Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 35 λεπτά , Alex@ είπε:

Μου ειχανε πει τελευταίο γεύμα στις 7 το απόγευμα  κάτι ελαφρύ να φάω ομως, ούτε νερό. Το πρωί έγινε η ωοληψία, λογω ελαφριάς αναισθησία πρέπει να είναι άδειο το στοναχι.  Πάρε κ ρώτα τις μαιες θα σου δώσουν οδηγίες. Καλή επιτυχία!!!

Έχει να κάνει με την ώρα που έχεις κάνει την ovitrelle. Εμένα συνήθως μου έλεγαν κάτι ελαφρύ μέχρι τις 8 το απόγευμα, νερό μέχρι τις 12 το βράδυ. Βέβαια δεν είχα κάνει ποτέ ωοληψια πριν τις 10 το πρωί. Επίσης με ελάχιστο νερό δεν παραλείπεις να πάρεις το χάπι του θυρεοειδη σου το πρωί της ωοληψιας. 

Μανούλες Ιουνίου 2014!!

mommyart

Recommended Posts

Αλλο.θεμα.αυτο... εμεις βγαζουμε γενικως γαλα, κ εχουμε υπερηψωσει κ το στρωμα... αναρρωτιεμαι, σ αυτη την περιπτωση λογικα πρεπει να την κραταμε κ.στο.μητρικο γαλα για 20 λεπτα η να ρευτει ε; γιατι εχω διαβασει οτι με το μητρικο δεν ειναι απαραιτητο...

Παντως Rania, εμενα ο.παιδιατρος μου χει πει συμπληρωμα οχι νωριτερα απ το 3ωρο.γιατι ειναι βαρυ. Αλλα, αν καποιο.παιδακι τρωει μονο συμπληρωμα, τι κανεις; τ αφγνεις να πειναει;

εγω τον ρευω και στο μητρικο. εμενα με το μητρικο δεν χορταινει. συμπληρωμα τρωει καθε περιπου διωρο. να το αφηνω να κλαιει για να παει τριωρο? δεν νομιζω.

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Και το.δεν-ξερω-τι-θελω συνεχιζεται...

Ξυπναει, κανει.σα δαιμονισμενο, λες κ.εχει να φαει.χρονια, ουρλιαζει σπαρακτικα κ μολις τη βαλω στο.στηθος η της κανω γαλα το κοβει στον υπνο....το.στγθος καταπονειται, το.γαλα.το.πεταω κοιμαται.οσο.περιμενω να ρευτει, χορταινει υπνο η κυρια κ μολις την αφησω φτου κ απ.την αρχη...

Δυσκολα τα πραγματα...

twt6p2.png

Και τον διακόπτω και τον ρεύω συχνά! Εχω τα μπιμπερό της nuk με την ορθοδοντική πιπίλα. Τι να πω!

κι εγώ αυτά είχα, τα μικρά των 125ml.

στην αρχή όμως δε χρησιμοποιούσα τη θηλή (μη με κοροϊδέψεις) το έδινα με σύριγγα οπότε έλεγχα και τη ροή... όταν λοιπόν τα χρησιμοποίησα κανονικά είδα τεράστια διαφορά, το παιδί έπινε πιο πολύ, ρευόταν σαν μπεκρής και άρχισαν και τα πονάκια γιατί έπαιρνε αέρα. τώρα τα έχω για ώρα ανάγκης και πάλι βλέπω διαφορά στο ρέψιμο. το chicco (το πλαστικό των 250ml με την κλίση όχι ίσιο) μπορεί και το ελέγχει πιο εύκολα και ρεύεται πιο ήπια... πονάκια δεν έχουμε πλέον.

Διαφημίσεις

Ξυπναει, κανει.σα δαιμονισμενο, λες κ.εχει να φαει.χρονια, ουρλιαζει σπαρακτικα κ μολις τη βαλω στο.στηθος η της κανω γαλα το κοβει στον υπνο....το.στγθος καταπονειται, το.γαλα.το.πεταω κοιμαται.οσο.περιμενω να ρευτει, χορταινει υπνο η κυρια κ μολις την αφησω φτου κ απ.την αρχη...

Δυσκολα τα πραγματα...

κι εμένα μου τα έκανε αυτά χθες... θεωρώ ότι θέλει να κοιμηθεί και δεν μπορεί, θέλει νανούρισμα διαρκείας... στο τέλος δεν άντεξα και ναι το ομολογώ έδωσα πιπίλα! ε, μέσα σε ένα τέταρτο ταβλιάστηκε για ώρες!

σήμερα τον νανούρισα με κούνημα σε ρηλάξ+πιπίλα, από τις 11 ακόμα κοιμάται με ένα μικρό διάλειμμα για φαγητό!

Καλημέρα κορίτσια... Πήρα μισή ευχή σήμερα,βγήκα και λίγο έξω και ομολογώ άλλαξα λίγο διάθεση.. Ούτε όνομα με ρώτησαν πάντως ούτε μου είπε ο παπάς τίποτα, μόνο μου είπε να μη βγάλω το μωρό πριν τις 40... Λες και σκόπευα έτσι άστατα που τρώμε....

Πήρα την παιδίατρο γιατί χτες ειδικά ζήσαμε μεγάλες στιγμές!!! Θήλαζε 15:30 με 0:00 με μία ώρα ύπνο και τελικά έδωσα συμπλήρωμα όπου ήπιε 100ml!!!!!!! Έφαγα φρίκη!!!'ν

Alovesa μου πε για άλματα ανάπτυξης στην 3η, 6η και 10η... Εμείς είμαστε στην 3η αύριο γι αυτό περάσαμε όλο αυτό το πανηγύρι το σκ!!! Κρατάνε λέει έως και 4 μέρες, τα πιάνει ακατάπαυστη λαιμαργία κ υπερένταση... Το κάνουν λέει για να ενεργοποιήσουν το στήθος να παράγει περισσότερο γάλα... Τι να πω!!! Μου είπε όταν δεν την παλεύω συμπλήρωμα για να μη με βγάλει νομ άουτ και υπομονή! Όσο για προγραμματισμό μου πε να μην περιμένω νωρίτερα από το μήνα ή και τις 50 μέρες ακόμη!!!! Ωραία θα περάσουμε ε;;;;;; Σήμερα πάντως είμαι πιο ήρεμη, τρώει πιο καλά από το στήθος και ναι κοιμάται!!!!!!!!!!!!

AXrRp3.pngFYZzp3.png

Α επίσης της είπα που την παίρνει ο ύπνος πιπιλώντας το ατήθος και μου πε να βάλουμε πιπίλα, μόλις νανουριστεί ίσα που να κοιμηθεί κ να τη βγάζουμε!!!! Πάντως η δικιά μου τη φτύνει μόνη της!

AXrRp3.pngFYZzp3.png

Εμ, ελα ντε;

Το θεμα ειναι.βεβαια οτι εμενα κανα δυο φορες εκανε εμετο-ρουκετα, κ απο.κει οι οδηωιες...

Κι εμενα κοριτσι μου, κι εχθες το βράδυ ειχαμε μεγάλο θέμα γιατί ετρωγε και τα εβγαζε μετά απο δυο ώρες! ΕΙμαι ξύπνια ολο το βράδυ για να κοιτάω αν έχει κανει εμετο!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Διαφημίσεις

Δυσκολα τα πραγματα...

Δεν μου λες, το ιδιο παιδί έχουμε?

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Κι εμεις πιπίλα δινουμε απο την πρωτη μερα που ηρθαμε απο το νοσοκομείο! Αυτή τη στιγμή μόλις κατάφερα να τονκοιμήσω λιγο με πιπίλα και κάτω απο τον απορροφητήρα. Απορώ αν κοιμήθεί πάνω απο τέταρτο! Σήμερα ειμαστε με ύπνους του τέταρτου και αυπνίες της ώρας!

Εχουν πεσει τα χέρια μου γιατί εχει βαρύνει.

Εγώ κορίτσια το εβγαλα το μπεμπάκι το σάββατο! Ελεγα οτι δεν θα το εβγαζα αλλά δεν είχα άτομο να το κρατήσει και ετσι ήπιαμε ολοι μαζί οικογενειακώς το πρώτο μας καφεδάκι έξω...... ο κύριος μετά απο πολλές μερες κοιμόταν ολο το πρωί και μας αφησε και ηπιαμε καφε ανενοχλητοι!

Ερώτηση, οταν φευγετε απο κοντά τους το καταλαβαίνουν? Ρε παιδιά ακομα και για κατουρημα να πάω και να κοιμάται βαριά τσουππππ ακουω απο μέσα ουααααααααααααα!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...