέμπα έχει πάρει τέτοιο βάρος!!!

Να πω ότι δεν ηρέμησα ψέμματα θα πω!!!

AXrRp3.pngFYZzp3.png

Διαφημίσεις

Κ εγώ υπέφεραν πολύ στο πρώτο παιδί και γι αυτό ήμουν πολύ αρνητική στο θέμα θηλασμού αλλά ΚΑΝΕΝΑΣ δεν το καταλάβαινε (έξω από τον χορό πολλά τραγούδια λενε) ακόμη και έγκυος που ήμουν μόλις έλεγα ότι ΜΆΛΛΟΝ δεν θα το θηλάζω γουρλωνανε το μάτι λες και θα ληστεία Τράπεζα. Τελικά αποφάσισα να δοκιμάσω να δίνω στο μωρό το γάλα μου μόνο με μπουκάλι και να μην το βάλω καθόλου επάνω μου, κορίτσια σώθηκα και παραπάνω γάλα βγάζω και το έχω στην κατάψυξη και το μωρό τρέφεται αποκλειστικά με το δικό μου και επειδη πίνει ποσότητα και δεν κουράζεται να το παίρνει ο ύπνος πάνω στο βυζι μου ξυπνάει κάθε 3 ώρες περιπου. Έτσι έχω χρόνο και για τον μεγάλο μου και να μαγειρέψω και να φροντίσω τον σκύλο και να ποτίζω τα λαχανικά μου και φυσικά να έχει ο άντρας μου τα ρούχα της δουλειάς του έτοιμα (είναι 2 αλλάξεις ΜΟΝΟ) Γιατί δουλεύει όλη μέρα μπορεί και νύχτα. Όπως καταλαβαίνεται τους συντόνιζω όλους τελείως μόνη μου θα ήταν εκ των πραγμάτων αδύνατο να θυλασω κανονικά. Ξέρω ότι το γάλα μου μπορεί να μειωθεί με το θυλαστρο αλλά από το τίποτα καλό και αυτό, ήδη τα καταφέραμε ένα μηνΑ.

μπράβο σου και καλή υπομονή!

να ξέρεις ότι αν αντλείς με το θήλαστρο 6 φορές το 24ωρο και η μία από αυτές είναι τη νύχτα, το γάλα σου δεν θα μειωθεί, αντιθέτως...

Αν έχεις αυτή την αίσθηση με 60ml τι να πω κι εγώ που έβγαλα με το ζόρι 10... Ευτυχώς ήρθε ο παιδίατρος προχτές και πήραμε 400 γραμμάρια μέσα σε 1 εβδομάδα με σχεδόν αποκλειστικό θηλασμο, αλλιώς θα είχα πανικοβληθει! Και του είπα και για το θηλαστρο και μου είπε να μην το κάνω αυτό στον εαυτό μου γιατι θα νομιζω ότι δεν έχω γαλα...

Εγώ χρησιμοποιώ dove και στα 2... Εχει τύχει να θηλασω αμέσως μετα το μπανιο, καμία ενόχληση... Αλλα νομιζω κι εγώ καλό ειναι να χρησιμοποιείς το δικό του αφρόλουτρο η κάποιο με ουδέτερο άρωμα...

με σοκάρεις! να υποθέσω ότι δεν ήταν καλό το θήλαστρο;

κορίτσια, να ρωτήσω και κάτι άλλο...

το αφήσατε ή σκοπεύετε να το αφήσετε καθόλου το μωρό σε τρίτους για 2-3 ώρες και εσείς να λείπετε; (όχι δηλ. για μπάνιο ή ύπνο, αλλά π.χ. για ψώνια ή καφέ)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...