Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Eternity είπε:

Μιας και το αναφέρεις να πω κάτι που ίσως δε γνωρίζουν πολλά κορίτσια. Αν κάνεις την ωοληψια, καλό είναι να κάνεις γρήγορα την αίτηση για το επίδομα γιατί δέχονται μέχρι 6 μήνες από την απόδειξη πληρωμής! Εγώ δεν πήρα τίποτα από τον ΕΟΠΠΥ γιατί είχα κάνει την ωοληψια τον περασμένο Νοέμβριο και περίμενα να κάνω και την εμβρυομεταφορα για να κάνω τα χαρτιά και για τα δύο μαζί. Επειδή και η εμβρυομεταφορα καθυστέρησε και είναι εκτός του χρόνου της απόφασης της επιτροπής, χάνω και τα χρήματα της εμβρυομεταφορας... Κάπου εδώ να ευχαριστήσω το Ελληνικό κράτος για τη στήριξη που δίνει στις υπογονιμες γυναίκες... ζητώ η γραφειοκρατία άλλη μία φορά.... 

Αλήθεια? Τελικά ο κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός! Εδώ εγώ με κορτιζόνη και έχω χάσει κιλά και δεν είμαι και καθόλου πρησμένη!!! 

Καλά αλήθεια τώρα; Από την απόφαση δλδ των φαρμάκων μέχρι την μεταφορά πρέπει να είναι 6 μήνες για να πάρεις το επίδομα;; Καλά πόσο τραγικοί είναι επιτέλους.. εμάς δεν μας το ανέφεραν ποτέ.. επίσης να πω ότι κορίτσια κι εγώ πάω τουαλέτα κανονικότατα! Και όντως τα συμπτώματα κανονικά ξεκινάνε πιο μετά.. απλώς λόγω ορμονών έχουμε διάφορα..

πρίν από 1 λεπτό , Lila86 είπε:

Καλά αλήθεια τώρα; Από την απόφαση δλδ των φαρμάκων μέχρι την μεταφορά πρέπει να είναι 6 μήνες για να πάρεις το επίδομα;; Καλά πόσο τραγικοί είναι επιτέλους.. εμάς δεν μας το ανέφεραν ποτέ.. επίσης να πω ότι κορίτσια κι εγώ πάω τουαλέτα κανονικότατα! Και όντως τα συμπτώματα κανονικά ξεκινάνε πιο μετά.. απλώς λόγω ορμονών έχουμε διάφορα..

Ααααα κάτσε γιατί μπερδεύτηκα από την ωοληψια πρέπει να χουν περάσει 6 μήνες;

Μανούλες Ιουνίου 2014!!

mommyart

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

τσα!!!!

καλημέρα βρε πρώην συνεγκυούλες μου!!!!!τι μου κάνετε; χάθηκα λίγο ε;;;:( εεεε ήμουν αρκετό καιρό νοσοκομείο....εεεε ημουν αρκετά μπλε όπως καταλαβαίνετε....εεε τι τα θέλουμε τώρα αυτά;;;;εγώ πάντως Ράνια είχα περισσότερο άγχος στην εγκυμοσύνη....με το νινί μου τα βρίσκουμε μια χαρά πια....και όσο μεγαλώνει ακόμη περισσότερο!!!

Να σας ζήσουν τα μωράκια!!!Να είναι γερά και ευλογημένα στη ζωούλα τους!!!!

Εγώ γέννησα 28 Μαίου στις 1.40 τα ξημερώματα....φυσιολογικά χωρίς επισκληρίδιο :roll::roll: το χιλιοευχαριστήθηκα εν τέλει.....παρόλο που τα προγνωστικά με ήθελαν να γεννήσω με καισαρική και με ολική νάρκωση λόγω των αιμορραγιών που είχα....ο γιοκάκος μου σαν αναρχικό στοιχείο που είναι τα έκανε όλα μόνος του και μπαμ μπαμ....και μεάφησε να ζήσω αυτό το θαύμα....και να νοιώσω τις μπουρμπουλήθρες που σκάνε λίγο πριν δω το μωράκι μου....ήταν τέρμα μαγική στιγμή....αυτή...γιατί πριν πολύς πόνος...χα!

Γεννήθηκε στην 36η εβδομάδα λοιπόν (και όχι 26η παναγιά μου!!!)....2770 γρ.....ψηλός...ξανθός...γαλανομάτης....ΚΟΥΚΟΥΒΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!

θηλάζουμε αποκλειστικά....παχαίνει με πολύ γρήγορους ρυθμους....και μετά από άπειρα ξενύχτια και αγωνία αν τρώει όσο πρέπει....τώρα έχει αρχίσει και βρίσκει το ρυθμό του....δεν με δαγκώνει πια...είναι πιο ήρεμος....και πιο ήρεμη κι εγώ....τον κρατάω πιο γλυκά...στην αρχή σφιγγόμασταν κι οι δυο.....και γενικά είναι δύσκολος ο θηλασμός αλλά αξίζει.....για όσες θέλουν να το ξαναπροσπαθήσουν τον αποκλειστικό....να ξέρετε ότι είναι θέμα προσφοράς και ζήτησης....όσο περισσότερο τα βάζετε στο στήθος τόσο περισσότερο θα θηλάσουν και θα έχετε γαλατάκι...ακόμη κι αν πιπιλούν και δεν ρουφάνε γάλα....ακόμη κι αν κάθονται όλη μέρα....εγώ έχω κάτσει και 8 ώρες με τον μπέμπη έτσι!!!!!!!θέλει υπομονή και επιμονή και αυτοπεποίθηση....αλλά μετά γίνεται όμορφο πολύ....και πιο ήρεμο!!ελπίζω να σας έδωσα λίγη αισιοδοξία για όσες είστε έτοιμες να το παρατήσετε!

σας σκέφτομαι!

Καρδούλαααααααααααααααα να σου ζήσουν τα διδυμάκια μωρό μου!!!!σε είχα στο μυαλουδάκι μου συνέχεια!

σας φιλώ για την ώρα....φωνάζει το καθήκον!;)

καλό μεσημεράκι!

bhgdp3.png

τσα!!!!

καλημέρα βρε πρώην συνεγκυούλες μου!!!!!τι μου κάνετε; χάθηκα λίγο ε;;;:( εεεε ήμουν αρκετό καιρό νοσοκομείο....εεεε ημουν αρκετά μπλε όπως καταλαβαίνετε....εεε τι τα θέλουμε τώρα αυτά;;;;εγώ πάντως Ράνια είχα περισσότερο άγχος στην εγκυμοσύνη....με το νινί μου τα βρίσκουμε μια χαρά πια....και όσο μεγαλώνει ακόμη περισσότερο!!!

Να σας ζήσουν τα μωράκια!!!Να είναι γερά και ευλογημένα στη ζωούλα τους!!!!

Εγώ γέννησα 28 Μαίου στις 1.40 τα ξημερώματα....φυσιολογικά χωρίς επισκληρίδιο :roll::roll: το χιλιοευχαριστήθηκα εν τέλει.....παρόλο που τα προγνωστικά με ήθελαν να γεννήσω με καισαρική και με ολική νάρκωση λόγω των αιμορραγιών που είχα....ο γιοκάκος μου σαν αναρχικό στοιχείο που είναι τα έκανε όλα μόνος του και μπαμ μπαμ....και μεάφησε να ζήσω αυτό το θαύμα....και να νοιώσω τις μπουρμπουλήθρες που σκάνε λίγο πριν δω το μωράκι μου....ήταν τέρμα μαγική στιγμή....αυτή...γιατί πριν πολύς πόνος...χα!

Γεννήθηκε στην 36η εβδομάδα λοιπόν (και όχι 26η παναγιά μου!!!)....2770 γρ.....ψηλός...ξανθός...γαλανομάτης....ΚΟΥΚΟΥΒΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!

θηλάζουμε αποκλειστικά....παχαίνει με πολύ γρήγορους ρυθμους....και μετά από άπειρα ξενύχτια και αγωνία αν τρώει όσο πρέπει....τώρα έχει αρχίσει και βρίσκει το ρυθμό του....δεν με δαγκώνει πια...είναι πιο ήρεμος....και πιο ήρεμη κι εγώ....τον κρατάω πιο γλυκά...στην αρχή σφιγγόμασταν κι οι δυο.....και γενικά είναι δύσκολος ο θηλασμός αλλά αξίζει.....για όσες θέλουν να το ξαναπροσπαθήσουν τον αποκλειστικό....να ξέρετε ότι είναι θέμα προσφοράς και ζήτησης....όσο περισσότερο τα βάζετε στο στήθος τόσο περισσότερο θα θηλάσουν και θα έχετε γαλατάκι...ακόμη κι αν πιπιλούν και δεν ρουφάνε γάλα....ακόμη κι αν κάθονται όλη μέρα....εγώ έχω κάτσει και 8 ώρες με τον μπέμπη έτσι!!!!!!!θέλει υπομονή και επιμονή και αυτοπεποίθηση....αλλά μετά γίνεται όμορφο πολύ....και πιο ήρεμο!!ελπίζω να σας έδωσα λίγη αισιοδοξία για όσες είστε έτοιμες να το παρατήσετε!

σας σκέφτομαι!

Καρδούλαααααααααααααααα να σου ζήσουν τα διδυμάκια μωρό μου!!!!σε είχα στο μυαλουδάκι μου συνέχεια!

σας φιλώ για την ώρα....φωνάζει το καθήκον!;)

καλό μεσημεράκι!

Που εισαι βρε θωκάκι? Τι χαρά να πάρουμε νέα! Και ολα ευχάριστα! Μπράβο κορίτσι μου! Να σου ζήσει ο μπέμπης! Να είστε καλά και οι δύο σας!:D:D

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Rania ό,τι να ναι λέει ο καθένας μπυ φαίνεται.... Εμάς εδώ δίνουν κανονικά μισή ευχή... Τέλος πάντων εγώ θα πάω τη Δευτέρα και άμα δε μου τη δώσουν θα βγω κανονικά και θα βγάλω απλα το μωρό στις 40.

Είχαμε δύσκολη νύχτα κορίτσια., όλο το απόγευμα στήθος το οποίο πλέον ειλικρινά είχε αδειάςει και ως τις 2 κλάμα μέχρι που δώσαμε συμπλήρωμα κ ταβλιάστηκε για 7 ώρες κορίτσια!!! Την ξύπνησα στο 4 ωρο να φάει κ ίσα που θήλασε 10 λεπτά.... Και το πρωί που την ξύπνησα πάλι με το Ζόρι θήλασε για λίγο... Πήρα τη γιατρό και μου είπε ότι το συνηθίζουν να πέφτουν ολόκληρη μέρα σερί στο στήθος και μετά να μην πεινάνε και να την αφήσω να κοιμηθεί κ να ξυπνήσει μόνη της για να φάει.... Φοβήθηκα σήμερα πρώτη φορά ότι κάτι έπαθε το μωρό...

Μοοdaki κ ο δικος μου γιατρος μου χει πει οτι ποτε δε ξυπναμε το μωρο να φαμε. οπως λεει, δεν ειναι χαζο.. οταν πεινασει θα ξυπνησει

ZZt2p3.png

JNFwp2.png

Μοοdaki κ ο δικος μου γιατρος μου χει πει οτι ποτε δε ξυπναμε το μωρο να φαμε. οπως λεει, δεν ειναι χαζο.. οταν πεινασει θα ξυπνησει

Αυτό ισχύει και για τις πρώτες πρώτες μερες; Ο δικός μου το βράδυ χτυπαει και 4ωρο με δικό μου γαλα χωρίς να ξυπνήσει και το ξυπνάω εγώ για το επόμενο γεύμα...

APaXp3.png

Ptg7p3.png

Διαφημίσεις

Δήμητρα και γω αυτό πιστεύω ότι είναι το λογικό αλλά και η γιατρός και οι μαίες είχαν πει κάθε τρίωρο... Προχθές που ήμασταν οκ από βάρος μου πε να μην την ξυπνάω πια αλλά να μην την αφήνω και πάνω από 5 ώρες ανά γεύμα γιατι θα χάσει γεύματα... Γι αυτό την ξύπνησα, όχι ότι συγκινήθηκε δηλ αλλά τέλος πάντων....

AXrRp3.pngFYZzp3.png

μπράβο θωκάκι, να σου ζήσει και να είστε κι οι δύο ευτυχισμένοι!

μη βαράτε ρε κορίτσια για την 26η εβδομάδα, τυπογραφικό λάθος ήταν, αντί για 3 έβαλα 2! Ράνια διάβασα την απορία σου αλλά τα ξημερώματα συνειδητοποίησα που αναφερόταν! μιλάμε από την κούραση δεν βλέπω μπροστά μου!

μπράβο θωκάκι, να σου ζήσει και να είστε κι οι δύο ευτυχισμένοι!

μη βαράτε ρε κορίτσια για την 26η εβδομάδα, τυπογραφικό λάθος ήταν, αντί για 3 έβαλα 2! Ράνια διάβασα την απορία σου αλλά τα ξημερώματα συνειδητοποίησα που αναφερόταν! μιλάμε από την κούραση δεν βλέπω μπροστά μου!

Μην νομίζεις ολες σαν ζομπι είμαστε. Ρε κοριτσια καταφερνετε να κοιμάστε οταν κοιμάται το μωρό? Εγώ δεν τα έχω καταφερει ακόμα!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

ντοριτάκι για σένα ισχύει να τον ξυπνάς, γιατί όταν θηλ αποκλ και μέχρι να πάρουν βάρος το καλοκαίρι κινδυνεύουν από υπερθερμία και αφυδάτωση... μόλις ανακτήσετε βάρος γεν θα σου πει όπως στο μουντακι...

Διαφημίσεις

Μην νομίζεις ολες σαν ζομπι είμαστε. Ρε κοριτσια καταφερνετε να κοιμάστε οταν κοιμάται το μωρό? Εγώ δεν τα έχω καταφερει ακόμα!

Εγώ κοιμάμαι κανονικά αλλά με το παραμικρό ξυπνάω, ακούω μέχρι και το χέρι του αν το κουνήσει...

ντοριτάκι για σένα ισχύει να τον ξυπνάς, γιατί όταν θηλ αποκλ και μέχρι να πάρουν βάρος το καλοκαίρι κινδυνεύουν από υπερθερμία και αφυδάτωση... μόλις ανακτήσετε βάρος γεν θα σου πει όπως στο μουντακι...

Οκ! Ρώτησα τον παιδίατρο! Η αλήθεια είναι οτι λόγω καισαρικής και επειδή κατέβηκε αρκετά γρήγορα το γάλα δεν χάσαμε πολύ βάρος, μόνο 100 γρ., και την μέρα που φύγαμε ήμασταν μόλις 25γρ. μείον από το βάρος γέννησης, οπότε σήμερα τον ρώτησα και μου είπε να τον αφήνω μέχρι 6 ώρες :roll:, εκτός κι αν νιώθω το στήθος μου να πετρώνει, αλλά και πάλι μου είπε να βγάζω με θήλαστρο (αλλά δεν θέλω να πάρω ακόμη, φοβάμαι μη μου κάνει ζημιά στο στήθος...).

APaXp3.png

Ptg7p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...