Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Μανούλες Ιουνίου 2014!!

mommyart

Recommended Posts

Ράνια εγώ δε μπορώ... Μόλις κλαίει με πιάνει πανικός. Προ πιπίλας την έβαζα στο στήθος και ηρεμούσε τώρα λίγο πιπίλα λίγο αγκαλίτσα και βόλτα και ηρεμεί...

Κι εγώ το ιδιο κάνω και φοβαμαι μηπως κάνω λαθος!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τι λάθος κορίτσι μου;;;;; Από αγκαλιά κανείς δεν έπαθε τίποτα!!! Η ψυχολόγος που πέρασε στο μαιευτήριο μετά τη γέννα μου είπε έχε την αγκαλιά όλη μέρα...

Λάθος δεν είναι η αγάπη!!!

AXrRp3.pngFYZzp3.png

Τι λάθος κορίτσι μου;;;;; Από αγκαλιά κανείς δεν έπαθε τίποτα!!! Η ψυχολόγος που πέρασε στο μαιευτήριο μετά τη γέννα μου είπε έχε την αγκαλιά όλη μέρα...

Λάθος δεν είναι η αγάπη!!!

Ξερω κι εγώ βρε μουντάκι μου. Ολοι λενε οτι πρεπει να τον αφηνω για να μηνμαθαινει αγκαλια!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Alovesa θηλάζουμε περί τα 3/4 και κοιμάται περίπου 2 ώρες....

Στήθος δίνω πάντα εκτός από σήμερα το πρωί που ήμουν εκτός κ της έδωσε η μαμά μου ξένο... Ασε που η μικρή έχει αρχίσει καινούργια νάζια με το στήθος, τυλίγεται σα κουβαράκι, τεντώνεται... Δεν κάθεται σ ένα σημείο...

Ήρωας η αδελφή σου και μπράβο της... Εγώ δαν μπορώ... Αν κάνω 2ο δε νομίζω να ξεκινήσω καν το θηλασμό.... Δεν είμαι εγώ γι αυτά... Κι αν δεν ήταν τα πλεονεκτήματα για την υγεία της θα το χα ήδη κόψει... Ούτε πιο γεμάτη νιώθω, ούτε συναισθηματικά δένομαι με το μωρό παραπάνω... Το θηλασμό περίμενα για να δεθώ με το χελωνάκι...

Moody, εμενα παντως μου παιρνει καπου μια.ωρα (απο χθες) να θηλασει κ να πιει.μπιμπερο κ δεν κοιμαται ουτε 2 ωρο....

Οντως ηρωας, τωρα καταλαβαινω ποσο... αν δεν ηταν τα οφελη της υγειας ουτε εγω θα το παλευα..δε λεω, μαγικες στιγμεςμοταν δεννποναω κ θηλαζεινηρεμα χωρις.να τραβαει με το.στομα κ να.σπρωχνει μεντα χερια κ τανποδια... κ σε κοιταει κ στα ματια.. αλλα ειναι πολυ λιγες μπροστα σεντοσο πονο- προς το παρον.

twt6p2.png

Διαφημίσεις

Λοιπον για ν αδειτε προγραμμα, 14,30 θηλαζω 15.00 τρωει συμπληρωμα 40ml, 15.30 του δινω γαλα θηλασμου 20μλ και μολις του έδωσα 60ml συμπληρωμα. Τωρα φαινεται πως κοιμάται! Ολες τις φορες φαινεται πως χορταινει αφου μου φτυνει το μπιμπερο ή το στηθος! Τι να πω!

Ρανια εγω χθες ανακαλυψα τι εφταιγς κ ετρωγε μεχρινπροσφατα τοσο αργα απο το μπιμπερο κ απο προχθες τοσο.λιγο... ειχαν φθαρει οι θηλες των μπιμπερο κ δεν τραβουσε γαλα...απο χθες που την ψυλλιαστηκα κ πηρα καινουριες ειδαμε κ οι δυο την υγεια μας...τρωει οσο πριν αλλα σε λιγοτερο χρονο...

Βεβαια κ παλι δεν ξερω γιαφι ξυπναει συνεχεια... ισως της φταιει.η ζεστη κ δεν πειναει συνεχεια. :/

twt6p2.png

Δεν την αφηνω να κλαιει εννοειται!!!

Αλλα επειδη αγκαλια δε μπορω να την εχω συνεχεια, εχω αρχισει να τη βαζω κ στονκαροτσι κ καθεται κ εκει οποτε εχει ορεξη....βαζουμε τραγουδακια, την κουναω κ καπως ξεγελιεται....

Αλλα.το να τα αφησουμε να κλαινε τονθεωρω βαρβαρο....φανταζου να φωναζεις για βιβθεια κ να μην ανταποκρινεται κανεις!!!!! Φρικτο;;;;

twt6p2.png

Όχι δεν κακομαθαίνει κανείς από αγκαλιά... Σκέψου η μυρωδιά και η αφή είναι η μόνες αισθήσεις που λειτουργούν πλήρως τώρα... Θέλει να νιώθει ασφάλεια και αυτό το προσφέρει μόνο μια αγκαλίτσα!!! Όσοι λένε τις γνωστες ηλιθιότητες περί κακομαθημενιάς μάλλον είναι στερημένοι από αγκαλίτσα!!!!

AXrRp3.pngFYZzp3.png

Τα αφηνετε καθολου να κλαινε?

ποτε και για κανενα λογο!

η μαια μου χε πει πως το νεογεννητο μεσα σε αυτην την απεραντοσυνη κ του νεου κοσμου που ερχεται νιωθει μονο ενα ωραιο πραγμα... τη μαμα του!!!

ZZt2p3.png

JNFwp2.png

Και επανέρχομαι με τον πόνο μου!!! Η γιατρός μας είπε να δίνω συμπλήρωμα όταν γκρινιάζει πολύ και όταν δείχνει ότι πεινάει κάθε μία ώρα... Ως εδώ το χα να της πω... Θελω να τον κόψω φτάνει δεν αντέχω αλλο ελλά είπα άντε λίγο ακόμη... Μίλησα και με μια φίλη μανούλα το απόγευμα και μου δωσε κουράγιο....

AXrRp3.pngFYZzp3.png

Διαφημίσεις

για να χαλαρωσουμε κ μεις λιγο,για πειτε...

σε ποιον μοιαζουν τα νινακια σας;;;;

το δικο μου μαλλον μισο μισο. χειλη δικα μου, μυτη μπαμπα...ματια ειδωμεν! ακομα εχουν περιεργο χρωμα

ZZt2p3.png

JNFwp2.png

Κορίτσια έβγαλα με το θήλαστρο 60ml από τν ένα μαστό. Επειδή δν έχω ξαναβγάλει είναι οκ η ποσότητα,;;;;

Εμας η μπέμπα είναι όπως εγώ μωρό αλλά η μυτούλα κ τα μαλλακια είναι μπαμπάς!!!! Τα μάτια κ μας είναι απροσδιορίστου χρώματος!!!

AXrRp3.pngFYZzp3.png

Kαλημερα, σημερα κι εμεις κοιμηθηκαμε και φαινεται λες και τωρα γλαρωνει...για να δουμε!

Εμεις ειμαστε πιστο αντιγραφο του μπαμπα μας. Και ματια παρολο που εχουν περιεργο χρωμα ακομα στο φως φαινονται σαν καστανα! Κριμα γιατι ηταν το μονο που ηθελα να μου παρει!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...