Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Μανούλες Ιουνίου 2014!!

mommyart

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πειναω παλι.. τι γινεται ρε κοριτσια;;; ετσι θα παει απο δω κ περα;;;;

Ναι απο ότι καταλαβαίνω έτσι πάει. Κι εγώ έφαγα στις οκτώ χυμό και μπανάνα και στις δέκα ξανάφαγα τοστ, και τώρα είμαι στο όριο!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Ναι απο ότι καταλαβαίνω έτσι πάει. Κι εγώ έφαγα στις οκτώ χυμό και μπανάνα και στις δέκα ξανάφαγα τοστ, και τώρα είμαι στο όριο!

κ γω ηπια τωρα ενα χυμο , ενα κριτσινι κ μια φετα τυρι - και δημητριακα πιο πρωι - και μια λιγουρα την εχω ακομα...........

ZZt2p3.png

JNFwp2.png

Διαφημίσεις

αργει κ αυτη η ανοιξη ρε γαμωτο! που χει κ ωραια φρουτα! βαρεθηκα τα μηλα κ τις μπανανες πια!!!!!!!!!! (και καλα, οτι τρωω φρουτα!)

Εμένα πάλι μου έχει ανοίξει η όρεξη για μανταρίνια, πορτοκάλια και ανανά! Τρώω σε απίστευτες ποσότητες! Πάντως τώρα που λες για άνοιξη και καμιά φραουλιτσα δεν θα με χαλούσε!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

εμενα τα μανταρινια / πορτοκαλια κλπ μ φερνουν ξινιλες...

κανα παγωτακι να φαμε βρε κοριτσια!!!!!!!!!

Κι εμένα αλλά δεν κρατιέμαι! ΛΙγουρα είναι αυτή! Ναι και στο παγωτό έχω ληγουρα! Σωστό!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

που μενετε κοριτσια;;

Λοιπόν για να γνωριστούμε

Είμαι η Ράνια, 32 χρονών, μένω Χαιδάρι, περιμένω γιο 1ο παιδί. Γεννάω στο Ρέα σιγουρα τελικά! Αυτά....Τι ξεχνάω?

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια μου καλά!! πω πω βρε γλωσσούδες πόσα γράψατε?? τα διάβασα όλα αλλά αδυνατώ να τα σχολιάσω 1ον γιατί τα ξέχασα (χαχχα έχω γίνει λίγο χρυσόψαρο τελευταία) κ 2ον γιατί φτιάχνω κι ένα κέικ παράλληλα έτσι για την λιγούρα!!

για τα φρούτα μόνο...ενα θα σας πω...χθες το βράδυ ήθελα καρπούζι :shock::shock: κ που να το βρεις τέτοια εποχή??!!! σαν να το μύριζα ήταν!!

α επίσης τώρα που πήγα στον φούρνο(εστία) για κουλούρια τους ρώτησα αν τα παγωτά έχουν μέσα αυγά κ μου είπαν όχι! αλλά κ να είχαν μου είπαν να ξέρεις πως παστεριώνονται σαν το γάλα!! οπότε ορμάμε άφοβαααααααααα

lZDVp3.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου καλά!! πω πω βρε γλωσσούδες πόσα γράψατε?? τα διάβασα όλα αλλά αδυνατώ να τα σχολιάσω 1ον γιατί τα ξέχασα (χαχχα έχω γίνει λίγο χρυσόψαρο τελευταία) κ 2ον γιατί φτιάχνω κι ένα κέικ παράλληλα έτσι για την λιγούρα!!

για τα φρούτα μόνο...ενα θα σας πω...χθες το βράδυ ήθελα καρπούζι :shock::shock: κ που να το βρεις τέτοια εποχή??!!! σαν να το μύριζα ήταν!!

α επίσης τώρα που πήγα στον φούρνο(εστία) για κουλούρια τους ρώτησα αν τα παγωτά έχουν μέσα αυγά κ μου είπαν όχι! αλλά κ να είχαν μου είπαν να ξέρεις πως παστεριώνονται σαν το γάλα!! οπότε ορμάμε άφοβαααααααααα

Το θέμα Χρυσοψαρο με απασχολεί κι εμένα τελευταία! Ειλικρινά πρώτη φορά στη ζωή μου μου λενε πραγματα και ειλικρινά δεν θυμάμαι τι μου λενε!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

κοριτσια εγω πλεον δεν πειναω τοσο!! σας ακουω ολες που τρωτε και λεω εγω γιατι σταματησα να εχω προτιμησεις??:confused:

μηπως ειναι ανησυχητικο;;;;;;;;;;;;;;;;;:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

ZZt2p3.png

JNFwp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...