Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 21 λεπτά , Lila86 είπε:

Παίζει κάτι τέτοιο; Ούτε καν το είχα φανταστεί!!! Καλά γενικα είναι φοβερά τραγικό το σύστημα άρα κακώς μου κάνει εντύπωση!!!

Τότε δεν ήξερα τι μπορούσαν να μου ζητήσουν αργότερα και θεώρησα πιο εντιμο να τα επιστρέψω. Όταν πέρασα μετά από χρόνια επιτροπή για εξωσωματική, έβαζα πάντα και το χαρτί που έλεγε ότι τα φάρμακα της 1ης προσπάθειας είχαν επιστραφεί λόγω φυσικής σύλληψης. Αν δεν είχα αυτό το χαρτί, δεν ξέρω τι μπορεί να μου ζητούσαν....

Μανούλες Ιουνίου 2014!!

mommyart

Recommended Posts

Έβαλα τικερακι και για τις διακοπές!τοσο πολυ εχω φρικαρει!!!!!

Kορίτσι μου που είσαι? Πως είσαι? Εμένα σήμερα ο μπεμπης ξεκίνησε καινουριο κόλπο. Δεν δέχεται να πάρει στηθος! Ενώ το γάλα βγαλμένο απο το θήλαστρο το ήπιε μια χαρα! Κάθε μέρα κάτι καινούριο.

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα κορίτσια.... Σήμερα ήταν μια καλή μέρα.... Βασικά ξεκουράστηκα και κοιμήθηκα καλά το βράδυ οπότε μάλλον βοήθησε και την ψυχολογία μου. Δεν έχουμε πάρει καθόλου συμπλήρωμα σήμερα!!!!!!!!!!!!!!! Βέβαια περάσαμε τη φάση του κάθε μισάωρο στο στήθος αλλά κοιμήθηκε και 2 φορές από 1,5 ώρα! Έχω αρχίσει να ελπίζω. Αν καταφέρω αν της δώσω μόνο μια φόρα τη νύχτα θα το θεωρήσω επιτυχία!!!!

Revithouli σ ευχαριστώ για τις συμβουλές... όπως τα λες είναι... μόλις σταμάτησα να κοιτάω το ρολόι και την είχα συνέχεια πάνω μου την ένιωσα και αυτήν πιο ήρεμη και μένα.... Κάθεται και ώρα ολόκληρη και πιπιλάει, ρουφάει, κοιμάται αλλά όλες που το κατάφεραν αυτό που λες και συ λένε. Το μωρό στο στήθος συνέχεια.... Ας ελπίσουμε να μη ξανασπάσω.....

Rania μου ποιο sling έχεις? Μ' έβαλες σε σκέψεις για τις ώρες ειδικά που είμαι σπίτι και κάνω δουλειές.... αν και είπε ένας φίλος ότι θα μας πάρει μάρσιπο....

AXrRp3.pngFYZzp3.png

της avent 99.00 απο 120,00

Ποιο μοντελο;

Εισαι ικανοποιημενη;γιατι ολο για της medela ακουω μονο...

Ερεθιζει τις θηλες;γιατι ενα πολυ απλο που μου πηρ;ν να βγαζω το γαλα-οχινκ να το μαζευω- με σακατεψε...

twt6p2.png

Kορίτσι μου που είσαι? Πως είσαι? Εμένα σήμερα ο μπεμπης ξεκίνησε καινουριο κόλπο. Δεν δέχεται να πάρει στηθος! Ενώ το γάλα βγαλμένο απο το θήλαστρο το ήπιε μια χαρα! Κάθε μέρα κάτι καινούριο.

Γεια σου φιλενάδα μου!!!!καλα ειμαι...κουρασμένη!μηπως δεν το πιάνει καλα το στήθος σου και κουράζεται;

LJqDp3.png

Καλησπέρα κορίτσια,

δεν προλαβαίνω να σας διαβάσω, ίσως μάθατε οτι γέννησα και εγώ στις 18 Ιουνιου με φτ και επισκληρίδιο. Ο μπεμπης μου ζύγιζε 3930 και ήταν 55εκ.

τωρα θηλάζουμε αλλα εχω προβληματιστει πολύ αν επαρκει το γάλα μου, ώρες ώρες νιώθω οτι δεν το θέλει κιόλας.

KJO7p2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια,

δεν προλαβαίνω να σας διαβάσω, ίσως μάθατε οτι γέννησα και εγώ στις 18 Ιουνιου με φτ και επισκληρίδιο. Ο μπεμπης μου ζύγιζε 3930 και ήταν 55εκ.

τωρα θηλάζουμε αλλα εχω προβληματιστει πολύ αν επαρκει το γάλα μου, ώρες ώρες νιώθω οτι δεν το θέλει κιόλας.

να σου ζησει πυτζαμουλα!

ZZt2p3.png

JNFwp2.png

Καλησπέρα κορίτσια,

συγχαρητηρια μυτζαμουλα.

Κι εγώ έχω θέματα εδώ και δυο μερες με τον θηλασμο. Σήμερα πηρε λιγο στηθος αλλά οποτε πίνει απο το στηθος το βγάζει αμέσως οποτε την επομενη που θα του δωσω στηθος ξυνιζει την μουρη και δεν το παιρνει

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Γεια σου φιλενάδα μου!!!!καλα ειμαι...κουρασμένη!μηπως δεν το πιάνει καλα το στήθος σου και κουράζεται;

Ριχνω πολύ κλάμα τις τελευταίες δυο μέρες, μαλλον έχασα το παιχνιδι του θηλασμου. Σήμερα μπηκε στο στήθος και με το που έφαγε έκανε εμετό το γάλα μου. Αν του το δώσω με μπιμπερό ειναι μια χαρα! Δεν ξερω βρε κορίτσια, ειμαι πολύ στενοχωρημένη. Ειναι πολύ λαιμαργος και απαιτητικός, φανταστείτε οτι πνίγεται καθε φορά που πινει είτε απο το μπιμπερό είτε απο το στήθος απο την λαιμαργία. Γάλα έχω πολύ, δεν ηθελα όμως να το βγάζω με το θηλαστρο για να το δίνω αφου δέχτηκε το στήθος απο την αρχή. Κρίμα... ειμαι πολύ απογοητευμένη!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Διαφημίσεις

Ριχνω πολύ κλάμα τις τελευταίες δυο μέρες, μαλλον έχασα το παιχνιδι του θηλασμου. Σήμερα μπηκε στο στήθος και με το που έφαγε έκανε εμετό το γάλα μου. Αν του το δώσω με μπιμπερό ειναι μια χαρα! Δεν ξερω βρε κορίτσια, ειμαι πολύ στενοχωρημένη. Ειναι πολύ λαιμαργος και απαιτητικός, φανταστείτε οτι πνίγεται καθε φορά που πινει είτε απο το μπιμπερό είτε απο το στήθος απο την λαιμαργία. Γάλα έχω πολύ, δεν ηθελα όμως να το βγάζω με το θηλαστρο για να το δίνω αφου δέχτηκε το στήθος απο την αρχή. Κρίμα... ειμαι πολύ απογοητευμένη!

Οχι Ρανια, μην απογοητευεσαι..μαλλον ολα.τα μωρακια περνανε τελικα τις φασεις τους... συνεχισε να επιμενεις, μετα απο.2-3 μερες θα.πιασει...

Μεχρι τοτε αν δεν πιανει, βγαζε κ δινε το με μπιμπερο...

Ειναι μεγαλη απογοητευση να μην τ καταφερνουμε με το θηλασμο ενω το.θελαμε τοσο αλλα αν δεν απενεχοποιηθουμε θα χασουμε τελειως το παιχνιδι...εγω αφου εσκασα που δεν τακαταφερνα με τον αποκλειστικο κ αποδεχθηκα τον μικτο, βλεπω οτι τα παω πολυ καλυτερα με το θηλασμο...

Στην τελικη, ας πιει οσο περισσοτερο μητρικο μπορει κ ας μην πινει μονο μητρικο....

Καλη η θεωρια ( θυμαστε ποσο.καλη ημουν φανταζομαι...) αλλα ο καθενας εχει τα θεματα του τελικα κ προσωπικα πηρα γι αλλη μια φορα το μαθημα να μην εχω αποψη κ να μην κρινω... ποιος.ξερει τι να τραβηξε η καθεμια για να καταληξει.να δινει σκονογαλα...

twt6p2.png

Οχι Ρανια, μην απογοητευεσαι..μαλλον ολα.τα μωρακια περνανε τελικα τις φασεις τους... συνεχισε να επιμενεις, μετα απο.2-3 μερες θα.πιασει...

Μεχρι τοτε αν δεν πιανει, βγαζε κ δινε το με μπιμπερο...

Ειναι μεγαλη απογοητευση να μην τ καταφερνουμε με το θηλασμο ενω το.θελαμε τοσο αλλα αν δεν απενεχοποιηθουμε θα χασουμε τελειως το παιχνιδι...εγω αφου εσκασα που δεν τακαταφερνα με τον αποκλειστικο κ αποδεχθηκα τον μικτο, βλεπω οτι τα παω πολυ καλυτερα με το θηλασμο...

Στην τελικη, ας πιει οσο περισσοτερο μητρικο μπορει κ ας μην πινει μονο μητρικο....

Καλη η θεωρια ( θυμαστε ποσο.καλη ημουν φανταζομαι...) αλλα ο καθενας εχει τα θεματα του τελικα κ προσωπικα πηρα γι αλλη μια φορα το μαθημα να μην εχω αποψη κ να μην κρινω... ποιος.ξερει τι να τραβηξε η καθεμια για να καταληξει.να δινει σκονογαλα...

Μιλησα με την μαια του γιατρού μου, αφου το πινει απο το μπιμπερο και οχι απο το στηθος μάλλον το αφρολουτρο που πλένομαι αφηνει εντονη μυρωδια και δεν το αντεχει το μωρο. Μου ειπε πλυσιμο με ουδετερο αφρολουτρο, και πριν τον θηλασμο πλυσιμο του στηθους με ζεστο νερο και να βγαζω το πρωτο γάλα! Ειπε οτι το παιχνιδι με τον θηλασμο δεν χανεται! Μακάρι! Αναθάρρυνα κάπως.

Δεν με νοιαζει αν πινει και ξενο αρκει να μπορει να πινει 3 φορες την μερα απο το στήθος. Πάρτε το εγωιστικό αλλά νιώθω μεγάλη γαλήνη οταν θηλάζει απο το στήθος!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Μιλησα με την μαια του γιατρού μου, αφου το πινει απο το μπιμπερο και οχι απο το στηθος μάλλον το αφρολουτρο που πλένομαι αφηνει εντονη μυρωδια και δεν το αντεχει το μωρο. Μου ειπε πλυσιμο με ουδετερο αφρολουτρο, και πριν τον θηλασμο πλυσιμο του στηθους με ζεστο νερο και να βγαζω το πρωτο γάλα! Ειπε οτι το παιχνιδι με τον θηλασμο δεν χανεται! Μακάρι! Αναθάρρυνα κάπως.

Δεν με νοιαζει αν πινει και ξενο αρκει να μπορει να πινει 3 φορες την μερα απο το στήθος. Πάρτε το εγωιστικό αλλά νιώθω μεγάλη γαλήνη οταν θηλάζει απο το στήθος!

Δεν ειναι εγωιστικο.Ρανια!!

Το.να κουρνιαζει το μωρακι.σου στην αγκαλια σου κ να ηρεμει κ να τρωει, βγαζοντας κατι ακαταληπτους ηχους ικανοποιησης, δεν συγκρινεται!!!!!

Παρ ολο τον πονο, εκει λιωνω!!!!

Αλλα.κ η στεναχωρια που δεν τα καταφερνουμε παντα οπως θα θελαμε,.δε βγαζεινπουθενα!!

Μπορεις να πλενεσαι με το αφρολουτρο που πλενεις κ το μωρο- μου χε πει.η μαια του ανωδυνου..

Κ.εγω ψαχνω κατινουδετερο για μενα, αν εχετε βρει κατι, πειτε κ σ εμας :)

twt6p2.png

Δεν ειναι εγωιστικο.Ρανια!!

Το.να κουρνιαζει το μωρακι.σου στην αγκαλια σου κ να ηρεμει κ να τρωει, βγαζοντας κατι ακαταληπτους ηχους ικανοποιησης, δεν συγκρινεται!!!!!

Παρ ολο τον πονο, εκει λιωνω!!!!

Αλλα.κ η στεναχωρια που δεν τα καταφερνουμε παντα οπως θα θελαμε,.δε βγαζεινπουθενα!!

Μπορεις να πλενεσαι με το αφρολουτρο που πλενεις κ το μωρο- μου χε πει.η μαια του ανωδυνου..

Κ.εγω ψαχνω κατινουδετερο για μενα, αν εχετε βρει κατι, πειτε κ σ εμας :)

Με πήρε τωρα η πεθερά μου,μου είπε το καλυτερο ειναι σκέτο νερό ή χαμομήλι ώστε να μένει η μυρωδιά του θηλασμου! Εν τω μεταξύ απο την στενοχώρια μου εβγαλα μολις 20 ml γάλα τώρα το πρωί, ενώ το βράδυ στον υπνο εβγαλα 80. Ασχημο πράγμα η στενοχώρια! Ελπιζω να τα καταφέρω!

Πιστεύω να μην φταίει και το απορρυπαντικό που πλένω τα ρούχα???:(:(:(

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...