Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 21 λεπτά , Lila86 είπε:

Παίζει κάτι τέτοιο; Ούτε καν το είχα φανταστεί!!! Καλά γενικα είναι φοβερά τραγικό το σύστημα άρα κακώς μου κάνει εντύπωση!!!

Τότε δεν ήξερα τι μπορούσαν να μου ζητήσουν αργότερα και θεώρησα πιο εντιμο να τα επιστρέψω. Όταν πέρασα μετά από χρόνια επιτροπή για εξωσωματική, έβαζα πάντα και το χαρτί που έλεγε ότι τα φάρμακα της 1ης προσπάθειας είχαν επιστραφεί λόγω φυσικής σύλληψης. Αν δεν είχα αυτό το χαρτί, δεν ξέρω τι μπορεί να μου ζητούσαν....

Μανούλες Ιουνίου 2014!!

mommyart

Recommended Posts

κοριτσια να σας ζησουν τα μωρουλινια σας και με το καλο οσες αναμενεται!! ειμαι απο τις αυγουστομανουλες επειδη ειστε ενα βημα πιο μπροστα απο μας ηθελα την αποψη σας σε κατι θελω να παρω φορμακια μικρα 2με 3 τι νουμερο προτεινετε 0-3 εχει και 1 μηνων?? η να παρω ενα 1μηνων και τα αλλα 0-3?? ολα τα υπολοιπα τα πηρα 3-6 αλλα αγχωθηκα οτι δεν θα τις κανουν στο νοσοκομειο γι'αυτο λεω να παρω 2 με 3 μικρα. σορι που μπηκα στο θεμα σας!!

KDeIp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κοριτσια να σας ζησουν τα μωρουλινια σας και με το καλο οσες αναμενεται!! ειμαι απο τις αυγουστομανουλες επειδη ειστε ενα βημα πιο μπροστα απο μας ηθελα την αποψη σας σε κατι θελω να παρω φορμακια μικρα 2με 3 τι νουμερο προτεινετε 0-3 εχει και 1 μηνων?? η να παρω ενα 1μηνων και τα αλλα 0-3?? ολα τα υπολοιπα τα πηρα 3-6 αλλα αγχωθηκα οτι δεν θα τις κανουν στο νοσοκομειο γι'αυτο λεω να παρω 2 με 3 μικρα. σορι που μπηκα στο θεμα σας!!

Εγώ πάντως μετάνιωσα που δεν πήρα περισσοτερα 0-3 μηνών. Και παμπερς χρειαστήκαμε το ΝΟ1 τελικά ενώ του είχα πάρει το 2

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Rania όσον αφορά το σκύλο τον κλείνω όταν έχουμε κόσμο αλλά δε θέλω να το κάνω συνέχεια γιατί γίνεται αντικοινωνικός. Τέλος πάντων θα δω τι θα κάνω..

Απογοήτευση τρελή κορίτσια ο θηλασμός.... Η μπέμπα από τις 17:00 ως τις 20:30 που τελικά έφαγε συνπλήρωμα δεν χόρταινε με τίποτα, κοιμόταν στο μαστό και δεν ξύπναγε να συνεχίσει και μόλις την άφηνα στο καρότσι έκλαιγε... Τι θα κάνουμε;;; Τόσο δύσκολο δεν το περίμενα!

AXrRp3.pngFYZzp3.png

Rania όσον αφορά το σκύλο τον κλείνω όταν έχουμε κόσμο αλλά δε θέλω να το κάνω συνέχεια γιατί γίνεται αντικοινωνικός. Τέλος πάντων θα δω τι θα κάνω..

Απογοήτευση τρελή κορίτσια ο θηλασμός.... Η μπέμπα από τις 17:00 ως τις 20:30 που τελικά έφαγε συνπλήρωμα δεν χόρταινε με τίποτα, κοιμόταν στο μαστό και δεν ξύπναγε να συνεχίσει και μόλις την άφηνα στο καρότσι έκλαιγε... Τι θα κάνουμε;;; Τόσο δύσκολο δεν το περίμενα!

μην στενοχωριεσαι, τα ιδια και το δικο μου. τρωει και σε δεκα λεπτα πειναει. συμπληρωμα εδωσα απο το νοσοκομειο.

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Διαφημίσεις

Και γω αλλά σήμερα η παιδίατρος είπε ν αρχίσουμε τν αποκλειστικό... Και τελικά πάλι δώσαμε ξένο.... Άσε που όλη μέρα κλαίω για οτιδήποτε μπορείς να φανταστείς.... Χωρίς λόγο... Μια επιλόχειος μου λειπε τώρα να δέσουμε....

AXrRp3.pngFYZzp3.png

Moody, δεν ειναι οτι δεν χορταινει το μωρακι σου, αλλα ετσι ειναι το φυσιολογικο μεχρι να εδραιωθει η γαλουχια. Τα μωρακια μας ξερουν τι κανουν. Οσο πιο πολυ ειναι στο στηθος την μια μερα, τοσο πιο πολυ γαλα θα κατεβασεις την επομενη. Ασε που περνανε και αλματα αναπτυξης και εκεινες τις μερες θηλαζουμε σχεδον ολη την μερα χωρις υπερβολη! Ο θηλασμος ειναι παιχνιδι αυτοπεποιηθησης. Μην δινετε συμπληρωμα κοριτσια. Και σας μιλαω φιλικα. ΟΛΕΣ μπορειτε να θηλασετε. ΟΛΕΣ εχετε ΠΟΛΥ γαλα που σιγουρα φτανει για το μωρακι σας! Αρκει μονο να το πιστεψετε! Πεταξτε τα ρολογια

Για τις πρωτες 40 μερες βαλτε το μωρακι στο στηθος οσο πιο συχνα μπορειτε και το αποτελεσμα θα σας δικαιωσει...

QFy6p3.png

Κοριτσια δεν καταφε ρα τπτ με τις ψευδοθηλες :(

ςυνεχιζει να θηλαζει μονο απ το ενα... που εχει κ αισθητη διαφορα.μεγεθους απ το αλλο πλεον...κνκαταπονειται φυσικα κ η θηλη.... τι θα κανω οεο;

twt6p2.png

Alovesa ακριβως το ιδιο ειχα παθει και εγω, αλλα το ελυσα. Ακου! Θα νοικιασεις ενα θηλαστρο νοσοκομειακο! Μονο ομως νοσοκομειακο! Θα ξεκινας παντα τον θηλασμο απο το στηθος που εχει θεμα (ακομα και το πιπιλισμα βοηθαει) και στη συνεχεια θα κανεις αντλησης με το θηλαστρο απο αυτο το στηθος καθε 3 ωρες, ενω συχρονως θα θηλαζεις το μωρακι απο το καλο το στηθος! Σιγα σιγα θα δεις διαφορα και το στηθος θα φτιαξει και σε μεγεθος! Μολις επιστρεψει το γαλατακι σε αυτο το στηθος θα επιστρεψει και το μωρακι!

QFy6p3.png

Κοριτσια δεν καταφε ρα τπτ με τις ψευδοθηλες :(

ςυνεχιζει να θηλαζει μονο απ το ενα... που εχει κ αισθητη διαφορα.μεγεθους απ το αλλο πλεον...κνκαταπονειται φυσικα κ η θηλη.... τι θα κανω οεο;

Κι εμένα στο νοσοκομειο η ψευδοθηλη δεν έκανε τιποτα, πάρε θηλαστρο (το ξερω οτι ειναι εξοδο αλλά εμένα έφτιαξε η θηλή και τωρα παιρνει κανονικα το στηθος! Πρώτη φορά πήρε το στηθος δευτερη μερα στο σπιτι.

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Διαφημίσεις

Alovesa ακριβως το ιδιο ειχα παθει και εγω, αλλα το ελυσα. Ακου! Θα νοικιασεις ενα θηλαστρο νοσοκομειακο! Μονο ομως νοσοκομειακο! Θα ξεκινας παντα τον θηλασμο απο το στηθος που εχει θεμα (ακομα και το πιπιλισμα βοηθαει) και στη συνεχεια θα κανεις αντλησης με το θηλαστρο απο αυτο το στηθος καθε 3 ωρες, ενω συχρονως θα θηλαζεις το μωρακι απο το καλο το στηθος! Σιγα σιγα θα δεις διαφορα και το στηθος θα φτιαξει και σε μεγεθος! Μολις επιστρεψει το γαλατακι σε αυτο το στηθος θα επιστρεψει και το μωρακι!

Μα.δε.φταει οτι δεν εχει γαλα... η θηλη φταειει.

Ποσο κκστιζει να νοικιασεις νοσοκομειακο;

twt6p2.png

Κι εμένα στο νοσοκομειο η ψευδοθηλη δεν έκανε τιποτα, πάρε θηλαστρο (το ξερω οτι ειναι εξοδο αλλά εμένα έφτιαξε η θηλή και τωρα παιρνει κανονικα το στηθος! Πρώτη φορά πήρε το στηθος δευτερη μερα στο σπιτι.

Ποιο πηρες; κ ποσο;

twt6p2.png

Μα λογω της θηλης, το μωρακι δεν θηλαζει συχνα απο αυτο το στηθος με αποτελεσμα το γαλα να μειωνεται και για αυτο εχει διαφορα και στο μεγεθος (γιατι μειωθηκε το γαλα). Για να το επαναφερεις πρεπει να νοικιασεις θηλαστρο να κανεις αντλησεις. Εγω νοικιασα απο ιασω της ameda. Κανει 25 ευρω για 15 ημερες, αλλα δεν το χρειαστηκα παραπανω. Αυτα! Καλη συνεχεια σε ολες.

QFy6p3.png

Μα λογω της θηλης, το μωρακι δεν θηλαζει συχνα απο αυτο το στηθος με αποτελεσμα το γαλα να μειωνεται και για αυτο εχει διαφορα και στο μεγεθος (γιατι μειωθηκε το γαλα). Για να το επαναφερεις πρεπει να νοικιασεις θηλαστρο να κανεις αντλησεις. Εγω νοικιασα απο ιασω της ameda. Κανει 25 ευρω για 15 ημερες, αλλα δεν το χρειαστηκα παραπανω. Αυτα! Καλη συνεχεια σε ολες.

Ναι, αυτη την αλληλουχια την εχω αντιληφθει!!

Αυτο που δεν αντιλαμβανομαι ειναι τι θα το κανω το γαλα αν το μωρο συνεχισει.να μην πιανει!!

Ευχαριστω για τις πληροφοριες :)

twt6p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...