Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 31 λεπτά , Eternity είπε:

Και στις δύο περιπτώσεις πρέπει να είσαι εντός της απόφασης της επιτροπής. Απλά οι αποδείξεις πρέπει να είναι εντός εξαμήνου... Ούτε εγώ το ήξερα.... Εδώ έκανα εξωσωματική σε δημόσιο νοσοκομείο και με έβαλαν να πληρώσω επειδή για 10 ημέρες είχα ξεπέρασει το χρόνο της επιτροπής.... ξεφτιλικια... Υπουργείο καταστροφής οικογένειας έπρεπε να το ονομασουν

Δηλαδή πήγα να καταθέσω τώρα τα χαρτιά της ωοληψιας που έκανα πέρυσι το Νοέμβριο, εντός της απόφασης επιτροπής αλλά επειδή η απόδειξη είναι μετά από 6 μήνες δε μπορώ να πάρω το επίδομα, το μισό δηλαδή που δικαιούμαι! Θέλετε να σας πω και το πιο κουφό? Όταν είχα πάρει τα φάρμακα της 1ης εξωσωματικής, τα επέστρεψα πίσω γιατί έμεινα μόνη μου έγκυος....συμπληρώσα κανονικά και έγγραφο δικό του και τα πήραν μια χαρά. Μετά από χρόνια που ξεκίνησα να κάνω εξωσωματικες για απόκτηση 2ου παιδιού, μου είπαν ότι την 1η προσπάθεια την έχασα! Ήταν σα να την έκανα! Δηλαδή εγώ ή ηλιθια γιατί επέστρεψα τα φάρμακα??? Ας τα χαριζα! 

Όντως γιατί τα επέστρεψες; Δεν πειράζει τώρα έγινε.. αλλά ναι είναι απαράδεκτοι δεν είναι κράτος αυτό.. και μόνο από το επίδομα να καταλάβεις που σου δίνουν φαίνονται όλα!!!

Μανούλες Ιουνίου 2014!!

mommyart

Recommended Posts

Αχ μωρέ τι περνάτε.... Εμείς να χτυπήσω ξύλο μια φορά είχαμε αλλά ακόμη είναι κ νωρίς... Πάντως λένε ότι τ αγόρια γενικά βασανίζονται περισσότερο... Και μας η παιδιάτρος απόγευμα μας είπε συνήθως ότι εμφανίζονται αλλά δεν είναι απόλυτο! Μήπως τον δυσκολεύει το συμπλήρωμα;; Του πέφτει βαρυ;;;

Ξέρω κι εγώ βρε μουντάκι μου? Αν ήταν η παιδίατρος δεν θα έλεγε να το αλλάξω?

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλησπέρα κορίτσια. Συγγνώμη για την καθυστέρηση αλλά ζόρικα τα πράγματα....Ναι είναι γεγονός. 22/6 στις 16:00 ήρθε στον κόσμο το αγόρι μου. 3730 με φυσιολογικό τοκετό. Δεν μπόρεσα να σας γραψω νωρίτερα. Ελπίζω να είστε όλες καλά και τα μωράκια σας.

x4uqp3.png

Μεδουσάκι να σου ζήσει το μωρούλι σου!!!! Ξέρω κ γω βρε ρανια υποθετω ναι αλλα επειδη σ ακουω κ ταλαιπωριεστε παρα πολύ!!!!!

Mardo δεν σ πε δηλ ν τν ξυπνας στο 3ωρο;;;; Εγώ έχω μόνιμο άγχος οτι δε χορταίνει... Τρώει τα χέρια της συνήθως όταν πεινάει αλλα κ που τη βάζω στο στήθος τεμπελιάζει... Κοιμάται κ δν ξυπνα παρα μονο αν τη βάλω στην κούνια κ ξανά μανά....

AXrRp3.pngFYZzp3.png

καλησπέρα κορίτσια. Συγγνώμη για την καθυστέρηση αλλά ζόρικα τα πράγματα....Ναι είναι γεγονός. 22/6 στις 16:00 ήρθε στον κόσμο το αγόρι μου. 3730 με φυσιολογικό τοκετό. Δεν μπόρεσα να σας γραψω νωρίτερα. Ελπίζω να είστε όλες καλά και τα μωράκια σας.

να σου ζησει κοριτσι μου! μεγαλος μπεμπαρος

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Medousaki, να σου ζησει!!! Γερο ο καλοτυχο!!!

Το.ρεψιμο καλο.κανει!!

Κοριτσια, ερωτηση: εχω διαβασει οτι τα μωρα που τρεφονται με μητρικο ειναι καλυμμενα απο νερο.

Ισχυει.το ιδιο.για οσα τρεφονται και.με συμπληρωμα η μονο με συμπληρωμα;

Η μηπως πρεπει να τους δινουμε νερο; :/

Οι κολικοι πιανουν κυριως το απογευμα-βραδυ αλλα.οχι.μονο.

twt6p2.png

Διαφημίσεις

Μεδουσάκι να σου ζήσει το μωρούλι σου!!!! Ξέρω κ γω βρε ρανια υποθετω ναι αλλα επειδη σ ακουω κ ταλαιπωριεστε παρα πολύ!!!!!

Mardo δεν σ πε δηλ ν τν ξυπνας στο 3ωρο;;;; Εγώ έχω μόνιμο άγχος οτι δε χορταίνει... Τρώει τα χέρια της συνήθως όταν πεινάει αλλα κ που τη βάζω στο στήθος τεμπελιάζει... Κοιμάται κ δν ξυπνα παρα μονο αν τη βάλω στην κούνια κ ξανά μανά....

όχι, γιατί ανακτήσαμε βάρος γέννησης και το υπερβήκαμε αρκετά... στην αρχή το πρόσεχα...

να σου ζήσει! να είναι γερό!

Διαφημίσεις

Mαντέψτε, είμαι κρυωμένη! Και μαντέψτε πάλι, θα αγκαλιάζω το παιδί μου με μάσκα!:D:D:D Πλάκα θα έχουμε. Θα θηλάζω κανονικά για να πάρει αντισώματα αλλα θα το αγκαλιάζω με μάσκα! Αυτά ειναι!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Mardo ανακτήσατε βάρος γεννησης με αποκλειστικό θηλασμό;;;; Μπράβο σας!!!!! Εγώ πιστεύω δε θα τα καταφέρω ποτέ!!!!

ποιο θηλασμό παιδί μου; αποκλειστική σκόνη! αφού είχα μόνο σταγόνες και είχαμε φτάσει 2470!

τώρα αρμέγομαι στην κυριολεξία ολημερίς για να βγάλω 1 γεύμα που το δίνω το βράδυ.

πάντως κορίτσια χθες που συζήτησα το θέμα με τον παιδίατρο κατέληξα στο εξής σημαντικό που πρέπει να έχουν υπόψη τους όσες μας διαβάζουν και περιμένουν να γεννήσουν τους επόμενους μήνες:

καλός ο αποκλειστικός από την αρχή, ΑΛΛΑ όταν το μωρό είναι μικρό, είναι το πρώτο, και το στήθος είναι "δύσκολο" σαν το δικό μου (μικρό και σφιχτό με εισέχουσες θηλές) είναι προτιμότερο να φάει συμπλήρωμα στην κλινική για να μη χάσει βάρος και να έχει δυνάμεις και περιθώρια απώλειας 3η με 7η ημέρα να "κλάψει για να βγάλει το φαγητό του" όπως είπε χαρακτηριστικά ο παιδίατρος. Νομίζω ότι εκεί έχασα το παιχνίδι του θηλασμού.

Mardo, ακομη δεν πιανει στηθος;

Αν ναι, εγω θα σου προτεινα να το.βαζεις στο.στηθος πριν απο καθε γευμα. .με το θηλαστρο δε βγαινει οσο.γαλα.βγαζει.το.μωρο κ η παραγωγη ολο κ θα μειωνεται.

Αν πιανει στηθος, οσο κ να φαει απο.σενα κερδος θα ναι...

Εγω αυτο κανω

twt6p2.png

Α mardo μου συγγνώμη δν το θυμόμουνα... Rania μου περαστικά!!!! Ήρθε η γιατρός σήμερα!!! Είμαι πολύ χαρούμενη η μπέμπα πήρε 200 γραμμάρια όλη τη βδομάδα με μία μόνο μέρα συμπλήρωμα!!!!! Φτάσαμε τα 3150!!!!!!!! Νιώθω τόσο χαρούμενη... Χαλάλι το ξενύχτι κ το άγχος!!! Συνεχίζουμε έτσι κ θα μας δει πάλι σε 20 μέρες!!!

AXrRp3.pngFYZzp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...