Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 25 λεπτά , kate82 είπε:

@Eternity καλημέρα λίγο έμεινε κορίτσι μου και θα σου ευχηθώ να έχεις μια θετικότατη χωριακη ,θα σου επιβεβαιωσουν τα κοριτσια εδω οτι ειμαι γουρλου ...και εγώ στα ίδια είμαι 5η μερα εμβρυομεταφορας και δεν νιώθω τίποτα ιδίως σήμερα τίποτα μόνο ένα σαν κάψιμο απαλό που είχα συνήθως πριν την περίοδο και πάλι μια με πιάνει μια μ αφήνει... θα δείξει αλλά είμαι προετοιμασμενη θεωρώ για όλα 

Μακάρι να σε έχω για γούρι μετά!!! Εμένα πιο πολύ με απογοητευουν οι απότομες αλλαγές, πρησμένο στήθος, μετά καθόλου. Δυσκοιλιότητα, τώρα πήγα τουαλέτα. Λες και έχει πέσει η προγεστερονη και άρχισε να λειτουργεί το έντερο. Βέβαια όλα αυτά μπορεί να είναι και βλακειες δικές μου. Πάντως αν διαβάσεις διαφορα σαιτ έχουν βάλει τα πάντα ως συμπτώματα εγκυμοσύνης!!! Αυτό που διάβασε από μια κοπέλα και νομίζω ότι έχει απόλυτο δίκιο είναι ότι φορές που ήταν έγκυος είχε συμπτώματα ίδια και με φορές που μπορεί να δεν ήταν. Τα συμπτώματα δημιουργούνται πιο μετά. 

Μανούλες Ιουνίου 2014!!

mommyart

Recommended Posts

O αφαλός στις πόσες μέρες σας έπεσε;

Εμάς ακριβώς στη βδομάδα τρίτη με τρίτη....

Κορίτσια που θηλάζετε σας τσούζουν οι θηλές σας;;; Καμιά ιδέα εκτός της purelan??? έχω κεραλοιφή κ μου είπαν ότι κάνει καλό αλλά δεν έχω βάλει ακόμη...

AXrRp3.pngFYZzp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Moody, να αφηνεις το στηθος γυμνο μετα τονθηλασμο να στεγνωνει με το γαλα κ το σαλιο τπυ μωρου πανω. Σε καμια περιπτωση μη χρησιμοποιεις επιθεματα- εκτος αννθες νανβγεις. Τη νυχτα αν μπορεις οταν κοιμασαι εχε το γυμνο.

Εγω ετσι ειδα λιγο φως...υπεφερα πριν.αυτες ηταν οινοδηγιες παιδιατρου αλλα κ σεβομαδς θηλασμου.

twt6p2.png

Εμάς ακριβώς στη βδομάδα τρίτη με τρίτη....

Κορίτσια που θηλάζετε σας τσούζουν οι θηλές σας;;; Καμιά ιδέα εκτός της purelan??? έχω κεραλοιφή κ μου είπαν ότι κάνει καλό αλλά δεν έχω βάλει ακόμη...

τσουζουν αλλα αλοιφω απλως γαλα.

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Διαφημίσεις

Τα πιτσιρίκια σας ξυπνάνε με τσιριδες ή ο δικός μου ειναι απλώς πολυ νευρικος? Μιλαμε για τσιρίδα. Η' αν θέλουμε γάλα δεν περιμένουμε, τσιριζουμε μεχρι να γινουμε κοκκινοι, φανταστειτε με τους κολικους πως γινομαστε!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Alovesaki τα κάνω αυτά που λες αλλά είπα μην υπάρχει και κανένα άλλο ματζούνι γιατί η μικρή μου κοψε κομμάτι στη δεξιά θηλή προχθές που δεν καθότανε σωστά και τώρα τσούζει... Έβαλα κεραλοιφή κ όντως με ανακούφισε... Την purelan να τη σκουπίζεις πριν θηλάσεις μας το λεγαν και οι μαίες...

Άλλη απορία... Πόσες ώρες χρείαζεται να γεμίσει το στήθος!!!;;; Θέλω να αντλήσω γάλα για να αποθηκεύσω τώρα που θα μπορώ να βγαίνω για να της το δίνει η μαμά μου... Απλά γονάμαι μήπως αντλήσω και μετά από λίγο θελει η μπέμπα να φάει και έχουμε θέμα... Σκέφτηκα να αντλήσω από τον ένα μαστό που δε θα φάει σε γεύμα της (η που θα φάει λίγο) αλλά θα φτάσει;;; Και τι ποσότητα θεωρείται ικανοποιητική;;;;;

Και μένα alovesa το δεξί είναι μεγαλύτερο από το αριστερό μιας και θηλάζουμε από αριστερά περισσότερο... Οι αντλήσεις δε σε βοηθούν να ισορροπήσεις;;;

AXrRp3.pngFYZzp3.png

Τα πιτσιρίκια σας ξυπνάνε με τσιριδες ή ο δικός μου ειναι απλώς πολυ νευρικος? Μιλαμε για τσιρίδα. Η' αν θέλουμε γάλα δεν περιμένουμε, τσιριζουμε μεχρι να γινουμε κοκκινοι, φανταστειτε με τους κολικους πως γινομαστε!

Α καλά εμείς όταν πεινάμε μας ακούει όλη η πολυκατοικία... Άσε που νομίζω ότι τώρα που μεγάλωσε κλαίει πιο δυνατά!!!!! Δυσανασχετεί πολύ και όταν αλλάζουμε φορμάκι...

AXrRp3.pngFYZzp3.png

Α καλά εμείς όταν πεινάμε μας ακούει όλη η πολυκατοικία... Άσε που νομίζω ότι τώρα που μεγάλωσε κλαίει πιο δυνατά!!!!! Δυσανασχετεί πολύ και όταν αλλάζουμε φορμάκι...

Αρα να μην αισθάνομαι οτι ο δικός μου μονο ειναι νευρικός? Εχθές τα επαιξα. Απο τις 23:00 μεχρι τις 2,30 δεν τον έκανα καλα. Αφου δεν άντεξα και τον παρεδωσα στον πατέρα του και πηγα και κοιμήθηκα στον καναπέ γιατί ηξερα οτι με τον εκνευρισμο που ειχα το παιδί δεν θα ηρεμουσε! Τον θήλαζα συνέχεια και μολις κοιμοταν και τον αφηνα κάτω τσιρίδα. Μετά του έδωσα συμπληρωμα. Σε μια ώρα εφαγε γυρω στα 150ml. Mετά πάλι τσιρίδα! Εμάς πάντως το μπάνιο το βράδυ μας ξαγρυπνάει!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Διαφημίσεις

εγω μολις δω στο 3ωρο να κουνιέται επικίνδυνα ετοιμάζω γαλατάκι. οπότε μόλις ξεκινήσει να ψιλοκλαψουριζει τον ταΐζω και είμαστε οκ χωρίς κλάματα. αν όμως δεν τον προλάβω... τότε αλλάζει και εμένα χρώματα... πολύ ανυπόμονος λες και τον είχα νηστικό μέρες..

Alovesaki τα κάνω αυτά που λες αλλά είπα μην υπάρχει και κανένα άλλο ματζούνι γιατί η μικρή μου κοψε κομμάτι στη δεξιά θηλή προχθές που δεν καθότανε σωστά και τώρα τσούζει... Έβαλα κεραλοιφή κ όντως με ανακούφισε... Την purelan να τη σκουπίζεις πριν θηλάσεις μας το λεγαν και οι μαίες...

Άλλη απορία... Πόσες ώρες χρείαζεται να γεμίσει το στήθος!!!;;; Θέλω να αντλήσω γάλα για να αποθηκεύσω τώρα που θα μπορώ να βγαίνω για να της το δίνει η μαμά μου... Απλά γονάμαι μήπως αντλήσω και μετά από λίγο θελει η μπέμπα να φάει και έχουμε θέμα... Σκέφτηκα να αντλήσω από τον ένα μαστό που δε θα φάει σε γεύμα της (η που θα φάει λίγο) αλλά θα φτάσει;;; Και τι ποσότητα θεωρείται ικανοποιητική;;;;;

Και μένα alovesa το δεξί είναι μεγαλύτερο από το αριστερό μιας και θηλάζουμε από αριστερά περισσότερο... Οι αντλήσεις δε σε βοηθούν να

ισορροπήσεις;;;

Μολις θηλασεις αδειασε τα κντα δυο με το θηλαστρο. Κ αμεσως να ξαναζητησει το μωρο, μεντο που θ αρχισει να ρουφαει θανπαραχθει γαλα.

Εμενα ειναι μεγαλυτερο το δεξι που προτιμαει, οχι το σριστερο που το σνομπατει...αισθητανμεγαλυτερο...

Δεν κανω αντλησεις. Θηλαστρο εχω ενα απλο που μου πληγωνει τις θηλες κ ετσι δεν το χρησιμοποιω.

Ο,τι μπορω βγαζω μεβτονχερι, οταν το νιωθω βαρυ.

Ευτυχως στο αριστερο τρεχει μονο του το γαλα οταν περισσευει η δενβπιανει η μπεμπα...αχ...βασανα...

Για αλλα ματζουνια...εγωνθα χργσιμοποιουσα μονο μετα απο συνενοηση μεντοννπαιδιατρο.ωκ βαλσαμολαδο λενε αλλα αννδιαβασεις για το βαλσαμοχορτο θα δεις οτι ειναι τοξικο....το δινεις να το φαει το βρεφακι;

twt6p2.png

Αρα να μην αισθάνομαι οτι ο δικός μου μονο ειναι νευρικός? Εχθές τα επαιξα. Απο τις 23:00 μεχρι τις 2,30 δεν τον έκανα καλα. Αφου δεν άντεξα και τον παρεδωσα στον πατέρα του και πηγα και κοιμήθηκα στον καναπέ γιατί ηξερα οτι με τον εκνευρισμο που ειχα το παιδί δεν θα ηρεμουσε! Τον θήλαζα συνέχεια και μολις κοιμοταν και τον αφηνα κάτω τσιρίδα. Μετά του έδωσα συμπληρωμα. Σε μια ώρα εφαγε γυρω στα 150ml. Mετά πάλι τσιρίδα! Εμάς πάντως το μπάνιο το βράδυ μας ξαγρυπνάει!

Ετσι κανουν ολα...τωρα που εχουν κνπονακια....αστα...

twt6p2.png

εγω μολις δω στο 3ωρο να κουνιέται επικίνδυνα ετοιμάζω γαλατάκι. οπότε μόλις ξεκινήσει να ψιλοκλαψουριζει τον ταΐζω και είμαστε οκ χωρίς κλάματα. αν όμως δεν τον προλάβω... τότε αλλάζει και εμένα χρώματα... πολύ ανυπόμονος λες και τον είχα νηστικό μέρες..

Εμεις δεν ξερουμε τι σημαινει ψιλοκλαψουρισμα! Απο τον υπνο αρχιζει και τσιριζει!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Αχ δεν σας ειπα. Ηρθε ο γνωστός μου παπάς σήμερα και πηρα την ευχή. Μπορούσαμε να κάνουμε και την ονοματοδοσία σήμερα αλλά θα την κάνουμε στις 40 μερες για να είναι και ο μπαμπάς μας μαζι. Απλώς μετά το ονομα δεν αλλάζει! Μου έδωσε μισή ευχή. Ολα αυτά που λενε οτι δεν μπορούμε να βγαίνουμε έξω, ή δεν βγαίνουμε με την δυση, ή δεν απλώνουμε ρούχα το βράδυ κτλ κτλ δεν ισχύουν. Ολα αυτά τα είχαν βγάλει κατά την τουρκοκρατία για να προστατεψουν τις γυναίκες από τις εξωτερικές δουλειες στα χωράφια και στις μέρες μας για ιατρικούς λόγους για να προστατευτεί η γυναίκα και το μωρό μέχρι να επανέλθει η μήτρα που κατα προσέγγισή θέλει 40 ημέρες και να δυναμώσει το ανοσοποιητικό του.

Αυτά έμαθα σήμερα.

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...