Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 21 λεπτά , Lila86 είπε:

Παίζει κάτι τέτοιο; Ούτε καν το είχα φανταστεί!!! Καλά γενικα είναι φοβερά τραγικό το σύστημα άρα κακώς μου κάνει εντύπωση!!!

Τότε δεν ήξερα τι μπορούσαν να μου ζητήσουν αργότερα και θεώρησα πιο εντιμο να τα επιστρέψω. Όταν πέρασα μετά από χρόνια επιτροπή για εξωσωματική, έβαζα πάντα και το χαρτί που έλεγε ότι τα φάρμακα της 1ης προσπάθειας είχαν επιστραφεί λόγω φυσικής σύλληψης. Αν δεν είχα αυτό το χαρτί, δεν ξέρω τι μπορεί να μου ζητούσαν....

Μανούλες Ιουνίου 2014!!

mommyart

Recommended Posts

γεια σου μαμαδοκαρδούλα μου!!!!!!!!! χαίρομαι που είστε καλά και οι περιπέτειες ας μείνουν πίσω.... φιλιά πολλά!!!!!!!!!!!!

γεια σου κι εσένα φρεσκομανούλα!!! ετσι τα μωρά μας να είναι καλά!!

η thokos κανένα νέο?γέννησε?

φιλάκια πολλά!!

lZDVp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γεια σου κι εσένα φρεσκομανούλα!!! ετσι τα μωρά μας να είναι καλά!!

η thokos κανένα νέο?γέννησε?

φιλάκια πολλά!!

Γέννησε και το thokaki στην 36η εβδομάδα με περιπέτειες αλλά όλα πήγαν καλά!!!!

AXrRp3.pngFYZzp3.png

καλημερα my heart!! να μπαινεις να μας λες τα νεα σας!!

φιλακια στα μπουμπουκια σου!

γεια σου κοριτσάκι μου!! σιγα σιγά μπαίνουμε σε πρόγραμμα οπότε ελπίζω να προλαβαίνω να γράφω συχνότερα!!! Φιλιά στον μπεμπάκο σου!!

lZDVp3.png

Καλημέρα!!!!! Ναι και μένα η μικρή πλέον κάθεται ξύπνια περισσότερο!!! Χθες μας είχε από τις 23:00 ως τις 2:00 ενώ δεν πεινούσε δεν ήθελε άλλαγμα καθόταν ξύπνια και κοίταζε με τις ματάρες της, ψιλογκρίνιαζε, έπαιζε με τα πόδια της...... αχ Ράνια μου εξοικιωνόμαστε νομίζω σιγά σιγά..... Εμείς πήραμε συμπλήρωμα το βράδυ ακι απ΄τις 8:00 θηλάζουμε μόνο περίπου ανά μία με μιάμιση ώρα.... Άντε να δούμε....

Η ψυχολογία σου είναι καλύτερα?

Οχι απλά καλύτερα, ειμαι ευτυχισμένη. Κι εμένα τα ίδια κάνει, κάθετε και κοιτάει γύρω γύρω.

Εδωσα συμπληρωμα το βράδυ αλλά στο ενδιάμεσο δοκίμασα το στηθος, μόλις το πήρε μονο που δεν χοροπηδούσα. τώρα του δίνω συμπληρωμα κάθε 2-3 ώρες και οταν γκρινιάζει ενδιάμεσα τον βάζω στο στήθος γιατι πιστεύω οτι περισσοτερο διψάει παρά πεινάει. Ξέρω κι εγω.... Είμαι πολύ χαρούμενη!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Διαφημίσεις

καλημέρα κορίτσια! να σας ζήσουν τα μπεμπάκια κ καλά ξενύχτια!!

εμείς είμαστε καλά,μεγαλώνουμε κ τρελαίνουμε τη μαμά κ τον μπαμπά!

μαμαδογαλατάκι φάγαμε 40 μέρες..μετά δεν είχα αλλο..περασαμε κ 1 ουρολοιμωξη με τν μεγαλο κ μειναμε 1 εβδ. στο νοσοκομειο..οποτε αγχος,κουραση,στεναχωρια κτλ βοηθησαν να κοπει τελειως το γαλα μου..να τρωτε καλα κ να κοιμαστε οσο μπορειτε οσες θηλαζετε!!

φιλια στα πατουσακια!

Πωπω, καλως το κοριτσι, κοντευετε να κλεισετε δίμηνο βλέπω! Μπράβο καρδούλα. Χαιρομαι που ειστε ολοι καλά έστω και με τρέξιμο! Ειχαμε καιρο να σε ακουσουμε!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

καλημέρα κορίτσια! να σας ζήσουν τα μπεμπάκια κ καλά ξενύχτια!!

εμείς είμαστε καλά,μεγαλώνουμε κ τρελαίνουμε τη μαμά κ τον μπαμπά!

μαμαδογαλατάκι φάγαμε 40 μέρες..μετά δεν είχα αλλο..περασαμε κ 1 ουρολοιμωξη με τν μεγαλο κ μειναμε 1 εβδ. στο νοσοκομειο..οποτε αγχος,κουραση,στεναχωρια κτλ βοηθησαν να κοπει τελειως το γαλα μου..να τρωτε καλα κ να κοιμαστε οσο μπορειτε οσες θηλαζετε!!

φιλια στα πατουσακια!

Που εισαι βρε my heart?χαιρομαι που εισαι καλα εσυ και τα μπουμπούκια σου!να μας λες νεα σου!

LJqDp3.png

Οχι απλά καλύτερα, ειμαι ευτυχισμένη. Κι εμένα τα ίδια κάνει, κάθετε και κοιτάει γύρω γύρω.

Εδωσα συμπληρωμα το βράδυ αλλά στο ενδιάμεσο δοκίμασα το στηθος, μόλις το πήρε μονο που δεν χοροπηδούσα. τώρα του δίνω συμπληρωμα κάθε 2-3 ώρες και οταν γκρινιάζει ενδιάμεσα τον βάζω στο στήθος γιατι πιστεύω οτι περισσοτερο διψάει παρά πεινάει. Ξέρω κι εγω.... Είμαι πολύ χαρούμενη!

αυτό με τη δίψα μου το πε και ο γιατρός μου χτες να το χω στο νου μου.... Έλα φιλενάδα θα τα καταφέρουμε που θα πάει.. εμείς έχουμε να πάρουμε συμπλήρωμα από τις 5 τα ξημερώματα... ελπίζω να καταφέρουμε να πάρουμε μόνο το βράδυ!!!

AXrRp3.pngFYZzp3.png

αυτό με τη δίψα μου το πε και ο γιατρός μου χτες να το χω στο νου μου.... Έλα φιλενάδα θα τα καταφέρουμε που θα πάει.. εμείς έχουμε να πάρουμε συμπλήρωμα από τις 5 τα ξημερώματα... ελπίζω να καταφέρουμε να πάρουμε μόνο το βράδυ!!!

Μακάρι κορίτσι μου! Μακάρι!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Γεια σας κορίτσια!!! Απο αύριο μπαίνουν και οι τελευταίες στο club (εγώ και η Ioanna)!!! Σε 1 ωριτσα μπαίνω μαιευτήριο να με ετοιμάσουν για να γεννησω αύριο κάποια στιγμή!!! Φιλάκια σε ολες και θα επανέλθω με νεότερα!!!

APaXp3.png

Ptg7p3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια!!! Απο αύριο μπαίνουν και οι τελευταίες στο club (εγώ και η Ioanna)!!! Σε 1 ωριτσα μπαίνω μαιευτήριο να με ετοιμάσουν για να γεννησω αύριο κάποια στιγμή!!! Φιλάκια σε ολες και θα επανέλθω με νεότερα!!!

Mε το καλό κορίτσι μου! Ευχομαι να σου πάνε ολα καλά και να αγκαλιάσεις το μωράκι σου οσο πιο ευκολα γίνεται!:D

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Καλημερα...

Κι η δικη μου ειχε κριση αυπνιας... εχει πολλη ζεστη κ ολο γκρινια ειναι τα καημενα τα μωρακια.... τωρα την εχω κ κοιμαται αλλα εγω τελω υπο καταρρευση...

Σας φιλω..

twt6p2.png

Καλημερα...

Κι η δικη μου ειχε κριση αυπνιας... εχει πολλη ζεστη κ ολο γκρινια ειναι τα καημενα τα μωρακια.... τωρα την εχω κ κοιμαται αλλα εγω τελω υπο καταρρευση...

Σας φιλω..

και ο δικοςμου μολις κοιμηθηκε, αλλα ειμαι σε τρελη υπερενταση! Εμεις βαλαμε air condition απο χθες. Το πολυ πολυ να παθω καρδια οταν δω τον λογ/μο της ΔΕΗ!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...