Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 23 λεπτά , dimi.tra είπε:

Ναι κ εγώ ιδιωτικά είμαι οπότε φαντάζομαι κατά την διάρκεια της διαδικασίας θα με ντύσουν με αυτά τα χαζά ρομπακια. Το θέμα είναι μετά να είμαι άνετη γιατί δεν ξέρω, πρώτη φορά πάω. Σ ευχαριστώ πάντως! 
      Κατάλαβα δλδ με το που κάνουμε και την εμβρυομεταφορά καταθέτουμε τα δικαιολογητικά. Ξοδεύτηκαν 350€ για όσες φορές χρειαστείς. Βελόνα στα άχυρα! 

@kate82 αν γράψεις στο Google επίδομα εξωσωματικής 2024 gov θα σου βγάλει την επίσημη σελίδα που λέει ακριβώς τα δικαιολογητικά που χρειαζόμαστε για το επίδομα. Αλλά αυτό για τις ημερομηνίες και μέχρι πότε να τα καταθέσουμε κλπ δεν το διευκρινίζει πουθενά. 

Στο μετά ναι όπως νιώθεις εσύ άνετη. Δεν είναι κάτι όμως. Δεν πονάς δηλαδή. 
      Ναι ίσα ίσα να πούνε ότι κάτι μας έδωσαν. Μας κοροϊδεύουν. 

Μανούλες Ιουνίου 2014!!

mommyart

Recommended Posts

Μεδουσσάκι μιλήσατε με το γιατρό για πρόκληση; και πότε;

μιλήσαμε για την παρασκευή που πέρασε αλλά αφού με εξέτασε την πέμπτη μου είπε πως θα περιμένουμε μέχρι την τρίτη. τι να πω; υποτίθεται πως λόγω ασβεστώσεων δε θα πήγαινα μέχρι τέλους....τελικά θα περάσω και την ΠΗΤ...

x4uqp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μιλήσαμε για την παρασκευή που πέρασε αλλά αφού με εξέτασε την πέμπτη μου είπε πως θα περιμένουμε μέχρι την τρίτη. τι να πω; υποτίθεται πως λόγω ασβεστώσεων δε θα πήγαινα μέχρι τέλους....τελικά θα περάσω και την ΠΗΤ...

Μάλιστα, εντάξει, προφανώς σταθεροποιήθηκε η κατάσταση και δε θεωρείται επικίνδυνη :D! Κι εγώ Πέμπτη αν δεν έρθει από μόνος του, θα μπω μάλλον...

APaXp3.png

Ptg7p3.png

Χαρούλα και Πυτζαμούλα να σας ζήσουν τα μωράκια σας!Καλή ανατροφη να έχουμε όλες μας.

Εμείς ξεκινήσαμε με κολικούς απο οτι φαινεται. Σήμερα όλη μέρα είχαμε πονάκια. Πηγαμε το απογευμα και πήραμε χαμομηλάκι.

Παρεπιπτόντως, μου ηρέμησε μολις τον έβαλα στο ring sling. Eκπληκτικό! Πραγματικά! το καλυτερο δωρο που μας εκαναν. Και τωρα εκει τον έχω.

Ηρθε η παιδιατρο και μας ειδε σημερα. Περνουμε μια χαρά κιλακια.

Αντε κορίτσια μου να συμπληρωθεί η λιστα.Μετά θα πρέπει να αλλάξουμε ονομα στο Φορουμ!!!!! :tongue::tongue::tongue:

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Χαρουλα να σου ζησει!!γερο κ καλοτυχο!!

Πυζαμουλα, τις ευχες μου κ απο δω :)

Δημητρα, τις ψευδοθηλες τις εχεις δοκιμασει;

Μετα απο αγρια νιλα που ειδα απο τον πονο, απομπροχθες μου βγαλε αλλα γουστα...πιανει μονο στο ενα στηθος...στο αλλο η θηλη δεν ειναι καλη, ειναι γεγονος... ειναι εισεχουσα κ τελευταιως δε συνεργαζεται κ αυτη καθολου!!!

Να χρησιμοποιησω λετε γιαντο ενα ψευδοθηλη; μπορει να βλαψει καπου; να ερεθισει περισσοτερο;

twt6p2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια μου.... Πώς είστε;;;;; Να ζήσουν και να ναι καλότυχα τα καινούργια μωράκια της παρέας!!!! Άντε ποιές μείνανε;;;

Alovesa και γω τα χω δει όλα με τις θηλές μου... Η μικρή βαριέται να τουφάει, κουράζεται εύκολα κ τις πιπιλάει όλη την ώρα με αποτέλεσμα να τς ρημάζει... Με βοήθησε η purelan και αυτό που μου παν οι μαίες δηλ να κυκλοφορώ με το στήθος γυμνό αλλά κ πάλι πονάω καμπόσο. Τις ψευδοθηλές μας τις είχε προτείνει η μαία στο σεμινάριο ειδικά στην περίπτωση που οι θηλές μας είναι εισέχουσες. Μας είχε πει απλά ότι μπορεί να μην είναι πολύ εύκολο για το στοματάκι του μωρού στην αρχή όχι όμως ότι κάνουν κακό κλπ... Δεν τις έχω δοκιμάσει αλλά θα πάρω όμως γιατί ειδικά το βράδυ που κοιμάμα όρθια και η μπέμπα θέλει να φάει δεν έχω πολύ υπομονή και μόλις αφήσει το στήθος δεν πολυπροσπαθω...

Και μένα πάντως ρε κορίτσια μόνο ένα στήθος τη φορά παίρνει για κάνα μισάωρο δηλ στην ουσία τέτερτο θηλάζοντας το άλλο απλά κοιμάται η πιπιλάει... Όταν αλλάζω πλευρά έχει ήδη βαρεθεί. Μια φίλη μου είπε να μην ανησυχώ επειδή είναι ακόμη μικρούλα και την κουράζει η κίνηση, θέλει περίπου κάνα 10ήμερο μ λέει για να στρώσει... Άντε να δούμε μπας κ κόψουμε το συμπλήρωμα... Αύριο έχουμε γιατρό να δούμε τι θα παει κ αυτή!!!!!

AXrRp3.pngFYZzp3.png

Κοριτσια καλημέρα σας διαβάζω καιρό. Ειμαι κ εγω έγκυος κ περιμένουμε το μωράκι μας το Δεκέμβριο. Απο προσωπική εμπειρία με ψευδοθηλες μπορώ να σας πω οτι εμένα με βοήθησαν πολυ. Τις πρώτες μερες στο πρώτο μου παιδί υπέφερα. Είχα πληγωμένες θηλές που ματωναν. Μετα απο περίπου 5 μερες έβαλα ψευδοθηλες. Τις κράτησα μεχρι τις 40 μερες. Σταμάτησα να πονάω, το μωρό έτρωγε καλύτερα. Στις 40 μερες τις έβγαλα γιατι η συνεχόμενη χρήση μπορεί να ελαττώσει την ποσότητα του γάλακτος κ γενικά για μεγάλο χρονικό διάστημα εχει αρνητικές συνέπειες στον θηλασμο.

Πάντα το μωρό πρέπει να ανοίγει πολυ το στόμα για να πιάσει το στήθος. Αυτο το πετυχαίνουμε αν καθώς πλησιάζει το μωρό το στήθος κ ενστικτωδώς ανοίγει το στόμα του, βάζουμε τη σωστή στιγμή το στήθος στο στόμα του. Οταν ανοίγει ΠΟΛΥ το στόμα του. Η σωστή στάση κοριτσια πραγματικά αποτρέπει τραυματισμούς στη θηλή. Οταν το μωρό θηλάζει πρέπει να καλύπτει με το στόμα του και τη θηλειά άλω. Δηλαδή όλο το σκούρο χρώμα γύρω απο τη θηλή. Επίσης για τις πληγωμένες θηλές μόνο καθαρή λανολινη. Μεσα στο σπίτι κυκλοφορούμε χωρίς σουτιέν κ το στήθος το καθαρίζουμε με λίγο μητρικό γάλα. Ειναι αρκετό. Όλα αυτά εμένα με βοήθησαν πολυ κ με τα δυο μου παιδιά. Θηλασαν το ενα 2,5 χρόνια κ το άλλο 14 μήνες. Καλη συνέχεια κοριτσια κ να σας ζήσουν τα σπορακια σας.

hBdsp2.pngh9oap1.pngWRnvp2.png

Διαφημίσεις

Μετα απο αγρια νιλα που ειδα απο τον πονο, απομπροχθες μου βγαλε αλλα γουστα...πιανει μονο στο ενα στηθος...στο αλλο η θηλη δεν ειναι καλη, ειναι γεγονος... ειναι εισεχουσα κ τελευταιως δε συνεργαζεται κ αυτη καθολου!!!

Να χρησιμοποιησω λετε γιαντο ενα ψευδοθηλη; μπορει να βλαψει καπου; να ερεθισει περισσοτερο;

ναι ειχα παρει της medela Κ με βοηθησαν.βεβαια εμενα οι θηλες μου ειχαν ρημαχτει, αλλα με τις ψευτοθηλες ηταν οντως καλυτερα.

μην αφεθεις κ τραυματιστεις κ αλλο, παρε τες οσο ειναι καιρος.

καλη κρεμα για τις ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΕΝΕΣ θηλες ειναι αυτη http://www.pharmacy295.gr/gr/el/products/frezyderm-nipple-care-restructuring-cream-gel-40ml

ZZt2p3.png

JNFwp2.png

Αλοβεσάκι μου μην ανησυχεις. Εμένα μεχρι προχθές επιανε μονο το αριστερο στηθος και αναγκάστηκα και πηρα θηλαστρο αφου και στο νοσοκομειο το γάλα στο δεξι στηθος το εβγαζα με θηλαστρο. Οι ψευδοθηλές δεν βοηθησαν καθολου. απο Προχθές πιάνει και τα δύο στηθη κανονικά χωρίς προβλημα!!!! Ισως το θηλαστρο ειναι η καλυτερη λυση γιατι και την θηλη θα σου φτιάξει και το γάλα σου θα βγάζεις κανονικά.

Οσον αφορά τον πόνο μηπως δεν τον βάζεις σωστά στο στήθος? Κι εμένα την αριστερή ρώγα την ειχε ματώσει γιατί κάποιες στιγμές επιανε μονο ρώγα και όχι άλω, αναγκάστηκα να βγάζω και απο αυτό το στήθος το γάλα με το θηλαστρο για δυο μέρες και έβαζα αλοιφή για να στρωσει. Τώρα είμαστε μια χαρα!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Αχ κοριτσια, θεωρητικα ξερω πως πρεπει να πιανει, πρακτικα δε γινεται να το εφαρμοσω...το στηθος μου ειναι πολυ μεγαλο κ χωρις σχημα, η θηλη δε βγαινει εξω, προσπαθω να ζουμπαω κ να της τη χωνω στο στομα με οση θηλαια αλω μπορω αλλα ειναι μεγαλη σε εκταση κ δεν εχει κ ογκο, ωστε να πιασει καλα οταν τη βαζει στο στομα... προσπαθει η καημενιυλα, κανει κινησεις , της φευγει, πιανει παλινο,τι μπορει, δλδ μερος της θηλης, σφιγγςι να μην της φυγει, εγω τα βλεπω ολα απ τον πονο, μερικες φορες τεντωνεται κ κλωτσαει κ απ τα πονακια, στο τελος τα παραταει κ αρχιζει κ κλαιει σπαρακτικα σαν κατσικι που το σφαζουν... ε, τη βαζω κι εγω ξανα στο αλλο κ μετα μπιμπερο...

Θηλαστρο εχω ενα απλο, δοκιμασα να την τραβηξω μπας κ βοηθηθει, τπτ κ ετσι...αφηστε που μου ερεθιζει πολυ τη θηοη...

Οποτε το μονο που μενει ειναι να δομιμασω ψευδοθηλη, μπας κ σωσ τπτ... ηδη η παραγ γη μειωθηκε πολυ σ αυτο.το στηθος, τι χειροτερο.να παθω;

twt6p2.png

Οσο για κρεμουλα...τελειωσα μια purelan σε χρονο.dt...

Κ δοθεισης της ευκαιριας...κοριτσια, ΜΑΚΡΙΑ απομτα επιθεματα...

Μετα το θηλασμο.αφηνουμε το στηθος να στεγνωσει με το γαλα κ το σαλιο του μωρου πανω, μετα βαζουμε κρεμουλα κ οσο ειναι δυνατον αφηνουμε κ παλι γυμνο...

twt6p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...