Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Eternity είπε:

Μιας και το αναφέρεις να πω κάτι που ίσως δε γνωρίζουν πολλά κορίτσια. Αν κάνεις την ωοληψια, καλό είναι να κάνεις γρήγορα την αίτηση για το επίδομα γιατί δέχονται μέχρι 6 μήνες από την απόδειξη πληρωμής! Εγώ δεν πήρα τίποτα από τον ΕΟΠΠΥ γιατί είχα κάνει την ωοληψια τον περασμένο Νοέμβριο και περίμενα να κάνω και την εμβρυομεταφορα για να κάνω τα χαρτιά και για τα δύο μαζί. Επειδή και η εμβρυομεταφορα καθυστέρησε και είναι εκτός του χρόνου της απόφασης της επιτροπής, χάνω και τα χρήματα της εμβρυομεταφορας... Κάπου εδώ να ευχαριστήσω το Ελληνικό κράτος για τη στήριξη που δίνει στις υπογονιμες γυναίκες... ζητώ η γραφειοκρατία άλλη μία φορά.... 

Αλήθεια? Τελικά ο κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός! Εδώ εγώ με κορτιζόνη και έχω χάσει κιλά και δεν είμαι και καθόλου πρησμένη!!! 

Καλά αλήθεια τώρα; Από την απόφαση δλδ των φαρμάκων μέχρι την μεταφορά πρέπει να είναι 6 μήνες για να πάρεις το επίδομα;; Καλά πόσο τραγικοί είναι επιτέλους.. εμάς δεν μας το ανέφεραν ποτέ.. επίσης να πω ότι κορίτσια κι εγώ πάω τουαλέτα κανονικότατα! Και όντως τα συμπτώματα κανονικά ξεκινάνε πιο μετά.. απλώς λόγω ορμονών έχουμε διάφορα..

πρίν από 1 λεπτό , Lila86 είπε:

Καλά αλήθεια τώρα; Από την απόφαση δλδ των φαρμάκων μέχρι την μεταφορά πρέπει να είναι 6 μήνες για να πάρεις το επίδομα;; Καλά πόσο τραγικοί είναι επιτέλους.. εμάς δεν μας το ανέφεραν ποτέ.. επίσης να πω ότι κορίτσια κι εγώ πάω τουαλέτα κανονικότατα! Και όντως τα συμπτώματα κανονικά ξεκινάνε πιο μετά.. απλώς λόγω ορμονών έχουμε διάφορα..

Ααααα κάτσε γιατί μπερδεύτηκα από την ωοληψια πρέπει να χουν περάσει 6 μήνες;

Μανούλες Ιουνίου 2014!!

mommyart

Recommended Posts

Τελικά τα αγόρια είναι λίγο "αγκαλίτσες"!

κι εμείς το βράδυ κοιμόμαστε μαζί και την ημέρα αφού κοιμηθεί στην αγκαλιά τον βάζω στο καθισματάκι του αυτοκινήτου και ξεγελιέται, αν τον βάλω στην κούνια του ξυπνάει στο 5λεπτο!

κορίτσια τι μπουκάλια χρησιμοποιείτε; πήρα ένα της chicho για τους κολικούς και νομίζω κάνει δουλειά, πάλι έχει αέρια αλλά μπορεί και τα βγάζει...

εν τω μεταξύ σήμερα από τα ξημερώματα αλλάξαμε 15 πάνες, χωρίς υπερβολή! έχει πολλά αέρια γιατί τρώει λαίμαργα και κάθε φορά αφήνει και λίγα κακάκια, ίσα για να λερωθούμε!

εμενα τη καταβρισκει στη κουνια, τεντωνεται, απλωνεται, γυριζει ανασκελα κιολας απο μονος του.

στο ριλαξ δε τον βαζω για υπνο, νομιζω οτι ειναι αβολο

εμενα η βαρια παραγωγη κακων ειναι το πρωι..το βραδυ δεν παραγει τιποτα!!

ZZt2p3.png

JNFwp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γειά σας κορίτσια!!! Να' μαστε κι εμείς!!! Γίναμε τρεις την Παρασκευή 27/6!!! Γέννησα με καισαρική γιατί μετά από 2 υπόθετα για τεχνητούς δεν είχα καθόλου διαστολή οπότε αναγκαστικά καταλήξαμε εκεί... Γέννησα έναν μπεμπουλίνο 3500γρ και 52 εκ. Θηλάζουμε σχεδόν αποκλειστικά (παίρνουμε δηλαδή συμπληρώμα της τάξης των 20ml μάξιμουμ όλη την ημέρα και όχι κάθε μέρα), οπότε πάει καλά ο θηλασμός προς το παρόν!:D

Σήμερα επιστρέψαμε σπιτάκι και περιμένω εναγωνίως να δω πως θα είναι η προσαρμογή μας :rolleyes:!

να σου ζησει ντοριντακι μου:P

ZZt2p3.png

JNFwp2.png

Γειά σας κορίτσια!!! Να' μαστε κι εμείς!!! Γίναμε τρεις την Παρασκευή 27/6!!! Γέννησα με καισαρική γιατί μετά από 2 υπόθετα για τεχνητούς δεν είχα καθόλου διαστολή οπότε αναγκαστικά καταλήξαμε εκεί... Γέννησα έναν μπεμπουλίνο 3500γρ και 52 εκ. Θηλάζουμε σχεδόν αποκλειστικά (παίρνουμε δηλαδή συμπληρώμα της τάξης των 20ml μάξιμουμ όλη την ημέρα και όχι κάθε μέρα), οπότε πάει καλά ο θηλασμός προς το παρόν!:D

Σήμερα επιστρέψαμε σπιτάκι και περιμένω εναγωνίως να δω πως θα είναι η προσαρμογή μας :rolleyes:!

Μπράβο Ντοριτα, να σου ζησει και καλη προσαρμογη ευχομαι!!!

Διαφημίσεις

Καλησπερα!!!!!rania!!!!!! Πηρα ring sling!!!!ποτε θα πάμε βόλτα;;;;;α!!!επισης η Ιωάννα εχει γεννήσει.αρα τέλος οι μανούλες Ιουνίου.....

Πηρα σήμερα τηλ την εκκλησία για να πάρω την μισή ευχη και μου ειπαν οτι δεν ισχύει. Επρεπε να πάω λεει την 1η ή την 8η μέρα για να πάρω ευχή και να δώσουμε και το όνομα! Τώρα πρέπει να περιμένω να σαραντίσω!:(

Πως σου φαίνεται το ring sling? Eμένα ο δικός μου το λατρεύει!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Κορίτσια η thokos γέννησε την 36η εβδομάδα.... Άρα λογικά τέλη μάη... Να σου ζήσει doritaki μου να ναι γερό να το χαρείς!!!!

Rania σοβαρά μιλάς για την ευχή;;; Εγώ κλείνω 20 τη δευτέρα κ περιμένω πως κ πως... Και ποιο όνομα;;; Αν ακόμη δεν έχουμε αποφασίσει;;;; Πρώτη φορά τ ακούω αυτά...

Εμείς σήμερα τραβάμε ζόρια... Μετά από μια ονειρεμένη νύχτα με τριωρα και ήρεμο ύπνο, από το πρωί είναι όλη μέρα σχεδόν στο στήθος μ ένα δύωρο διάλειμμα... Δεν ξέρω τι έχει φάει αν έχει φάει πραγματικά έχω χάσει τη μπάλα.... Ευτυχώς που βλέπω τσίσα στις πάνες κ κάπως ηρεμώ... Αφού κάποια στιγμή νόμιζα ότι δεν βγάζω πλέον γάλα γι αυτό κλαίει συνεχώς..... Τώρα υποτίθεται κοιμάται.... Για πόσο ο Θεός ξέρει...

AXrRp3.pngFYZzp3.png

Rania, παρε σ αλλη εκκλησια.

Οντως ισχυουν οσα σου ειπαν αλλα ειναι κ θεμα ιερεα.

Εγω πηρα παντως τη μιση ευχη,στις 20 ημερες.

Μονη οχι με το μωρο-ετσι μου ειπε.

Ρωτησα ομως οταν πηγα αν η εκκλησια "απαγορευει" μα βγει το μωρο πριν σαραντισει κ παρει ευχη κ μου πε οχι, δεν λεει κατι τετοιο η εκκλησια.

Δεν το βγαζω,γιατι δεν εχω ακομη τις δυναμεις ναντσακωνομαι, αλλα αυτο ηξερα κ ηθελα να το ακουσουν κ καποιοι αλλοι...

Τεσπα, παρε σ αλλη εκκλησια τηλ :)

twt6p2.png

Κορίτσια η thokos γέννησε την 36η εβδομάδα.... Άρα λογικά τέλη μάη... Να σου ζήσει doritaki μου να ναι γερό να το χαρείς!!!!

Rania σοβαρά μιλάς για την ευχή;;; Εγώ κλείνω 20 τη δευτέρα κ περιμένω πως κ πως... Και ποιο όνομα;;; Αν ακόμη δεν έχουμε αποφασίσει;;;; Πρώτη φορά τ ακούω αυτά...

Εμείς σήμερα τραβάμε ζόρια... Μετά από μια ονειρεμένη νύχτα με τριωρα και ήρεμο ύπνο, από το πρωί είναι όλη μέρα σχεδόν στο στήθος μ ένα δύωρο διάλειμμα... Δεν ξέρω τι έχει φάει αν έχει φάει πραγματικά έχω χάσει τη μπάλα.... Ευτυχώς που βλέπω τσίσα στις πάνες κ κάπως ηρεμώ... Αφού κάποια στιγμή νόμιζα ότι δεν βγάζω πλέον γάλα γι αυτό κλαίει συνεχώς..... Τώρα υποτίθεται κοιμάται.... Για πόσο ο Θεός ξέρει...

πηρα τον παπα της ενορίας μας και ειπε πως δεν υπάρχει μισή ευχη. Και ειναι κρίμα γιατί εμεις έχουμε αποφασισει το ονομα, αν το ηξερα θα πηγαινα να εκανα την ονοματοδοσια!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Διαφημίσεις

Rania, παρε σ αλλη εκκλησια.

Οντως ισχυουν οσα σου ειπαν αλλα ειναι κ θεμα ιερεα.

Εγω πηρα παντως τη μιση ευχη,στις 20 ημερες.

Μονη οχι με το μωρο-ετσι μου ειπε.

Ρωτησα ομως οταν πηγα αν η εκκλησια "απαγορευει" μα βγει το μωρο πριν σαραντισει κ παρει ευχη κ μου πε οχι, δεν λεει κατι τετοιο η εκκλησια.

Δεν το βγαζω,γιατι δεν εχω ακομη τις δυναμεις ναντσακωνομαι, αλλα αυτο ηξερα κ ηθελα να το ακουσουν κ καποιοι αλλοι...

Τεσπα, παρε σ αλλη εκκλησια τηλ :)

Θα πάρω εναν γνωστό μου παπα να δω. Το θέμα ειναι πως την ευχη των σαράντα θέλω να την παρω σε εκκλησια του αγιου φανουρίου λογω το ονείρου! Αλλά ηθελα τις 20 να μπορώ έστω να βγαίνω να πετάω τα σκουπίδια ή να πάω μεχρι το μινι μάρκετ. Θα δω τι θα κάνω. Το μωρό πριν τα 40 δεν το βγάζω ετσι κι αλλιως.

Πήρα την παιδίατρο σήμερα γιατι τα κακα του έχουν γίνει πολύ υδαρή και καθε βράδυ τρώει, κανει κακα και μετά γκρινιάζει. Εχουμε σίγουρα κολικους. Και τα κακά ειναι λογω θηλασμου. Κορίτσια μου ο κακομοιράκος μου εκλεγε 11 το βράδυ με 3 το πρωί! Πολυ τον λυπάμαι. Και τωρα πονάει αλλά δεν ειναι τοσο άθλια! Οσες δεν περνάτε κολικους ειστε πολυ τυχερες!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Καπου διάβασα οτι στον θηλασμό περιπου μια φορά στις δυο βδομάδες τα μωρά περνάνε μαραθώνιο θηλασμο, και αυτες οι μέρες ειναι οι μερες σημαντικής αναπτυξης! Μην ανησυχεις ειναι φυσιολογικο!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Rania ό,τι να ναι λέει ο καθένας μπυ φαίνεται.... Εμάς εδώ δίνουν κανονικά μισή ευχή... Τέλος πάντων εγώ θα πάω τη Δευτέρα και άμα δε μου τη δώσουν θα βγω κανονικά και θα βγάλω απλα το μωρό στις 40.

Είχαμε δύσκολη νύχτα κορίτσια., όλο το απόγευμα στήθος το οποίο πλέον ειλικρινά είχε αδειάςει και ως τις 2 κλάμα μέχρι που δώσαμε συμπλήρωμα κ ταβλιάστηκε για 7 ώρες κορίτσια!!! Την ξύπνησα στο 4 ωρο να φάει κ ίσα που θήλασε 10 λεπτά.... Και το πρωί που την ξύπνησα πάλι με το Ζόρι θήλασε για λίγο... Πήρα τη γιατρό και μου είπε ότι το συνηθίζουν να πέφτουν ολόκληρη μέρα σερί στο στήθος και μετά να μην πεινάνε και να την αφήσω να κοιμηθεί κ να ξυπνήσει μόνη της για να φάει.... Φοβήθηκα σήμερα πρώτη φορά ότι κάτι έπαθε το μωρό...

AXrRp3.pngFYZzp3.png

Rania ό,τι να ναι λέει ο καθένας μπυ φαίνεται.... Εμάς εδώ δίνουν κανονικά μισή ευχή... Τέλος πάντων εγώ θα πάω τη Δευτέρα και άμα δε μου τη δώσουν θα βγω κανονικά και θα βγάλω απλα το μωρό στις 40.

Είχαμε δύσκολη νύχτα κορίτσια., όλο το απόγευμα στήθος το οποίο πλέον ειλικρινά είχε αδειάςει και ως τις 2 κλάμα μέχρι που δώσαμε συμπλήρωμα κ ταβλιάστηκε για 7 ώρες κορίτσια!!! Την ξύπνησα στο 4 ωρο να φάει κ ίσα που θήλασε 10 λεπτά.... Και το πρωί που την ξύπνησα πάλι με το Ζόρι θήλασε για λίγο... Πήρα τη γιατρό και μου είπε ότι το συνηθίζουν να πέφτουν ολόκληρη μέρα σερί στο στήθος και μετά να μην πεινάνε και να την αφήσω να κοιμηθεί κ να ξυπνήσει μόνη της για να φάει.... Φοβήθηκα σήμερα πρώτη φορά ότι κάτι έπαθε το μωρό...

Μιλησα τωρα με την γυναίκα του γνωστου μου παπα. Ισχύει μου λεει αυτο που σου ειπαν αλλα τι γινεται με τις γυναικες που δεν το ξερουν? Ισχυει η μιση ευχη! Θα μιλησω με τον αντρα της σε λιγο και θα κανονισουμε να ερθει ή να παω να μου δωσει την ευχη!

Κι εγώ ξερω οτι δεν κάνει να το ξυπνάς το μωρο για να φάει, πρεπει να ξυπνήσει μονο του!

Παντως ολες έχουμε πεθάνει στο άγχος με τα μωρα! Μπραβο μας βρε!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...