Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Μιας και το αναφέρεις να πω κάτι που ίσως δε γνωρίζουν πολλά κορίτσια. Αν κάνεις την ωοληψια, καλό είναι να κάνεις γρήγορα την αίτηση για το επίδομα γιατί δέχονται μέχρι 6 μήνες από την απόδειξη πληρωμής! Εγώ δεν πήρα τίποτα από τον ΕΟΠΠΥ γιατί είχα κάνει την ωοληψια τον περασμένο Νοέμβριο και περίμενα να κάνω και την εμβρυομεταφορα για να κάνω τα χαρτιά και για τα δύο μαζί. Επειδή και η εμβρυομεταφορα καθυστέρησε και είναι εκτός του χρόνου της απόφασης της επιτροπής, χάνω και τα χρήματα της εμβρυομεταφορας... Κάπου εδώ να ευχαριστήσω το Ελληνικό κράτος για τη στήριξη που δίνει στις υπογονιμες γυναίκες... ζητώ η γραφειοκρατία άλλη μία φορά.... 

Αλήθεια? Τελικά ο κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός! Εδώ εγώ με κορτιζόνη και έχω χάσει κιλά και δεν είμαι και καθόλου πρησμένη!!! 

Σας ευχαριστώ όλες κορίτσια που μου απαντήσατε, οδηγίες για το τελευταίο γεύμα και το νερό έχω από τον γιατρό αλλά επειδή με ρώτησε τι απορίες είχα και το πήγα στο πιο επιστημονικό ξέχασα να τον ρωτήσω τι να φοράω 🤭

Θα βάλω κάτι χαλαρό τύπου φόρμα να είμαι άνετη! Ελπίζω να πάνε όλα καλά! 

@Eternity σου εύχομαι αυτή τη φορά να είναι η τυχερή σου ❤️ μην κοιτάς τα συμπτώματα όλα είναι σύμπτωμα στην παρούσα φάση. Λίγο ακόμα έμεινε!

Ηθελα να ρωτήσω όμως το εξής γιατί οπως φαίνεται έχετε περισσότερη εμπειρία, το επίδομα το παίρνεις ακόμα και αν δεν έχει πετύχει η εξωσωματική; Γιατί νόμιζα πως είναι μόνο αφού έχεις πετυχημένη κύηση. Γιατί αν είναι στο εξάμηνο η απόδειξη πως θα είναι μαζί με την κύηση;  

Μανούλες Ιουνίου 2014!!

mommyart

Recommended Posts

Θα το δω αν και εχω λιστα σχεδον με οτι πειράζει απο την πεθερα μου,

οχι μπροκολα, κουνουπιδια

οχι κολοκυθι

οχι χυμους

οχι κρεμμυδια, σκορδα

οχι στεγνα φαγητα οπως πχ σκετα μακαρονια ρυζια κτλ (ολα με σαλτσα ή σε σουπα)

οχι οσπρια

καφες μονο ελληνικος ή γαλλικός και 1 την ημέρα

οχι γαλακτοκομικά (μιας και εχω δυσανεξια)

Τώρα ανακαλυψα οτι το πορτ μπεμπε μας σηκωνει την πλατη οποτε ισως γλιτωσω και λιγο απο τις γουλιτσες.

Ο κακομοιρης μολις τρώει κάνει κακα αμεσως και μετά απο μισή ωρα βγάζει με γουλιτσες σχεδον το μισο γαλα. μετα οπως ειναι λογικό πεινάει πάλι! και ειναι και απαιτητικός, γάλα θέλω τώρα το θέλω!

Αυτή τη στιγμή κοιμάται σαν άγγελος!

Θωκάκι να σου ζήσει ο μπέμπης κορίτσι μου. Σε χάσαμε!

Για την κοπέλα που ρώτησε για το Ρέα, εγώ εμεινα πολύ ευχαριστημένη. Βεβαια με ειχαν βάλει στον 5ο σε δωμάτιο που δεν ήταν rooming in αλλά κατάφερα να κρατήσω το μωρό και την τρίτη μέρα με κατέβασαν στον 4ο σε rooming in με την βοηθεια του γιατρού μου βεβαια. Εχει βεβαια και προσωπικό που ειναι κυριολεκτικά για σφαλιάρες αλλά η πλειοψηφία των κοριτσιών που δουλευουν εκει ειναι εξαιρετικές.

Οσον αφορά την αναισθησιολογο (δεν θυμάμαι το ονομά της) η γυναικα ηταν ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ! Μαζί με μια Κατερίνα που μου εριχνε το παυσιπονο στο χειρουργειο! Της ειχα υποσχεθει και λουκουμάδες αλλά δεν τα καταφερα!

Εγώ εμεινα πάρα πολύ ευχαριστημένη και ας μπηκα απρογραμμάτιστα!

Και φυσικά θα το λέω συνέχεια, εχω μεινει πάρα πολύ ευχαριστημένη με τον γιατρό μου! Δεν ξέρω ποσοι τέτοιοι επαγγελματίες και πάνω απο ολα άνθρωποι υπάρχουν!

Να σε ρωτήσω τρίκλινο είχες; Πόσες κοπέλες ήσασταν στο δωμάτιο; Κ εγω θελω rooming in αλλά μου λένε να το αποφύγω. Ειναι καλα η κουράζεσαι;Σορρυ για τις τόσες ερωτήσεις αλλά ειναι το πρώτο μου και έχω αγωνία..

pvyXp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια η γιατρός για τς κολικούς μας είπε σήμερα ότι είναι πολύ βασικό να είμαιστε ήρεμες και χαλαρές για να τα βοηθήσουμε να ηρεμούν και αυτά. Είπε επίσης βόλτες ( για όσες δε βγαίνουν έστω πέρα δώθε μέσα στο σπίτι) χαδάκια πολλά και ό,τι τα ηρεμεί.

Εμένα rania με τα κακά η μπέμπα κάνει το εξής θεϊκό: τη διαέρκαια που τα κάνει κλαίει και αν δεν περιμένεις να τελειώσει και να ηρεμήσει και την πατήσεις και πας να την αλλάξεις θα σε χέσει στην κυριολεξία!!!! Το έπαθα πριν μ έκανε χάλια και ήταν και η πρώτη φορά που πραγματικά έχας την υπομονή μου...

Εγώ τα χω δει όλα με το σκύλο κορίτσια. Την έχει δει φύλακας στο μωρό, γαυγίζει σε όποιον την πλησιάζει και γενικά είναι κτητικός. Προ ολίγου είχαμε μια απίστευτη σκηνή όπου αναγκάστηκα και τν έκλεισα τιμωριά στο μπάνιο αφού τον έσπρωχνα με το swiffer.., είμαι να σκάσω... Το σκυλί δε θέλω να πάει στη μάνα μου γιατί το λατρεύω μ έσωσε από βέβαιη κατάθλιψη πέρυσι... Δεν ξέρω τι να κάνω... Τώρα κλαίω που τον μάλωσα....

Με τα κακά και ο δικός μου κάνει ακριβώς το ίδιο. Και κάνει και το εξής. Αν τον αλλάξω μόλις φάει και τα κάνει τελος ο υπνος! Ξαγρυπνάει!!!! Τώρα κοιμάται χεσμένος, ελπιζω να μην μου συγκαεί!

Να ξερεις οτι την πρώτη φορά που έχεσε και μένα και τον πατέρα του πηραμε λαχείο μπάς και κερδίσουμε αλλά τιποτα! Δεν πιάνει, μην το δοκιμάσετε!;)

Εμείς με τα σκυλιά έχουμε μεινει άναυδοι. Η ήρα κλαιει μαζί με τον μπέμπη, και ο Νέλλος που περιμέναμε ζήλειες και κτητικότητα συμπεριφέρεται σαν εκπαιδευμένο σκυλι! Τα έχουμε χάσει στην κυριολεξία.

Μην στενοχωριέσαι. Τοσκυλί ειναι προστατευτικό με το ζουζουνι σου! ΟΤαν μεγαλώσει λιγο ακόμα δεν θα μπορεί να το πειράξει κανείς, έχει ήδη bodyguard! Δεν μπορείς να το δένεις καπου ή να το απομονώνεις όταν έρχεται κόσμος για λίγο?

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Να σε ρωτήσω τρίκλινο είχες; Πόσες κοπέλες ήσασταν στο δωμάτιο; Κ εγω θελω rooming in αλλά μου λένε να το αποφύγω. Ειναι καλα η κουράζεσαι;Σορρυ για τις τόσες ερωτήσεις αλλά ειναι το πρώτο μου και έχω αγωνία..

Ναι ήμουν σε τρίκλινο. Κι εμένα μου έλεγε ο γιατρός οχι rooming in αλλά εγώ ηθελα και το πήρα. Κοιτα εγώ έκανα και καισαρική, είναι λιγο δυσκολο το πρώτο βράδυ. Ο άντρας μου εμενε στο δωμάτιο απο τις 8 το πρωί μεχρι τις 11 το βράδυ και βοήθησε πάρα πολύ. Το πρώτο βράδυ που δεν μπορούσα να κουνηθώ, γεννησα μεσημέρι προς απογευμα, τον ειχα αγκαλια όλο το βραδυ. Την επομενη μέρα ήταν πιο ευκολα τα πραγματα. Εγώ και δευτερο παιδί να κάνω πάλι rooming in θα έχω. Εξαρτάται βεβαια ποσο έχεις ταλαιπωρηθει στη γέννα, πόσο ανθεκτικός στον πονο είσαι. Εγώ βγήκα και στις 3 μέρες, πήγα πολύ καλά γενικά, πιστεύω οτι βοήθησε και το παιδί γιατι με κινητοποιησε να μην κάτσω και να μην καταλαβαίνω τον πόνο πολύ.

Παρεπιπτόντως, αν πάρεις rooming in και δεν αντεχεις ζητάς να σου κρατάνε το παιδι! Μην αγχώνεσαι!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Ναι ήμουν σε τρίκλινο. Κι εμένα μου έλεγε ο γιατρός οχι rooming in αλλά εγώ ηθελα και το πήρα. Κοιτα εγώ έκανα και καισαρική, είναι λιγο δυσκολο το πρώτο βράδυ. Ο άντρας μου εμενε στο δωμάτιο απο τις 8 το πρωί μεχρι τις 11 το βράδυ και βοήθησε πάρα πολύ. Το πρώτο βράδυ που δεν μπορούσα να κουνηθώ, γεννησα μεσημέρι προς απογευμα, τον ειχα αγκαλια όλο το βραδυ. Την επομενη μέρα ήταν πιο ευκολα τα πραγματα. Εγώ και δευτερο παιδί να κάνω πάλι rooming in θα έχω. Εξαρτάται βεβαια ποσο έχεις ταλαιπωρηθει στη γέννα, πόσο ανθεκτικός στον πονο είσαι. Εγώ βγήκα και στις 3 μέρες, πήγα πολύ καλά γενικά, πιστεύω οτι βοήθησε και το παιδί γιατι με κινητοποιησε να μην κάτσω και να μην καταλαβαίνω τον πόνο πολύ.

Παρεπιπτόντως, αν πάρεις rooming in και δεν αντεχεις ζητάς να σου κρατάνε το παιδι! Μην αγχώνεσαι!

Ευχαριστώ πολυ και εγω καισαρικη θα κάνω οπότε είμαστε στα ίδια :)

Το δωμάτιο ήταν φάουλ γεμάτο; Γιατί έχω ακούσει ότι βάζουν 2κοπελες αν γίνεται σε τρίκλινο. Λέω να αποπειράθω να το επιλέξω και πιστεύω να αντέξω. Το θελω δίπλα μου συνέχεια :rolleyes:

pvyXp3.png

Ευχαριστώ πολυ και εγω καισαρικη θα κάνω οπότε είμαστε στα ίδια :)

Το δωμάτιο ήταν φάουλ γεμάτο; Γιατί έχω ακούσει ότι βάζουν 2κοπελες αν γίνεται σε τρίκλινο. Λέω να αποπειράθω να το επιλέξω και πιστεύω να αντέξω. Το θελω δίπλα μου συνέχεια :rolleyes:

Κι εγώ με αυτή την ελπίδα ήμουν αλλά γινόταν ένας χαμος το τριήμερο που γέννησα, ουτε οι γιατροι ουτε το προσωπικό το περιμεναν. Ολα σχεδόν τα δωμάτια ήταν γεμάτα! :tongue:

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Διαφημίσεις

Μια μεγαλη καλησπερα και απο εμενα! Δεν προλαβαινω να διαβασω τα νεα σας αλλα ελπιζω να ειστε ολες καλα. Εμεις σημερα γιναμε 23 ημερων και πινουμε αποκλειστικα το γαλατακι της μαμας. Με εχει ξεζουμισει βρε κοριτσια. Οταν περναει κυμα αναπτυξης, μπορει να ειναι χωρις υπερβολη και 20 ωρες το 24ωρο στο στηθος!!! Αntoniatr η συμβουλη μου και εμενα ειναι να διαλεξεις ΩΠΟΣΔΗΠΟΤΕ καισαρικη!! Εγω αν και με καισαρικη δεν το μετανιωσα στιγμη!! Ενιωσα, οπως εχω ξαναγραψει, οτι πηγα ενα μοναδικο ταξιδι του μελιτος με το μωρο μου... Με το καλο να υποδεχτεις το μωρακι σου!! Κοριτσια εχετε μηπως ακουσει τιποτα για το εξαμηνο του ΟΑΕΔ;;

QFy6p3.png

Μια μεγαλη καλησπερα και απο εμενα! Δεν προλαβαινω να διαβασω τα νεα σας αλλα ελπιζω να ειστε ολες καλα. Εμεις σημερα γιναμε 23 ημερων και πινουμε αποκλειστικα το γαλατακι της μαμας. Με εχει ξεζουμισει βρε κοριτσια. Οταν περναει κυμα αναπτυξης, μπορει να ειναι χωρις υπερβολη και 20 ωρες το 24ωρο στο στηθος!!! Αntoniatr η συμβουλη μου και εμενα ειναι να διαλεξεις ΩΠΟΣΔΗΠΟΤΕ καισαρικη!! Εγω αν και με καισαρικη δεν το μετανιωσα στιγμη!! Ενιωσα, οπως εχω ξαναγραψει, οτι πηγα ενα μοναδικο ταξιδι του μελιτος με το μωρο μου... Με το καλο να υποδεχτεις το μωρακι σου!! Κοριτσια εχετε μηπως ακουσει τιποτα για το εξαμηνο του ΟΑΕΔ;;

Aν έχεις ήδη καταθέσει τα χαρτιά στο ΙΚΑ για το επίδομα λοχείας και ασφαλισει το μωρό λογικά θα πάρεις το επίδομα του ΟΑΕΔ. Εγώ κατέθεσα (δηλ ο άντρας μου) τα χαρτιά την προηγούμενη εβδομάδα και αυτήν την παρασκευή θα παραλάβω και κάτι χαρτιά από το ΙΚΑ που πρέπει να κατατεθούν στον ΟΑΕΔ. Τρέξτε αν μπορειτε γιατί θα χάσουμε το επίδομα! Μάλλον είμαστε απο τις τελευταίες που θα πάρουμε!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Ωχ!! Τι εννοεις Ρανια;; Μα για να παρω το εξαμηνο του ΟΑΕΔ, δεν πρεπει πρωτα να περασει η αδεια λοχειας, δηλαδη οι 2 μηνες, και μετα η αδεια μου του 2014 (ενας μηνας);;; Αρα λογικα μπορω να απευθυνθω για το εξαμηνο του ΟΑΕΔ τον Αυγουστο!! Ετσι δεν ειναι;,

QFy6p3.png

Ωχ!! Τι εννοεις Ρανια;; Μα για να παρω το εξαμηνο του ΟΑΕΔ, δεν πρεπει πρωτα να περασει η αδεια λοχειας, δηλαδη οι 2 μηνες, και μετα η αδεια μου του 2014 (ενας μηνας);;; Αρα λογικα μπορω να απευθυνθω για το εξαμηνο του ΟΑΕΔ τον Αυγουστο!! Ετσι δεν ειναι;,

Την παρασκευή που πήγε ο άντρας μου και με δήλωσε για το διμηνο της λοχείας και αφου ασφάλισε και το παιδι του είπαν να περάσει αυτήν την πεμπτη η παρασκευή 26-27 του μήνα για να πάρει ένα χαρτί το οποίο θα το καταθέσουμε στον ΟΑΕΔ για το επίδομα του ΟΑΕΔ!

ΓΙα κοίταξέ το!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Διαφημίσεις

Rania υπαρχουν δυο επιδοματα. Το συμπληρωματικο επιδομα και το επιδομα μητροτητας, δηλαδη το εξαμηνο του ΟΑΕΔ. Μηπως αυτο που ειπαν στον αντρα σου αφορουσε το συμπληρωματικο επιδομα;; Γιατι εγω ηδη πηρα ενα χαρτι και το κατεθεσε ο αντρας μου σημερα δτον ΟΑΕΔ, αλλα αφορουσε το συμπληρωματικο επιδομα. Εισαι σιγουρη οτι μπορουμε απο τωρα, πριν τελειωσει η αδεια λοχειας μας, να καταθεσουμε τα χαρτια για το εξαμηνο;;; Τι μπλεξιμο..

QFy6p3.png

καλησπέρα κορίτσια και από μένα! έχουμε λίγες ώρες που φύγαμε από το νοσοκομείο!!! το μπεμπάκι μου δε το χορταίνω από τάισμα κορίστα εμένα με βόλεψε το να βγάζω με το θήλαστρο το γάλα και να το δίνω με το μπιμπερο.. είναι πεινάλας και με πολλα νέυρα .. οπότε δεν έχει υπομονή να βγάλει το γαλατάκι απο στο στήθος!!! απο τη μια στεναχωριέμαι αλλά απο την αλλη είμαι happy που πίνει το γαλατάκι της μαμας του.. λόγω ίκτερου δίνω και συμπλήροματάκι κυρίως το βράδυ για να κοιμάται και αρκετα!!!

απο ίκτερο εσεις είχατε? αν ναι πως το αντιμετωπίσατε?

αυτα απο μένα ελπίζω να ειστε όλες καλα και να χαίρεστε τα παιδάκια σας!!!

Kαλησπέρα κορίτσια από μαμάδες Οκτωβρίου είμαι, σας διαβάζω γιατί είστε ένα βήμα μπροστά από μας, θέλω να ρωτήσω μήπως κάποια γέννησε στο ΡΕΑ; Ψάχνω εμπειρίες πρόσφατες. Όποια έχει γεννήσει και μπορεί να μου πει την εμπειρία της γιατί έχω αγχωθεί εκεί που διάβαζα θετικά έγιναν αρνητικά το τελευταίο χρόνο..

εγω γεννησα εκει κ ολα μου φανηκα πολυ ικανοποιητικα. δεν ειχα καποιο παραπονο ! μη φοβασαι παντως, ο,τι σε ενοχλησει να το πεις εκεινη την ωρα, τοσα λεφτα δινουμε

ZZt2p3.png

JNFwp2.png

Rania υπαρχουν δυο επιδοματα. Το συμπληρωματικο επιδομα και το επιδομα μητροτητας, δηλαδη το εξαμηνο του ΟΑΕΔ. Μηπως αυτο που ειπαν στον αντρα σου αφορουσε το συμπληρωματικο επιδομα;; Γιατι εγω ηδη πηρα ενα χαρτι και το κατεθεσε ο αντρας μου σημερα δτον ΟΑΕΔ, αλλα αφορουσε το συμπληρωματικο επιδομα. Εισαι σιγουρη οτι μπορουμε απο τωρα, πριν τελειωσει η αδεια λοχειας μας, να καταθεσουμε τα χαρτια για το εξαμηνο;;; Τι μπλεξιμο..

Δεν το γνωρίζω, ισως ειναι οπως το λες, αλλά ο αντρας μου ειπε οτι του ανεφεραν οτι ειμαστε τυχεροι γιατι μάλλον οι επομενοι δεν θα το πάρουν.

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...