Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Μανούλες Ιουνίου 2014!!

mommyart

Recommended Posts

Εγώ πάλι σκέφτομαι να υιοθετήσω βραδυ το συμπλήρωμα και τη μέρα ας θηλάζει... Το βραδυνό πραγματικά με σκοτώνει...

Ναι πρέπει να το δείτε μπορεί να μην τον χορταίνει... Δε γίνεται να πεινάει μισή ώρα μετά!!!!

Ααααααα εμείς είμαστε μέσα στν αέρα!!! Δίδυμος με ωροσκόπο ζυγό..... Τρέλα!!!!

AXrRp3.pngFYZzp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εγώ πάλι σκέφτομαι να υιοθετήσω βραδυ το συμπλήρωμα και τη μέρα ας θηλάζει... Το βραδυνό πραγματικά με σκοτώνει...

Ναι πρέπει να το δείτε μπορεί να μην τον χορταίνει... Δε γίνεται να πεινάει μισή ώρα μετά!!!!

Ααααααα εμείς είμαστε μέσα στν αέρα!!! Δίδυμος με ωροσκόπο ζυγό..... Τρέλα!!!!

Ειστε σιγουρο με ζυγο? Γιατι κι εμένα έτσι μου λεγανε και τελικά ειμαστε με ωροσκόπο σκορπιο!!!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Μιλαω για ενοχες,διοτι εχει δαιμονοποιηθει ως εχθρος του θηλασμου.

Εγω παλι εμπιστευομαι.την αδερφη μου που θηλασε αποκλειστικα 4 παιδια κ σε κανενα απ αυτα δεν ηταν η πιπιλα ανασταλτικος παραγων...

twt6p2.png

Διαφημίσεις

A,.ειχε μεινει.στο ποστ περι πιπιλας.η ενημερωση...

Βρηκατε κιολας ωροσκοπο βρε θηρια;;; ποτε.προλαβατε;;

Moody, καθε ποσο τρωει με το θηλασμο;

Αν ειναι.να εφαρμοσεις.αυτο που λες εγω προτεινω να θηλαζεις κιολας το βραδυ πριν το μπιμπερο...με το μπιμπερο,ετσι κ αλλιως λογικα θα αργει περισσοτερο να ξυπνησει. Αλλιως μηπως εχεις προβλημα με το στηθος..εγω πχ μπαινω σε πειρασμο καποιες φορες να δωσω κατευθειαν μπιμπερο αλλα ηνπιεση στο.στηθος.ειναι.απαγορευτικη...

Ρανια, μηπως.θελει.μεγαλυτερη ποσοτητα;

Για πες μας τι θα σου πει.ο.γιατρος...

twt6p2.png

A,.ειχε μεινει.στο ποστ περι πιπιλας.η ενημερωση...

Βρηκατε κιολας ωροσκοπο βρε θηρια;;; ποτε.προλαβατε;;

Moody, καθε ποσο τρωει με το θηλασμο;

Αν ειναι.να εφαρμοσεις.αυτο που λες εγω προτεινω να θηλαζεις κιολας το βραδυ πριν το μπιμπερο...με το μπιμπερο,ετσι κ αλλιως λογικα θα αργει περισσοτερο να ξυπνησει. Αλλιως μηπως εχεις προβλημα με το στηθος..εγω πχ μπαινω σε πειρασμο καποιες φορες να δωσω κατευθειαν μπιμπερο αλλα ηνπιεση στο.στηθος.ειναι.απαγορευτικη...

Ρανια, μηπως.θελει.μεγαλυτερη ποσοτητα;

Για πες μας τι θα σου πει.ο.γιατρος...

Εγώ παντως που δίνω μπιμπερό το στήθος το παιρνει κανονικα! Μονο τις μερες που πλενομουν με αφρολουτρο δεν το ήθελε καθολου! Ουτε η πιπίλα μας εκοψε τον θηλασμο, ισα ισα που δεν την πολυθελει! μονο οταν γλαρωνει μονο για να νομιζει οτι θηλαζει και την φτηνει με το που κοιμαται!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Alovesa θηλάζουμε περί τα 3/4 και κοιμάται περίπου 2 ώρες....

Στήθος δίνω πάντα εκτός από σήμερα το πρωί που ήμουν εκτός κ της έδωσε η μαμά μου ξένο... Ασε που η μικρή έχει αρχίσει καινούργια νάζια με το στήθος, τυλίγεται σα κουβαράκι, τεντώνεται... Δεν κάθεται σ ένα σημείο...

Ήρωας η αδελφή σου και μπράβο της... Εγώ δαν μπορώ... Αν κάνω 2ο δε νομίζω να ξεκινήσω καν το θηλασμό.... Δεν είμαι εγώ γι αυτά... Κι αν δεν ήταν τα πλεονεκτήματα για την υγεία της θα το χα ήδη κόψει... Ούτε πιο γεμάτη νιώθω, ούτε συναισθηματικά δένομαι με το μωρό παραπάνω... Το θηλασμό περίμενα για να δεθώ με το χελωνάκι...

AXrRp3.pngFYZzp3.png

Διαφημίσεις

Λοιπον για ν αδειτε προγραμμα, 14,30 θηλαζω 15.00 τρωει συμπληρωμα 40ml, 15.30 του δινω γαλα θηλασμου 20μλ και μολις του έδωσα 60ml συμπληρωμα. Τωρα φαινεται πως κοιμάται! Ολες τις φορες φαινεται πως χορταινει αφου μου φτυνει το μπιμπερο ή το στηθος! Τι να πω!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

καλησπέρα κορίτσια μου και απο μένα!

ο δικός μου με μόνο συμπλήρωμα είναι σουπερ.. έχει ωράριο ύπνου και ξυπνάει για να φάει.. ωστόσο τις τελευταίες ημέρες μας κάνει κάτι κόνξες βραδινές που μάλλον απ'οτι καταλαβαίνω οφείλονται σε κολικούς αλλά είναι εξαντλητικές... πάντως εμένα την πιπίλα την λατρεύει και δεν του τη στερώ σε καμιά περίπτωση όταν πρόκειται για την ηρεμία του! από γάλα έχω εκπλαγεί όσο πάει και αυξάνει ποσότητα έχουμε φτάσει να τρώμε και 150ml άντε να τον ρέψεις μετάκαλησπέρα κοριτσια μου και απο μένα!:rolleyes::roll:

Τα αφηνετε καθολου να κλαινε?

Ράνια εγώ δε μπορώ... Μόλις κλαίει με πιάνει πανικός. Προ πιπίλας την έβαζα στο στήθος και ηρεμούσε τώρα λίγο πιπίλα λίγο αγκαλίτσα και βόλτα και ηρεμεί...

AXrRp3.pngFYZzp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...