Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Μιας και το αναφέρεις να πω κάτι που ίσως δε γνωρίζουν πολλά κορίτσια. Αν κάνεις την ωοληψια, καλό είναι να κάνεις γρήγορα την αίτηση για το επίδομα γιατί δέχονται μέχρι 6 μήνες από την απόδειξη πληρωμής! Εγώ δεν πήρα τίποτα από τον ΕΟΠΠΥ γιατί είχα κάνει την ωοληψια τον περασμένο Νοέμβριο και περίμενα να κάνω και την εμβρυομεταφορα για να κάνω τα χαρτιά και για τα δύο μαζί. Επειδή και η εμβρυομεταφορα καθυστέρησε και είναι εκτός του χρόνου της απόφασης της επιτροπής, χάνω και τα χρήματα της εμβρυομεταφορας... Κάπου εδώ να ευχαριστήσω το Ελληνικό κράτος για τη στήριξη που δίνει στις υπογονιμες γυναίκες... ζητώ η γραφειοκρατία άλλη μία φορά.... 

Αλήθεια? Τελικά ο κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός! Εδώ εγώ με κορτιζόνη και έχω χάσει κιλά και δεν είμαι και καθόλου πρησμένη!!! 

Σας ευχαριστώ όλες κορίτσια που μου απαντήσατε, οδηγίες για το τελευταίο γεύμα και το νερό έχω από τον γιατρό αλλά επειδή με ρώτησε τι απορίες είχα και το πήγα στο πιο επιστημονικό ξέχασα να τον ρωτήσω τι να φοράω 🤭

Θα βάλω κάτι χαλαρό τύπου φόρμα να είμαι άνετη! Ελπίζω να πάνε όλα καλά! 

@Eternity σου εύχομαι αυτή τη φορά να είναι η τυχερή σου ❤️ μην κοιτάς τα συμπτώματα όλα είναι σύμπτωμα στην παρούσα φάση. Λίγο ακόμα έμεινε!

Ηθελα να ρωτήσω όμως το εξής γιατί οπως φαίνεται έχετε περισσότερη εμπειρία, το επίδομα το παίρνεις ακόμα και αν δεν έχει πετύχει η εξωσωματική; Γιατί νόμιζα πως είναι μόνο αφού έχεις πετυχημένη κύηση. Γιατί αν είναι στο εξάμηνο η απόδειξη πως θα είναι μαζί με την κύηση;  

Μανούλες Ιουνίου 2014!!

mommyart

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια!!!!! Σήμερα είχαμε γιατρό... Λοπόν... Κατ αρχήν μου είπε ότι το ένα στήθος ανά θηλασμό δε στέκει καθώς και δεν είναι απαραίτητο ότι το μωρό θα χορτάσει αλλά και είναι επίφοβο για πετρώμα. Σε κάθε θηλασμό δίνουμε και τα 2, δεδομένο λέει είναι ότι θα φάει πιο πολύ από το πρώτο και λιγότερο από το δεύτερο, και να θυμόμαστε τη σειρά ώστα να αλλάζουμε στον επόμενο. Επίσης σε γενικές γραμμές όντως το μισάωρο είναι ικανοποιητικό διάστημα με την προϋπόθεση πάντα ότι το παιδί ρουφάει αρκετή ώρα.

Όσο για μας... Πήραμε το βάρος μας πίσω αλλά προφανώς οφείλεται στο συμπλήρωμα το οποίο από αήμερα κόβουμε μαχαίρι. Στήθος κ ας χαλσει βάρος μου είπε αφού το ελέγχουμε μαζί να μην αγχώνομαι. Άρα ξεκινάει το πάρτυ.... !!! Κατά τα άλλα είμαστε σε όλα καλά!!!

Alovesa μου δν έχει οδηγίες;;;; Και γω παρήγγειλα κ θα τις πάρω στς 13:30.... Κάπως θα στέκονται δεν μπορεί

AXrRp3.pngFYZzp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

χαρούλα και πυτζαμούλα να σας ζήσουν τα μωράκια σας!

αλοβεσάκι τις πιέζεις με τα δάχτυλα λίγο να φύγει ο αέρας και να βεντουζάρουν, ντάξει μη φανταστείς ότι κολλάνε, όταν αρχίσει να ρουφάει και μπει μέσα η θηλή σου τότε σταθεροποιείται κάπως... βεβαιώσου ότι πήρες το σωστό νούμερο... κι η purelan βοηθάει στο να κολλήσει...

εμείς πίνουμε το frezylac

ρε κορίτσια πως καταλαβαίνετε ότι δεν θέλει άλλο μπουκάλι; εγώ όσο και να δώσω θα το πιει εκτός και αν τον πήρε ο ύπνος!

Mardo, υπαρχει τροπος να ξερουμε αν ειναι το... νιυμερο μας,.πριν τη δοκιμη;

Rania, δωσε βαση μηπως τον πειραζει κατινπου τρως...η δικη μου ενω αντεξε τροφες οπως πχ.τα φασολακια, καποιες μερες.κ νυχτες σηκωσε τον κοσμο απ το κλαμα...κ παραρηρησα πως ολες αυτες τις μερες ειχα φαει κατι με.κολοκυθι.....

twt6p2.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια, τα φωτα σας...

Εστειλα κ μου πηραν ψευδοθηλες- της nuk βρηκαν...

Τωρα αυτες πως προσαρμοζονται πανω στο στηθος; πως κολανε;

Σορρυ που μπαινω ετσι στο θεμα σας!

Να σας ζησουν τα μωρακια σας και με το καλο οσες περιμενετε!

Επειδη θηλασα την μικρη μου και με Nuk και με medela εγω εβαζα γαλα για να κολλησουν ή νερο...

Δοκιμασα και εβαλα σαλιο μια μερα να δω αν κολλανε χωρις βεβαια να θηλασω την μικρη και εννοειται μετα μπηκαν για αποστειρωση και κολλουσαν καλυτερα...Δυστυχως ομως δεν γινεται να κανεις αυτη την μεθοδο....

Οποτε δοκιμασε με το γαλα να δεις...

jPnnp3.png

P92Ip3.png

Mardo, υπαρχει τροπος να ξερουμε αν ειναι το... νιυμερο μας,.πριν τη δοκιμη;

Rania, δωσε βαση μηπως τον πειραζει κατινπου τρως...η δικη μου ενω αντεξε τροφες οπως πχ.τα φασολακια, καποιες μερες.κ νυχτες σηκωσε τον κοσμο απ το κλαμα...κ παραρηρησα πως ολες αυτες τις μερες ειχα φαει κατι με.κολοκυθι.....

Θα το δω αν και εχω λιστα σχεδον με οτι πειράζει απο την πεθερα μου,

οχι μπροκολα, κουνουπιδια

οχι κολοκυθι

οχι χυμους

οχι κρεμμυδια, σκορδα

οχι στεγνα φαγητα οπως πχ σκετα μακαρονια ρυζια κτλ (ολα με σαλτσα ή σε σουπα)

οχι οσπρια

καφες μονο ελληνικος ή γαλλικός και 1 την ημέρα

οχι γαλακτοκομικά (μιας και εχω δυσανεξια)

Τώρα ανακαλυψα οτι το πορτ μπεμπε μας σηκωνει την πλατη οποτε ισως γλιτωσω και λιγο απο τις γουλιτσες.

Ο κακομοιρης μολις τρώει κάνει κακα αμεσως και μετά απο μισή ωρα βγάζει με γουλιτσες σχεδον το μισο γαλα. μετα οπως ειναι λογικό πεινάει πάλι! και ειναι και απαιτητικός, γάλα θέλω τώρα το θέλω!

Αυτή τη στιγμή κοιμάται σαν άγγελος!

Θωκάκι να σου ζήσει ο μπέμπης κορίτσι μου. Σε χάσαμε!

Για την κοπέλα που ρώτησε για το Ρέα, εγώ εμεινα πολύ ευχαριστημένη. Βεβαια με ειχαν βάλει στον 5ο σε δωμάτιο που δεν ήταν rooming in αλλά κατάφερα να κρατήσω το μωρό και την τρίτη μέρα με κατέβασαν στον 4ο σε rooming in με την βοηθεια του γιατρού μου βεβαια. Εχει βεβαια και προσωπικό που ειναι κυριολεκτικά για σφαλιάρες αλλά η πλειοψηφία των κοριτσιών που δουλευουν εκει ειναι εξαιρετικές.

Οσον αφορά την αναισθησιολογο (δεν θυμάμαι το ονομά της) η γυναικα ηταν ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ! Μαζί με μια Κατερίνα που μου εριχνε το παυσιπονο στο χειρουργειο! Της ειχα υποσχεθει και λουκουμάδες αλλά δεν τα καταφερα!

Εγώ εμεινα πάρα πολύ ευχαριστημένη και ας μπηκα απρογραμμάτιστα!

Και φυσικά θα το λέω συνέχεια, εχω μεινει πάρα πολύ ευχαριστημένη με τον γιατρό μου! Δεν ξέρω ποσοι τέτοιοι επαγγελματίες και πάνω απο ολα άνθρωποι υπάρχουν!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

χαρούλα και πυτζαμούλα να σας ζήσουν τα μωράκια σας!

αλοβεσάκι τις πιέζεις με τα δάχτυλα λίγο να φύγει ο αέρας και να βεντουζάρουν, ντάξει μη φανταστείς ότι κολλάνε, όταν αρχίσει να ρουφάει και μπει μέσα η θηλή σου τότε σταθεροποιείται κάπως... βεβαιώσου ότι πήρες το σωστό νούμερο... κι η purelan βοηθάει στο να κολλήσει...

εμείς πίνουμε το frezylac

ρε κορίτσια πως καταλαβαίνετε ότι δεν θέλει άλλο μπουκάλι; εγώ όσο και να δώσω θα το πιει εκτός και αν τον πήρε ο ύπνος!

Κι εμένα το ίδιο κάνει. Ποσο του δίνεις?

T6HZp2.png

ifiLp3.png

σημερα ειναι πρωτη μερα μονη στο σπιτι και πραγματικα τα εχω δει ολα. πολυ γκρινια ο μπεμπης. δεν φταιει ο κακομοιρης, ποναει η κοιλιτσα του ρε γαμωτο....

Πόσο σε καταλαβαίνω ρανια μου!!!!ακριβως τα ίδια περνάμε!!!!απο χθες ειναι ζήτημα να εχω κοιμηθεί 2 ωρες σύνολο!

LJqDp3.png

Διαφημίσεις

Πόσο σε καταλαβαίνω ρανια μου!!!!ακριβως τα ίδια περνάμε!!!!απο χθες ειναι ζήτημα να εχω κοιμηθεί 2 ωρες σύνολο!

Σε περνάω, έχω κοιμηθεί 4 ώρες. Κριμα ειναι γαμώτο τα μωράκια μας. Υποφέρουν γαμώτο έτσι. Τουλάχιστον οταν τα είχαμε στην κοιλιά δεν υπέφεραν τοσο!

Τι κάνεις εσυ κοριτσι μου? Τελικά ποιό γάλα της δίνεις?

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Σε περνάω, έχω κοιμηθεί 4 ώρες. Κριμα ειναι γαμώτο τα μωράκια μας. Υποφέρουν γαμώτο έτσι. Τουλάχιστον οταν τα είχαμε στην κοιλιά δεν υπέφεραν τοσο!

Τι κάνεις εσυ κοριτσι μου? Τελικά ποιό γάλα της δίνεις?

Της δίνω το s-26 gold.αυτο μου ειχε πει η παιδίατρος στο νοσοκομείο.βρηκες την παιδίατρο;

LJqDp3.png

Κορίτσια η γιατρός για τς κολικούς μας είπε σήμερα ότι είναι πολύ βασικό να είμαιστε ήρεμες και χαλαρές για να τα βοηθήσουμε να ηρεμούν και αυτά. Είπε επίσης βόλτες ( για όσες δε βγαίνουν έστω πέρα δώθε μέσα στο σπίτι) χαδάκια πολλά και ό,τι τα ηρεμεί.

Εμένα rania με τα κακά η μπέμπα κάνει το εξής θεϊκό: τη διαέρκαια που τα κάνει κλαίει και αν δεν περιμένεις να τελειώσει και να ηρεμήσει και την πατήσεις και πας να την αλλάξεις θα σε χέσει στην κυριολεξία!!!! Το έπαθα πριν μ έκανε χάλια και ήταν και η πρώτη φορά που πραγματικά έχας την υπομονή μου...

Εγώ τα χω δει όλα με το σκύλο κορίτσια. Την έχει δει φύλακας στο μωρό, γαυγίζει σε όποιον την πλησιάζει και γενικά είναι κτητικός. Προ ολίγου είχαμε μια απίστευτη σκηνή όπου αναγκάστηκα και τν έκλεισα τιμωριά στο μπάνιο αφού τον έσπρωχνα με το swiffer.., είμαι να σκάσω... Το σκυλί δε θέλω να πάει στη μάνα μου γιατί το λατρεύω μ έσωσε από βέβαιη κατάθλιψη πέρυσι... Δεν ξέρω τι να κάνω... Τώρα κλαίω που τον μάλωσα....

AXrRp3.pngFYZzp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...