Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 23 λεπτά , Eternity είπε:

Γιατί ήθελα να είμαι τυπική και επίσης μη μου ζητούσαν αργότερα έγγραφα για το που έκανα εξωσωματική ή με χρεωναν τίποτα. Αν το ήξερα, θα τα χάριζα σε κάποια κοπέλα. 

Παίζει κάτι τέτοιο; Ούτε καν το είχα φανταστεί!!! Καλά γενικα είναι φοβερά τραγικό το σύστημα άρα κακώς μου κάνει εντύπωση!!!

Μανούλες Ιουνίου 2014!!

mommyart

Recommended Posts

Κι εγώ οταν του δίνω μητρικό μετά απο 10 λεπτά δίνω συμπληρωμα. Το μητρικο δεν τον κρατάει καθόλου. Εμάς μας τρελαίνει και αυτος ο λοξυγγας! ελεος πλέον. Τρώει και μετά έχει τουλάχιστον 30 λεπτά λοξυγγα!

και μενα εχει λοξυγγα οταν τρωει για πολυ ωρα. κανουμε κατι για αυτο?

KJO7p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα!!!! Χαρούλα εγώ ξέρω ότι μισή ευχή παίρνει μόνο η μαμά για να μπορει ν βγει. Το μωρό παίρνει κανονικά στις 40 αν ειναι αγόρι κανά 2 μέρες νωρίτερα αν είναι κορίτσι!!! Η γιατρός πάντως μου πε ανεξαρτητα απο αυτό μετά τς 20 μέρες βγαίνουμε κανονικά!

Λόξυγκα έχει κ η δικιά μου, η γιατρός είπε να δίνω λίγο γάλα ν ανακουφίζεται!!!!!

Ευτυχώς έπεσε η ζέστη!!!!!

AXrRp3.pngFYZzp3.png

καλησπέρα!

καρδουλίτσα καλή επάνοδο!

ντοριτάκι με το καλό να μπεις στο club!

ρε κορίτσια με φοβίσατε! δεν κάνει δηλαδή που τον έχω στο κλιματιστικό μόνο με τιραντέ φανελάκι και καλτσούλες και όταν είναι σε μέρος που τον φυσάει τον σκεπάζω αεράτα με πάνα χασέ; το καημένο είχε γεμίσει ιδρωτήρια από την 1η μέρα που ήρθαμε σπίτι και το βρήκα αυτό σαν λύση... εσάς δεν έχουν σπυράκια;

επίσης Ράνια αναρρωτιέμαι γι' αυτό που λες ότι δεν τον πιάνει το μητρικό...

εμένα πίνει 50-60 ml σκόνη και κοιμάται περίπου 3ωρο, χθες το βράδυ που είχα αντλήσει ολημερίς 60 ml του το έδωσα και τον έπιασε για 3 ώρες...

όταν αντλείς περνάει το τέταρτο ή βγαίνει το πολύ το γάλα και σταματάς; δεν περιμένεις να στραγγίσει καλά το στήθος να πάρεις και τις σταγονίτσες που βγαίνουν στο τέλος; γιατί λένε ότι στην αρχή το γάλα είναι νερουλό και στο τέλος λιπαρό...

επίσης εμένα στο ψυγείο που το φυλάω πιάνει κρούστα το λίπος από πάνω, εσένα φαίνεται έτσι; μήπως γι' αυτό δεν τον κρατάει;

Λοιπόν θα σας πω τι έχω εγώ. Τώρα πίνει γάλα και απο τα δύο στήθη κανονικά.

Σήμερα ήρθε και η μάνα μου και συνειδητοποιήσαμε ένα πράγμα, συμπληρωμα 60ml δεν του φτάνει πλεον. Εφαγε στις 13:00 60ml και στις 13:30 άλλα 30ml. Oλο το πρωί έπινε απο το στήθος, επινε, άφηνε το στήθος μετά απο 20 λεπτά περίπου και μετά απο 5-10 λεπτά ήθελε πάλι γάλα.

Σκέψου οτι ήδη απο το νοσοκομείο του έδινα 20ml συμπληρωμα και του τραβούσα το συμπληρωμα για να μην φάει περισσότερο. Αυτά μιλάμε ενώ τον έβαζα και στο στήθος και μιλάμε για μωράκι 2-3 ημερών.

Εγώ ήμουν κατηγορηματικά αρνητική για το θέμα συμπληρωμα, αλλά οταν βλέπω ότι το παιδί μου σπαράζει απο το κλάμμα 10-15 λεπτά αφου τραβιέται απο το στήθος γιατί πεινάει τι να έκανα? Παρεπιπτόντως όταν βγάζω απο το θήλαστρο από το δεξί στήθος (είναι το στήθος που δεν το παίρνει πάντα, μονο οταν έχει τις καλές του) βγάζω γύρω στα 60ml κάθε φορά (τουλάχιστον 3-4 φορές την μέρα). Δεν είναι δηλ. οτι δεν έχω γάλα ή δεν του φτάνει. Το πρωί θήλασε το αριστερό μετά του έδωσα 60ml που είχα βγάλει απο το δεξί και μετά από μισή ώρα πάλι πεινουσε!

Τώρα κοιμάται αλλά θήλασε δύο φορές, την πρώτη ένα τέταρτο απο το ένα στήθος και περίπου μισή ώρα από το άλλο. Μετά απο πολύ κουνημα και πιπίλα τελικά τον πήρε ο υπνος χωρίς να δώσω το συμπληρωμα.

Σε εμάς ο λόξυγγας δεν σταματάει εύκολα αλλά τουλάχιστον με το να τον βάζω στο στήθος τουλάχιστον δεν εκνευρίζεται και δεν κλαίει!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Το ντοριτάκι μας είναι καλά κορίτσια? Εμαθε καμία τί έγινε?

Mardo μου με το θέμα κλιματιστικό δεν ρωτάς τον γιατρό σου? Εγω επειδή και στο νοσοκομείο μας τα έφερναν κουκουλωμένα, τον κουκουλώνω. Ιδρωτσίλα έχει και ο δικός μου.

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσια!!!!ρανια μου,τι κανεις;χθες πήγαμε παιδίατρο.σημερα κλείσαμε 1 μηνα ζωής!ειμαστε 4400 και 57 πόντους!για την ιδρωτσιλα μου είπε να της βάζω υγρή πουδρα.πηρα μια της frezyderm.για την ντοριτα δεν ξέρουμε τιποτα.

LJqDp3.png

Γεια σας κοριτσια!!!!ρανια μου,τι κανεις;χθες πήγαμε παιδίατρο.σημερα κλείσαμε 1 μηνα ζωής!ειμαστε 4400 και 57 πόντους!για την ιδρωτσιλα μου είπε να της βάζω υγρή πουδρα.πηρα μια της frezyderm.για την ντοριτα δεν ξέρουμε τιποτα.

Πωπω ολοκληροι κορίτσαροι γίνατε! Μπράβο σας! Ψιλόσατε κιόλας! Εγώ καλά είμαι! Εχω γεννέθλια σήμερα! Γίνομαι μόλις 18 χρονών! Ειναι τα ωραιότερα γεννέθλια που ζω και έχω πάρει το ωραιότερο δώρο!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Λοιπόν θα σας πω τι έχω εγώ. Τώρα πίνει γάλα και απο τα δύο στήθη κανονικά.

Σήμερα ήρθε και η μάνα μου και συνειδητοποιήσαμε ένα πράγμα, συμπληρωμα 60ml δεν του φτάνει πλεον. Εφαγε στις 13:00 60ml και στις 13:30 άλλα 30ml. Oλο το πρωί έπινε απο το στήθος, επινε, άφηνε το στήθος μετά απο 20 λεπτά περίπου και μετά απο 5-10 λεπτά ήθελε πάλι γάλα.

Σκέψου οτι ήδη απο το νοσοκομείο του έδινα 20ml συμπληρωμα και του τραβούσα το συμπληρωμα για να μην φάει περισσότερο. Αυτά μιλάμε ενώ τον έβαζα και στο στήθος και μιλάμε για μωράκι 2-3 ημερών.

Εγώ ήμουν κατηγορηματικά αρνητική για το θέμα συμπληρωμα, αλλά οταν βλέπω ότι το παιδί μου σπαράζει απο το κλάμμα 10-15 λεπτά αφου τραβιέται απο το στήθος γιατί πεινάει τι να έκανα? Παρεπιπτόντως όταν βγάζω απο το θήλαστρο από το δεξί στήθος (είναι το στήθος που δεν το παίρνει πάντα, μονο οταν έχει τις καλές του) βγάζω γύρω στα 60ml κάθε φορά (τουλάχιστον 3-4 φορές την μέρα). Δεν είναι δηλ. οτι δεν έχω γάλα ή δεν του φτάνει. Το πρωί θήλασε το αριστερό μετά του έδωσα 60ml που είχα βγάλει απο το δεξί και μετά από μισή ώρα πάλι πεινουσε!

Τώρα κοιμάται αλλά θήλασε δύο φορές, την πρώτη ένα τέταρτο απο το ένα στήθος και περίπου μισή ώρα από το άλλο. Μετά απο πολύ κουνημα και πιπίλα τελικά τον πήρε ο υπνος χωρίς να δώσω το συμπληρωμα.

Σε εμάς ο λόξυγγας δεν σταματάει εύκολα αλλά τουλάχιστον με το να τον βάζω στο στήθος τουλάχιστον δεν εκνευρίζεται και δεν κλαίει!

κι εμένα μου κάνει τέτοια νούμερα, μόλις έχει φάει το 60άρι και μάλιστα με το ζόρι κλαίει με τα χέρια στο στόμα... δεν ξέρω αν αυτό είναι όντως πείνα... πρώτα του δίνω το δαχτυλάκι μου (αντί για πιπίλα) ή τον βάζω να πιπιλίσει το στήθος κι αν δεν πιάσει τότε δίνω 30άρι... όταν το κάνει αυτό συχνά (όπως σήμερα!) ανεβάζω τα ml (τώρα πάμε στα 70)... χθες αναρωτιόμουν αν αυτό τελικά είναι κολικοί κι απλά το ζεστό γάλα τον ηρεμεί...

στην αρχή κι εγώ είχα φτάσει να κάνω 90άρια, αλλά η μαία-σύμβ. θηλασμού με μάλωσε, είπε συχνά και μικρά γεύματα, απλά ξυπνούσαμε συχνότερα... αν είχα μητρικό δεν θα με πείραζε αλλά τη σκόνη τη φοβάμαι, διάβασα και στον Παπαβέντση ότι κοιμούνται από βαρυστομαχιά και όχι γιατί χόρτασαν...

να ξέρεις ότι το αριστερό έχει πάντα λιγότερο γάλα από το δεξί, μου το είπε η μαία...

κι εμένα αυτό προτιμάει να πιπιλάει (το καημένο στο άλλο τουλάχιστον κάτι θα έβγαζε να δροσιστεί!), στην κλινική μου είπαν ότι έχουν τις προτιμήσεις τους και δεν βολεύονται το ίδιο και στα δύο

στο λόξυγγα ευτυχώς δεν κλαίμε, αλλά μπορεί να χάσει τον ύπνο του, οπότε δίνω 30 άρι

για το κλιματιστικό ο παιδίατρος είπε όταν το έχω ανάγκη εγώ το έχει και το μωρό και η μαία ότι και γυμνό να είναι αν υπάρχει skin to skin επαφή αποκτά τη θερμοκρασία του δικού μου σώματος και αρκεί λεπτή πάνα όταν το φυσάει

Πωπω ολοκληροι κορίτσαροι γίνατε! Μπράβο σας! Ψιλόσατε κιόλας! Εγώ καλά είμαι! Εχω γεννέθλια σήμερα! Γίνομαι μόλις 18 χρονών! Ειναι τα ωραιότερα γεννέθλια που ζω και έχω πάρει το ωραιότερο δώρο!

να τα εκατοστήσεις!

αλήθεια είσαι τόσο μικρή;!!!

πραγματική μανουλίτσα δηλαδή, μπράβο σου!

άλλη σε -άντα εκτός από εμένα και την αλοβέσα δεν υπάρχει:confused:

να τα εκατοστήσεις!

αλήθεια είσαι τόσο μικρή;!!!

πραγματική μανουλίτσα δηλαδή, μπράβο σου!

άλλη σε -άντα εκτός από εμένα και την αλοβέσα δεν υπάρχει:confused:

Χαχαχα, κοριτσι μου σήμερα απέκτησα τα χρόνια του Χριστού, 33 είμαι! :tongue:

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια.... Ως ένα σημείο σας ζηλεύω που ξέρετε πόσο περίπου τρώνε τα μωρά σας.... Εμένα η μπέμπα πλέον τρώει μόνο από το στήθος εδώ κ 3 μέρες... Όταν ξυπνήσει μόνη της από πείνα βλέπω ότι πίνει περισσότερο και σε διάρκεια και σε ρούφηγμα υπάρχουν δε φορές που χτυπάμε 3 ωρο ύπνου μόνο με μητρικό.... Τώρα πόσο καλά είναι όλα αυτά δεν ξέρω.... Τη δευτέρα που θα ρθει η παιδίατρος θα μάθουμε!!!! Βλέπω πάντως τα κακά της όυι είναι πολύ ρευστά αν και η συχνότητά τους έχει μειωθεί ενώ έχουν αυξηθεί τα τσίσα πολύ, οι πάνες μας δηλ βαραίνουν πολύ ειδικά τη νύχτα που την τσεκάρω όταν ξυπνάμε. Τι άγχος κι αυτό πάντως με το φαγητό είναι απίστευτο

....

Όςο για το θηλασμό κορίτσια ώρες ώρες μου φαίνεται ότι μιλάμε για μαραθώνιο.... Πολύ δύσκολο... Αφήστε δε που νιώθω σαν κινούμενο μπιμπερο... Την παίρνω αγκαλίτσα και είτε πεινάει είτε όχι ψάχνει να βρει βυζί.... Το ξέρω ότι ακούγομαι χαζή κ αχάριστη αλλά είπα να το πω....

Άχαρη περίοδος η λοχεία πάντως ...

AXrRp3.pngFYZzp3.png

Καλησπέρα κορίτσια.... Ως ένα σημείο σας ζηλεύω που ξέρετε πόσο περίπου τρώνε τα μωρά σας.... Εμένα η μπέμπα πλέον τρώει μόνο από το στήθος εδώ κ 3 μέρες... Όταν ξυπνήσει μόνη της από πείνα βλέπω ότι πίνει περισσότερο και σε διάρκεια και σε ρούφηγμα υπάρχουν δε φορές που χτυπάμε 3 ωρο ύπνου μόνο με μητρικό.... Τώρα πόσο καλά είναι όλα αυτά δεν ξέρω.... Τη δευτέρα που θα ρθει η παιδίατρος θα μάθουμε!!!! Βλέπω πάντως τα κακά της όυι είναι πολύ ρευστά αν και η συχνότητά τους έχει μειωθεί ενώ έχουν αυξηθεί τα τσίσα πολύ, οι πάνες μας δηλ βαραίνουν πολύ ειδικά τη νύχτα που την τσεκάρω όταν ξυπνάμε. Τι άγχος κι αυτό πάντως με το φαγητό είναι απίστευτο

....

Όςο για το θηλασμό κορίτσια ώρες ώρες μου φαίνεται ότι μιλάμε για μαραθώνιο.... Πολύ δύσκολο... Αφήστε δε που νιώθω σαν κινούμενο μπιμπερο... Την παίρνω αγκαλίτσα και είτε πεινάει είτε όχι ψάχνει να βρει βυζί.... Το ξέρω ότι ακούγομαι χαζή κ αχάριστη αλλά είπα να το πω....

Άχαρη περίοδος η λοχεία πάντως ...

Κι εμένα εχει αυξήσει πολύ τον θηλασμο, σημερα πχ εχω δώσει μονο 2 φορες συμπληρωμα. Και οντως κάνει πολλά τσισα και λιγα κακα. Σημερα πχ δεν έχουμε κάνει ακόμα κακα. Εχθες 2 φορές αλλά πολλά και σαν διάρροια. Η παιδίατρος ειχε πει οτι ειναι φυσιολογικό ακομα και μια φορά στις 3 μέρες. Μάλλον για αυτο δεν μου πεινάει και οπως πριν λιγες μερες.

Ευχαριστώ κοριτσι μου, ειναι πραγματικά τα ωραιότερα γεννεθλια!:D:D

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Ρανια ,χρονια πολλα κ καλα κ ευτυχισμενα με την οικογενεια σου!!

Σκεφτηκα οτι εισαι τρολ μ αυτο.το 18 που μας ειπες, μιας κ θυμομουν οτι εμενες μονη απ οταν εφυγες για σπουδες...λεω τι στο καλο...παιδι θαυμα ηταν;

Mardo, εμενα ο παιδιατρος μου ειπε ξενο να μη δινω πιο.συχνα απο 3ωρο, μιας κ ειναι.βαρυ κ δε μπορουν να το.χωνεψουν... μου ειπα.χαρακτηριστικα οτι σε μια ωρα ειναι ακομη στο στομαχι κ δεν εχει παει καν στο εντερο...στηθος οσο.συχνα θελω, αλλα ξενο οχι, αλλα να της δινω μια φορα οσο.χρειαζεται. δλδ.εγω κανω 90 ml κ αυτη πινει οδο θελει- συνηθως γυρω στα 70.

Με το μητρικο οντως ξυπνουν πιο νωρις, κ ισα ml.να ηπιαν με το ξενο, γιατι ειναι πιο ευπεπτο.

twt6p2.png

Ρανια ,χρονια πολλα κ καλα κ ευτυχισμενα με την οικογενεια σου!!

Σκεφτηκα οτι εισαι τρολ μ αυτο.το 18 που μας ειπες, μιας κ θυμομουν οτι εμενες μονη απ οταν εφυγες για σπουδες...λεω τι στο καλο...παιδι θαυμα ηταν;

Mardo, εμενα ο παιδιατρος μου ειπε ξενο να μη δινω πιο.συχνα απο 3ωρο, μιας κ ειναι.βαρυ κ δε μπορουν να το.χωνεψουν... μου ειπα.χαρακτηριστικα οτι σε μια ωρα ειναι ακομη στο στομαχι κ δεν εχει παει καν στο εντερο...στηθος οσο.συχνα θελω, αλλα ξενο οχι, αλλα να της δινω μια φορα οσο.χρειαζεται. δλδ.εγω κανω 90 ml κ αυτη πινει οδο θελει- συνηθως γυρω στα 70.

Με το μητρικο οντως ξυπνουν πιο νωρις, κ ισα ml.να ηπιαν με το ξενο, γιατι ειναι πιο ευπεπτο.

Δεν κατάλαβα, δεν σου κανω για παιδί θαύμα????:tongue: Το προσπερνώ! χαχαχαχα! Ευχαριστώ για τις ευχές! Αντεύχομαι, να είμαστε όλες καλά και να χαιρόμαστε τα μωράκια μας!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...