Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια καλημέρα! Είμαι καινούρια εδώ! Είναι η πρώτη μου προσπάθεια!Εχω αγοράσει τις ενέσεις menopur,και θα ήθελα να ρωτήσω αν μας επιστράφει κάτι το ταμείο,και αν ναι πως γίνεται αυτο.

Δεν έχω περάσει από επιτροπή.

Σας ευχαριστώ πολύ!Ευχομαι σε ολες να γεμισουν οι αγκαλιες σας με ενα μωράκι!  

Μανούλες Ιουνίου 2014!!

mommyart

Recommended Posts

Καλημέρα τι κανετε μανούλες?

Μολις κοιμηθηκε ο μεγαλειοτατος μετα απο 100γρ γαλατάκι και ειπα να μπω να δω νεα σας!

Εγώ κλείνω 20 μέρες την ερχόμενη Τετάρτη όπου θα κανονίσω και εγώ να φέρω παπά για την ευχή! Δε ξέρω για σας βρε κορίτσια αλλά έχω αρχίσει να φρικάρω μέσα στους τέσσερις τοίχους όχι ότι θέλω να βγαίνω ξέφρενα έξω, αλλά να πάω για ένα καφέ με τον άντρα μου το σκ, να ψωνίσω τίποτα για μένα η κανα σουπερ μάρκετ κλπ.. ακόμα νιώθω ανασφάλεια μέχρι να πάρω την ευχή

Από αίμα εγώ έχω λίγα πράγματα αλλά εξακολουθώ να έχω σε καθημερινή βάση ξέρετε πόσο θα διαρκέσει? θέλω να πιστεύω ότι μέχρι να σαραντίσουμε θα έχει σταματισει!!

Όσο για τις πάνες, εμείς είμαστε οριακά πριν αλλάξουμε νούμερο, έχω ακόμα δυο κουτιά από το 1 οπότε λέω μόλις τελειώσουν (εντός 2-3 ημερών) να αλλάξω για το επόμενο νουμεράκι.

Από τα κιλά της εγκυμοσύνης πως τα πάτε ? εγώ πήρα συνολικά 18 κιλά μέχρι που γέννησα και μέχρι στιγμής είμαι μείων 10 κιλα.. ελπίζω να φύγουν σύντομα και τα υπόλοιπα..

Για την κοιλιά σας έχουν προτείνει κάτι προκειμένου να μην κρεμάσει και γενικά για να μειωθεί άμεσα και χωρίς παρελκόμενα? εμένα μου συστήσαν μια συσφιγκτική κρέμα στο μαιευτήριο την οποία πήρα και βάζω καθημερινά 1 με 2 φορές την ημέρα.. ζώνη μου είπε ο γιατρός μου να μην πάρω.. η αλήθεια είναι ότι φεύγοντας από το μαιευτήριο φαινόμουν 6 μηνών έγκυος και πλέον πρέπει να φαίνομαι περίπου 4 μηνών .. άντε να φύγει γιατί δεν κουμπώνει τίποτα από τα ρούχα μου προ εγκυμοσύνης!!!

Άντε σας ζάλισα, περιμένω νεακια σας!!!!:P

ποια κρέμα σου πρότειναν?

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ποια κρέμα σου πρότειναν?

Λέγεται Soin Tonique Shilhouette της JYTA είναι Γαλλική εταιρία με τιμη μεαιυτηρίου είχε 59 euro. Δε ξέρω αν οφείλεται στη κρέμα αλλα δεν έχω δει πραδαρότητα και η κοιλια έχει μειωθεί αισθητα σε συντομο χρονικό διάστημα. μπορεί να παίζει ρόλο και το δέρμα τι να πω..

Καλημέρα!!!! Είχαμε ωραία νύχτα απόψε!!!! Τελικά πιάνει να την κρατάμε ξύπνια το απόγευμα κοιμάται 4 ωρα κ βάλε το βράδυ!!!!!

Για τα κιλά εγώ δν ξέρω να σας πω.... Ζώνη μου πε ο γιατρός να βάλω γιατί έχω χαλάρωση... Όταν κάνω δουλειές κ περπατάω... Ε δε τη φοράω κ πολύ συχνά μιας κ όλη μέρα ή θα θηλάζω ή θα κοιμάμαι (χο χο...) αλλά από δευτέρα που θα βγαίνω θα τη φοράω.... Είναι πολύ σφιχτή η αλήθεια είναι πάντως....

AXrRp3.pngFYZzp3.png

Καλημέρα!!!! Είχαμε ωραία νύχτα απόψε!!!! Τελικά πιάνει να την κρατάμε ξύπνια το απόγευμα κοιμάται 4 ωρα κ βάλε το βράδυ!!!!!

Για τα κιλά εγώ δν ξέρω να σας πω.... Ζώνη μου πε ο γιατρός να βάλω γιατί έχω χαλάρωση... Όταν κάνω δουλειές κ περπατάω... Ε δε τη φοράω κ πολύ συχνά μιας κ όλη μέρα ή θα θηλάζω ή θα κοιμάμαι (χο χο...) αλλά από δευτέρα που θα βγαίνω θα τη φοράω.... Είναι πολύ σφιχτή η αλήθεια είναι πάντως....

H ζώνη είναι σαν αυτές τις ελαστικές της γυμναστικής? ή είναι ειδική για μετά την γέννα?

Διαφημίσεις

Χαρούλα να σου πω δεν ξέρω... Εμένα μου την έφερε η πεθερά μου που την είχε άθικτη από τη δική της γέννα... Φαντάσου!!! Είναι ψηλή δηλ ξεκινάει από στομάχι κ καταλήγει λίγο πάνω από την ηβική χώρα... Ο γιατρός μ πε να πάρω αυτές που πιάνουν από αφαλό κ κάτω αλλά προτιμώ αυτή γιατί και η στομαχούμπα μου έχει ξεχειλώσει λίγο...

AXrRp3.pngFYZzp3.png

Καλημέρα τι κανετε μανούλες?

Μολις κοιμηθηκε ο μεγαλειοτατος μετα απο 100γρ γαλατάκι και ειπα να μπω να δω νεα σας!

Εγώ κλείνω 20 μέρες την ερχόμενη Τετάρτη όπου θα κανονίσω και εγώ να φέρω παπά για την ευχή! Δε ξέρω για σας βρε κορίτσια αλλά έχω αρχίσει να φρικάρω μέσα στους τέσσερις τοίχους όχι ότι θέλω να βγαίνω ξέφρενα έξω, αλλά να πάω για ένα καφέ με τον άντρα μου το σκ, να ψωνίσω τίποτα για μένα η κανα σουπερ μάρκετ κλπ.. ακόμα νιώθω ανασφάλεια μέχρι να πάρω την ευχή

Από αίμα εγώ έχω λίγα πράγματα αλλά εξακολουθώ να έχω σε καθημερινή βάση ξέρετε πόσο θα διαρκέσει? θέλω να πιστεύω ότι μέχρι να σαραντίσουμε θα έχει σταματισει!!

Όσο για τις πάνες, εμείς είμαστε οριακά πριν αλλάξουμε νούμερο, έχω ακόμα δυο κουτιά από το 1 οπότε λέω μόλις τελειώσουν (εντός 2-3 ημερών) να αλλάξω για το επόμενο νουμεράκι.

Από τα κιλά της εγκυμοσύνης πως τα πάτε ? εγώ πήρα συνολικά 18 κιλά μέχρι που γέννησα και μέχρι στιγμής είμαι μείων 10 κιλα.. ελπίζω να φύγουν σύντομα και τα υπόλοιπα..

Για την κοιλιά σας έχουν προτείνει κάτι προκειμένου να μην κρεμάσει και γενικά για να μειωθεί άμεσα και χωρίς παρελκόμενα? εμένα μου συστήσαν μια συσφιγκτική κρέμα στο μαιευτήριο την οποία πήρα και βάζω καθημερινά 1 με 2 φορές την ημέρα.. ζώνη μου είπε ο γιατρός μου να μην πάρω.. η αλήθεια είναι ότι φεύγοντας από το μαιευτήριο φαινόμουν 6 μηνών έγκυος και πλέον πρέπει να φαίνομαι περίπου 4 μηνών .. άντε να φύγει γιατί δεν κουμπώνει τίποτα από τα ρούχα μου προ εγκυμοσύνης!!!

Άντε σας ζάλισα, περιμένω νεακια σας!!!!:P

από αίμα κι εγώ που δεν έχω γάλα έτσι ήμουν και με το που συμπλήρωσα τις 20 μέρες άρχισαν τα καφέ, πλέον μόνο σερβιετάκι χρησιμοποιώ

από κιλά είχα βάλει 9, έχασα τα 8 την 1η εβδομάδα, δεν ξέρω πότε ακριβώς γιατί δεν είχα μυαλό για ζυγαριές, και τη 2η εβδομάδα ήμουν μείον ένα κιλό!

τελικά μήπως γι' αυτό δεν έχω γάλα; θυμάστε οι "ζαχαρούχες" που όταν έχανα κιλά με τη διατροφή ανησυχούσα για το θηλασμό; αχ, αυτό το προαίσθημα της μάνας, δεν μπορεί μια φορά να κάνει λάθος!

είμαστε περίπου 3500γρ, λέω τέλος της άλλης εβδομάδος να πάμε στο 2 ή έχουμε περιθώριο;

με το μωρό και τις αντλήσεις ούτε σκέφτομαι το έξω για την ώρα! απλά στεναχωριέμαι που όταν θα βγω θα έχει περάσει το μεγαλύτερο μέρος του καλοκαιριού...

Mardo εγώ πάντως που έκανα διατροφή διαβητη και έχασα 15 κιλά θηλάζω κανονικά κ έχω γάλα! Άσε που ο θηλασμός επιταχύνει την απώλεια των κιλών της εγκυμοσύνης... Οι αντλήσεις είναι πιθανόν να έχουν μειώσει το γάλα σου.. Δεν βάζεις καθόλου το μωρο στο στήθος;;; Αυτό θα δώσει το ερέθισμα για παραγωγή όχι το θήλαστρο

AXrRp3.pngFYZzp3.png

Mardo, δε νομιζω οτι υπαρχει καποιος τροπος να ξερουμε αν εχουμε γαλα η οχι... το θηλαστρο δεν ειναι κριτηριο, καθως η ποσοτητα που αντλουμε δεν εχει καμια.σχεση με τηννποσοτητα που τραβαει.το.μωρο...ψαχτηκα κι.εγω για να δω αν εχω η οχι, δεν μου δοθηκε καποια απαντηση...

Κοριτσια που δινετε συμπληρωμα: υπαρχει καποια κατα προσεγγιση ποσοτητα που πινουν αναλογα με την ηλικια τους;(εβδομαδες;).

Εγω μεχρι τωρα (4 εβδομαδων) της εκανα 90 γρ (οχι απο τγν αρχη φυσικα) αλλα απο.χθες.σαν να τεινει να το πιει ολο, οποτε μαλλον παω για 120. Αυτο συμβαινει επειδημεγαλωνει κ τρωει περισσοτερο η μειωνεται το γαλα μου οεο; δινω στηθος πριν απο.καθε συμπληρωμα κ αν πειναει κ ενδιαμεσα..

twt6p2.png

Α, απο κιλα ειχα παρει 8, βγηκα απο το νοσοκομειο -5 κ σε λιγοτερο απο εβδομαδα ειχα.χασει κ τα αλλα 3 κ σχεδον μισο.κιλο ακομη...

Μετα ομως αρχισα να τρωω, οποτς δεν ξερω τωρα τι.γινεται....

Νομιζω ομως οτι η λιτη διατροφη μου στην αρχη (νοσοκομειο: 1 μερα με ορο, 1 μερα με το τσαι κ μια με φιδε) υπονομευσε τηννπαραγωγη....στο σπιτι επισης αρχικα ετρωγα περιορισμενα...δεν ξερω αν ειναι τυχαιο αλλα απο τοτε που αποθρασυνθηκα νκμιζω οτι αυξηθηκε...

twt6p2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας μανούλες κ μπεμπάκια!! πως τα πάτε?? εμείς είμαστε καλά, με λίγες εξαιρέσεις όταν μας πιάνουν κολικοί, οι οποίοι μας ξεκίνησαν 15 ημερών...ευτυχώς έχουν μειωθεί αισθητά οπότε υπομονή κορίτσια όσες το περνάτε!

πήγαμε στον γιατρό προχθές κ κάναμε το 1ο μας εμβόλιο! είμαστε 4200γρ. περίπου ο καθένας κ 52 κ 56 εκ. αντίστοιχα (γεννηθήκαμε 2240 κ 2350 αν θέλετε να το βάλετε στη λίστα :D) μέσα σ'ένα μήνα πήραμε 1200γρ!!

εγω πάντως κορίτσια που έβγαζα με θήλαστρο ηλεκτρικό μια χαρά ήταν το στήθος κ ισχύει κι εδώ το ίδιο..όσο αντλείς αυξάνεται η παραγωγή!

πλέον τις νύχτες ξυπνάμε ανά 4ωρο αν κ τις τελευταίες μέρες τρώμε ανα 2,5 ωρες κ μάλλον υποψιάζομαι ότι περνάμε άλμα!!

εγώ κορίτσια πάντως έβγαινα κανονικά απ'την 1η στιγμή χωρίς ευχές κτλ...δεν τα πιστεύω αυτά...δλδ τα μωρά μου ήταν στο νοσοκομείο, δεν θα πήγαινα να τα δω?? τα μωρά τα έβγαλα στις 40 μέρες κι αυτό επειδή ήμουν εξαντλημένη κ δεν είχα αντοχές πιο πριν όχι γι'αλλο λόγο! εξάλλου ο παιδίατρος μου είχε πει οχι σε κλειστό χώρο αλλά στον φρέσκο αέρα καλό θα τους κάνει! αφήστε που παρατήρησα ότι ενω στο σπίτι είχαν γκρίνια με το που βγήκαμε ηρέμησαν!

για κιλα που λέτε πήρα 14 ,έχασα τα 12 στην κλινική κ τα αλλα 2 σε λίγες μέρες στο σπίτι...αίμα είχα αρκετο περίπου 2 εβδομάδες κ μετά λίγο αλλά είχα περίπου για 35 μέρες...κ την κυριακή μου ήρθε κ περίοδος κ μάλιστα με αρκετή ροη κ διάρκεια σε μέρες πράγμα που δεν το είχα...τράτζικ...τετάρτη εκλεισα να πάω στον γιατρό να με δει μετά την γέννα!

ζωνη φορεσα για 50 μερες κ μου την έδωσε ο ντοκ! με βοήθησε αρκετα λόγω καισαρικής! λίγο κοιλίτσα ακόμη έχω πάντως...πφφφ

Θωκάκι μου να σου ζήσει κορίτσι μου!!!!μπράβο που τα πάτε τόσο καλά!!!

ντοριτάκι να σου ζήσει κι εσένα!!!

φιλιά στα πατουσάκια!!

lZDVp3.png

Εμείς κλεισαμε σήμερα 22 μέρες και αφου μίλησα με τον παπά αποφάσισα αυριο να βγουμε μια βόλτα μαζί με τον μπέμπη. Δεν σας κρύβω ότι ειμαι ολο άγχος μην μου κρυώσει. Θα πάμε σε μια κοντινή καφετέρια νωρίς το πρωί για καφεδάκι. Δεν σας κρύβω οτι θα πάρω το συμπληρωμα μαζί αλλά λογικά θα πετάξω βυζί και θα θηλάσω δημόσια αν χρειαστει. Ειναι ευκαιρία να κάνουμε και λιγο topless, οι άλλες ειναι καλύτερες δηλαδή???:cool:

Αλοβεζάκι μου εμείς είμαστε ακόμα στα 60 Ml αλλά μετά απο ένα τέταρτο πέρνουμε και στηθος οπότε δνε μπορώ να κρίνω. Υπάρχουν μέρες που στο καπάκι του φτιάχνω άλλα 30 γιατί το μάτι μένει γαρίδα! Αν πεινάει θα του δώσεις κι αλλο μην το σκέφτεσαι!

Εγώ είχα πάρει κοντά στα 14 κιλά. Μολις βγήκα είχα χάσει τα 8, παλεύω για τα 6. Παλευω πολύ σκληρά, και για λογους σκληρής διατροφής τρώω πολλά γλυκά! :tongue: Οπότε προβλέπω να παίρνω πάλι αν δεν αυτομαστιγωθω! Ειλικρινά, αν και παντρευεται και ο αδερφος μου τον Αυγουστο, τα κιλά είναι το τελευταίο που με απασχολει.

Ζώνη κορίτσια μου δεν πήρα. Το σκεφτόμουν αλλά διάβαζα οτι δεν ειναι καλό τελικα. Ξερω κι εγώ, έχω μπερδευτεί! Πλαδαρότητα δεν έχω, αλλά το σημείο της τομής ειναι ακόμα λιγο πρησμένο! Κάνει να βάλω ζώνη? Ουτε κρέμα έβαλα λογω της τομής. Ξέρω κι εγώ.... Ο γιατρός μου δεν μου είπε κάτι.

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Γεια σου καρδουλα :) φιλακια στα μωρακια σου :)

Κοριτσια με καισαρικη, σας ειπε ο γιατρος σας να πατε να σας δει μολις σαραντισετε;

Εμενα στο νοσοκομειο μου ειπαν οχι, που ρωτησα.... δεν το.εχω ξανακουσει αυτο!!! Εκτος αν θεωρουν δεδομενο οτι θα παμε εξω εκει που μας παραμολουθουσαν απο πριν...

Για την κοιλια εμενα για ζωνη μου ειπαν οχι κ οι κρεμες δεν ξερω κατα ποσο μπορουν να βοηθησουν...9 μηνες καναμε να ξεχειλωσουμε, δεν περιμενω σε λιγες μερες να μαζεψω...θελει λιγο χρονο....

twt6p2.png

Κοριτσια με καισαρικη, σας ειπε ο γιατρος σας να πατε να σας δει μολις σαραντισετε;

Εμενα στο νοσοκομειο μου ειπαν οχι, που ρωτησα.... δεν το.εχω ξανακουσει αυτο!!! Εκτος αν θεωρουν δεδομενο οτι θα παμε εξω εκει που μας παραμολουθουσαν απο πριν...

Για την κοιλια εμενα για ζωνη μου ειπαν οχι κ οι κρεμες δεν ξερω κατα ποσο μπορουν να βοηθησουν...9 μηνες καναμε να ξεχειλωσουμε, δεν περιμενω σε λιγες μερες να μαζεψω...θελει λιγο χρονο....

εμενα θα με δει μετα απο 2 μηνες μου ειπε

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Εμας θα μας δει μόλις οταν 40ντησουμε θελει να μας δει και τους 3 , θα μου κάνει και τεστ παπ μου ειπε..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...