Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 31 λεπτά , Eternity είπε:

Και στις δύο περιπτώσεις πρέπει να είσαι εντός της απόφασης της επιτροπής. Απλά οι αποδείξεις πρέπει να είναι εντός εξαμήνου... Ούτε εγώ το ήξερα.... Εδώ έκανα εξωσωματική σε δημόσιο νοσοκομείο και με έβαλαν να πληρώσω επειδή για 10 ημέρες είχα ξεπέρασει το χρόνο της επιτροπής.... ξεφτιλικια... Υπουργείο καταστροφής οικογένειας έπρεπε να το ονομασουν

Δηλαδή πήγα να καταθέσω τώρα τα χαρτιά της ωοληψιας που έκανα πέρυσι το Νοέμβριο, εντός της απόφασης επιτροπής αλλά επειδή η απόδειξη είναι μετά από 6 μήνες δε μπορώ να πάρω το επίδομα, το μισό δηλαδή που δικαιούμαι! Θέλετε να σας πω και το πιο κουφό? Όταν είχα πάρει τα φάρμακα της 1ης εξωσωματικής, τα επέστρεψα πίσω γιατί έμεινα μόνη μου έγκυος....συμπληρώσα κανονικά και έγγραφο δικό του και τα πήραν μια χαρά. Μετά από χρόνια που ξεκίνησα να κάνω εξωσωματικες για απόκτηση 2ου παιδιού, μου είπαν ότι την 1η προσπάθεια την έχασα! Ήταν σα να την έκανα! Δηλαδή εγώ ή ηλιθια γιατί επέστρεψα τα φάρμακα??? Ας τα χαριζα! 

Όντως γιατί τα επέστρεψες; Δεν πειράζει τώρα έγινε.. αλλά ναι είναι απαράδεκτοι δεν είναι κράτος αυτό.. και μόνο από το επίδομα να καταλάβεις που σου δίνουν φαίνονται όλα!!!

Μανούλες Ιουνίου 2014!!

mommyart

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Eνώ εμένα που δεν τον κοίμησε κανείς κάναμε κακα στις 01:00 και μετά απο τα νευρα μας δεν δεχόμασταν στήθος με τίποτα, φάγαμε συμπληρωμα είμασταν πάλι όλο νευρα και τσαντιλα και μετά απο μια ώρα πάλι συμπληρωμα (αφου το στήθος μας νευρίαζε- το ειχαμε περάσει για γλυφιτζουρι) και τελικά κοιμηθήκαμε στις 04:00. Τελεια. Και το πρωί πάλι σηκωθήκαμε στις 08:00 με νευρα γιατί απλουστατα έχουμε τσαντιλες. Ουτε χάδια δεν θέλαμε!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Ω ρε τζώρας ο δικός σου!!!!! Ναι μπεμπουλάκι μου τουβλο.... Της λέω: την κρατάω με νύχια κμε δόντια ξύπνια τ απογεύματα για να κοιμάται πιο πολύ το βράδυ..... Καλσά κάνεις μου λέει... Και πάει κ την κοιμίζει ρε φίλε...., μια φορά κ αυτή η σκατούλα κοιμήθηκε χωρις να με πιπιλήσει..... 2-5 το πήγαμε κ μετα ξύπνια ανα ώρα.....

AXrRp3.pngFYZzp3.png

Διαφημίσεις

Ω ρε τζώρας ο δικός σου!!!!! Ναι μπεμπουλάκι μου τουβλο.... Της λέω: την κρατάω με νύχια κμε δόντια ξύπνια τ απογεύματα για να κοιμάται πιο πολύ το βράδυ..... Καλσά κάνεις μου λέει... Και πάει κ την κοιμίζει ρε φίλε...., μια φορά κ αυτή η σκατούλα κοιμήθηκε χωρις να με πιπιλήσει..... 2-5 το πήγαμε κ μετα ξύπνια ανα ώρα.....

Πάντως εχεις δίκιο!και μενα οταν μένει ξύπνια το απόγευμα,το βράδυ κοιμάται σαν πουλάκι.βρε κοριτσια....ποσο κοιμούνται τα μπεμπακια σας το βράδυ;εμενα κοιμάται 11-12 και ξυπνάει 4-5 το πρωί.αφου καμια φορά ανησυχώ μηπως πεινάει και δεν το καταλαβαίνει!!!

LJqDp3.png

Σε ζηλεύω.... Εμένα τυχαίνει να κοιμηθεί 2,5 με τρίωρο άλλες πάλι ξυπνάει ανά ώρα!!! Αυτό που παρατηρώ πάντως είναι ότι όταν ξυπνήσει μόνη της και δεν την ξυπνήσω εγώ στο 3ωρο για να φάει κ περισσοτερο τρωει κ με μεγαλύτερη όρεξη... Μήπως είναι κ λίγο μύθος το 3ωρο;;;;;

AXrRp3.pngFYZzp3.png

Εμάς σήμερα μας έχει αλλάξει τα φώτα (συνεχιζει τα βραδινά). Τώρα φαίνεται πως τον πήρε ο ύπνος λιγάκι. Ειμαστε ξύπνιοι απο τις 8:00 το πρωί. Ειλικρινά δεν ξέρω αν αυτό που περνάμε ειναι κολικοι αφου ηρεμεί μονο όταν κάνει κακά του. Μετά μάλλον τον πιάνει υπερένταση απο την κουραση και δεν μπορεί να κοιμηθεί! Ευτυχώς που ειναι κυριακή και ο μπαμπάς μας ειναι σπιτι και βοηθάει αλλιώς θα χτυπούσα το κεφάλι μου στον τοίχο!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Πάντως εχεις δίκιο!και μενα οταν μένει ξύπνια το απόγευμα,το βράδυ κοιμάται σαν πουλάκι.βρε κοριτσια....ποσο κοιμούνται τα μπεμπακια σας το βράδυ;εμενα κοιμάται 11-12 και ξυπνάει 4-5 το πρωί.αφου καμια φορά ανησυχώ μηπως πεινάει και δεν το καταλαβαίνει!!!

Mέσα στη μέρα πόσες ώρες σου μένει ξύπνια?

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Διαφημίσεις

Rania μου κουράγιο... Σου χει δώσει κανα βοήθημα η γιατρός φια τς κολικούς μήπως ηρεμήσει το καημένο;;;;

Xαμομήλι αυτο το μιλουπα, για να βάζω λιγο σε κάθε δευτερο συμπληρωμα. Μην νομιζεις ομως οτικάνει δουλειά! Το περιεργο ειναι οτι τον πιανει ο πονος οτι ώρα να ναι. Εχθες το βραδυ στις 01,00 σήμερα απο το πρωί. Που ειναι αυτά που λενε για απόγευμα και βράδυ?

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Αχ κορίτσια σας καταλαβαίνω... και εμένα έχει τώρα δυο μέρες που μένει κανα 3ωρο ξύπνιος και μόλις τον βάζω να ξαπλώσει.. σπαράζει απο το κλάμα.. θελει αγκαλιά ο γλυκούλης μου.. αλλα δεν θελω να μαθει ετσι γιατι καήκαμε

απο φαγητο εμενα τρωει αποκλειστικά συμπλήρωμα και απο ml κυμαίνονται απο 90 - 120 πολλά δεν είναι βρε κοριτσια? του δίνω αρχικα 90 και αν δω οτι ψάχνεται και βαζει τα χερια στο στόμα.. του δίνω ακομα 30 τα οποια και καταβροχθίζει!! σημερα ωστόσο δεν μου εχει κανει κακα ακομα αρχιζω και ανησυχώ .. ειναι φυσιολογικό?

απο ρέψιμο πως πάτε? εμενα θελει τουλάχιστον δυο με τρία διαλείμματα ενδιάμεσα στο γευμα του για να χωνέψει το οποίο ρέψιμο διαρκεί περίπου κανα τέταρτο.. οποτε καταλαβαίνετε οτι το φαγητό διαρκεί αρκετά και αν μείνει μετα και ξύπνιος με γκρίνια.. αφήστε τα..

Xαμομήλι αυτο το μιλουπα, για να βάζω λιγο σε κάθε δευτερο συμπληρωμα. Μην νομιζεις ομως οτικάνει δουλειά! Το περιεργο ειναι οτι τον πιανει ο πονος οτι ώρα να ναι. Εχθες το βραδυ στις 01,00 σήμερα απο το πρωί. Που ειναι αυτά που λενε για απόγευμα και βράδυ?

Αχ μωρέ τι περνάτε.... Εμείς να χτυπήσω ξύλο μια φορά είχαμε αλλά ακόμη είναι κ νωρίς... Πάντως λένε ότι τ αγόρια γενικά βασανίζονται περισσότερο... Και μας η παιδιάτρος απόγευμα μας είπε συνήθως ότι εμφανίζονται αλλά δεν είναι απόλυτο! Μήπως τον δυσκολεύει το συμπλήρωμα;; Του πέφτει βαρυ;;;

AXrRp3.pngFYZzp3.png

καλησπέρα κορίτσια!

εμείς από ύπνο σκίζουμε ακόμη και με μητρικό! χθες έφαγε 70 δικά μου στις 12, αλλά ο μπαμπάς μας είχε όρεξη για παιχνίδια και δε μας άφησε να κοιμηθούμε, οπότε στις 2 του έδωσα άλλα 45 δικά μου (που είχαν απομείνει) και ξυπνήσαμε στις 7! με ένα ακόμη 60άρι σκόνη κοιμηθήκαμε ως τις 10:30! αυτό θα πει Κυριακάτικο ξύπνημα!

Σήμερα ήρθε ο παιδίατρος, είμαστε 3060γρ. και 53εκ., όλα καλά.

Χαρούλα ο παιδίατρος μας είπε ότι τρώει όσο θέλει και όποτε θέλει, δεν πιέζουμε, πάντα φτιάχνουμε παραπάνω γάλα ώστε να πετάμε 2 δάχτυλα, να τον αφήνω να κλάψει πρώτα για να πεινάσει καλά. Από ότι θυμάμαι εσείς έχετε αρκετό βάρος, η ποσότητα μου φαίνεται λογική, αλλά δεν ξέρω γι' αυτό με το ενδιάμεσο ρέψιμο αν πρέπει, ρώτα καλύτερα τον παιδίατρο.

Πονάκια ξεκινήσαμε κι εμείς από χθες, μας πιάνουν βραδάκι, ο ντοκ είπε χαμομήλι, μπρούμυτα, στον αριστερό ώμο να ακούει την καρδιά της μαμάς, πιπίλα...

Αχ κορίτσια σας καταλαβαίνω... και εμένα έχει τώρα δυο μέρες που μένει κανα 3ωρο ξύπνιος και μόλις τον βάζω να ξαπλώσει.. σπαράζει απο το κλάμα.. θελει αγκαλιά ο γλυκούλης μου.. αλλα δεν θελω να μαθει ετσι γιατι καήκαμε

απο φαγητο εμενα τρωει αποκλειστικά συμπλήρωμα και απο ml κυμαίνονται απο 90 - 120 πολλά δεν είναι βρε κοριτσια? του δίνω αρχικα 90 και αν δω οτι ψάχνεται και βαζει τα χερια στο στόμα.. του δίνω ακομα 30 τα οποια και καταβροχθίζει!! σημερα ωστόσο δεν μου εχει κανει κακα ακομα αρχιζω και ανησυχώ .. ειναι φυσιολογικό?

απο ρέψιμο πως πάτε? εμενα θελει τουλάχιστον δυο με τρία διαλείμματα ενδιάμεσα στο γευμα του για να χωνέψει το οποίο ρέψιμο διαρκεί περίπου κανα τέταρτο.. οποτε καταλαβαίνετε οτι το φαγητό διαρκεί αρκετά και αν μείνει μετα και ξύπνιος με γκρίνια.. αφήστε τα..

Καλά κάνεις και τον ρευεις ενδιάμεσα, δεν κρατάει αέρα. Κι εγω του κάνω διαλλειματα.

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...