Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Μανούλες Ιουνίου 2014!!

mommyart

Recommended Posts

Κορίτσια έβγαλα με το θήλαστρο 60ml από τν ένα μαστό. Επειδή δν έχω ξαναβγάλει είναι οκ η ποσότητα,;;;;

Εμας η μπέμπα είναι όπως εγώ μωρό αλλά η μυτούλα κ τα μαλλακια είναι μπαμπάς!!!! Τα μάτια κ μας είναι απροσδιορίστου χρώματος!!!

Ειναι πολυ καλα μουντακι μου!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Πολύς ύπνος λέμε... Και έχω την αίσθηση ότι 2 φορές που ξύπνησε κ θηλάσαμε δν καλόφαγε αλλά μούγκα,.. Τι να πω...

Ναι κ μένα καλό μου φάνηκε... Ρε κορίτσια έχω την αίσθηση ότι το στήθος μου δε βγάζει γάλα.... Αλλα βγάζει όταν το πιέζω.. Το νιώθετε κ σεις;;;

AXrRp3.pngFYZzp3.png

καλησπέρα κορίτσια ..

σήμερα ζω εφιαλτική μέρα δεν έχω κλείσει μάτι δε ξέρω τι τον έχει πιάσει αλλά από τις 5 το πρωί κατάφερα να τον κοιμίσω στις 11:30 το πρωί... το τι γάλα έχει πιει δε λέγεται.. ανά μισάωρο έπινε και 30 γραμ. εκτός των κανονικών γευμάτων (90 γρ) που έφαγε 2 φορές λέτε να είναι κολικοί? και αν είναι έχει τέτοια επιθυμία για γάλα?

τι να πω.. σε κάποια φάση κλαίγαμε παρέα είχα φτάσει σε απόγνωση ρε τι αγκαλιά τι πορτ μπεμπε τι μαξιλάρι (τον βάζω κάποιες φορές και του αρέσει και κοιμάται εκεί πάνω) ρε τι απορροφητήρα τι ντουζάκι να χαλαρώσει τι πιπιλα... τιποτα!!! εκεί που χαλάρωνε εκεί πάταγε κατι τσιρίδες στο τέλος δε ξέρω αν ήταν από νύστα η από εξάντληση αλλά τον βάζω στο μαξιλάρι και κοιμήθηκε αχ ελπίζω να κοιμηθεί καμιά ώρα ακόμα νιώθω τα μάτια μου τόσο βαριά και ταυτόχρονα έχω τέτοια υπερένταση που δε ξέρω πως θα την βγάλω αν σήμερα η μέρα πάει έτσι.. πρώτη φορα μου το κάνει αυτο σερί 6 ώρες ξύπνιος

έχετε καμιά ιδέα τι να κάνω σε περίπτωση που πάει ετσι?

καλησπέρα κορίτσια ..

σήμερα ζω εφιαλτική μέρα δεν έχω κλείσει μάτι δε ξέρω τι τον έχει πιάσει αλλά από τις 5 το πρωί κατάφερα να τον κοιμίσω στις 11:30 το πρωί... το τι γάλα έχει πιει δε λέγεται.. ανά μισάωρο έπινε και 30 γραμ. εκτός των κανονικών γευμάτων (90 γρ) που έφαγε 2 φορές λέτε να είναι κολικοί? και αν είναι έχει τέτοια επιθυμία για γάλα?

τι να πω.. σε κάποια φάση κλαίγαμε παρέα είχα φτάσει σε απόγνωση ρε τι αγκαλιά τι πορτ μπεμπε τι μαξιλάρι (τον βάζω κάποιες φορές και του αρέσει και κοιμάται εκεί πάνω) ρε τι απορροφητήρα τι ντουζάκι να χαλαρώσει τι πιπιλα... τιποτα!!! εκεί που χαλάρωνε εκεί πάταγε κατι τσιρίδες στο τέλος δε ξέρω αν ήταν από νύστα η από εξάντληση αλλά τον βάζω στο μαξιλάρι και κοιμήθηκε αχ ελπίζω να κοιμηθεί καμιά ώρα ακόμα νιώθω τα μάτια μου τόσο βαριά και ταυτόχρονα έχω τέτοια υπερένταση που δε ξέρω πως θα την βγάλω αν σήμερα η μέρα πάει έτσι.. πρώτη φορα μου το κάνει αυτο σερί 6 ώρες ξύπνιος

έχετε καμιά ιδέα τι να κάνω σε περίπτωση που πάει ετσι?

αν ειναι κολικοι χαρουλα μου θα κανεις υπομονη. μαλλον κολικους θα χει το μαναρακι σου. οταν φαει κ ρευτει, να τον βαζεις στα ποδια σου μπρουμυτα η να του χαιδευεις τη κοιλιτσα.

ZZt2p3.png

JNFwp2.png

Χαρούλα σε ποια βδομάδα είστε,;;; Αν τρώει κάθε μισή ώρα ίσως περνάει άλμα ανάπτυξης, όπως περάσαμε εμείς το σκ... Όλη μέρα φαί και γκρίνια και κλάμα σπαρακτικό αν την έβγαζα από το στήθος! Φαντάσου θήλαζα 16 ώρες!!! Θέλει υπομονή μπορεί να κρατήσει 2-3 μέρες..

AXrRp3.pngFYZzp3.png

Διαφημίσεις

Χαρούλα σε ποια βδομάδα είστε,;;; Αν τρώει κάθε μισή ώρα ίσως περνάει άλμα ανάπτυξης, όπως περάσαμε εμείς το σκ... Όλη μέρα φαί και γκρίνια και κλάμα σπαρακτικό αν την έβγαζα από το στήθος! Φαντάσου θήλαζα 16 ώρες!!! Θέλει υπομονή μπορεί να κρατήσει 2-3 μέρες..

ειμαστε στην 3 εβδομαδα, δηλαδη με το άλμα ανάπτυξης θα πρεπει να αυξησω την ποσοτητα του γευματός του? καποιες φορες μου τρώει 120 γρ. και άλλες 90.

εχω δοκιμάσει όλες τις μεθόδους.. σπαράζει το πουλάκι μου! το σημερινό πάντως ήταν το αποκορύφωμα για μενα.. δεν με έιχε μαθει σε τέτοια τερτίπια και μου φάνηκε! αφου να φανταστείτε δεν προλάβαινα να αποστειρώσω τα μπιμπερο έχοντας τον στην αγκαλιά μου.. δραμα.. ευτυχώς μολις προλαβα και εφαγα.. προς το παρον δεν έχει ξυπνήσει ακομα.. κατι πηγε να κάνει αλλα τον άλλαξα πλευρο και συνέχισε τον υπνάκο του..

μουσική τους βάζετε? εγω έχω μόνιμα ένα νανουρισμα να πα'ιζει στο you tube.. λεγεται :

2 Hours Lullaby ♫ Mozart effect - Baby Bedtime Music - Baby Einstein - Sleep

πάντως η βοηθεια απο 2ρο άτομο είναι ανεκτιμητη για οσες την έχουν..

Θα σου πει η παιδίατρός σου για τη διατροφή.... Σε νιώθω πέρασα έτσι ένα εφιαλτικό σκ τώρα κάπως ηρέμησε!! Η γιατρός μου είπε περνάνε στην 3η και την 6η!!! Μόνο τρώνε!!!!!

Ναι η βοήθεια είναι μεγάλο πράγμα εγώ που έχω τη μαμά μου ευγνωμονώ το θεο!!!!!!

Εγώ της τραγουδάω.... Αλλά θα το κόψω νην αρχίσει το παιδί μου τα ψυχολογικά απο τώρα!!!!!! :P

AXrRp3.pngFYZzp3.png

Πολύς ύπνος λέμε... Και έχω την αίσθηση ότι 2 φορές που ξύπνησε κ θηλάσαμε δν καλόφαγε αλλά μούγκα,.. Τι να πω...

Ναι κ μένα καλό μου φάνηκε... Ρε κορίτσια έχω την αίσθηση ότι το στήθος μου δε βγάζει γάλα.... Αλλα βγάζει όταν το πιέζω.. Το νιώθετε κ σεις;;;

Σημερα ριχνουμε κι εμεις πολυ υπνο, κοιμαται ο μικρος κοιμαται και η μαμα.

Ετσι νιωθω κι εγω με το γαλα αλλα δεν ισχυει!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

http://www.mitrikosthilasmos.com/2011/11/blog-post_9583.html

Οντως μεγάλο θέμα η βοηθεια, εγώ δεν έχω και οταν γυριζει ο αντρας μου απο την δουλειά στις 18,00 και αναλάβει να τον ταισει έστω 2 φορές ειναι λες και ξεκουραζομαι ολημερα!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Διαφημίσεις

Εγω βοηθεια οχι ιδιαιτερη... ενιοτε πλενει ο συζυξ τα πιατα, ετοιμαζει.τα μπιμπερο αλλες δουλειες....αρα εχω μεν βοηθεια, τωρα που το σκεφτομαι,αλλα οχι.κατι σε σταθερη βαση... ουτε κ θελω εξωτερικη βοηθεια ,τ ομολογω....θελω να δημιουργησουμε τις ισορροπιες μας ως οικογενεια!!!

Μoody, ελπιζω η γιατρος σου να κανει λαθος κ να ειναι την 5η εβδομαδα το αλμα αναπττξης...δε θα αντεξω νομιζω τα ιδια για πολυ.... καθε.μια.ωρα στα οπλα κ αντε, οταν κλεινει.το 3 ωρο κ ειναι για συμπληρωμα, κατι γινεται... οταν μιυ ξυπναει ομως μια, μιαμιση ωρα μετα κ δε χορταινει με το στηθος, τι την κανω;;;

twt6p2.png

Ασχετο, επειδη απο τοτε που γεννησα και την πάτησα με το θέμα του θηλασμου και το αφρολουτρο δεν εχω ξαναχρησιμοποιήσει αφρολουτρα και αποσμητικά, κολονιες κτλ και κοντευω να γινω νεαντερταλ, ποιά χρησιμοποιείτε ωστε να μην ενοχλώ και τον μπεμπάκο?

Κοριτσια θα βαλω τα κλαματα, εχω πάρει σχεδον ενα κιλο απο αυτά που ειχα απο τοτε που βγηκα απο το νοσοκομειο! Δεν το περιμενα!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Γεια σας κοριτσάκια μου!και εμεις πεινάμε πολυ..!!!με το ζόρι της κρατάω το τρίωρο για να φάει ξένο.ενδιαμεσα ειμαστε συνεχεια στο στήθος!καθε μεσημέρι και απόγευμα εχει κολικους αλλα ευτυχως για λιγο.κανουμε συνεχεια γελακια και βγάζουμε φωνούλες σα να θελουμε να μιλήσουμε!

LJqDp3.png

Rania εγώ χρησιμοποιώ noxezema και δεν έχω θέμα. Αφρόλουτρο lux με άρωμα λεβάντας δε φαίνεται να την ενοχλεί!!!

Δε το γλυτώσαμε το συμπλήρωμα. Αφού θήλασε 9:30, 10:30,11:30,12:30,13:30,14:30 και ξαναξύπνησε στις 15:40 της έδωσα γάλα όπου και ήπιε 75ml... Δεν καταλαβαίνω γιατί ξαναπέσαμε σ αυτό το τρυπάκι... Χθες δεν είχαμε θέμα σήμερα πάλι ξυπνάει και πεινάει ανά ώρα!!! Δεν παλεύεται νομίζω πραγματικά ότι τη βαςανίζω!

Τώρα θα βγάλω με το θήλαστρο γιατί το στήθος μου είναι πολύ βαρυ!

AXrRp3.pngFYZzp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...