Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Lila86 είπε:

Καλημερα κορίτσι μου,καλή αρχή και όλα να σου πάνε καλά! Εμένα μου έχουν πει για το επίδομα εξωσωματικής από τον ΕΟΠΥΥ πως ένα από τα χαρτιά που χρειάζονται είναι η αποφαση έγκρισης φαρμάκων. Κάνε καλύτερα ένα τηλεφώνημα να στο διευκρινίσουν όμως γιατί δεν ξέρω να σου πω με σιγουριά με αγορά φαρμάκων πως γίνεται. Το ποσό είναι 352€ κάνοντας και τα δύο (ωοληψια+έμβρυομεταφορά) αλλιώς κάνοντας ένα από τα δύο είναι τα μισά.

Μιας και το αναφέρεις να πω κάτι που ίσως δε γνωρίζουν πολλά κορίτσια. Αν κάνεις την ωοληψια, καλό είναι να κάνεις γρήγορα την αίτηση για το επίδομα γιατί δέχονται μέχρι 6 μήνες από την απόδειξη πληρωμής! Εγώ δεν πήρα τίποτα από τον ΕΟΠΠΥ γιατί είχα κάνει την ωοληψια τον περασμένο Νοέμβριο και περίμενα να κάνω και την εμβρυομεταφορα για να κάνω τα χαρτιά και για τα δύο μαζί. Επειδή και η εμβρυομεταφορα καθυστέρησε και είναι εκτός του χρόνου της απόφασης της επιτροπής, χάνω και τα χρήματα της εμβρυομεταφορας... Κάπου εδώ να ευχαριστήσω το Ελληνικό κράτος για τη στήριξη που δίνει στις υπογονιμες γυναίκες... ζητώ η γραφειοκρατία άλλη μία φορά.... 

πρίν από 2 λεπτά , kate82 είπε:

Θα συμφωνήσω απλά εμάς οι ορμόνες έχουν χτυπήσει κόκκινο και όλα τα βλέπουμε μαύρα...όσο αφορά για την τουαλέτα εγώ να φανταστείς πηγαίνω καλύτερα από ότι πήγαινα μηδέν δυσκοιλιοτητα ,χαχαχχαχα

Αλήθεια? Τελικά ο κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός! Εδώ εγώ με κορτιζόνη και έχω χάσει κιλά και δεν είμαι και καθόλου πρησμένη!!! 

Μανούλες Ιουνίου 2014!!

mommyart

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Rania μου με το καλο κ στς 40... Έχω όμως μια απορία... Αν δν έχουμε αποφασίσει όνομα;;;

Α βρε κορίτσια από αίμα πώς πάτε;;;; Εγώ έχω ακόμη μπόλικο

Το δίνεις στην βαπτιση. Δεν ειναι υποχρεωτικό. Μονο αν το έχεις αποφασισει και για τους γονείς που δεν θελουν να φωνάζουν το παιδί μπεμπη μπέμπα. Ετσι κι αλλιως στην βάπτιση δινει την ιδια ευχη. Πάντως η βάπτιση δεν ειναι για να παιρνει το παιδί ονομα αλλά για να πάρει την θρησκεία. Εγώ δεν το ήξερα.

Κι εγώ έχω αίμα. Αλλες φορές αρκετό και άλλες λιγο, αλλά εχω ακόμα!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Το δίνεις στην βαπτιση. Δεν ειναι υποχρεωτικό. Μονο αν το έχεις αποφασισει και για τους γονείς που δεν θελουν να φωνάζουν το παιδί μπεμπη μπέμπα. Ετσι κι αλλιως στην βάπτιση δινει την ιδια ευχη. Πάντως η βάπτιση δεν ειναι για να παιρνει το παιδί ονομα αλλά για να πάρει την θρησκεία. Εγώ δεν το ήξερα.

Κι εγώ έχω αίμα. Αλλες φορές αρκετό και άλλες λιγο, αλλά εχω ακόμα!

Μωρέ το χουμε αποφασίσει αλλά επειδή άνθρωποι είμαστε και η βάφτιση αργεί γι αυτό το λέω... Τέλος πάντων το πολύ πολύ θα πω δεν το ξέρουμε ακόμη... :)

AXrRp3.pngFYZzp3.png

Μολις θηλασεις αδειασε τα κντα δυο με το θηλαστρο. Κ αμεσως να ξαναζητησει το μωρο, μεντο που θ αρχισει να ρουφαει θανπαραχθει γαλα.

Εμενα ειναι μεγαλυτερο το δεξι που προτιμαει, οχι το σριστερο που το σνομπατει...αισθητανμεγαλυτερο...

Δεν κανω αντλησεις. Θηλαστρο εχω ενα απλο που μου πληγωνει τις θηλες κ ετσι δεν το χρησιμοποιω.

Ο,τι μπορω βγαζω μεβτονχερι, οταν το νιωθω βαρυ.

Ευτυχως στο αριστερο τρεχει μονο του το γαλα οταν περισσευει η δενβπιανει η μπεμπα...αχ...βασανα...

Για αλλα ματζουνια...εγωνθα χργσιμοποιουσα μονο μετα απο συνενοηση μεντοννπαιδιατρο.ωκ βαλσαμολαδο λενε αλλα αννδιαβασεις για το βαλσαμοχορτο θα δεις οτι ειναι τοξικο....το δινεις να το φαει το βρεφακι;

Ευχαριστώ κοπέλα μου... Αύριο θα χω σακουλάκια και θα δοκιμάσω .... Αν και το θήλαστρό μου είναι χειροκίνητο και κουραστικό αλλά για λίγες φορές οκ... Ευχαριστώ πολύ!!!

AXrRp3.pngFYZzp3.png

Διαφημίσεις

Εγώ κοιμάμαι κανονικά αλλά με το παραμικρό ξυπνάω, ακούω μέχρι και το χέρι του αν το κουνήσει...

Οκ! Ρώτησα τον παιδίατρο! Η αλήθεια είναι οτι λόγω καισαρικής και επειδή κατέβηκε αρκετά γρήγορα το γάλα δεν χάσαμε πολύ βάρος, μόνο 100 γρ., και την μέρα που φύγαμε ήμασταν μόλις 25γρ. μείον από το βάρος γέννησης, οπότε σήμερα τον ρώτησα και μου είπε να τον αφήνω μέχρι 6 ώρες :roll:, εκτός κι αν νιώθω το στήθος μου να πετρώνει, αλλά και πάλι μου είπε να βγάζω με θήλαστρο (αλλά δεν θέλω να πάρω ακόμη, φοβάμαι μη μου κάνει ζημιά στο στήθος...).

μπράβο σας!

αν πάρεις χειροκίνητο, μόνο της medela το harmony αξίζει...

Διαφημίσεις

Βρε κοριτσια, ποση ωρα διαρκει ενα .... πληρες γευμα του μωρακιου σας;

Πληρες=θηλασμος+συμπληρωμα+ρεψιμο ( η εναλλακτικα κρατημα για 20λεπτο).

Της δικιας μου χαλαρα κανα 2ωρο...

twt6p2.png

Καλημέρα τι κανετε μανούλες?

Μολις κοιμηθηκε ο μεγαλειοτατος μετα απο 100γρ γαλατάκι και ειπα να μπω να δω νεα σας!

Εγώ κλείνω 20 μέρες την ερχόμενη Τετάρτη όπου θα κανονίσω και εγώ να φέρω παπά για την ευχή! Δε ξέρω για σας βρε κορίτσια αλλά έχω αρχίσει να φρικάρω μέσα στους τέσσερις τοίχους όχι ότι θέλω να βγαίνω ξέφρενα έξω, αλλά να πάω για ένα καφέ με τον άντρα μου το σκ, να ψωνίσω τίποτα για μένα η κανα σουπερ μάρκετ κλπ.. ακόμα νιώθω ανασφάλεια μέχρι να πάρω την ευχή

Από αίμα εγώ έχω λίγα πράγματα αλλά εξακολουθώ να έχω σε καθημερινή βάση ξέρετε πόσο θα διαρκέσει? θέλω να πιστεύω ότι μέχρι να σαραντίσουμε θα έχει σταματισει!!

Όσο για τις πάνες, εμείς είμαστε οριακά πριν αλλάξουμε νούμερο, έχω ακόμα δυο κουτιά από το 1 οπότε λέω μόλις τελειώσουν (εντός 2-3 ημερών) να αλλάξω για το επόμενο νουμεράκι.

Από τα κιλά της εγκυμοσύνης πως τα πάτε ? εγώ πήρα συνολικά 18 κιλά μέχρι που γέννησα και μέχρι στιγμής είμαι μείων 10 κιλα.. ελπίζω να φύγουν σύντομα και τα υπόλοιπα..

Για την κοιλιά σας έχουν προτείνει κάτι προκειμένου να μην κρεμάσει και γενικά για να μειωθεί άμεσα και χωρίς παρελκόμενα? εμένα μου συστήσαν μια συσφιγκτική κρέμα στο μαιευτήριο την οποία πήρα και βάζω καθημερινά 1 με 2 φορές την ημέρα.. ζώνη μου είπε ο γιατρός μου να μην πάρω.. η αλήθεια είναι ότι φεύγοντας από το μαιευτήριο φαινόμουν 6 μηνών έγκυος και πλέον πρέπει να φαίνομαι περίπου 4 μηνών .. άντε να φύγει γιατί δεν κουμπώνει τίποτα από τα ρούχα μου προ εγκυμοσύνης!!!

Άντε σας ζάλισα, περιμένω νεακια σας!!!!:P

Βρε κοριτσια, ποση ωρα διαρκει ενα .... πληρες γευμα του μωρακιου σας;

Πληρες=θηλασμος+συμπληρωμα+ρεψιμο ( η εναλλακτικα κρατημα για 20λεπτο).

Της δικιας μου χαλαρα κανα 2ωρο...

Eμένα αλοβεσάκι μου ο μπεμπης ειναι πολύ λαιμαργος. πρεπει πρωτα να πιουμε απο μπιμπερο να ηρεμησουμε και μιση ωρα μετα θελουμε στηθος. εκει καθομαστε απο δεκα λεπτα εως τρια τεταρτα, οποτε μπορει να το πιασουμε το δυωρο.

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Εμενα πρωτα στηθος- αντε να πιασει, αντε να μην την παρει ο υπνοε, αντε να μηννκλωτσαει κτλ... πες μιση ωρα.. κ μετα το μπιμπερο... μπορει να μας παρει 1-1,5 ωρα...κ μετα φτσικα το 20 λεπτο...

Δε θελω να της δινω πρωτα μπιμπερο γιατι μειωνεται η πεινα κ κοιμαται η χαζευει κ δεν παιρνεινστηθος... μετα απο τον2 ωρο ομως, σε κανα δεκαλεπτο, μισαωρο μπορει να θελει κ ενα ακομη σφηνακι στηθος... :/

twt6p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...