Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 23 λεπτά , Eternity είπε:

Γιατί ήθελα να είμαι τυπική και επίσης μη μου ζητούσαν αργότερα έγγραφα για το που έκανα εξωσωματική ή με χρεωναν τίποτα. Αν το ήξερα, θα τα χάριζα σε κάποια κοπέλα. 

Παίζει κάτι τέτοιο; Ούτε καν το είχα φανταστεί!!! Καλά γενικα είναι φοβερά τραγικό το σύστημα άρα κακώς μου κάνει εντύπωση!!!

Μανούλες Ιουνίου 2014!!

mommyart

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εμεις δεν εχουμε air condition κ εν οψει.μετακομισης δεν ειναι κ να βαλουμε...ψαχνουμε εναλλακτικο τροπο δροσιας..

Οντως, οι φασεις ειναι στανταρ τελικα, κ στο θηλασμο κ στη γκρινια κ σε ολα....

twt6p2.png

Καλημέρα κοριτσια!!!μια απο τα ίδια!!!χθες ήθελα να χτυπήσω το κεφάλι μου στο τοίχο!rania μου με το air condition τι κανεις;τον εχεις στο ίδιο δωμάτιο;στους πόσους βαθμούς;

LJqDp3.png

Καλημέρα κοριτσια!!!μια απο τα ίδια!!!χθες ήθελα να χτυπήσω το κεφάλι μου στο τοίχο!rania μου με το air condition τι κανεις;τον εχεις στο ίδιο δωμάτιο;στους πόσους βαθμούς;

Το air condition βαράει τοιχο πρωτα απ'ολα, το έχω στους 27, ο μπεμπης ειναι μεσα στο πορτ μπεμπε, η κουκουλιτσα απο το πορτ μπεμπε σηκωμενη ωστε να μην ερχεται κρυος αερας μεσα στο πορτ μπεμπε και ο μπεμπης κουκουλωμενος με διπλο σεντονακι και του φοράω φορμακι με μισο μανικάκι. Δεν ξερω τι να κάνω βρε κοριτσια, το παιζω νοσοκομειο. Διαφορετικά ειναι κατακοκκινος, γκρινιάζει πολυ και δεν κοιμάται!

Το βραδυ στην κρεβατοκαμαρα αφησαμε ανοιχτο το air condition στο σαλονι και εχουμε αρκετη δροσια, καλυτερα απο το να ηταν κλειστο το air condition. Εστω για αυτες τις 2-3 μερες του καυσωνα που ειναι αθλια!

Ελπιζω να μην μου κρυώσει. Ολοι μου φωναζαν να αναψω air condition.

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Διαφημίσεις

Εγω χθες την ειχα μονο με την πάνα και κάναμε συχνά μπανακι στη μπανιεριτσα μας!!!

Δεν σου γινεται μουσκεμα οταν την θηλαζεις?

Ξερω κι εγώ ρε γαμωτο, τη μια λέω καλυτερα έτσι, απο την άλλη φοβαμαι μη μου αρρωστησει. Μου ειναι και πολυ νευρικος ο δικος μου!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Απο σφηξίματα πως πάτε και αέρια? Εχουν αρχισει και λιγοστευουν οι φορές που κάνουμε κακά μας. Εχθες μονο μια φορα. Σημερα τιποτα ακομα! Αλλά εχει αερια ο κακομοιρης! Πορδιάρης θα γινει

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Απο σφηξίματα πως πάτε και αέρια? Εχουν αρχισει και λιγοστευουν οι φορές που κάνουμε κακά μας. Εχθες μονο μια φορα. Σημερα τιποτα ακομα! Αλλά εχει αερια ο κακομοιρης! Πορδιάρης θα γινει

Κ εμεις τα ιδια εδω κ αρκετες μερες...

Λιγα κακα, πολλα σφιξιματα κ τεντωματα, πολλα αερια κ οταν την πιανουν ολα.αυτα την ωρα που ειναι στο στηθος, το κανει τσιχλα απ το.τεντωμα!!!!!

twt6p2.png

Κ εμεις τα ιδια εδω κ αρκετες μερες...

Λιγα κακα, πολλα σφιξιματα κ τεντωματα, πολλα αερια κ οταν την πιανουν ολα.αυτα την ωρα που ειναι στο στηθος, το κανει τσιχλα απ το.τεντωμα!!!!!

oxi tιποτα αλλο αλλά να μην αισθάνομαι οτι ειναι μονο ο δικό ς μου. Τονλυπαμαι απο το σφιξιμο ιδρωνει ο κακομοιρης

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Καλησπέρα κορίτσια.... Εμείς κοιμηθήκαμε σχετικά καλά τη νύχτα χωρίς σταγόνα συμπλήρωμα αλλά από τς 10 ως τις 14:00 δεν έκλεισε μάτι... Δε με χαλάει βέβαια γιατί κοιμάται τώρα και θα κοιμηθώ κ γω αλλά η γκρίνια της με πανικοβάλει ώρες ώρες.... Αγήστε δε που οταν την παίρνω αγκαλιά ψάχνει μόνιμα στήθος ενω πχ έχει φάει πριν 10 λεπτά... Αυτό που με φοβίζει είναι ότι έχει μάθει να κοιμάται μόνο στο στήθος και δεν ξέρω πώς να το κόψω... Επίσης μια χαζή ερώτηση: τα βάζετε στο στήθος κάθε φορά που κλαίνε;;; Καταλαβαίνετε πότε κλαίνε από πείνα ή από κάτι άλλο;;;; Εμένα πχ όταν έχει κάνει κακά δεν κλαίει καθόλου!!! Μόνο όταν πεινάει νομίζω κλαίει... Τουλάχιστον τότε ψάχνει κ στήθπς ή τρώει το χέρι της.....

Κακά και μεις δεν κάνουμε πλέον κάθε τρεις κ λίγο αλλά αέρια δεν έχουμε πολλά!!!! Πάντως χθες κορίτσια η μάνα μου μ έσωσε!!! Την κρατήσαμε ξύπνια όλο το απόγευμα και το βράδυ έπεσε σαν τούβλο!!!!! Ξύπνησε μόνο μια φορά και άλλη μία που την ξύπνησα εγώ!!!!

Aircondition έχουμε γιατί δεν παλεύεται αλλιώς και η μικρή έσκαγε και κοκκίνιζε... Στους 26 στο πολύ χαμηλό και η μπέμπα με φορμάκι χκεπασμένη με πικέ κουβερτοα κ καλτσούλες οπωσδήποτε!!! Α επίσης η μπαλκονόπορτα ανοιχτή για να σπάει λίγο ...

AXrRp3.pngFYZzp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια.... Εμείς κοιμηθήκαμε σχετικά καλά τη νύχτα χωρίς σταγόνα συμπλήρωμα αλλά από τς 10 ως τις 14:00 δεν έκλεισε μάτι... Δε με χαλάει βέβαια γιατί κοιμάται τώρα και θα κοιμηθώ κ γω αλλά η γκρίνια της με πανικοβάλει ώρες ώρες.... Αγήστε δε που οταν την παίρνω αγκαλιά ψάχνει μόνιμα στήθος ενω πχ έχει φάει πριν 10 λεπτά... Αυτό που με φοβίζει είναι ότι έχει μάθει να κοιμάται μόνο στο στήθος και δεν ξέρω πώς να το κόψω... Επίσης μια χαζή ερώτηση: τα βάζετε στο στήθος κάθε φορά που κλαίνε;;; Καταλαβαίνετε πότε κλαίνε από πείνα ή από κάτι άλλο;;;; Εμένα πχ όταν έχει κάνει κακά δεν κλαίει καθόλου!!! Μόνο όταν πεινάει νομίζω κλαίει... Τουλάχιστον τότε ψάχνει κ στήθπς ή τρώει το χέρι της.....

Κακά και μεις δεν κάνουμε πλέον κάθε τρεις κ λίγο αλλά αέρια δεν έχουμε πολλά!!!! Πάντως χθες κορίτσια η μάνα μου μ έσωσε!!! Την κρατήσαμε ξύπνια όλο το απόγευμα και το βράδυ έπεσε σαν τούβλο!!!!! Ξύπνησε μόνο μια φορά και άλλη μία που την ξύπνησα εγώ!!!!

Aircondition έχουμε γιατί δεν παλεύεται αλλιώς και η μικρή έσκαγε και κοκκίνιζε... Στους 26 στο πολύ χαμηλό και η μπέμπα με φορμάκι χκεπασμένη με πικέ κουβερτοα κ καλτσούλες οπωσδήποτε!!! Α επίσης η μπαλκονόπορτα ανοιχτή για να σπάει λίγο ...

Κι εγώ οταν του δίνω μητρικό μετά απο 10 λεπτά δίνω συμπληρωμα. Το μητρικο δεν τον κρατάει καθόλου. Εμάς μας τρελαίνει και αυτος ο λοξυγγας! ελεος πλέον. Τρώει και μετά έχει τουλάχιστον 30 λεπτά λοξυγγα!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

κορίτσια καλησπέρα και από μένα!!!

Ντοριτακι ολα super θα πάνε περιμένουμε σύντομα νέα σου!!

καλά η ζέστη δεν περιγράφεται

ο μικρός μου είναι απλά τέλειος, μαμ κακά και νάνι!!!

εγώ κορίτσια μου υποφέρω! σήμερα είμαι κάπως καλύτερα! με το που βγήκαμε από το μαιευτήριο (Δευτέρα) και ξεκίνησε η παραγωγή γάλακτος υπέφερα στην ιδέα του θηλασμού και γενικότερα στην ιδέα θήλαστρου κλπ λόγω υπερευαίσθητων θηλών!!! αποφάσισα να διακόψω το γάλα κάτι το οποίο όπως διαπιστώθηκε είναι λιγο εως πολύ οδυνηρό! ξεκίνησα χάπια διακοπής γάλακτος αλλά δεν απέδωσαν άμεσα λόγω μεγάλης παραγωγής που είχα.. σήκωσα πυρετό και γενικότερα ταλαιπωρήθηκα πάρα πολυ.. σήμερα κάπως έχω αρχίσει να συνέρχομαι άλλα το στήθος εξακολουθεί να με πονάει και να πρήζεται όταν περνούν πολλές ώρες..

εγώ κορίτσια μου υποφέρω! σήμερα είμαι κάπως καλύτερα! με το που βγήκαμε από το μαιευτήριο (Δευτέρα) και ξεκίνησε η παραγωγή γάλακτος υπέφερα στην ιδέα του θηλασμού και γενικότερα στην ιδέα θήλαστρου κλπ λόγω υπερευαίσθητων θηλών!!! αποφάσισα να διακόψω το γάλα κάτι το οποίο όπως διαπιστώθηκε είναι λιγο εως πολύ οδυνηρό! ξεκίνησα χάπια διακοπής γάλακτος αλλά δεν απέδωσαν άμεσα λόγω μεγάλης παραγωγής που είχα.. σήκωσα πυρετό και γενικότερα ταλαιπωρήθηκα πάρα πολυ.. σήμερα κάπως έχω αρχίσει να συνέρχομαι άλλα το στήθος εξακολουθεί να με πονάει και να πρήζεται όταν περνούν πολλές ώρες..

Πω πω!!!περαστικα!δεν ήξερα οτι τα χάπια μπορει να εχουν τέτοιες παρενέργειες!!!

LJqDp3.png

Περαστικά χαρουλα μου!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Κοριτσια καλημέρα! πως ειστε? τα μωρά σας?

Να σας ρωτησω αν γνωρίζετε.. μπορουμε να παρουμε οι μαμαδες ευχη απο παπα για να βγαινουμε έξω πριν την μιση ευχη? ή πρέπει να παρουμε τη μιση ευχη με το μωρο στις 20 μέρες?

και κάτι ακομα που έχω σαν απορια, ποσα ml γάλα σας πινουν τα μωρά σας (φυσικά για εκέινα που πινουν συμπλήρωμα)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...