Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 21 λεπτά , Lila86 είπε:

Παίζει κάτι τέτοιο; Ούτε καν το είχα φανταστεί!!! Καλά γενικα είναι φοβερά τραγικό το σύστημα άρα κακώς μου κάνει εντύπωση!!!

Τότε δεν ήξερα τι μπορούσαν να μου ζητήσουν αργότερα και θεώρησα πιο εντιμο να τα επιστρέψω. Όταν πέρασα μετά από χρόνια επιτροπή για εξωσωματική, έβαζα πάντα και το χαρτί που έλεγε ότι τα φάρμακα της 1ης προσπάθειας είχαν επιστραφεί λόγω φυσικής σύλληψης. Αν δεν είχα αυτό το χαρτί, δεν ξέρω τι μπορεί να μου ζητούσαν....

Μανούλες Ιουνίου 2014!!

mommyart

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Με πήρε τωρα η πεθερά μου,μου είπε το καλυτερο ειναι σκέτο νερό ή χαμομήλι ώστε να μένει η μυρωδιά του θηλασμου! Εν τω μεταξύ απο την στενοχώρια μου εβγαλα μολις 20 ml γάλα τώρα το πρωί, ενώ το βράδυ στον υπνο εβγαλα 80. Ασχημο πράγμα η στενοχώρια! Ελπιζω να τα καταφέρω!

Πιστεύω να μην φταίει και το απορρυπαντικό που πλένω τα ρούχα???:(:(:(

Αν οντως η στεναχωρια κοβει το.γαλα, τοτε ειναι θαυμα το ο τι εχω ακομη γαλα- οσο εχω...

twt6p2.png

Ευχαριστω :)

Ικανοποιημενη;

Οι μπαταριες ειναι οκ η σ αφηνουν στη μεση;

Είναι με πρίζα, οποτε κανένα άγχος για μπαταρίες!

Ειμαι πολύ ικανοποιημένη, και κρίνω σε σύγκριση με θηλαστρο μαιευτηρίου!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Rania μια απο τα ιδια βς προς την απογοητευση.,.. Εγω σκέφτομαι σοβαρα να τα παρατήσω... Περάσαμε ένα 24ωρο αποκλειστικού θηλασμου φρίκη η μικρή μέσα στη γκρίνια ηρεμούσε μόνο στο στήθος και από ένα σημείο κ μετά που πλέον δεν έτρωγε απλά πιπιλούσε τη ρωγα για να ηρεμήσει... Χώρια που είναι και αυτή και εγώ άυπνη άλλαξαν τα κακά της έγιναν ρευστά και κολλώδη και πονούσε όλο το πρωί η κοιλιά της με αποτέλεσμα και να μην ηρεμεί και να τα κάνει κάθε 3 κ λίγο.... Δεν άντεξα και της έδωσα ξένο πήρε μονορούφι 60 ml και τώρα κοιμάται... Δεν μπορώ είναι πάρα πολύ ψυχοφθόρο όλο αυτό... Κλαίω συνέχεια, έχω νεύρα τα μεταφέρω και στο παιδί... Ευτυχώς ήρθε η μάνα μου και την ηρέμησε κάπως... Αν είναι να τρελαθώ θα το κόψω δε με νοιάζει δε θα τρελάνω και το παιδί μου... Και γω με ξένο μεγάλωσα και είμαι μια χαρά... Τελευταία λύση να δοκιμάσω το θήλαστρο αλλά το θεωρώ χαμμένη υπόθεση έτσι κ αλλιώς....

Από υπέρμαχος του θηλασμού κατέληξα εχθρός του... Όλα ροζ τα παρουσιάζουν ... Δεν είναι τίποτα ροζ.... Μπράβο σ αυτές που τα κατάφεραν για μένα είναι ηρωίδες... Εγώ δεν μπορώ.... Κι ας με πουν άχρηστη και ανεπαρκή μανα...

AXrRp3.pngFYZzp3.png

Με πήρε τωρα η πεθερά μου,μου είπε το καλυτερο ειναι σκέτο νερό ή χαμομήλι ώστε να μένει η μυρωδιά του θηλασμου! Εν τω μεταξύ απο την στενοχώρια μου εβγαλα μολις 20 ml γάλα τώρα το πρωί, ενώ το βράδυ στον υπνο εβγαλα 80. Ασχημο πράγμα η στενοχώρια! Ελπιζω να τα καταφέρω!

Πιστεύω να μην φταίει και το απορρυπαντικό που πλένω τα ρούχα???:(:(:(

Έλα βρε κοριτσι μου!!!!μην το παίρνεις τοσο κατάκαρδα!μη μου στεναχωριεσαι......στην ίδια φάση ειμαι και εγω!

LJqDp3.png

Διαφημίσεις

Rania μια απο τα ιδια βς προς την απογοητευση.,.. Εγω σκέφτομαι σοβαρα να τα παρατήσω... Περάσαμε ένα 24ωρο αποκλειστικού θηλασμου φρίκη η μικρή μέσα στη γκρίνια ηρεμούσε μόνο στο στήθος και από ένα σημείο κ μετά που πλέον δεν έτρωγε απλά πιπιλούσε τη ρωγα για να ηρεμήσει... Χώρια που είναι και αυτή και εγώ άυπνη άλλαξαν τα κακά της έγιναν ρευστά και κολλώδη και πονούσε όλο το πρωί η κοιλιά της με αποτέλεσμα και να μην ηρεμεί και να τα κάνει κάθε 3 κ λίγο.... Δεν άντεξα και της έδωσα ξένο πήρε μονορούφι 60 ml και τώρα κοιμάται... Δεν μπορώ είναι πάρα πολύ ψυχοφθόρο όλο αυτό... Κλαίω συνέχεια, έχω νεύρα τα μεταφέρω και στο παιδί... Ευτυχώς ήρθε η μάνα μου και την ηρέμησε κάπως... Αν είναι να τρελαθώ θα το κόψω δε με νοιάζει δε θα τρελάνω και το παιδί μου... Και γω με ξένο μεγάλωσα και είμαι μια χαρά... Τελευταία λύση να δοκιμάσω το θήλαστρο αλλά το θεωρώ χαμμένη υπόθεση έτσι κ αλλιώς....

Από υπέρμαχος του θηλασμού κατέληξα εχθρός του... Όλα ροζ τα παρουσιάζουν ... Δεν είναι τίποτα ροζ.... Μπράβο σ αυτές που τα κατάφεραν για μένα είναι ηρωίδες... Εγώ δεν μπορώ.... Κι ας με πουν άχρηστη και ανεπαρκή μανα...

Ε οχι άχρηστη και ανεπαρκής!μην τρελαθούμε κιόλας!!!!καλος ο θηλασμος αλλα υπό κατάλληλες συνθήκες!και εγω στην αρχη ειχα τρελαθεί!μετα έδωσα και ξένο και ηρέμησα και εγω και το μωρο!οντως ηρωίδες αυτές που το καταφέρνουν αλλα οχι οτι τα παιδάκια που μεγάλωσαν με ξένο υστερούν σε κατι!

LJqDp3.png

κοριτσια να σας ζησουν τα μωρακια σας!! ειμαι στον 8ο και εχω μια μεγαλη απορια. Στον 9ο ο γιατρος σας εκανε δακτυλικη εξεταση κολπικα για να δει τον τραχηλο? αν ναι ποτε ,ειναι απαραιτητο αυτο ή οχι? εχω ακουσει οτι με την εξεταση αυτη επισπευδεται ο τοκετος πολλες φορες και δεν πρεπει να γινεται, ισχχυει?

αχ, κοριτσάκια μου καλά, μην απογοητεύεστε με το θηλασμό

εγώ να δείτε τι πέρασα και περνάω!

ενώ είχα πρωτόγαλα και ξεκίνησα αποκλειστικό, πρήστηκα και ζεματούσα ολόκληρη και υπολόγιζα ότι κατεβαίνει το γάλα, είχα το μωρό συνέχεια στο στήθος και με το ζόρι όταν έκλαιγε (από την πείνα) αλλά το γάλα μου δεν ήρθε ποτέ...

το μωράκι μου κοιμόταν συνέχεια, δεν ξυπνούσε ούτε με μπάνιο, έπαθε αφυδάτωση και έχασε αρκετό βάρος, ώσπου ξεκινήσαμε αποκλειστική σκόνη!

μου έφερε η σύμβουλος θηλασμού θήλαστρο και είχα σταγόνες από το ένα στήθος και 1 ml από το άλλο! υποτίθεται ότι δεν έκανα ούτε καισαρική ούτε μου έβαλαν ωκυτοκίνη και επισκληρίδιο που επηρεάζουν την παραγωγή και ότι όλες οι γυναίκες έχουν γάλα! ανήκω λέει στο 1%! όλα μύθοι είναι κορίτσια!

με το θήλαστρο, βότανα, χάπια και ό,τι άλλο μπορείτε να φανταστείτε έφτασα να βγάζω 35 ml την ημέρα και χαίρομαι που του δίνω έστω και ένα γευματάκι δικό μας!

το δίνω τη νύχτα γιατί γλιτώνω τις αποστειρώσεις και δεν μπορείτε να φανταστείτε διαφορά, πόσο ήρεμα κοιμάται ούτε ρεψίματα ούτε βαρυστομαχιά...

να είστε ήρεμες όπως και να έρθουν τα πράγματα, είτε με θήλαστρο είτε απευθείας να χαίρεστε που τρώει κάτι από εσάς...

αν δε σας αρέσει το μπουκάλι μπορείτε να το δίνετε και με σύριγγα με το δαχτυλάκι σας ή απευθείας στο στήθος...

μουντάκι τα κακά είναι φυσιολογικό να είναι ρευστά και κολλώδη, ιδίως στα μωρά που θηλάζουν, τι λέει ο παιδίατρος;

για τον ύπνο ... μπορείς να θηλάζεις ξαπλωμένη και έτσι να κοιμάσαι κι εσύ

εμείς μάθαμε να κοιμόμαστε μαζί, πολλές φορές αν σηκωθώ εγώ ξυπνάει! οπότε από ύπνο τουλάχιστον δεν πάσχω, απλά δε με αφήνει να φάω, να πάω στην τουαλέτα... δεν του δίνω και πιπίλα...

Mardo πιπίλα κ μένα μου πε η γιατρός ότι δεν κάνει αλλά το σκέφτομαι σοβαρά να της δώσω γιατί πιπιλάει το στήθος μου για να κοιμηθεί και να ηρεμήσει...

Κορίτσια έβγαλα με το θήλαστρο σκάρτα 30 ml .... Είναι καλά;;; Σε πόση ώρα ξαναγεμίζουν οι μαστοί;;;;

AXrRp3.pngFYZzp3.png

Διαφημίσεις

Mardo πιπίλα κ μένα μου πε η γιατρός ότι δεν κάνει αλλά το σκέφτομαι σοβαρά να της δώσω γιατί πιπιλάει το στήθος μου για να κοιμηθεί και να ηρεμήσει...

Κορίτσια έβγαλα με το θήλαστρο σκάρτα 30 ml .... Είναι καλά;;; Σε πόση ώρα ξαναγεμίζουν οι μαστοί;;;;

το πιπίλισμα είναι καλό για να κατεβάσεις γάλα για να κοπεί το μπουκάλι

εγώ όταν κουράζομαι με το πιπίλισμα του δίνω το μικρό μου δαχτυλάκι καλά πλυμένο

30 από το ένα στήθος είναι πολύ καλά, αν δεν είναι και πολύ καλό το θήλαστρο ακόμα καλύτερα ...

μην αφήνεις πάνω από 4 ώρες χωρίς άντληση

Ε όχι άχρηστη και ανεπαρκής... μην το ξαναπεις αυτό για τον εαυτό σου... είναι ακόμα πολύ νωρίς για να απογοητεύεστε... Εγώ ακόμα μιλάω έξω από το χορό αλλά ξέρω οτι σίγουρα οι πρώτες 6 εβδομάδες είναι πολύ δύσκολες μέχρι να βρεθεί η χρυσή τομή... Απλά θέλει πολύ επιμονή και υπομονή... Και βέβαια όσο αντέχει η κράση της καθεμιάς, όπως είπες κι εσύ δεν θα τρελαθούμε κιόλας, τα μωρά μας μας χρειάζονται ήρεμες και υγιείς...

κοριτσια να σας ζησουν τα μωρακια σας!! ειμαι στον 8ο και εχω μια μεγαλη απορια. Στον 9ο ο γιατρος σας εκανε δακτυλικη εξεταση κολπικα για να δει τον τραχηλο? αν ναι ποτε ,ειναι απαραιτητο αυτο ή οχι? εχω ακουσει οτι με την εξεταση αυτη επισπευδεται ο τοκετος πολλες φορες και δεν πρεπει να γινεται, ισχχυει?

Με το καλό κι εσύ! Αν θέλει ο γιατρός να σου προκαλέσει τοκετό μπορεί, αλλά η εξέταση από μόνη της δεν μπορεί να προκαλέσει τοκετό, δεν υπάρχει και λόγος, εμένα μου την έχει κάνει ήδη 2 φορές την εξέταση αυτή και τίποτα ακόμα... αύριο μάλλον, που είναι η τελευταία μέρα μας, πάω για πρόκληση, δεν ξέρω αν θα κάνει κάτι πιο δραστικό κατά την εξέταση... πάντως με αυτήν την εξέταση βλέπει πόσο μαλακός και χαμηλά είναι ο τράχηλος για να δει αν γεννάς σύντομα, ούτε 10 δευτερόλεπτα δεν κρατάει...

APaXp3.png

Ptg7p3.png

Κορίτσι μου πόσο σε καταλαβαίνω, το μωρό οντως δεν χορταίνει με το μητρικό. Ομως μην το κόψεις τελείως, είναι καλό να πάρει λίγα αντισώματα έστω μέχρι το πρώτο του εμβόλιο!

Η μαια σήμερα με καθησύχασε αρκετα. Εμένα ο δικός μου τρώει σήμερα κάθε μια ώρα. Δεν ξέρω αν οφείλεται στην ζέστη και ουσιαστικά διψάει! Του δίνω 3 γευματα μητρικό με το θηλαστρο και τα υπολοιπα συμπληρωμα, αλλά πεινάει πολυ το παιδί!

Κι εγώ πέρασα ολο το πρωι κλαιγοντας, και χθες και σήμερα. Αισθάνομαι μια άχρηστη μάνα! Κι εγώ απορώ πως τα καταφέρνουν αυτές που θηλάζουν. Υποψιάζομαι οτι κάθονται ολη μερα σε ενα κρεβάτι και μονο θηλάζουν! Δεν μπορώ να φανταστώ κάτι άλλο. Εδώ που δεν θηλάζω και ακόμα και στην τουαλέτα πάω με δυσκολία!!!! Υπάρχει περιορισμός χρόνου! Βλέπεται και τον μικρό μου τον πιάνει γκρίνια οταν τρώω ή οταν πάω τουαλέτα! Τι στο καλό? Το καταλαβαίνει?:(:wink:

T6HZp2.png

ifiLp3.png

εμεις πιπιλα δινουμε κανονικα, η παιδιατρος δεν ειπε τιποτα. στο νοσοκομειο εφερναν το θηλαστρο καθε 3 ωρες. εδω αντλω 3-4 φορες την μερα + αν νιωσω πολυ πρησμενο το στηθος και εχω περιπου 60-80ml. βεβαια δεν τον κραταει ουτε μιση ωρα.

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Κορίτσι μου πόσο σε καταλαβαίνω, το μωρό οντως δεν χορταίνει με το μητρικό. Ομως μην το κόψεις τελείως, είναι καλό να πάρει λίγα αντισώματα έστω μέχρι το πρώτο του εμβόλιο!

Η μαια σήμερα με καθησύχασε αρκετα. Εμένα ο δικός μου τρώει σήμερα κάθε μια ώρα. Δεν ξέρω αν οφείλεται στην ζέστη και ουσιαστικά διψάει! Του δίνω 3 γευματα μητρικό με το θηλαστρο και τα υπολοιπα συμπληρωμα, αλλά πεινάει πολυ το παιδί!

Κι εγώ πέρασα ολο το πρωι κλαιγοντας, και χθες και σήμερα. Αισθάνομαι μια άχρηστη μάνα! Κι εγώ απορώ πως τα καταφέρνουν αυτές που θηλάζουν. Υποψιάζομαι οτι κάθονται ολη μερα σε ενα κρεβάτι και μονο θηλάζουν! Δεν μπορώ να φανταστώ κάτι άλλο. Εδώ που δεν θηλάζω και ακόμα και στην τουαλέτα πάω με δυσκολία!!!! Υπάρχει περιορισμός χρόνου! Βλέπεται και τον μικρό μου τον πιάνει γκρίνια οταν τρώω ή οταν πάω τουαλέτα! Τι στο καλό? Το καταλαβαίνει?:(:wink:

Άχρηστη μάνα......θα φας ξύλο!

LJqDp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...