Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα κορίτσια και καλή Κυριακή να έχουμε!! Να σας ρωτήσω,ο στομαχόπονος είναι σύμπτωμα εγκυμοσύνης; από χθες το βράδυ νιώθω το στομάχι μου βαρύ λες και έχω φάει πέτρες και πονάει λίγο, δεν μου κάνει όρεξη να φάω τίποτα! Δεν είναι όμως σαν ναυτία ή ανακατοσουρα 

Μανούλες Ιουνίου 2014!!

mommyart

Recommended Posts

Εμένα χαμπάρι δεν παίρνει ράνια μου όταν κοιμάται κ βόμβα να πέσει δε θα ξυπνήσει... Όταν γαυγίζει το σκυλί λίγο συγκινείται κ κουνιέται αλλά δν ξυπνάει απαραίτητα

Στους θορύβους ουτε εμενα συγκινείται! Μονο οταν φευγω απο δίπλα έχουμε προβλημα! Εδω για καφέ πήγαμε, πετάχτηκα να δω κατι γυαλια μυωπίας δεκα λεπτα και γυρισα και τον ειχε ο πατερας του αγκαλια γιατι κλαψουριζε ενω μεχρι που εφυγα κοιμόταν βαρια! πολυ βαρια!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Alovesa μου αν εννοεις βελτίωση στο θέμα πόνου ναι οκ δεν πονάω πια... Μόνο εκεί που έχω την πληγή... Εγώ μιλάω για βελτίωση στη μείωση της διάρκειας του γεύματος αλλά και στην αύξηση των ωρών ενδιάμεσα.... Και δε μιλάω προφανώς για προγραμματισμό, αλλοίμονο 20 ημερών είμαστε αύριο, αλλά τουλάχιστον να κοιμάται λίγο ενδιάμεσα.... Αυτή έχει κοιμηθεί εδώ κ 48 ώρες το πολύ ένα 12 ωρο!!!!! Άσε που θηλάζει κ 3ωρα.... Τώρα θηλάζουμε απο τς 15:30 κ ακόμη δν ξέρω αν τελειώσαμε....

Μήπως φταίει για τον πόνο στις θηλές και η μεγάλη διάρκεια του θηλασμού; Εμένα μου είπε ο παιδίατρος 15 λεπτά σε κάθε στήθος είναι υπέρ αρκετά και όντως το τηρώ και κοιμάται ακόμα και 4ωρα έτσι... φυσικά υπάρχουν και φορές που μπορεί να ξαναθηλάσω μετά από 40 λεπτά αφού έχει τελειώσει το γεύμα, αλλά ίσως να είναι δίψα λόγω ζέστης, όχι οτι δεν έχει χορτάσει...

ε ναι. αδιαθετησα!!!

Κιόλας; Τα λόχεια πότε σου σταμάτησαν; θηλάζεις;

Ευτυχώς που διάβασα οτι δίνετε πιπίλα γιατί σχεδόν κλαίω κάθε φορά που του δίνω, από τις τύψεις... αλλά τον νανουρίζει όταν όλα του φταίνε (όχι πάντα βέβαια)...

Επίσης, πώς εξηγείται το γεγονός οτι κάθε βράδυ το "τελευταίο" ας πούμε γεύμα μας γύρω στις 11 το παίρνουμε από το μπουκάλι γιατί το στήθος δε μας φτάνει; Μπορεί δηλαδή να έχει θηλάσει κανονικά και συχνά πιο πριν αλλά εκείνη την ώρα μας πιάνουν τα διαόλια μας... Υπάρχει περίπτωση να μην έχω αρκετό γάλα εκείνη την ώρα; π.χ. λόγω κούρασης;

APaXp3.png

Ptg7p3.png

θηλαζω λιγο πια, δινω συμπληρωμα!

λοχεια ειχα 20 μερες...κ χθες μου ρθε κανονικα περιοδος!

εδω κ μερες ειχα πονους περιοδου κ λιγο αιμα στο σκουπισμα μονο...

αντε βρε, παμε για τη κορη!

ZZt2p3.png

JNFwp2.png

Διαφημίσεις

Dorita εμένα η γιατρός μου είπε μισή ώρα στον κάθε μαστό, με τη λογική πάντα ότι στο 2ο στήθος κρατάει λιγότερο γιατί έχει ήδη χορτάσει. Επίσης μας είπε ότι συνήθως στο 20 λεπτο έχουν φάει αλλά εγώ επιμένω στο ίδιο στήθος παραπάνω γιατί στο πίσω πίσω γάλα είναι το λίπος που τα θρέφει. Στο 2ο στήθος επιμελνω κανα δέταρτο αν το παρατήσει τη βάζω για ύπνο. Πάντως από τότε που το κάνω έτσι τα κακά μας είναι καλυπτερα σε υφή και είναι κιτρινωπά όχι πράσινα. Τα κιτρινωπά λένε δείχνουν ότι τρώει λίπος!!!

Σήμερα που τη ζύγισα όχι βέβαια με τη ζυγαριά του γιατρού, είναι πάνω 400 γραμμάρια !!!

AXrRp3.pngFYZzp3.png

Εμενα γυναικολογος, παιδιατροι στο νοσοκομειο, παιδιατρος εξωτρρικος κ η αδερφη μου μου παν 10 λεπτα στο καθενα. Ο παιδιατρος ειπε οτι το πρωτο πενταλεπτοντρωνε το 80% . Τα κακα μουσταρδι με σπορακια ειναι..εν τω μεταξυ, παραπανω δεν καθεταινκιολας...

twt6p2.png

Ευτυχώς που διάβασα οτι δίνετε πιπίλα γιατί σχεδόν κλαίω κάθε φορά που του δίνω, από τις τύψεις... αλλά τον νανουρίζει όταν όλα του φταίνε (όχι πάντα βέβαια)...

Επίσης, πώς εξηγείται το γεγονός οτι κάθε βράδυ το "τελευταίο" ας πούμε γεύμα μας γύρω στις 11 το παίρνουμε από το μπουκάλι γιατί το στήθος δε μας φτάνει; Μπορεί δηλαδή να έχει θηλάσει κανονικά και συχνά πιο πριν αλλά εκείνη την ώρα μας πιάνουν τα διαόλια μας... Υπάρχει περίπτωση να μην έχω αρκετό γάλα εκείνη την ώρα; π.χ. λόγω κούρασης;

Μηπως ειναι το μωρο κουρασμενονκ δε μπορει να θηλασει;

Τελικα για ποσα νιωθουμε τυψεις.... ακομη κ για την πιπιλα...οχι, εγω την απενεχοποιησα...τη χρησιμοποιω μονο σε εκτακτες περιπτωσεις αλλα εκει αποδεικνυεται σωτηρια...δε θα βοηθουσε κατι αλλο, οποτε....;

twt6p2.png

Διαφημίσεις

Ράνια σε νιώθω... Και μένα ή δεν κοιμάται κ γκρινιάζει και δε θέλει και πιοίλα μόνο βυζι, ή ευτυχώς κάποιες φορές κάθεται ήσυχη κ χαζεύει!!! Και μη φανταστείς ότι κ το βράδυ κοιμάται καλά....

AXrRp3.pngFYZzp3.png

Ράνια σε νιώθω... Και μένα ή δεν κοιμάται κ γκρινιάζει και δε θέλει και πιοίλα μόνο βυζι, ή ευτυχώς κάποιες φορές κάθεται ήσυχη κ χαζεύει!!! Και μη φανταστείς ότι κ το βράδυ κοιμάται καλά....

Ετσι ειμαστε και εμεις, μονο που και το βυζι το βαζει στο στομα και οταν εχει πονάκια σφιγγεται και τραβάει μαζι και το βυζι!!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Α τι ωραία που περνάς.... Να δω τι θα κάνουμε όταν αρχίσουν και τα δόντια, αν θηλάζουμε ακόμη, που για μένα απίθανο το κόβω...

Ποτέ δεν ξέρεις. Εγώ σκέφτομαι να του κρατήσω απλώς ένα σταθερό θηλασμο πχ πρωί μεσημέρι βραδυ!

Θα μιλησω την πέμπτη με την παιδίατρο για το συμπληρωμα γιατί δεν τον κρατάει καθολου. Φαντασου οτι δίνω συμπληρωμα και μετά απο μισή ώρα θηλάζω κανονικά!

Βρε μουντάκι μου η δική σου τι ωροσκόπο έχει? Μηπως το κοίταξες?

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...