Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 21 λεπτά , Lila86 είπε:

Παίζει κάτι τέτοιο; Ούτε καν το είχα φανταστεί!!! Καλά γενικα είναι φοβερά τραγικό το σύστημα άρα κακώς μου κάνει εντύπωση!!!

Τότε δεν ήξερα τι μπορούσαν να μου ζητήσουν αργότερα και θεώρησα πιο εντιμο να τα επιστρέψω. Όταν πέρασα μετά από χρόνια επιτροπή για εξωσωματική, έβαζα πάντα και το χαρτί που έλεγε ότι τα φάρμακα της 1ης προσπάθειας είχαν επιστραφεί λόγω φυσικής σύλληψης. Αν δεν είχα αυτό το χαρτί, δεν ξέρω τι μπορεί να μου ζητούσαν....

Μανούλες Ιουνίου 2014!!

mommyart

Recommended Posts

Ε όχι άχρηστη και ανεπαρκής... μην το ξαναπεις αυτό για τον εαυτό σου... είναι ακόμα πολύ νωρίς για να απογοητεύεστε... Εγώ ακόμα μιλάω έξω από το χορό αλλά ξέρω οτι σίγουρα οι πρώτες 6 εβδομάδες είναι πολύ δύσκολες μέχρι να βρεθεί η χρυσή τομή... Απλά θέλει πολύ επιμονή και υπομονή... Και βέβαια όσο αντέχει η κράση της καθεμιάς, όπως είπες κι εσύ δεν θα τρελαθούμε κιόλας, τα μωρά μας μας χρειάζονται ήρεμες και υγιείς...

Με το καλό κι εσύ! Αν θέλει ο γιατρός να σου προκαλέσει τοκετό μπορεί, αλλά η εξέταση από μόνη της δεν μπορεί να προκαλέσει τοκετό, δεν υπάρχει και λόγος, εμένα μου την έχει κάνει ήδη 2 φορές την εξέταση αυτή και τίποτα ακόμα... αύριο μάλλον, που είναι η τελευταία μέρα μας, πάω για πρόκληση, δεν ξέρω αν θα κάνει κάτι πιο δραστικό κατά την εξέταση... πάντως με αυτήν την εξέταση βλέπει πόσο μαλακός και χαμηλά είναι ο τράχηλος για να δει αν γεννάς σύντομα, ούτε 10 δευτερόλεπτα δεν κρατάει...

ντοριτακι μου ακομα να γεννησεις? αντε ρε κοριτσι! βολευτηκε το μωρο???

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Επανέρχομα δριμύτερη.....

Πήγα στο γυναικολόγο μου για να δει τα ράμματα και μίλησα με τη μαία.... Μου είπε (κα η λογική μου λέει ότι έχει δίκιο...) εφ' όσον το παιδί έχει μάθει στο συμπλήρωμα, δεν μπορείς να το κόψεις μαχαίρι από τη μία μέρα στην άλλη κυρίως γιατί η παραγωγή στο στήθος σου δεν είναι αντίστοιχη των αναγκών του παιδιού... Θα συνεχίσεις μου είπε μειώνοντας το συμπλήρωμα σταδιακά κάθε μέρα πχ έτσι ώστε και το παιδί και γω να μην ταλαιπωρούμαι αλλά και το στήθος μου να καταφέρει να αντεπεξέλθει και να αυξήσει την παραγωγή του...... Είναι μου λέει σα να έτρωγες κάθε βράδυ ένα γουρούνι και να πέφτεις με τη μια στη φρυγανιά, εσύ δε θα έκλαιγες? Ο δε γιατρός μου έξαλλος που με είδε σ αυτά τα χάλια μου είπε το εξής:" το παιδί σου θέλει τη μάνα του όχι μόνο το γάλα σου.... αν ήθελε μόνο γάλα θα του κανε και μια αγελάδα...." Όσο για τα κλάματα μου πε ότι στην κατάστασή μας είναι απόλυτα φυσιολογικό και ότι όλα θα στρώσουν με το σαράντισμα.... Μετράω αντίστροφα ήδη....

Το κορυφαίο? Γύρισα σπίτι με στήθος γεμάτο, η μικρή θήλασε μισή ώρα μόνο από το ένα και ήπιε συμπλήρωμα μόλις 20 ml..... τώρα κοιμάται σαν άγγελος..... Ταλαιπωρώ το παιδί 2 μέρες τώρα ενώ το καημένο μου είναι τόσο ήρεμο..... Περιττό να σας πω πόσο έξαλλη είμαι με την παιδίατρο!!!!! ΕΞΑΛΛΗ........ Ήδη σκέφτομαι ν αλλάξω γιατρό....

AXrRp3.pngFYZzp3.png

Διαφημίσεις

Απο συμπληρώματα παίρνετε τίποτα? πχ σίδηρο, ασβεστιο?

Ο γιατρός μου πε να ξεκινήσω από δευτέρα σίδηρο και ασβέστιο και θα τα ξαναπούμε μετά το σαράντισμα για οδηγίες!

AXrRp3.pngFYZzp3.png

Moody οντως ετσι ειναι... ποσο συμπληρωμα.επινε πριν;

Ειχ αρχισει πιονπριν να γραφω αλλα.ξυπνησε η μπεμπα...τωρα ειναινπολλα ναντα ξαναγραψω....αλλα θα ηθελα να σου πω οτι ειδικα εσυ, μετα απο.την περιπετεια σου, πουβρηκες τη δυναμη να σταθεις στα ποδια σου κ να φερεις στη ζωη το αστερακι σου, δεν το δδιανοουμαι οτι σκεφτεσαι οτι εισαι ανεπαρκης μανα!!!!

Γενικα.για οσες απογοητευονται με το θηλασμο...εγω.εχω πλεον εστιασει στο εξης: σε καθε γευμα να τρωει πρωτα στηθος κ μετα μπιμπερο!!! Μου αρκει πλεον αυτο κ ειναι ονστοχος μου...

twt6p2.png

Κοριτςια, με τα αποστειρωμενα τι ακριβως κανετε;

Τα μπιμπερο.πχ, τα κρατατε στον αποστειρωτη μεχρι να.περασει το 8ωρο κ μςτα απο την αρζη αποστειρωση;

Κατι ειχα διαβασει για διατηρηση στο.ψυγειο, αλλα δε θυμαμαι που...

twt6p2.png

ντοριτακι μου ακομα να γεννησεις? αντε ρε κοριτσι! βολευτηκε το μωρο???

Ειδες βρε; Έλεγες τον δικό σου τεμπελακο αλλα κι ο δικός μου δεν παει πίσω... Αύριο θα σας έχω νεότερα, λογικά θα μπω το βράδυ να ξεκινήσει η διαδικασία για να γεννήσω την επομενη...

APaXp3.png

Ptg7p3.png

Διαφημίσεις

Πριν μια ώρα κατάφερα και τον έβαλα στο στήθος μεχρι που τον πήρε ο υπνος, κανένα τέταρτο δηλ. Μια χαρά λεω, μολις ξυπνήσει θα τον βάλω και στο άλλο. Ολα βεβαια έγιναν με την βοήθεια του μπαμπά μας. Ε στο άλλο οχι μονο δεν δεχόταν αλλά πάτησε και κάτι σειρήνες που ακουστήκαμε παντου, λες και τον σφάζαμε έκανε. Του έδωσα τελικά συμπληρωμα. Αυριο θα το ξαναπαλέψω.

Αλοβεσάκι μου σκεφτομαι να κάνω το ίδιο, να τον βάζω συνέχεια πρώτα στο στήθος και μετά να του δίνω και μπιμπερο. Αν το πάρει το στηθος καλως. ΅Εχω αρκετό γάλα και ειναι κριμα να πρέπει να το βγάζω με το θηλαστρο για να το πίνει. Το βράδυ θα μου λύνονταν και τα χερια.

Μουντάκι μου χαιρομαι που βρήκες λυση.Ευχομαι να της το κόψεις τελειως το συμπληρωμα!

Ντορίτα ευχομαι να πάνε ολα καλα! Αντε να κλείσει επιτελους ο πινακας και να ονομαστει σιγά σιγά το φορουμ 'θηλαζουσες Μανουλες Ιουνίου 2014' Καποιες μας ξέφυγαν και έγιναν του Μαιου αλλά δεν πειράζει. :)

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Καλημέρα κορίτσια μου

Σήμερα το ζουζουνάκι μου θήλασε κανονικά και απο τα δυο στηθη! Θα με τρελλάνει το παιδί αυτο!Μεχρι και το βράδυ!

Κάθε μέρα μένει ξυπνιος ολο και περισσοτερες ώρες! Κάνουν το ίδιο τα δικά σας?

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Καλημέρα!!!!! Ναι και μένα η μικρή πλέον κάθεται ξύπνια περισσότερο!!! Χθες μας είχε από τις 23:00 ως τις 2:00 ενώ δεν πεινούσε δεν ήθελε άλλαγμα καθόταν ξύπνια και κοίταζε με τις ματάρες της, ψιλογκρίνιαζε, έπαιζε με τα πόδια της...... αχ Ράνια μου εξοικιωνόμαστε νομίζω σιγά σιγά..... Εμείς πήραμε συμπλήρωμα το βράδυ ακι απ΄τις 8:00 θηλάζουμε μόνο περίπου ανά μία με μιάμιση ώρα.... Άντε να δούμε....

Η ψυχολογία σου είναι καλύτερα?

AXrRp3.pngFYZzp3.png

καλημέρα κορίτσια! να σας ζήσουν τα μπεμπάκια κ καλά ξενύχτια!!

εμείς είμαστε καλά,μεγαλώνουμε κ τρελαίνουμε τη μαμά κ τον μπαμπά!

μαμαδογαλατάκι φάγαμε 40 μέρες..μετά δεν είχα αλλο..περασαμε κ 1 ουρολοιμωξη με τν μεγαλο κ μειναμε 1 εβδ. στο νοσοκομειο..οποτε αγχος,κουραση,στεναχωρια κτλ βοηθησαν να κοπει τελειως το γαλα μου..να τρωτε καλα κ να κοιμαστε οσο μπορειτε οσες θηλαζετε!!

φιλια στα πατουσακια!

lZDVp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...